AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 12 no 40
Lapa 12 no 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3710. Buciit, 100% piekriitu
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3712. Shodien nav kaada slikta prognoze?? Magneetiskaas veetras?? Shausmiigi slikti ap duushu un ne man vienai, skolaa veel divas meitenes un kaiminjiene ar mocaas ar sliktumu!?! Kas notiek??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3713. Ārprāts, aukstums, ārā tikai +2 grādi bija no rīta........brrrrrr
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
3714. Vakar visu nakti veel mocijos ar nelabumu :( , shodien uz eksaamenu kaut kaa aizstreiopuljoju :( domaaju no riita ieshu kaut ar nekjemeetiem matiem un pilniigi bez make up, bet jaaiet noteikti!!!
Man taadas aizdomas ka tas viss no tiem pelniem, paaraak daudziem vakar slikti bija!
Man taadas aizdomas ka tas viss no tiem pelniem, paaraak daudziem vakar slikti bija!
Ruby- Estimable
3715. Tikko saņēmu zinjas no Lilijas meitiņas Edem Elizabeth Jurdo, uz ķīpsalu viņa netika jo bija meklēšanās, toties pagaijušajā nedēļas nogalē ieguva savu pirmo CAC
3716. Apsveicam mazo tipinaataaju
Ruby- Estimable
3717. Tikko gaaja viens raidiijums par sunjiem, smiekliigs, tur pat bija taads iepaziishanaas konkurs LOL bokseru meiteniitei vajadzeeja izveeleeties sev puisi randinjam, tur bija dogs, yorks un chihs LOL Izveeleejaas beigaas dogu! Peec tam raadija vienu modeli (nez taadu nebiju redzeejusi pirms tam) ar trijaam chivavaam - protams izlutinaataam LOL vinjai bija probleemas iemaaciit vinjus seedeet, vinja laikam domaaja ka vinji vinju neklausa jo raadot kaarumu un sakot seedeet - sunji neko nedara LOL nu bet protams!!! Vinjiem tak jaaparaada - kukuuuu! Taa vinja esot maaciijusi veselu gadu!!! Tad atbrauca viens treneris un iemaacija 10 minuutees Veel vinja staastija ka shitie siikie esot ljoti nepaklausiigi LOL curaajot kur gribot un nekaadiigi nevarot iemaciit ka jaaiet laukaa LOL
Ruby- Estimable
3718. Man acī iemeties mieža grauds.. Jūtos drausmīgi.. tikai tagad varēju piesēsties pie kompja. vakar pa dienu, sāka asarot un grauzt aci, knapi no'Rīgas mājās atbraucu.. pus nakti negulēju.. Šodien nekur negāju, jo visu laiku jāžmiedz acis ciet... pilnīgi riebjas.. :@
3719. ajame tapec laikam ari nebiji azura
Ruby - nevajag ari modeleas, pietiek parastu cilveku kas nemaak un nezin ka elementari sunim iemacit es ari laukos savus sunus pa 10min iemaciju sedi,guli,velies
Apsveicam Lily meitenitinu smukuliiti
sodien dienas otraja pusee tik patiikama sutona iestajas
Ruby - nevajag ari modeleas, pietiek parastu cilveku kas nemaak un nezin ka elementari sunim iemacit es ari laukos savus sunus pa 10min iemaciju sedi,guli,velies
Apsveicam Lily meitenitinu smukuliiti
sodien dienas otraja pusee tik patiikama sutona iestajas
3720. nebijām arī tāpēc, ka Sāriņa jūtas slikti.. vakar uzskrēja augšā un iegūlās klēpī, tad istabā ienāca lote un sāra sāka kaukt. Kas notika- to neviens nezin.. rīt laikam pie daktera vedīsim, ja nepaliks labāk.. Vīņai sāp dibens vai aste, ēd labi, dauzās, bet pieskarties pie dibena nevar..
3721. oj trakums jums
iespejams analie dziederi, nekas cits jau tur tads nevareetu but... vina tev ir pa lielam nokartojusies?
iespejams analie dziederi, nekas cits jau tur tads nevareetu but... vina tev ir pa lielam nokartojusies?
3723. Eliin. Né,bet Riigà gan
P.S. -Cerams ,ka ar Sàru viss ir ok !!!vinjai pécpuse nesmird péc vecàm ziviim???kaut kad pasen bija diskusija par anàliem dziedzeriem un to smaka
P.S. -Cerams ,ka ar Sàru viss ir ok !!!vinjai pécpuse nesmird péc vecàm ziviim???kaut kad pasen bija diskusija par anàliem dziedzeriem un to smaka
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3725. Ajame - vai vinja pastirpinaati nelaiza to dibengalu?
Ruby- Estimable
3726. Viss kārtībā, sārai izčamdīja dibengalu, uztaisīja rentgenu. nekas nav, izņemot sasitumu.
3727. Ja viss ies kaa plaanots un vulkaans turpinaas darboties un chakareet lidojumu grafiku, tad viiramaasa brauks uz Latviju ar auto juulijaa uz atvaljinaajumu un tas noziimee ka es vareetu braukt vinjai liidz ar deelu un Pepiiti Ja viirs piekritiis palikt maajaas ar Lurdesu un Roksi :) jo vinsh iisti uz LV shogad negrib. Nu redzees kaa buus jo uz vasaru mums daudz un dazhaadi plaani, jaabrauc draudzenei uz kaazaam uz Itaaliju un gribam atkal uz Portugaali pasauljoties, taa kaa Latvija pagaidaam peedeejaa vietaa, BET ja viira maasa brauks ar auto tad es vareetu ar vinju un ja vinja man laiciigi pazinjos par savu braucienu un es vareeshu visu saorganizeet ar Pepiju (vieta uz kugja u.t.t.) tad Pepe apciemos LV jau shogad
P.S. Ajame - prieks ka Saarai viss kaartiibaa :)
P.S. Ajame - prieks ka Saarai viss kaartiibaa :)
Ruby- Estimable
3728. jeejjj cik patikamaas zina Ruby
Mes ari Shaneli noteiki gribeesim iepaziities dzivaja ar Pepiju es jau piesakos uz randiju
Mes ari Shaneli noteiki gribeesim iepaziities dzivaja ar Pepiju es jau piesakos uz randiju
3729. Nu protams ka buus randinsh ar Shaneliiti!!
Es tik ljoti ljoti ceru ka izdosies, pagaidaam neko vairaak nevaru pateikt, bet nu vienmeer jau ir naakoshais gads :) ja nu nesanaaks, bet es ljoti ceru ka sanaaks :)
Es tik ljoti ljoti ceru ka izdosies, pagaidaam neko vairaak nevaru pateikt, bet nu vienmeer jau ir naakoshais gads :) ja nu nesanaaks, bet es ljoti ceru ka sanaaks :)
Ruby- Estimable
3731. Mēs ar lielo saimi arī gaidam Ruby ciemos, varam speciāli uzrīkot liellopu kunģu dienu, kad visa mājas smirdēs lai sunjiem lielāks prieks. es jau zinu Ruby, ka tev tā smaka patīk joks, joks
3732. Aiii paldies meitenes - Ajame un Lily :) Nevaru vien sagaidiit....
Ruby- Estimable
3733. Lily uz to kunga dienu es arii gribeetu pieteikties ajame- vasara tu butu uzriko foruma lalidojums un Ruby ierashanos,tas gan buutu super sunu partijs
ja man butu maja...
ja man butu maja...
Eliina rakstīja:
ja man butu maja...
3734. ojjj, varu iedomāties, labi pateici
Lapa 12 no 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Lapa 12 no 40