Atpūtā kopā ar suni
+3
Ruby
Buciitis
inly&bugy
7 posters
Lapa 1 no 1
Atpūtā kopā ar suni
Padalīsimies informācijā par vietām, kur varētu atpūsties nedēļas nogalēs kopā ar suni. Kādas dabas takas, parki, vai varbūt brīvdienu mājas.
Ļoti gribas kaut kur aizbraukt un suni ņemt līdz.
Ļoti gribas kaut kur aizbraukt un suni ņemt līdz.
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Re: Atpūtā kopā ar suni
Mums ar draugu ir iegājies, ka katru sestdienu/svētdienu viņš mani un Tipīti ved un iepazīstina ar Rīgas parkiem. Par cik es neesmu rīdziniece, tad man ir interesanti. Dažreiž aizšaujam, kur tālāk par Rīgu, piemēram, Jūrmala, Saulkrasti, Sigulda utt.
Teervetes dabas parks :) var ar suniishiem staigaat - mezhi, takas, pljavas.....
http://www.google.ie/images?hl=en&q=t%C4%93rvetes+dabas+parks&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=LILyS9KhLqKCnQPayvieDQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDQQsAQwAw
http://www.google.ie/images?hl=en&q=t%C4%93rvetes+dabas+parks&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=LILyS9KhLqKCnQPayvieDQ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDQQsAQwAw
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby, tā nu ir sanācis, ka vīra vcāki dzīvo pavisam netālu no Tērvetes dabas parka, vīramāte tur pat strādā, līdz ar to šajā parkā atpūšamies gandrīz katru otro nedēļas nogali... Lai arī uz infocentra durvīm ir uzlīme, ka ar suņiem nelaiž, bet pašā parkā ar suņiem laiž!!!
Kā ir ar Ķemeru purva takām tur laiž? Vai vispār purva tuvumā var suni laist?
Kā ir ar Ķemeru purva takām tur laiž? Vai vispār purva tuvumā var suni laist?
inly&bugy- Profesional
OOO forshi, es ar no taas puses :) uzaugu Dobelee. Sen nav buuts Teervetes parkaa :( buus shovasar jaaizlaizh paskatiities kaa tur tagad izskataas :)
Ruby- Estimable
Man arī radiņi dzīvo pie paša Tērvetes parka:))
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Man bija doma noorganizēt kādu kopīgo foruma pastaigu , bet baidījos, ka tas pārāk tālu no Rīgas.
Varbūt vēl kāds no tās puses?
inly&bugy- Profesional
mums jau ar vienreiz izskaneeja doma par tusinju tervetes parkā ar sunchiem :) bet diemzhel ta ari neizdevaas neko sarunaat..
jaa mes jau visu laiku censamies savakties, kaut ko izdomat,bet laikam piruukst cilveka kas visu to uznemas noorganizeett ar daziem jau sanak ik pa laikam saskrieties,bet tadu nopietnu tusinu neizdodas sariikot... Bija doma,kad Ruby apciemos mus LV satikties visiem kas velas,bet to vel nevar prognozet,jo vina pati vel nezina kad bus latvija.
Es centiishos tuvaakaja laikaa sagaadaat biljetes (shonedeelj noteikti) bet es noteikti nebuushu veel juunijaa jo deelam veel skola un domaajams ka tas nebuus arii juulijaa jo draudzenei uz kaazaam jaadodas uz Itaaliju, visticamaak ka augusts, bet jums noteikti vajadzeetu kaadu tusinju pirms tam noorganizeet
Ruby- Estimable
oooo super!!! mees arii netaalju no taa parka dziivojamies un ... kad laizham ar sunjiem atpuusties visai biezhi aizceljojam arii uz Teerveti :)inly&bugy rakstīja:Man bija doma noorganizēt kādu kopīgo foruma pastaigu , bet baidījos, ka tas pārāk tālu no Rīgas.
izcila doma par foruma tusinju!!! Taa kaa ... 6i aktiivisti garanteeti
Eliina, t.i. man kaimiņos tā kā ... varam sarunāt randiņu ...Eliina rakstīja:nuu ja kads man peteiks ka tur noklut mees ari tikai par
skaidrs ;)
tad nu kadam ir jasanemas noorganizet so pasakumu.
