Jauninjai ir dazi jautajumi:))
+3
Ronija
Buciitis
Liliana Kendra
7 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Jauninjai ir dazi jautajumi:))
Sveiki visiem:)) Man pavisam maza sunite,pie manim dzivo 3 nedeljas....un jau ir tada lieta,ka blaugznas ...biju jau pie arsta,bet vinj6 tikai paskatijas ta,ne ipa6i kartigi,un iedeva 6ampunu,tipa ja pec divam nedeljam neparies-tad analizes jataisa.Vakar ieraudziju ka suns sev izkasija spalvas uz saniem,un tas blaugznas vel vairaak ....Vel arsts teica tagad barot tikai ar sauso bariibu.Sakuma es devu sauso baribu,vistas fileju,biezpienu,burkanu un abolus....Ko teiksiet? Varbut tas no aboliem????
Vel vinjai ausis palika mikstakas-ta nestav ka sakumaaa....
Un vel...vinja divas reizes grauzija savas.....kakas.... (man kauns par savu suneni)....
Vel vinjai ausis palika mikstakas-ta nestav ka sakumaaa....
Un vel...vinja divas reizes grauzija savas.....kakas.... (man kauns par savu suneni)....
Liliana Kendra- Prospect
- Number of posts : 56
Dzīvesvieta : Riga
Re: Jauninjai ir dazi jautajumi:))
Par tiem pirmajiem diviem jautājumiem nemāku atbildēt, bet par to kaku ēšanu - trūkst vitamīni. Vetam uzprasi. Saki, ka suns ēd kaku un lai iedot vitamīnus.
Te bija neliela diskusija iekšā par to, kas var palīdzēt austiņām.
https://c-rtt.latvianforum.net/kucni-un-ar-tiem-saistti-jautjumi-f30/krumi-kucniem-t436.htm
https://c-rtt.latvianforum.net/kucni-un-ar-tiem-saistti-jautjumi-f30/krumi-kucniem-t436.htm
Re: Biciitim:))
Paldies Buciitis:))) Palasii6u:))) Vitaminus es jau saku dot-jo ta ari padomaju,ka kka nepietiek
Liliana Kendra- Prospect
Liliana, iesaku vēl izlasīt šo diskusiju - https://c-rtt.latvianforum.net/dienkarte-f27/uzmaniibu-biistamie-un-naavejoshie-paartikas-produkti-t47.htm
Tur atradīsi tādas lietiņas, ko nedrīkst dot suņukam
Tur atradīsi tādas lietiņas, ko nedrīkst dot suņukam
Ja,noderigs raksts!!!! Paldies-dazu no ta ieprieks nezinaju
Vel kko man saimnieki ari pateica par aizliektam lietam,ko nedrixt dot
Vel kko man saimnieki ari pateica par aizliektam lietam,ko nedrixt dot
Liliana Kendra- Prospect
Tas ka sunjukam ir blaugznas var noraadiit uz daudz ko - gan uz aadas/spalvas paraziitiem, gan alergjiju. Meegjini barot tikai ar sauso bariibu, bet taadu, kuraa nav vista - jo ta ir alergjiska. Labaak izveelies bariibu ar jeeru un riisiem. Veel viens blaugznu iemesls meedz buut stress. Iespeejams sunjukam ir stress, jo ljoti agri ir paarvaakusies pie jums uz jaunajaam maajaam.
Noteikti attaarpo kuceenu, ja tas veel nav izdariits, gadaas, ka sunji pleesh sev saanus, ja ir taarpinji veederaa.
Noteikti attaarpo kuceenu, ja tas veel nav izdariits, gadaas, ka sunji pleesh sev saanus, ja ir taarpinji veederaa.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Hmmm...paldies Ronnija:)))
Suniits attarpots,nako6a reize attarpo6u maijaa ,nju vinjas audzinataji baigi labi un pamatigi audzinaja sunjiiti-ta ka parliecinata,kak visu darija pareizi:)) A vot es-iepriek6 neko nezinaju par maziem sunjukiem...bet viss ko vinji ieteica es ieveroju...tikai nezinu vai pareizi ka devu abolus...es viss uz tiem grekoju,jo vinja prasija un es iedevu-domaju-vo vel vitamini klaat buus...Baroju ar to baribu ko audzinataji teica-vinji patstaviigi ar to baro savus sunjus( Nutra Gold)
A par stresu-ja,esmu parliecinata ka pirmas 4 dienas bija stress,jo vinja bija bailiiga ljoti,bet es vinjumeginaju neskart,tikai devu est un klaju ar sedzinju lai silti,a pec tam vinja saka speleeties,a tagad pavisam-ATSPERITE mana
nju vot taaa... domaju ka vai stress,vai aboli....vai kkas vel,pec 1,5 nedeljas ja neparies-pie arsta.
