AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 7 no 40
Lapa 7 no 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3587. arlabunakti Silkiit es arii tuliit doshos, tik ne uz savu migu bet atpakalj pie savas esejas :(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3588. Vannā viņa man ne reizi nav bijusi. Tikai seklā bļodiņā un dušā. Bet ja es lieku kopā ar Sāru, tad jau lote nevarēs paairēties.
Par to ūdensprocedūru izdomāju nejauiši.. kaut kā ienāa prātā, ka ūdenī būs stimuls to kājiņu sākt kustināt. jo cilvēkiem jau tā dara pēc traumām.. ved tak uz baseinu, tad nu izdomāju, ka varētu arī loti papeldināt.
Vestīti es 100% riit tukumā nekur nedabūšu, un šaubos, ka arī Rīgā varētu kaut ko tādu atrast. Tā kā kāpšu pati iekšā un pļunčāsimies kopā :D
Par to ūdensprocedūru izdomāju nejauiši.. kaut kā ienāa prātā, ka ūdenī būs stimuls to kājiņu sākt kustināt. jo cilvēkiem jau tā dara pēc traumām.. ved tak uz baseinu, tad nu izdomāju, ka varētu arī loti papeldināt.
Vestīti es 100% riit tukumā nekur nedabūšu, un šaubos, ka arī Rīgā varētu kaut ko tādu atrast. Tā kā kāpšu pati iekšā un pļunčāsimies kopā :D
3589. Arlabunakti meitnes
es nobeidzu savu audzesanu un selekciju.. izselekcioneju jauni skirni, saproju,dzemdeju viss ka pienakas, varu iet gulet un rita tuprinashu
es nobeidzu savu audzesanu un selekciju.. izselekcioneju jauni skirni, saproju,dzemdeju viss ka pienakas, varu iet gulet un rita tuprinashu
3589.arlabunakti Eliin :) ceru ka tev sapniishos mazi tikko piedzemdeetie kuceeni raadiisies LOL Tas tev kursiem ja? Cik tev veel ilgi jaamaacaas?
Ajame - paskaties shos nu tas taa ieskatam kaa tas notiek, zinu ka foruma Lindita savu Snifu kaut kur Riigaa veda uz uudens trenazhieri, arii peec kaajinjas operaacijas :)
https://www.youtube.com/watch?v=KFC86o_Yvww
https://www.youtube.com/watch?v=BT4aO1-FRCw
Es kaadu laicinju Pepei mekleeju to vestiiti, diezgan gruuti ir atrast taadu izmeeru, bet kad es zvaniiju uz to iestaadi kur var braukt peldeeties suniishi vinji man teica ka vinjiem visi izmeeri ir uz vietas :) Un tad es beidzot atradu vienaa veikalinjaa te pie mums, un pat veel mazaakas bija un uz atlaidi :)
Ajame - paskaties shos nu tas taa ieskatam kaa tas notiek, zinu ka foruma Lindita savu Snifu kaut kur Riigaa veda uz uudens trenazhieri, arii peec kaajinjas operaacijas :)
https://www.youtube.com/watch?v=KFC86o_Yvww
https://www.youtube.com/watch?v=BT4aO1-FRCw
Es kaadu laicinju Pepei mekleeju to vestiiti, diezgan gruuti ir atrast taadu izmeeru, bet kad es zvaniiju uz to iestaadi kur var braukt peldeeties suniishi vinji man teica ka vinjiem visi izmeeri ir uz vietas :) Un tad es beidzot atradu vienaa veikalinjaa te pie mums, un pat veel mazaakas bija un uz atlaidi :)
Ruby- Estimable
3590. eliin- arlabunakti :)
ruby- paldies par info.
jāsāk'apsildīt baseins. Tad varētu kopā ar vīru pa basenu peldināt. nebiju iedomājusies. :)
ruby- paldies par info.
