Atpūta pie jūras
5 posters
Lapa 1 no 1
Atpūta pie jūras
Nu tad beidzot, atradām vietu pie jūras, kur Ambera brīvi varēja izskrieties un izdauzīties.
Prieks bija tik milzīgs un neviltots:
Un cik liela interese pa to peļķi:
Meitene tā aizrāvās ar ūdens pētīšanu, ka nepamanīja nākam mazu vilnīti un sabijās:
Jāteic, ka tik aktīvu, enerģisku un draisku es savu meiteni nebiju redzējusi nu nevienā pastaigā. Šķiet ka jūras krastā viņai tīk daudz labāk pastaigāties kā Imantas mežā :)
Nu re, tā mums gāja jūras krastā!
Un protams bij ar šašliks :) Tā dēļ Ambera komandas "sēdēt" un "gaidīt" bija gatava izpildīt vai mūžīgi, it īpaši gaidīt :)
Prieks bija tik milzīgs un neviltots:
Un cik liela interese pa to peļķi:
Meitene tā aizrāvās ar ūdens pētīšanu, ka nepamanīja nākam mazu vilnīti un sabijās:
Jāteic, ka tik aktīvu, enerģisku un draisku es savu meiteni nebiju redzējusi nu nevienā pastaigā. Šķiet ka jūras krastā viņai tīk daudz labāk pastaigāties kā Imantas mežā :)
Nu re, tā mums gāja jūras krastā!
Un protams bij ar šašliks :) Tā dēļ Ambera komandas "sēdēt" un "gaidīt" bija gatava izpildīt vai mūžīgi, it īpaši gaidīt :)
Ambera- Prospect
- Number of posts : 77
Dzīvesvieta : Rīga
Re: Atpūta pie jūras
Super bildes...
Es arī gribu uz jūru, vēl tik bail no lieliem vējiem....
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
inly&bugy rakstīja:Super bildes...
Zini, šodien pie jūras bija tik tiešām patīkami silts laiks. Un ja tev māc bažas, ka mazajam varētu būt vēsi, paķer līdz kādu jaciņu. Tu redzēsi, suņukam patiksies tik ļoti, ka viņš nepārtraukti skries un dauzīsies, tā ka noteikti viņam būs silti :)
Ambera- Prospect
Superiigas bildes Ambera izskataas kaa laimiigaakais suns uz pasaules!!! Ljoti jauka atpuuta jums bijusi
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
cik jums tur gràdu???? man bija sajuuta ka vasara sàkusies jaukas bildes
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:cik jums tur gràdu???? man bija sajuuta ka vasara sàkusies jaukas bildes
Precīzi nepateikšu, bet kad bijām jūrā temp. varētu būt robežās no 10- 15 grādiem.
Ambera- Prospect
Lapa 1 no 1