Gaidot pavasari :))
+11
Elīna
Lily
Mazais
Dream
Ronija
Māriņa
Ruby
Eliina
Silkite
acz
Laurinja
15 posters
Lapa 2 no 4
Lapa 2 no 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Gaidot pavasari :))
ljoti skaista bildes visi triis izskatàs vienkàrshi fantastiski :love2:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Un taads liels suns:)))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Silkite rakstīja:ljoti skaista bildes visi triis izskatàs vienkàrshi fantastiski :love2:
taa treshaa ir Šeiliņa pateicos!
Eliina rakstīja:Silkite rakstīja:ljoti skaista bildes visi triis izskatàs vienkàrshi fantastiski :love2:
taa treshaa ir Šeiliņa pateicos!
aaaaaaaaa nu tas visas triis juus izskatàties fantastiski :love2: :love2: :love2:
Silkite- Estimable
OOOO kas par bilzhukiem!!! Desa laimiigais - taadas izklaides - kaa jau kaartiigs puika Un laicinsh izskataas tik piemeerots mmmmmmmmm Un tie saimnieki gan tev citplaneetieshi,ne - bez galvaam ?!?!?!?!
Eliin ideaala bildiite - tieshaam tik saulaina un saskaniiga!!!!
Eliin ideaala bildiite - tieshaam tik saulaina un saskaniiga!!!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Super izklaides te dazham labam................... :?: bet kur kjivere Desam???? :shock:
Eliin:izskataas ka Shanelei dikti feina draudzene un aizstaave.... :large:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Marinj- kjiveres nav un tik mazas nevaru atrast :shock: :D zinu un esmu redzéjusi nedaudz lielàkiem sunjukiem kjiveres
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Marinj- kjiveres nav un tik mazas nevaru atrast :shock: :D zinu un esmu redzéjusi nedaudz lielàkiem sunjukiem kjiveres
Zheel gan........ :( Desa ytik labi izskatiitos kjiveree un rokeru jacinjaa..... : :party:
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa rakstīja:Silkite rakstīja:Marinj- kjiveres nav un tik mazas nevaru atrast :shock: :D zinu un esmu redzéjusi nedaudz lielàkiem sunjukiem kjiveres
Zheel gan........ :( Desa ytik labi izskatiitos kjiveree un rokeru jacinjaa..... : :party:
tam gan varu piekrist :D varbuut ar laiku ko labu atradiishu
Silkite- Estimable
Māriņa rakstīja:Super izklaides te dazham labam................... :?: bet kur kjivere Desam???? :shock:
ja tas gan, tikkai zel ka abas reti tiekas, tikai pa skolas brivlaikiem. tagad uz lieldienam brauksim ciemos :jumping:
Silkite rakstīja:Marinj- kjiveres nav un tik mazas nevaru atrast :shock: :D zinu un esmu redzéjusi nedaudz lielàkiem sunjukiem kjiveres
Pepijai kaadu laiku atpakalj pasuutiiju taadu kaa kjiveriiti - taada miksta - domaaju nu tik buus! Atnaaca taadaa - ka trijaam Pepijaam dereeja :D :D Nu stipri lielaakam sunucim domaata :( Nu nekas atpakalj nesuutiiju - atdevu deela miiljaakajai gotinjai - lieliski der :D
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:Marinj- kjiveres nav un tik mazas nevaru atrast :shock: :D zinu un esmu redzéjusi nedaudz lielàkiem sunjukiem kjiveres
Pepijai kaadu laiku atpakalj pasuutiiju taadu kaa kjiveriiti - taada miksta - domaaju nu tik buus! Atnaaca taadaa - ka trijaam Pepijaam dereeja :D :D Nu stipri lielaakam sunucim domaata :( Nu nekas atpakalj nesuutiiju - atdevu deela miiljaakajai gotinjai - lieliski der :D
nu es tieshi to domàju,redzéju veikalà skaistas kjiveres(rozà,sudraba....)nu toch kà iistas,bet ne muusu izméra galvinjai :(
Desa baigais baikers,tik nekad vél nav braucis ar moci tik uzsédinàts ;) labi ka no bailém neapchuràjàs
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Ruby rakstīja:Silkite rakstīja:Marinj- kjiveres nav un tik mazas nevaru atrast :shock: :D zinu un esmu redzéjusi nedaudz lielàkiem sunjukiem kjiveres
nu es tieshi to domàju,redzéju veikalà skaistas kjiveres(rozà,sudraba....)nu toch kà iistas,bet ne muusu izméra galvinjai :(
Desa baigais baikers,tik nekad vél nav braucis ar moci tik uzsédinàts ;) labi ka no bailém neapchuràjàs
shanele brauca ar motroleeri man jakaaa iebaasta nebraucu dikti atri lai nesabistas, jutas loti labi vairaak par vienu reizi nemeginaju ta vizinaties,jo bistami!
Skaistas bildes,iipashi pédéjà
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:Skaistas bildes,iipashi pédéjà
;) paldies,paldies centaamies! :D
hi hi :D nu maneja jau ariii estu ja dotu, bet ta ka vinai metas blaugzans edot kaut ko citu tapec dodu reizme tikai biepienu, nu reizm kadu mazu gabalinu vel kaut ko ja loti luudzas bet taa vina man malaciite ed ciitigi savu bariibinu! paldies par komplimentu :fairy:
Burviigas bildiites!!!!! Kaadu bariibu juus eedat - jo vinjai vienmeer tik mirdzosha spalva
Ruby- Estimable
ja katru otro dienu dosi savam sunītim zivju eļļu tad ari viņa spīdes kā mazs briljantiņš.Roxy arī ļoti spīdīga spalviņa
;)
;)
endoy rakstīja:ja katru otro dienu dosi savam sunītim zivju eļļu tad ari viņa spīdes kā mazs briljantiņš.Roxy arī ļoti spīdīga spalviņa
;)
Aha un taa buutu cilveeku lietojamaa zivju ellja? Esmu dzirdeejusi ka var pilinaat oliivelju pie sausaas bariibas. Vai kaads veel taa dara? Nee nu mums jau ar spalvinja spiidiiga, bet ne tik spiidiiga kaa Shanelei :D vinja vienkaarshi mirdz!!!
Ruby- Estimable
Lapa 2 no 4 • 1, 2, 3, 4
Lapa 2 no 4