Gaidot pavasari :))
+11
Elīna
Lily
Mazais
Dream
Ronija
Māriņa
Ruby
Eliina
Silkite
acz
Laurinja
15 posters
Lapa 1 no 4
Lapa 1 no 4 • 1, 2, 3, 4
Laurinja- Prospect
- Number of posts : 60
Dzīvesvieta : Rīga
Re: Gaidot pavasari :))
Nu ļoti smukas štātītes un pati modelīte arī :large:
acz- Prospect
- Number of posts : 64
Dzīvesvieta : Olaine
Skaisti,bet kas otro jacinju ir pashuvis??? :D
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ai ku skaistas bildiites!!!! Un kas par modeliiti :D
Klau - par to sarkano lietusmeeteliiti - noskatiijos taadu pashu tikai dzelteno internetveikalaa - tagad atlaidiite un man vajag otram sunucim - kas tas jums par izmeeru ir XS vai S - es nevaru izshkjirties - jo iespeejams ka XS buus tieshi tieshi - bet gribas lai ir bishku briivaaks un eertaaks - bet peec cm izskataas ka S buus pa platu - eh nezinu..................
Klau - par to sarkano lietusmeeteliiti - noskatiijos taadu pashu tikai dzelteno internetveikalaa - tagad atlaidiite un man vajag otram sunucim - kas tas jums par izmeeru ir XS vai S - es nevaru izshkjirties - jo iespeejams ka XS buus tieshi tieshi - bet gribas lai ir bishku briivaaks un eertaaks - bet peec cm izskataas ka S buus pa platu - eh nezinu..................
Pēdējo reizi labojis Ruby Piektdiena Februāris 27, 2009 6:19 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Silkite rakstīja:Skaisti,bet kas otro jacinju ir pashuvis??? :D
Otra kleitiņa mums ir šuvējas šūta :)
Laurinja- Prospect
Ruby rakstīja:Ai ku skaistas bildiites!!!! Un kas par modeliiti :D
Paldies meitenes :))
Lietus mētelītis ir super - vismaz mana Betiņa jūtas ērti :) - es ar krāsu ilgi nevarēju izvēlēties, bet tomēr palikām pie sarkanā :) Mums ir xs - jo mēs tādas sīciņas padevušās un mums viņš pat tāds apspīlēts nav :) Nju tā lūk.
Laurinja- Prospect
Oho miilulei Betinjai fotosesija bija;))):))))HIHIHI shon jau savu draudzeni apciemoju, i nadzinjus smuki apgriezaam........mmmmmmm miilja Betinja smukuliite
Laurinj - man liekas ka Betinjai driiz buus draudzene:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Maarinj, tev ielisks dzhemperiitis sanaacis Betinjai:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Māriņa rakstīja:Oho miilulei Betinjai fotosesija bija;))):))))HIHIHI shon jau savu draudzeni apciemoju, i nadzinjus smuki apgriezaam........mmmmmmm miilja Betinja smukuliite
He hee :) - nju Betiņa tagad atkal slidinās pa grīdu :)
Es jau ar mieru vēl vienu mīļuku sev paņemtu :)
Laurinja- Prospect
Ronija rakstīja:Maarinj, tev ielisks dzhemperiitis sanaacis Betinjai:)
Savādāk jau nemaz nemēdz būt
Laurinja- Prospect
Laurinja rakstīja:
Lietus mētelītis ir super - vismaz mana Betiņa jūtas ērti :) - es ar krāsu ilgi nevarēju izvēlēties, bet tomēr palikām pie sarkanā :) Mums ir xs - jo mēs tādas sīciņas padevušās un mums viņš pat tāds apspīlēts nav :) Nju tā lūk.
Aha paldies! Un cik tas ir - cik juus mazinjas? Nu apmeeram lai vareetu izkalkuleet to izmeeru - jo jaunaa sunuce veel iespeejams bishku augs - tagad 1,4 kg - 6 meeneshi - nu buus veel kaads taucinsh klaat apmkaartmeeraa noteikti :D . Otrai sunenei Pepijai ir jau sarkans lietusmeeteliits ( tikai cita marka ) taapeec gribu otrai citu kraasinju - dzelteno!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Laurinja rakstīja:
Aha paldies! Un cik tas ir - cik juus mazinjas? Nu apmeeram lai vareetu izkalkuleet to izmeeru - jo jaunaa sunuce veel iespeejams bishku augs - tagad 1,4 kg - 6 meeneshi - nu buus veel kaads taucinsh klaat apmkaartmeeraa noteikti :D . Otrai sunenei Pepijai ir jau sarkans lietusmeeteliits ( tikai cita marka ) taapeec gribu otrai citu kraasinju - dzelteno!
Mums tagad ir trīs gadiņi - un tagad mēs sveram tuvu 1,4 kg :)
Laurinja- Prospect
Laurinja rakstīja:
Mums tagad ir trīs gadiņi - un tagad mēs sveram tuvu 1,4 kg :)
Nu skaidrs - paldies! Buus vien laikam jaanogaida liidz izaugsim - tad jau redzees to izmeeru :)
Ruby- Estimable
Hihi shon BETIJAI cieminji."))) Dzollija palika ciemoties......, vinjaam sunju tusinjs
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Silkite- Estimable
Tikai kaapeec taada nezheeliiba un saimniekiem shnjiku shnjaku galvas nost??:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Ronija rakstīja:Tikai kaapeec taada nezheeliiba un saimniekiem shnjiku shnjaku galvas nost??:)
viirs negribéja savu seju ràdiit,bet man nepatika savéja,tàpéc nogriezàm un atstàjàm desas sejinju,nu vismaz
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Tikai kaapeec taada nezheeliiba un saimniekiem shnjiku shnjaku galvas nost??:)
viirs negribéja savu seju ràdiit,bet man nepatika savéja,tàpéc nogriezàm un atstàjàm desas sejinju,nu vismaz
labi attaisnojumi
super Desa :love2:
Silkite rakstīja:Ronija rakstīja:Tikai kaapeec taada nezheeliiba un saimniekiem shnjiku shnjaku galvas nost??:)
Desa vienkārši neskadri izteicās un tulkojums bija - Desa piekrīt!
Silkite- Estimable
Viņam vēl vajag tās speciālās suņu saulesbrilles lai vējš nepūš acīs kad brauc ar moci :D
Lily rakstīja:Viņam vēl vajag tās speciālās suņu saulesbrilles lai vējš nepūš acīs kad brauc ar moci :D
brilles nevajag shàdam mocim,bet speciàlu somu :D kur sédinàt iekshà tà kà somas vél nav,brauca mocim liidzi ar mashiinu
Silkite- Estimable
Nu, Desa baigais baikeris!!!!! :respect:
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Lapa 1 no 4 • 1, 2, 3, 4
Lapa 1 no 4