AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 11 no 40
Lapa 11 no 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3685. aaahha Silkit, domaju ka virss bus parsteigts
sodien jaskatas tautas balss tur radis ko ferma nodara cilvekiem tas ir jaredz, mums pat kaut kadi deputati spele fermu visi ka traki
sodien jaskatas tautas balss tur radis ko ferma nodara cilvekiem tas ir jaredz, mums pat kaut kadi deputati spele fermu visi ka traki
3686. Eliin, pat privātajā dzīvē bija rakstīts, ka Mūrniece spēlē Fermu
3687. bac neredzeju tautas balsi zel gan un privato dzivi ari nelasu bus jamekle atkartojums :D
sodien biju ara ik vakara pastaiga, parliecinajos ka imanta dzivo tik tiesam daudz sunu. iemazinos ar loti burvigu bulga meiteniiti nekad agrak biliem lielu uzmanibu nepieversu,bet ta meitenite bija vnk loti mila un vnk superiiga.
sodien biju ara ik vakara pastaiga, parliecinajos ka imanta dzivo tik tiesam daudz sunu. iemazinos ar loti burvigu bulga meiteniiti nekad agrak biliem lielu uzmanibu nepieversu,bet ta meitenite bija vnk loti mila un vnk superiiga.
3688. Eliin, www.tvnet.lv/online_tv var noskatīties Tautas balsi netā
Šodien tāda miegaina diena dēļ laika. Kad reiz būs mums pavasaris
Šodien tāda miegaina diena dēļ laika. Kad reiz būs mums pavasaris
3689. Lurdesa palikusi vienkaarshi necieshama izpovicee visus uz kautinju, njem nost visiem kaarumus - pilniigi atklaati pieeit un atnjem un veel uzruuc :( Shodien Ruksis nedaudz atveema eedienu (peec lielas dauziishanaas) un kameer savaacu nelaidu nevienu klaat par ko no Lurdesas puses dabuuju redzeet vinjas zobus Kaut kaads vaaks - un viss pateicoties tiem trakajiem hormoniem, labi ka nav taalu liidz vinjas OP, atradu vienu shausmiigi jauku vetaarsti netaalu no mums, kas neliek parastot diegus bet gan uzsuucoshos un tas noziimee ka peec OP nemaz taa tuuta (lampa) nav jaaneesaa un nekaadi diegi nav jaanjem aaraa Shii vetaarste pat zelta zivtinju esot reiz opereejusi
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3690. Tipītis laimējis dāvanu karti Dino zoo... Uuuhuuuuuu.... Tāpat kā Odrija zveriem.lv konkursā
3691. Apsveicu :)
Ruby- Estimable
3692. Apsveicam Tipiiti un vinjas jauko saimnieci Prieks par jums
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3693. Peedeejaas dienaas te taads saklusis viss :) Ko meitenes dara? Un ko sunuchi?? Kaads laiks Latvijaa??
Ruby- Estimable
3694. es stradaju Shanele pa majam dzivojas.. laiks shausmigs, vakar lija lietus, sodien ara vel neesmu bijusi,bet viss slapsss un auksts
3695. es shonakt sapņoju, ka man ir jauns tojiņš es jau galīgi eju sviestā ar tiem tojiem Shis briivlaiks saakaas ar tusinju 5dien un visas pareejaas dienas turpinaajaas ar atpuushanos un laapiishanos
3695.Lily jums jau briivlaiks??
Zheel ka Latvijaa sabojaajies laiks, mums atkal lidosta sleegta, jo tie vulkaana pelni atpuusti shurp :( Ir veesaaks nekaa pagaashnedeelj, kad vispaar bija burviigs, bet nesuudzos, galvenais lai neliist lietus!
Zheel ka Latvijaa sabojaajies laiks, mums atkal lidosta sleegta, jo tie vulkaana pelni atpuusti shurp :( Ir veesaaks nekaa pagaashnedeelj, kad vispaar bija burviigs, bet nesuudzos, galvenais lai neliist lietus!
Ruby- Estimable
3697. Ruby, jā mums sakarā ar 1. un 4. maija svētkiem pirmdiena un otrdiena, divas darba dienas bija brīvas, un tas sanāk īsais pavasara brīvlaiks ;)
3698. neviena nav....neviena nav :( kur visi pazudushi???
Shodien bijaam veelreiziiti pie veta, nu jau viss labi, antibiotikas vairs nav jaadzer uraaa!!! Varu beidzot lielo reekjinu suutiit apdroshinaataajiem LOL par ko vinji nebuus diezko laimiigi hahhaah!!!
Riit man skolaa eksaamens par buuvnieciibu baac!!! Turiet luudzu par mani iikshkjus :) buus 12 jautaajumi + divi raseejumi - - durvis un stendere shkjeersgriezumaa un maajas pamati LOL
Un ceturdien veelviens eksaamens (AutoCAD) LOL tas nekas ka es jau juuku praataa!!!!
Shodien bijaam veelreiziiti pie veta, nu jau viss labi, antibiotikas vairs nav jaadzer uraaa!!! Varu beidzot lielo reekjinu suutiit apdroshinaataajiem LOL par ko vinji nebuus diezko laimiigi hahhaah!!!
Riit man skolaa eksaamens par buuvnieciibu baac!!! Turiet luudzu par mani iikshkjus :) buus 12 jautaajumi + divi raseejumi - - durvis un stendere shkjeersgriezumaa un maajas pamati LOL
Un ceturdien veelviens eksaamens (AutoCAD) LOL tas nekas ka es jau juuku praataa!!!!
Ruby- Estimable
3699.es ik pa laikam iemetu acis,bet nekas nenotiek klusums
juhuu prieks ka jums viss karitiba,visas sveikas un veselas
noteikti turesim turresu ikskus, lai veicas!
juhuu prieks ka jums viss karitiba,visas sveikas un veselas
noteikti turesim turresu ikskus, lai veicas!
3700. Liels paldies Eliin
Es ar ik pa laicinjam "iemetu aci" sheit :D atveesinot galvu no maaciishanaas
Es ar ik pa laicinjam "iemetu aci" sheit :D atveesinot galvu no maaciishanaas
Ruby- Estimable
3701. més salstam nost tà gribàs saulainu un siltu laiku
Silkite- Estimable
3702. Mums ziņās stāstīja, ka laikam Francijas ziemeļos snieg sniegs.
Mēs ar salstam nost. Darbā arī kā ledusskapī. Rīt ņemšu līdzi siltas zeķītes, savādāk būs ar mani čau...
Mēs ar salstam nost. Darbā arī kā ledusskapī. Rīt ņemšu līdzi siltas zeķītes, savādāk būs ar mani čau...
3703. Buciit,sniegs ir dienvidfrancijà,paldies ka tik tàlu bet kàjàas man gan salst.àrà knapi + 12°C ar drausmiigu véju(jau pàris dienas)
Silkite- Estimable
3705. es arii satuntuléjusies pa màju vazàjos un téjinjas dzeru,vakaros marinéjos vannà ar jùras sàli
Silkite- Estimable
Silkite rakstīja:3705. es arii satuntuléjusies pa màju vazàjos un téjinjas dzeru,vakaros marinéjos vannà ar jùras sàli
Būsi sālīta "Siļķīte"!!!!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
3707. Elin,vél tik kazhoku vai bietes ir jasagàdà ,iznàkums bùs viens un tas pats
Silkite- Estimable
3709. Kā teiktu Mārtiņš Rītiņš: Kas var būt labāks par "Siļķīti" kažokā!"
Lapa 11 no 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Lapa 11 no 40