jāsāk'apsildīt baseins. Tad varētu kopā ar vīru pa basenu peldināt. nebiju iedomājusies. :)
3591. O nu tad jau vispaar super - visu vasaru Lotinja varees peldeeties :) uzaudzees muskuliishus kaajinjai viens divi!
Es ar beidzot luuztu nost, smaga diena bija, ceru ka nakts buus mieriiga un sunjuki ljaus man izguleeties, arlabunakti
Es ar beidzot luuztu nost, smaga diena bija, ceru ka nakts buus mieriiga un sunjuki ljaus man izguleeties, arlabunakti
Ruby- Estimable
3592. Ajame - domaju ka var izmantot parastos iemauktinus, lai pieturetu
3593. Kā jau jūs varbūt zināt (vismaz man liekas, ka biju biju par to rakstījusi forumā) ka mēs uzvarējām konkursā un laimējām dāvanu karti no Dino Zoo 20ls vērtībā.
Nu tad gribējām tā tiekt "palielīties" ar to ko iegādājāmies
Jaunā kakla siksniņa ar briljaniņiem
Visi pirkumi
Ūn Odrijas jaunais Kongs
Nu tad gribējām tā tiekt "palielīties" ar to ko iegādājāmies
Jaunā kakla siksniņa ar briljaniņiem
Visi pirkumi
Ūn Odrijas jaunais Kongs
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
3594. Sassaa jauka siksninja :) Odrijai ljoti piestaav :) OOO un kaa jums veicaas ar kongu?? Maneejaam ljoti patiik, es gan kaadu briitinju neesmu neko likusi iekshaa vinjaam :(
Odrija izveidojusies par ljoti skaistu daamiiti
Odrija izveidojusies par ljoti skaistu daamiiti
Ruby- Estimable
3595. Liels paldies Ruby
Kongu tikai rīt iemējģināsim, ebt nu ceru, ka tas Odriju nodarbinās uz kādu laiciņu
Un jā, Odrija man baigā dāma izveidojusies, bet man gan nepatīk kā viņa pozē, jo bildēs neizskatās pēc sevis
Dzīvē daudz skaistāka
Kongu tikai rīt iemējģināsim, ebt nu ceru, ka tas Odriju nodarbinās uz kādu laiciņu
Un jā, Odrija man baigā dāma izveidojusies, bet man gan nepatīk kā viņa pozē, jo bildēs neizskatās pēc sevis
Dzīvē daudz skaistāka
sassaa- Hero
3596. skaisti skaisti pozee daamiite Odrija :)
Saakumaa tajaa kongaa meegjini nelikt ljoti bliivi tos gardumus/bariibu, bet taa lai briivi ir un gandriiz pats kriit aaraa, nu lai sunjukam saglabaajas interese :) Peec tam jau var pakaapeniski bliivaak un bliivaak :) Roksis piem meetaa to kongu un tad vinsh kriit un atsitaas pret zemi un izkriit gardumi LOL Pepija ar Lurdesu kjeksee ar meeli visu laukaa :D
Saakumaa tajaa kongaa meegjini nelikt ljoti bliivi tos gardumus/bariibu, bet taa lai briivi ir un gandriiz pats kriit aaraa, nu lai sunjukam saglabaajas interese :) Peec tam jau var pakaapeniski bliivaak un bliivaak :) Roksis piem meetaa to kongu un tad vinsh kriit un atsitaas pret zemi un izkriit gardumi LOL Pepija ar Lurdesu kjeksee ar meeli visu laukaa :D
Ruby- Estimable
3597. nu paldies, paldies
Un jā paldie spar padomu, tā arī darīšu.
Gribās redzēt ko Odrija darīs lai izķeksētu ārā to gardumu
būs tā no malas jāpavēro
Un jā paldie spar padomu, tā arī darīšu.
