Iekļūsāna pasākumos ar suņuku....?????
4 posters
Lapa 1 no 1
Iekļūsāna pasākumos ar suņuku....?????
Gribētos uzzināt vai piemēram Ķīpsalā...kad notiek pasākumi, izņemot pūkainās dienas - kad ir kādas citas izstādes ir iespējams iekļūt ar suņuku - mazo toju, ja viņš man ir somā...nedzen ārā?? :D :D :D
Kamiccc- Newbie
- Number of posts : 23
Dzīvesvieta : Jelgava
Re: Iekļūsāna pasākumos ar suņuku....?????
Es ļoti bieži šajās izstādēs strādāju un tur iet gan ar takšiem, gan bīgliem, čivavām, jorkiem un tojiem
ta ka droši varat iet uz izstadi
ta ka droši varat iet uz izstadi
Mēs domājam nākamnedēļ uz sports un atpūta iet.....tas būs mūsu pirmais publiskais pasākums :D būsim kā līdzjutēji spēka trīscīņas dalībniekiem :)
Kamiccc- Newbie
OOO Jauki ka var taa atpuusties kopaa ar savu miiljumu :)
Kamiccc - ar nepacietiibu gaidiisim kad iepaziistinaasi sevi un savu miiljuminju ar mums iepaziishanaas sadaljaa --> https://c-rtt.latvianforum.net/iepazsns-f18/ Bildiites mums ar lljoti patiik sheit
Kamiccc - ar nepacietiibu gaidiisim kad iepaziistinaasi sevi un savu miiljuminju ar mums iepaziishanaas sadaljaa --> https://c-rtt.latvianforum.net/iepazsns-f18/ Bildiites mums ar lljoti patiik sheit
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Mēģināšu iepazīstināt Jūs ar mums :)
Kamiccc- Newbie
par tiem publiskajiem pasākumiem jāsaka - ja suns ir somā man liekas, ka vispārt nekur netraucē, mēs, piemēram, esam bijušas gan skolā, gan kino, gan slimnīcā, restorānā, izstādēs.. man nekad nav bijušas problēmas, kā par brīnumu pat aizrādīts nav
Sabinella- Profesional
- Number of posts : 408
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 1 no 1