Suniits attarpots,nako6a reize attarpo6u maijaa ,nju vinjas audzinataji baigi labi un pamatigi audzinaja sunjiiti-ta ka parliecinata,kak visu darija pareizi:)) A vot es-iepriek6 neko nezinaju par maziem sunjukiem...bet viss ko vinji ieteica es ieveroju...tikai nezinu vai pareizi ka devu abolus...es viss uz tiem grekoju,jo vinja prasija un es iedevu-domaju-vo vel vitamini klaat buus...Baroju ar to baribu ko audzinataji teica-vinji patstaviigi ar to baro savus sunjus( Nutra Gold)
A par stresu-ja,esmu parliecinata ka pirmas 4 dienas bija stress,jo vinja bija bailiiga ljoti,bet es vinjumeginaju neskart,tikai devu est un klaju ar sedzinju lai silti,a pec tam vinja saka speleeties,a tagad pavisam-ATSPERITE mana
nju vot taaa... domaju ka vai stress,vai aboli....vai kkas vel,pec 1,5 nedeljas ja neparies-pie arsta.
Liliana Kendra- Prospect
Nutra Gold arii ir liinija jeers ar riisiem, pameklee un padod to savam kuceenam.
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
ta bariba ko iesaka Ronija, ir loti laba mes vinu edam, nosaukums - DIAMOND, bet diem zel vina ir domata tikai pieaugusajiem suniem, kuceniem nav
pakonculetjies ar audzetaju ko vina saka, vai kuceensnebija blaugznas kad vel dzivoja pie mammas, ka ir masinam un bralisiem var but ta ir kada smaga alegrija...
pakonculetjies ar audzetaju ko vina saka, vai kuceensnebija blaugznas kad vel dzivoja pie mammas, ka ir masinam un bralisiem var but ta ir kada smaga alegrija...
Kuceenam taadaa vecumaa veel teoreetiski nevar atiistiities nekaada paartikas alergjija!
Vai kuceens ir atblusots? Vinjam var arii nebuut blusas, bet piem blusa ir noskreejusi garaam un in izraisiijusi shaadu reakciju, kas ir pilniigi normaali muusdienaas. Kad tu peedeejo reizi attaarpoji kuceenu?
Par kaku eeshanu - nu galiigi nepiekritiishu ka tas ir vitamiinu truukums, bet taas ir mans viedoklis, vienkaarshi jaamaaca kuceenam ka nedriikst eest kakas, veel paliidz gabalinsh ananaasa katru dienu :) Mums tas paargaaja nedeeljas laikaa!!
Austinjas - veel var celties un krist, par to tagad vari nesatraukties :)
P.S. es iisti nevaru gan iebraukt - tev ir tojs vai chihs?
Vai kuceens ir atblusots? Vinjam var arii nebuut blusas, bet piem blusa ir noskreejusi garaam un in izraisiijusi shaadu reakciju, kas ir pilniigi normaali muusdienaas. Kad tu peedeejo reizi attaarpoji kuceenu?
Par kaku eeshanu - nu galiigi nepiekritiishu ka tas ir vitamiinu truukums, bet taas ir mans viedoklis, vienkaarshi jaamaaca kuceenam ka nedriikst eest kakas, veel paliidz gabalinsh ananaasa katru dienu :) Mums tas paargaaja nedeeljas laikaa!!
Austinjas - veel var celties un krist, par to tagad vari nesatraukties :)
Pēdējo reizi labojis Ruby Pirmdiena Aprīlis 12, 2010 1:58 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Kuceenam taadaa vecumaa veel teoreetiski nevar atiistiities nekaada alergjija!
hmm vaitad?? Man gan 8 nedēļas veciem mopsiishiem vienreiz bija alergjija pret dezinfekcijas līdzekli (kursh esot speciaali sunjiem un kakjiem- NEALERGJISKS ) visi kasijās un dīdijās, vets teica ka alerģija.
Ruby rakstīja:
Par kaku eeshanu - nu galiigi nepiekritiishu ka tas ir vitamiinu truukums, bet taas ir mans viedoklis, vienkaarshi jaamaaca kuceenam ka nedriikst eest kakas...
