AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 40 no 40
Lapa 40 no 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4713. Eliin,veseljojaties
Ruby, ieliec kjiegjeli kabàtà,lai véjsh neaizpùsh(joks) turies gan jau pàries vétra un jùs neskars
Ruby, ieliec kjiegjeli kabàtà,lai véjsh neaizpùsh(joks) turies gan jau pàries vétra un jùs neskars
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:
4714. o laba ideja, man noderees ejot uz skolu gar upi :D taads veejsh :D
4715. Silkiit man jau no ceturdienas riita kabataas ir akmenji pavisam nopietni!!! Mums no skolas bija jaabrauc uz maziitinjas salas pashaa Iirijas apakshaa (netaalu no jums :D ) mums tur projekts viens jaataisa, veejsh puuta taa ka peec tam matus stundu kjemeeju kaa bija sapinkaajushies!!! Pa nakti vipaar nebija iespeejams paguleet jo visu laiku skalji gaudoja veejsh!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4716. marin ja Shanele ar klepo,bet nu jau labak vinai.
Ruby- ta nu sanaca, suni arteju ar homeopariju pati riju antibotikas vaidzes kaut kadus vitaminus pectam pedzert.
tikko draugos izlasiju
Meitene pie durvīm: "Kas tur?" Tantes:"Katja, Galja, Ira!" Meitene:"Kaķa gaļas nav!"
Ruby- ta nu sanaca, suni arteju ar homeopariju pati riju antibotikas vaidzes kaut kadus vitaminus pectam pedzert.
tikko draugos izlasiju
Meitene pie durvīm: "Kas tur?" Tantes:"Katja, Galja, Ira!" Meitene:"Kaķa gaļas nav!"
4717. Man ar pagājušā bija jautra naksniņa, nemaz nesanāca pagulēt. Atbraucu no garās darba sapulces, tad bija mājās vīram ciemiņi, aizbrauca visi un novācu, nomazgāju traukus, likos gulēt.... ap kādiem 2 naktī kāds zvana pie durvīm , aizeju prasu - kas tur? a tur kāds ko nesakarīgi murmina, paskatos pa actņu, kaut kāds nepazīstams vīrietis suņi rej kā negudri, šis tik klapējas gar durvīm . Piecēla arī manu vīru, kurš bija iemidzis, protams iedzēris......un tad nu viņš dusmīgs sāka dzīt lejā pa trepēm šo..pustrako narkomānu(vismaz tā likās).....ļembasts kāds, suņi trako. Bet no kaimiņu dzīvokļiem neatvērās nevienas durvis:(.
Pēc tam skatos pa logu, šis iziet no trepju telpas un nāk atpakaļ atkal, nuja uznāk augšā un klapējas atkal gar durvīm, tad nu izsaucu policiju, lai savāc un ved prom..... Nu aizveda ar., bet aizmigt nevaru. Ap 4 atkal suņi rej, izstaigāju visu, ne nekā nebija, eju atkal mēģinu gulēt. Nu beidzot 6 no rīta ieradās mājās meitas no dejošanas tusiņa , protams atkal mani piecēla. Nu tad centīšos šonakt pagulēt......
Pēc tam skatos pa logu, šis iziet no trepju telpas un nāk atpakaļ atkal, nuja uznāk augšā un klapējas atkal gar durvīm, tad nu izsaucu policiju, lai savāc un ved prom..... Nu aizveda ar., bet aizmigt nevaru. Ap 4 atkal suņi rej, izstaigāju visu, ne nekā nebija, eju atkal mēģinu gulēt. Nu beidzot 6 no rīta ieradās mājās meitas no dejošanas tusiņa , protams atkal mani piecēla. Nu tad centīšos šonakt pagulēt......
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
4718. Elīn, veseļojaties abas ar Saneli... Jums abām virtuālais veselības kokteilītis!
Oi, Māriņ, tev gan traka naksniņa patrāpījusies...brrrrrrrrr...
Bet par negulētām naktīm vai slikti gulētām gan labāk nerunājat Par šo tēmu es gandrīz katru rītu varētu izteikties
Oi, Māriņ, tev gan traka naksniņa patrāpījusies...brrrrrrrrr...
Bet par negulētām naktīm vai slikti gulētām gan labāk nerunājat Par šo tēmu es gandrīz katru rītu varētu izteikties
4719. Ak diess, Māriņ, nu gan tev piedzīvojums! nezinu, es jau laikam nebūtu ārā gājusi un arī savu vecīti laidusi, jo trakiem narkomāniem likumi nav un visu ko no viņiem var sagaidīt
4720. Nu mans vecīts, īpaši ja ierāvis, nav regulējams...... ja ko ieņēmis galvā, tad viss. Es tur nevaru laist vai nelaist.... Man jau bail gan bija, nelīdu pati ārā
Māriņa- Estimable
4721. Jùtu tev liidz Màrinj,bet kapnju telpas durvis neslédzàs ciet? varbut kàds sajauca stàvus vai durvis?!! man pashai tà bija ka sasadomàjos un mégjinàju atslégt 1 stàva dziivokli(pati dziivoju 3 stàvà) Atsléga neliida iegshà un tik péc tam sapratu ka tepikjiits arii nav tas pats ....esmu pie neiistàm durviim.Augshéjais kaiminjsh(ljoti sen) nez ko bija sasadomàjies un arii sajauca stàvus,naktii mùsu durvis slédza valjà(protms bez panàkumiem).Kad viirs atvéra durvis kaiminjsh saprata un ljoti atvainojàs bet es pàrbijusies stàvéju aiz durvju ailes ar paralizéjosho zhelejas pushamo(kaut kas liidziigs gàzes baloninjiem,bet labàki).
Silkite- Estimable
47.22 Nē, kāpņu telpas durvis mums nav slēdzamas un mūsu mājā tāds tok nedzīvo.... pilnīgi svešs kaut kāds bija.
Māriņa- Estimable
4723. Kārtējo slotu darbā izturēju, FUUUUU neaizslaucīja , vēl gan bišķiņ ir iekšā drebulis pēc lielajām pārrunām jāsāk darboties
Māriņa- Estimable
4724. Super Màrinj,tik apsveicami tagad Lv jau nav viegli atrast jaunu darbu
Silkite- Estimable
4725. Apsveicu, Māriņ! tā tik turēt un darboties un nepaļauties
Man darbiņā neliela tīrīšana draud uz janvāri
Man darbiņā neliela tīrīšana draud uz janvāri
4726. Nu aizslaucīt jau neaizslaucīja paldies dievam, bet ar janvāri mums ar sākas jauna dzīve un jauni noteikumi
Māriņa- Estimable
4727. Amelijai sodien palika 6 meneshi
P.S. tie kas neielukojas konkursu sadala, tad ieraktu ari te
tie kas vel nav nobalsojusi ludzu nobalsojiet. PALDIES!
P.S. tie kas neielukojas konkursu sadala, tad ieraktu ari te
tie kas vel nav nobalsojusi ludzu nobalsojiet. PALDIES!
Lapa 40 no 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Lapa 40 no 40