Gribās redzēt ko Odrija darīs lai izķeksētu ārā to gardumu
būs tā no malas jāpavēro
sassaa- Hero
3598. loti glita jauna kaklasiksnina Odrijai
Es sodien uzraksiju jau 4.ieskait kursos, tagad juutos tikkk labi,
cik pareizi vai nepareizi tas vairk nav tik svariga, glavenais ka ir uzrakstiita
Es sodien uzraksiju jau 4.ieskait kursos, tagad juutos tikkk labi,
cik pareizi vai nepareizi tas vairk nav tik svariga, glavenais ka ir uzrakstiita
3599. Malacis, Eliin!
es arī šodien padarīju svarīgu darbu- pabeidzu un nosūtīju prakses atskaiti.. uff.. nākam 4dien aizstāvēšana..
es arī šodien padarīju svarīgu darbu- pabeidzu un nosūtīju prakses atskaiti.. uff.. nākam 4dien aizstāvēšana..
3600. Eliin - apsveicu malacis!!!
Ajame - malacis, laimiigaa man visi darbi jaaiesniedz liidz 29.apriilim un nu tas noziimee ka visu sho nedeelju un veel naakosho toch neguleeshu
Es arii shodien esmu neizsakaami prieciiga - visi sunjuki nu jau daudz daudz labaak juutaas, Pepiits vispaar kaa no kjeedes noraavies visu laiku grib dauziities Un shodien piepildiijaas viens no maniem ilgi gaidiitajiem sapnjiem - es izgaaju laukaa viena ar visaam trijaam meiteneem un mums bija tik mieriiga un jauka pastaiga Nekaadas rieshanas :) visas paklausiigi tipinaaja un priecaajaas par jauko laiku un pastaigu
Tikai nepaarprotiet mani - vinjas ir bijushas visas triis vienlaiciigi laukaa, bet vienmeer es njemu kaadu veel liidz - deelu, viiru, mammu vai draudzeni vai arii eju staigaat atsevishkji ar Lurdesu un peec tam ar Pepiju & Roksi. Nebiiju veel saduushojusies iziet viena ar sisaam trim - jo nu nav tas viegli LOL bet nu shodien izdomaaju ka beidzot tak jaapameegjina LOL
Ajame - malacis, laimiigaa man visi darbi jaaiesniedz liidz 29.apriilim un nu tas noziimee ka visu sho nedeelju un veel naakosho toch neguleeshu
Es arii shodien esmu neizsakaami prieciiga - visi sunjuki nu jau daudz daudz labaak juutaas, Pepiits vispaar kaa no kjeedes noraavies visu laiku grib dauziities Un shodien piepildiijaas viens no maniem ilgi gaidiitajiem sapnjiem - es izgaaju laukaa viena ar visaam trijaam meiteneem un mums bija tik mieriiga un jauka pastaiga Nekaadas rieshanas :) visas paklausiigi tipinaaja un priecaajaas par jauko laiku un pastaigu
Tikai nepaarprotiet mani - vinjas ir bijushas visas triis vienlaiciigi laukaa, bet vienmeer es njemu kaadu veel liidz - deelu, viiru, mammu vai draudzeni vai arii eju staigaat atsevishkji ar Lurdesu un peec tam ar Pepiju & Roksi. Nebiiju veel saduushojusies iziet viena ar sisaam trim - jo nu nav tas viegli LOL bet nu shodien izdomaaju ka beidzot tak jaapameegjina LOL
Ruby- Estimable
3601. Prieks par visām -kam ieskaites nokārtotas, kam suņi izveseļojušies!!! Mūs arī bēda piemeklēja- seskulis kaut ko nelāgu laikam apēdis, atstājām klīnikā!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
3602. Paldies Elīn!!
aaaaa neeee veelviens slimniecinsh :( Ceru ka mazais jau driiz jutiisies labaak un atgrieziisies maajaas
Kaa jums Latvijaa ar vulkaana putekljiem?? Kaa Silkit pe tevis Pariizee?? Lidojumi atjaunoti? Mums veel liidz treshdienai ciet, bet kas to zin, iespeejams atkal paarcels!?!
aaaaa neeee veelviens slimniecinsh :( Ceru ka mazais jau driiz jutiisies labaak un atgrieziisies maajaas
Kaa jums Latvijaa ar vulkaana putekljiem?? Kaa Silkit pe tevis Pariizee?? Lidojumi atjaunoti? Mums veel liidz treshdienai ciet, bet kas to zin, iespeejams atkal paarcels!?!
