AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 39 no 40
Lapa 39 no 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4689. ui, liluci, paldies pavisam aizmirsu ka ir vēl draugu links jāatrod! Cīnos ar vecās labās infas atjaunošanu tīrajā un reanimētajā datorkastītē
4692. Nu nu, nav jau tik traki Man jau tomēr slimucītis bij mājās, nebij laika neko daudz sastrādāt...
4693. Nu šādi mēs pašlaik izskatamies.. :)
Mans mīlulis, puisītis..
meituška- lielā bļāvēja
ģimenīte..
Mans mīlulis, puisītis..
meituška- lielā bļāvēja
ģimenīte..
4694. ajame- paldies tev par jauki pavadito sesdienu
Lily- mazi civavinas
Lily- mazi civavinas
4695. Eliina- tochno, jāliek reklāmā, ka pārdodu čivavas, tikai sver jau gandrīz kā pieauguši čihuahua :DDDD Maziņi viņi visi vienādi...
4697. Piedzimstot sveera apmeram 700gr, bet tagad ir TAAA uzeedushies, iedomajies cik vinjiem diviem daudz piena.. Vinji driz bus resnaaki nekaa vinju garums.. :DD Man jau sak likties ka vinji uzsprags tulit, loti pieedushies..
4698. hehe vismaz matei piens pietiek :) nav jaauztraucas ne par ko
Blondiiniite- Rookie
- Number of posts : 40
Dzīvesvieta : Rīga
4700. skaisti mazie bumbuliishi
P.S. es beidzot iegàdàjos "Philips Living Colors",nenozhéloju es jau ceréju sanjémt kàdas atsausmes no jums pirms ,bet laikam jau Lv vinjas nav iipashi izplatiitas .Pie reizes arii tiku pie jauna matracha,jéééé sen tik labi guléjusi nebiju....shoriit man no gultas nevaréja dabùt laukà
P.S. es beidzot iegàdàjos "Philips Living Colors",nenozhéloju es jau ceréju sanjémt kàdas atsausmes no jums pirms ,bet laikam jau Lv vinjas nav iipashi izplatiitas .Pie reizes arii tiku pie jauna matracha,jéééé sen tik labi guléjusi nebiju....shoriit man no gultas nevaréja dabùt laukà
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite- Estimable
4704. mazà 69e un lielà 129e
Silkite- Estimable
4705. Silkit kur ir Desas kunga un vina labaka drauga bilde kornkursa?
4706. Desas kungs atvainojàs saimnieces vietà ,nav bijusi izdeviiba ko sabildét
P.S.- bet balsot balsohu ciitiigi(kà vienmér)!!!! balsis jàsùta tev vai Ruby???
P.S.- bet balsot balsohu ciitiigi(kà vienmér)!!!! balsis jàsùta tev vai Ruby???
Silkite- Estimable
4708.Sveikas meitenes, kaa jums labi iet? Kas jauns? Esmu noilgojusies peec foruma, bet diemzheel pashlaik nepietiek laika :(
Mums shodien izsludinaata trauksme visaa valstii, jo kaut kaada briesmiiga veetra naak paari Atlantijas okeaanam tieshi mums virsuu. Buus pluudi, jo lietusgaazes un veeljsh buus pamatiigs!! Visur jau vakar izlika smilshu barjeras un maisus. Shodien paaris celji jau sleegti, tagad seezham un gaidam kas nu buus. Ljooooooti ceru ka riit uz skolu nebuus jaabrauc
Mums shodien izsludinaata trauksme visaa valstii, jo kaut kaada briesmiiga veetra naak paari Atlantijas okeaanam tieshi mums virsuu. Buus pluudi, jo lietusgaazes un veeljsh buus pamatiigs!! Visur jau vakar izlika smilshu barjeras un maisus. Shodien paaris celji jau sleegti, tagad seezham un gaidam kas nu buus. Ljooooooti ceru ka riit uz skolu nebuus jaabrauc
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4709. ooo... traki gan jums.
mums iet nu ta slimojam abas ar Shaneli klepoja.. Shanelei spriceju krievu brinumzales un dodu vitaminus imunitatei, es pati dzeru antibotikas jau 2 kursu,jo klepus nepariet. Shanelei gan jau ir kluvis labak, paldies Dievam nav tas audzetavu klepus,jo Amleija un Golda it ka neklepo.
mums iet nu ta slimojam abas ar Shaneli klepoja.. Shanelei spriceju krievu brinumzales un dodu vitaminus imunitatei, es pati dzeru antibotikas jau 2 kursu,jo klepus nepariet. Shanelei gan jau ir kluvis labak, paldies Dievam nav tas audzetavu klepus,jo Amleija un Golda it ka neklepo.
4710. Traki gan Eliin jums iet....:( , veseļojaties!
Šanelite ar klepo????
Šanelite ar klepo????
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Lily rakstīja:sassaa rakstīja: Nu mēs jau ceram, ka moška nomainīsies un sanāks, ka būs 1 reizi gadā
4681. Kapēc vienkārši nesterilizējat?
4711. Nekad to nedarīsim, jo ļoti daudzi gadījumi, kad pēc sterelizācijas suns sāk tā normāli uzresnēt u.t.t
Neredzu tam vajadzību, Odrija arī nav tā teikt "nogribējusies" lai viņai viņas mēnešreizes sagādātu problēmas
Un arī ja nu kādreiz izdomājam sapārot tad būtu par vēlu
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
4712. Sassa - peec sterelizaacijas sunjiem ir jaadod mazaak eest ja saak pienjemties svaraa. Man ir divas sterelizeetas kuciites, viena mazliet pienjeemaas svaraa (Pepija) bet ne uzreiz peec sterelizaacijas un tagad jau ir nometusi visu lieko svaru, bet otra (Lurdesa) nokritaas svaraa no 2.2 kg uz 1.9 kg, vinja ir ljoti aktiiva un sterelizaacija vinjas svaru nu nekaadi neiespaidoja.
Kuciites jau nesterelizee tikai tapeec ka vinjaam "gribaas", sterelizee visaadu citaadu iemeslu deelj, visvairaak jau veselibas deelj.
Eliin - veseljojaties! Trakums - otrais antibiotiku kurss!!! Es pat neatceros peedeejo reizi kad dzeeru antibiotikas. Es ar tagad dzeru nopietnas imunitaates zaales, bet vairaak tapeec ka man ir tendence stresainos apstaakljos vairaak slimot.
Kuciites jau nesterelizee tikai tapeec ka vinjaam "gribaas", sterelizee visaadu citaadu iemeslu deelj, visvairaak jau veselibas deelj.
Eliin - veseljojaties! Trakums - otrais antibiotiku kurss!!! Es pat neatceros peedeejo reizi kad dzeeru antibiotikas. Es ar tagad dzeru nopietnas imunitaates zaales, bet vairaak tapeec ka man ir tendence stresainos apstaakljos vairaak slimot.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 39 no 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Lapa 39 no 40