Ja butu imanta uz mezu visi jasavac es noteikti uznemtos
tad nu kadam ir jasanemas noorganizet so pasakumu.
Ja butu imanta uz mezu visi jasavac es noteikti uznemtos
tik grūti kaut ko atrast kur varētu līdz ņemt suni
Daudz kur tā arī pasaka, ka nedrīkst, vienuviet pat teica, ka, ja manīs, ka ir ievests viesnīcā suns, tad būšost LVL 35 sods. Pāris vietās liek papildus maksāt, interesanti par ko? Tad sunim būs arī brokastis un varēšu viņu ņemt līdz arī basenos un uzlikt uz trenažiera?
Daudz kur tā arī pasaka, ka nedrīkst, vienuviet pat teica, ka, ja manīs, ka ir ievests viesnīcā suns, tad būšost LVL 35 sods. Pāris vietās liek papildus maksāt, interesanti par ko? Tad sunim būs arī brokastis un varēšu viņu ņemt līdz arī basenos un uzlikt uz trenažiera?
inly&bugy- Profesional
Mees parasti ja njemam suni liidz tad pamekleejam vasaras maajas, sheit taadas pieejamas daudz un dikti, pat viensniicas pashas piedaavaa it iipashi ja tas ir kaut kur pie dabas, kur mums patiik vislabaak :)
Un jums viesniicaa taa pateica - ka ja maniis suni tad sods buus jaamaksaa? Nu ta kaa regjistratuuraa? Vai kaads darbinieks pienaaca un pateica taa??
Un jums viesniicaa taa pateica - ka ja maniis suni tad sods buus jaamaksaa? Nu ta kaa regjistratuuraa? Vai kaads darbinieks pienaaca un pateica taa??
Ruby- Estimable
Nē, nē, tik tālu vēl nenonāca... to lasīju rezervēšanas noteikumos....
Beigu beigās nolēmām braukt uz Pērnavu uz Strand SPA hotel vai kaut kā tā. Tas gan neesot tik labs, kā blakus esošais Tervise Paradise, bet vismaz drīkst ņemt līdz sunci.
Beigu beigās nolēmām braukt uz Pērnavu uz Strand SPA hotel vai kaut kā tā. Tas gan neesot tik labs, kā blakus esošais Tervise Paradise, bet vismaz drīkst ņemt līdz sunci.
inly&bugy- Profesional
Mūsu atklājumi aktīvai atpūtai - Skaņā kalna dabas parks, pie Minhauzena muzeja izveidotā meža taka, un Vidzemes akmeņainā jūrmala. Skaistas pastaigas vietas, suņiem ar kur izskrieties. Vienīgi jāapbruņojas ar spēcīgiem pretodu līdzekļiem.
inly&bugy- Profesional
Mēs atklājām, ka ar suņuku var tikt iekšā arī Turaidas dabas muzejrezervātā Izskrieties un izstaigāties ir kur gana un pašam cilvēkam ir viss kas interesants, ko apskatīties.
Mēs sestdien bijām un sanāca ļoti skaista diena un pastaiga. Vienīgi fočiku nepaņēmām līdzi muzejā
Mēs sestdien bijām un sanāca ļoti skaista diena un pastaiga. Vienīgi fočiku nepaņēmām līdzi muzejā
Similar topics
» Atpūta pie jūras
» Sniegs un suņi.!
» Pastaigas ar suni
» Kas jaazin, celjojot ar suni!
» kaa lai suni pierunaa nokaartoties maajas???
» Sniegs un suņi.!
» Pastaigas ar suni
» Kas jaazin, celjojot ar suni!
» kaa lai suni pierunaa nokaartoties maajas???
Lapa 1 no 1