AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 21 no 40
Lapa 21 no 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4031. Buciit, malachi
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Silkite rakstīja:4029. més shodien kopiigi (ar Desa kungu) atklàjàm arbùzu sezonu prieks pa visiem galiem liist
Ambera- Prospect
- Number of posts : 77
Dzīvesvieta : Rīga
4033. Mums tikko bija foto sesija un daudz ciemini vakara gaidiet bus daudz jaunas smukas bildes
4034. gaidiisim ar nepacietiibu
Silkite- Estimable
4035.A kur solītās bildes no fotosesijas?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
4036. Pepijai shodien bija Audzeetavas klepus vakcinaacija un diemzheel vinja nebija mieraa ar to ka vetaarste gribeeja vinjai to shprici degunaa likt un saaka vilkt purnu :( Vetaarste nobijaas un meegjinaaja apsiet vinjai marli ap purnu, tas nesanaaca un es ieteicu iziet no taas telpas, nepagaaja ne dazhas sekundes kaa abas tika galaa un Pepiits laizija maasinjai pirkstus, kuros pirms sekundes teemeeja iekosties
Ar nepacietiibu gaidu naakosho gadu varbuut jau laiciigi sagatavot uzpurni????
Ar nepacietiibu gaidu naakosho gadu varbuut jau laiciigi sagatavot uzpurni????
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4037. jà ,sagatavo uzpurni es kà biezha shampju dzéràja varu piedàvàt jums dzels korkja aiztveri
Silkite- Estimable
4038. hahaha!!! Suuti tik shurp!!!
Bet ja godiigi man bija mazliet kauns LOL bet nu ko var gribeet ka ar shprici degunaa sunim teemee :(
Bet ja godiigi man bija mazliet kauns LOL bet nu ko var gribeet ka ar shprici degunaa sunim teemee :(
Ruby- Estimable
4039. Hah.. Šitais mani sasmīdināja http://www.latenightwithjimmyfallon.com/blogs/2010/06/robet-is-bothered-by-the-world-cup/
Patīkamā nozīmē mani šokēja, ka vairākkārt tiek minēta Latvija
Patīkamā nozīmē mani šokēja, ka vairākkārt tiek minēta Latvija
4040. kas tas par sviestu???
Ruby- Estimable
4041.
Viira maasa taa arii neatveda man to zhurnaalu (atveda maija numuru) BET es tomeer izraku to paarsteigumu
http://www.astes.lv/blog/t:announcement/j:314872/o:314901/
Dream rakstīja: Varu pačukstēt, meitenes, sāciet lūkoties pēc jūnija žurnāla "ASTES" būs pārsteigumi
Viira maasa taa arii neatveda man to zhurnaalu (atveda maija numuru) BET es tomeer izraku to paarsteigumu
http://www.astes.lv/blog/t:announcement/j:314872/o:314901/
Ruby- Estimable
4042.Taa taa taa - kad jums ir "Eclipse" pirmizraade LV?
Es shodien sagaadaaju biljetes uz naakoshpiektdienu (02/07) nevaru sagaidiit!!! Un seans buus 12.00 naktii
Es shodien sagaadaaju biljetes uz naakoshpiektdienu (02/07) nevaru sagaidiit!!! Un seans buus 12.00 naktii
Ruby- Estimable
4043. Ir kaads ko dzirdeejis par "Breaking Dawn"? It kaa buushot divas filmas... pirmaa dalja okt 2011 un otraa jun 2012!!! Tas ir tik negodiigi, tik ilgi jaagaida un veel paardala uz puseem!!!
Ruby- Estimable
4044. tiesraide no World Dog Show 2010 - http://www.worlddogshow2010.dk/?GB.aspx 20
Ruby rakstīja:4043. Ir kaads ko dzirdeejis par "Breaking Dawn"? It kaa buushot divas filmas... pirmaa dalja okt 2011 un otraa jun 2012!!! Tas ir tik negodiigi, tik ilgi jaagaida un veel paardala uz puseem!!!
4045. Negodīgi, ta negodīgi.. Viņiem, ta peļņa lielāka
4047. tieshàm skaista gjimenes bilde pati bildéji???
Silkite- Estimable
4049. paldies meitenes, es centiishos riit ielikt jaunaas bildiites, shodien nevaru, man jau otro dienu slikti (mana draudzene migreena :( apciemojusi). Riit arii ielikshu balsoshanas kaartiibu konkursam, paldies par tik lielu atsauciibu, man prieks :)
Ruby- Estimable
4050. Desa atvarinjaa izskataas kaa seezh pie zila baseina taa aatri uzmetot aci, un tas gjiimiitis taads gandariits :)
Ruby- Estimable
4051. Ruby, vinjsh medité(tagad modé esot)
Silkite- Estimable
4052. OO jaaa Desam taisniiba Es arii gribu ar taadu apmierinaatu gjiimiiti staigaat
Mums shonedeelj ir Pet Exspo 2010, pieteicu Peppi un Roksi uz modes skati, BET shodien ieveeroju ka Roksim saakusies mekleeshanaas ljoti ljoti zheel ka nesanaaks Ruksim iziet uz meeles :( laikam tad ar Peppi ar neieshu, gribeejaas ar abaam, nez veel domaashu, bet zheel ljoti!
Mums shonedeelj ir Pet Exspo 2010, pieteicu Peppi un Roksi uz modes skati, BET shodien ieveeroju ka Roksim saakusies mekleeshanaas ljoti ljoti zheel ka nesanaaks Ruksim iziet uz meeles :( laikam tad ar Peppi ar neieshu, gribeejaas ar abaam, nez veel domaashu, bet zheel ljoti!
Ruby- Estimable
4054. Ruby, mierīgi vari iet.. tur jau tikai jums divatā (trijatā) jaiziet uz mēles, tiesnesis neko nečamdīs mēs arī ar Šeriju vienreiz piedalijāmies specializētajā čihu izstādē kad bija meklēšanās bet tādam mazam taču neko pamanīt nevar, īpaši ja garspalvains... tiesnese gan kautko čamdija bet neko neaizrādija un vel divas kuces bija atnākušas piepampušas bet nu mēs Šeriju nelaidām zemē vispār.. a to kuču saimnieki pat teica ''vinja jau nemeklējas, viņa vienkarši tāda piepampusi'' :D
Lapa 21 no 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Lapa 21 no 40