Ruby- Estimable
3603. Paldies, Ruby! It kā rīt no rīta vedīsim mājās,bet redzēs ko teiks, viņam rtg taisa, sistēmas laiž. ja kaut kas neēdams būs apēsts draud operācija!
Elīna- Hero
3604. Oiiiii, cereesim jau ka viss buus labi :) Vinsh tev taa pa maaju staigaa viens, vai buuriitii dziivo?
Ruby- Estimable
3605. Nu,vispār, kamēr neviens nav mājās un pa nakti būrī, bet tā pa visu dzīvokli, bet nu viņš brīvdienās bij laukos, kur bez būra pa visu māju dzīvoja!
Elīna- Hero
3606.aiaiai tad jau gan iespeejams ko nelabu buus atradis un apeedis, bet nu cereesim ka nee, varbuut vienkaarshi stresinsh no paarmainjaam? Riitaa tad zinjo kas un kaa, gaidiishu :)
Ruby- Estimable
3607. Seskulis ir mājās, kaut ko neēdamu ir apēdis, bet nu jau tas viss ir nonācis taisnajā zarnā, gaidam kad nāks ārā! :)
Elīna- Hero
3608. hei,prieks ka siikais màjàs un operàciju nevajadzéja,veseljojaties
Ruby,ai ar lidojumiem iet kà pa d.... it kà shodien kaut kàdi lidomjumi ir paredzéti,bet sazin. man viira tévs ir iesprostots korsikà,bet vinjam jau vienalga(atrodàs pensijà),mùsu gjimenes draudzene atkal ieprostota sheit,netiek màjàs...
Ruby,ai ar lidojumiem iet kà pa d.... it kà shodien kaut kàdi lidomjumi ir paredzéti,bet sazin. man viira tévs ir iesprostots korsikà,bet vinjam jau vienalga(atrodàs pensijà),mùsu gjimenes draudzene atkal ieprostota sheit,netiek màjàs...
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Eliina rakstīja:3598. loti glita jauna kaklasiksnina Odrijai
3609. Paldies liels.
sassaa- Hero
3610. Prieks par seskuli ka shim viss nokaartojies, tagad tik jaagaida, mosh vinjam extra aktivitaates vajag lai zarninjas iekustaas??
Jaaaa Silkit - mums pagaidaam liidz riitdienai atcelts veel, bet kas to zin var mainities, jo kaut kur jau izskaneeja zinjaas ka lidz piektdienai. Mums te arii paaris iesprostoti un nokaveejushi dazhaadus pasaakumus seezh, bet kaa ir taa ir, tur neko nevar dariit! Dzirdeeju ka apdroshinaashanas netamaksaa sho lietu??
Ehhh es ar gribeetu buut iesprostota Korsikaa LOL
Jaaaa Silkit - mums pagaidaam liidz riitdienai atcelts veel, bet kas to zin var mainities, jo kaut kur jau izskaneeja zinjaas ka lidz piektdienai. Mums te arii paaris iesprostoti un nokaveejushi dazhaadus pasaakumus seezh, bet kaa ir taa ir, tur neko nevar dariit! Dzirdeeju ka apdroshinaashanas netamaksaa sho lietu??
Ehhh es ar gribeetu buut iesprostota Korsikaa LOL
Ruby- Estimable
Lapa 7 no 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Lapa 7 no 40