Ģērbšana pavasarī
+4
Elīna
Eliina
Silkite
Buciitis
8 posters
Lapa 1 no 1
Ģērbšana pavasarī
Meitenes par cik mums pirmais pavasaris, tad īsti nezinu: Kad suņuku var plikiņu laist ārā? Es skatos, ka tik daudzi jau staigā bez drēbītēm. Bet man liekas, ka vēl ir pa aukstu. Pavasaris galu galā viltīgs gadalaiks. Negribētos, lai suņuks saķer kādu draņķi. Vai jūs velkas saviem mazuļiem kaut ko mugurā?
Re: Ģērbšana pavasarī
kad pie mums ir viltiigais pavasaris velku t-kreklinju
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
ta ka tojinam nav pavilas un man meitene nav noruudita un vinai vel salst, kad viltiigias vejs uzpus, tapec velkam dzemperiti
civavam ir pavilna, domaju ka nesalts tik loti,bet laikam ari atkarigs ka noruudits..
civavam ir pavilna, domaju ka nesalts tik loti,bet laikam ari atkarigs ka noruudits..
maina ziemas kazoku uz vasaras kazoku
ka tev Buciit izsaktas Tipitim salst? jo es redzu kad Shanelei salst, vina uzmet kukumu un velkas loti leni un luudzas lai nemu klepi sasildu tapec vel dzemperiti staigajam
ka tev Buciit izsaktas Tipitim salst? jo es redzu kad Shanelei salst, vina uzmet kukumu un velkas loti leni un luudzas lai nemu klepi sasildu tapec vel dzemperiti staigajam
Es savējos jau kādas 2 nedēļas neģērbju, nu, ja lietus līst tad tikai!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Es vēl pliku neesmu mēģinājusi vest. Mājās kad logu no rītiem attaisam, tad viņš drebinās. Tāpēc arā velkam džempīti.
a mēs pa āru skraidam pa pliko visi, shdodien vairākas stundas meitenes ārā sauļojās, Šeriju nevar iekšā dabūt :)
Ja šķiet aizdomīgs laiks, mēs ārā izejam ar vestīti, tad kad Ambera sāk kustēt un aktīvi skriet novelkam nost.
Ambera- Prospect
- Number of posts : 77
Cik graados tu to domaa?? Cik jums pa dienu un cik vakaraa tagad?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Es savus suņus šogad var teikt vispār neesmu ģērbusi- kārtīgi norūdītas! Kņopai ziema nepatīk, tāpēc lielākoties viņa sēdēja mājās... savukārt Pece pamatīgu kažoku uzaudzējusi bija un viņai ir liekais svars (kas tagad dara ļoti lielas raizes), tāpēc viņu lielākoties ziemā varēja izvest bez drēbēm (izņemot, protams, salu- tad ar džemperi iztikām)! Tas ir tas pats variants, kas ar cilvēku- ir ļoti salīgi, kuri joprojām no mēteļa nav gatavi izlīst; tādi, kas ir pārgājuši uz pavasara apģērbu un mazsalstoši cilvēki, kuri staigā ļoti tuvu vasaras drēbju variantam! Par Peci es vispār neuztraucos un ļoti salīgā Kņopa arī neizrāda, ka viņai būtu auksti. Es domāju, ka katrs savu suni labāk pazīst! Noteikti atradīsies arī tādi toičiki, kuriem vasarā salst! :D
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Lapa 1 no 1