jaa piekriitu, vnk gadās kad kucēns ēd kakas bet nu ja galīgi nevar atradināt tad ir tādas speciālas zāles,saucās ''STOP'' un ļoti ātri ar šitām var ''izārstēt'' kaku ēšanas slimību bieži suņi ēd kakas ja nepārstrādājas barība kārtīgi un viņš viņu izkakā un vēl smaržo pēc barības, tad suns viņu apēd. Tapēc ir tās zāles kas veicina kunģa darbību un ēdiens pārstrādāsies un suns kakas nēedīs :)
Aizmirsu piebilst ka tieshi paartikas allergjija!!! Izlaboju :)
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:
es ari ne
Sveiki meitenes Paldies par uzmanibu pret maniem jautajumiem:)
Ta,visu pastasti6u: sunite ir civava
vinja attarpota un atblusota(un es velreiz vinju atblusoju kad vinja saka kasities ar FRONTLINE)
kakas vinja eda paris tris reizes,un pat needa bet kodija,vai spelejas-es vnk to ljoti atri ieraudziju un teici NEDRIXT! un izmetu...ceru ta vairs nebuus,ja buus-megina6u to STOP zales:))
rita pirksu to citu baribu-bez vistas,bet ta ari nesaprotu kadas firmas,gribas protams NUTRA GOLD,un PUPPY
nju it ka visu uzraxtiju....
UN VELREIZ JUMS VISIEM LIELS PALDIES PAR IETEIKUMIEM
Ta,visu pastasti6u: sunite ir civava
vinja attarpota un atblusota(un es velreiz vinju atblusoju kad vinja saka kasities ar FRONTLINE)
kakas vinja eda paris tris reizes,un pat needa bet kodija,vai spelejas-es vnk to ljoti atri ieraudziju un teici NEDRIXT! un izmetu...ceru ta vairs nebuus,ja buus-megina6u to STOP zales:))
rita pirksu to citu baribu-bez vistas,bet ta ari nesaprotu kadas firmas,gribas protams NUTRA GOLD,un PUPPY
nju it ka visu uzraxtiju....
UN VELREIZ JUMS VISIEM LIELS PALDIES PAR IETEIKUMIEM
Liliana Kendra- Prospect
Lily rakstīja:man skiet vina iepaziisanaas sadaljaa rakstija, ka chihs!
Ja ja-pareizi-civavinja
Liliana Kendra- Prospect
Nutra Gold puppy ir tikkai ar vistu
mes edam DIAMOND baribu ar jeru un risiem, si bariba speciali domata alergiskiem suniem
http://www.manszoocentrs.lv/?p=5_1 ta bariba ir no tas pasas serijas no kuras nutra gold, bet diem zel nav puppy
mes edam DIAMOND baribu ar jeru un risiem, si bariba speciali domata alergiskiem suniem
http://www.manszoocentrs.lv/?p=5_1 ta bariba ir no tas pasas serijas no kuras nutra gold, bet diem zel nav puppy
Eliina rakstīja:Nutra Gold puppy ir tikkai ar vistu
nju ja....tad es vel vinju nevaru ar to barot,jo vinjai ir tikai 2 mene6i
Sodien biju kluba(sunjuku),atvedu dokumentus,un tur skatijas Kendru-teica nekadus vitaminus un kalciju nedot,un turpinat barot ar to baribu-teica tas laikam stress vai tas ka vinja vel ne ipa6i pierada pie bariibas pec mammas piena,un ka driz paries:)))
Liliana Kendra- Prospect
Kura kluba jus ar Kendru esat?
nu ja kad paaugsies varesiet pariet uz kadu citu bet nu ja nepariet,tomer iesku meginat citu baribu,jo firmu un veidu ir loti daudz, tikai japamekle un japaintereseejas
nu ja kad paaugsies varesiet pariet uz kadu citu bet nu ja nepariet,tomer iesku meginat citu baribu,jo firmu un veidu ir loti daudz, tikai japamekle un japaintereseejas
Varbūt zivju eļļa der, cik dzirdēts, tā bieži tiek ieteikta, ja problēmas ar spalvojumu...
Tas nav padoms, bet minējums, es pati ar vēl jauniņā suņuka audzināšanā
Tas nav padoms, bet minējums, es pati ar vēl jauniņā suņuka audzināšanā
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Jaa starpcitu zivju ellja ir ieteicama arii allergjiskajiem sunjukiem, tik es nezinu kaa ir ar tik maziem kuceenam, es Roxijai saaku dot laikam no kaadi 3 meeneshi :)
Ruby- Estimable
Eliina rakstīja:Kura kluba jus ar Kendru esat?
Mes esam kluba Favorits,tur kur radinieki vinjas Es ta ari isti nesapratu-kas vinjai ir-bet gan arsts gan klubaa man teica tas saistiits ar to ko vinja eed,un abi teica barot tagad tikai ar sauso bariibu
Liliana Kendra- Prospect
nu skaidrs vai planojat iet uz izstadem kad paaugsies?
ka Kendrai ir paliek labak? cik dienas jus jau eedat tikai sauso?
ka Kendrai ir paliek labak? cik dienas jus jau eedat tikai sauso?
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2