AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 10 no 40
Lapa 10 no 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
Vai kādai no jums, ejot pastaigāties ar suņiem, ir līdzi piparu gāze (vai tamlīdzīgs baloniņš) ?[/quote]
3660. ir,bet biezhi aizmirstàs panjemt liidzi
3660. ir,bet biezhi aizmirstàs panjemt liidzi
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3661. Ruby, nav man tādas uzpariktes līdzi. Bet kad bija tumshie vakari, tad vienmēr gājām divatā pastaigāties - māsu, brāli vai draugu. Tur kur mēs pastaigājamies, pastaigājas arī vecāki ar bērniem un vecas tantiņas, un tumsā arī nelienam laukā
3663. Ajame - es neesaaju taadu skanjas flakoninju, kad nopuush stingri tad visiem ausis aizkriit LOL un vis sunji salien pa kruumiem Tu domaa to vairaak kaa tavai aizsardziibai vai sunjuku aizsardziibai? IIsteniibaa tagad pastaigaajoties viena ar visaam trim suneneem es biezhi aizdomaajos ka tas nav iipashi praatiigi un droshi, ja nu kas es visas triis uzreiz nevaru kleepii pakjert!!!! Vienu dienu pa laukumu staigaaja liels VAS un nekur neredzeeju saimnieku un vinsh rakaajaas pa atstaataam chipshu pakaam (ko atstaaj futbolisti peec machiem) un man palika bail, apgriezos un gaajaam uz otru pusi, peec tam visu celju atskatiijos ik pa min atpakalj :(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3664. Vairāk jau domāju par suņu drošību. Pati sevi aizsargāt varu (man ir diezgan spārdīgas kājas). bet tā kā tagad katru vakaru eju viena pati ar visiem trim suņiem staigāt, tad domāju to baloniņu pret klaiņojošiem (pagaidām nav vēl satikts) suņiem. lai man vismaz sirds mierīga, jo abas sīkaļas jau es točna nevarēšu paņemt klēpī un spārdīties.
3665. ajame vai jums tur tukuma tiesam tik daudz klainojosu agresivu sunu?
3666. Nē, nav jau gan. Pagaidām nevienu neesmu satikusi. Bet man kaimiņos dzīvo pusdulls tantuks ar rotveileru. Kad mans suns ir pagalmā un viņa iet garām sētai, tad vienmēr apstājas un ļauj abiem suņiem (katram savā sētas pusē) trakot, riet un ārdīties. un ja nu es viņu satieku uz ielas? Palaidīs to savu monstru ( man patīk rotveileri, bet tas izskatās patiešām draudīgs) vaļā un tad mums visiem būs beigas...
3667. Shodien mees ar Pepi seedeejaam pie maajas priekshpusee, atnaacaam no veta un es apjeedzu ka esmu aizmirsusi atsleegu :( taa nu seedeejaam un gaidiijaam deelu no skolas, garaam muusu maajaam gaaja onkulis ar VASu - kameer gaaja garaam Pepija neko neteica bet te peekshnji tas VAS ta kaa pagriezhaas un naak uz muusu vaartu ieejas pusi (vaarti valjaa un Pepija nebija pie siksnas) nuuuuu tad nabaga VASinsh dabuuja dzirdeet Pepijas lamaashanos par naakshanu sveshaa teritorijaa Man naacaas pielietot to flakoninju - nopuutu vienreiz un abi sunji katrs uz savu pusi ar iespiestaam asteem aizskreeja!!! Tam flakoninjam ir taada skanja kaa ljoti augstas frekvences svilpei!
Ruby- Estimable
3668. Ruby- tev tas flakoniņš apmēram tāds, kādu lieto hokeja fani? ja viņš baigi skaļais, tad man neder, jo ar suņiem eju ārā pēc 22.00. negribās tik vēlu skaļi uzvesties. Labāk pa kluso, bez lieka trokšņa un bez lieciniekiem
3669. nu man skiet tas ar skanu ir labaks, lai ari torknis. negirbetu but ta naga suna vieta kurma uzpus kaut kadi piparu gazi
3670. Nu jau divus vakarus nēsāju līdzi pūšamo dezīti. Vismaz kaut kas
es jau netaisos pūst katram pretimnākošajam sunim, bet man liekas, ka viņš ir iedarbīgāks par to skaņu.
es jau netaisos pūst katram pretimnākošajam sunim, bet man liekas, ka viņš ir iedarbīgāks par to skaņu.
3671. Es nezinu kaads ir hokejistiem, bet man liekas ka nee tik skalsh gan nav, driizaak taads spalgss kas ausiis spiezh! Mums ir divu veidu vinji, bet shis ir skaljaaks un mazaaka bundzinja :- http://cgi.ebay.co.uk/Clix-Dog-Stop-Bad-Behaviour-Alarm-Distractor_W0QQitemZ250612306142QQcmdZViewItemQQimsxq20100411?IMSfp=TL100411159001r12475
Un veel shis http://www.pet-bliss.ie/acatalog/Dog_Behaviour_Company_of_Animals_Pet_Corrector_50ml.html (shim taa skanja vairaak kaa zoss gaardzienam un cik zinaams sunjiem ir bail no zosiim :D )
Un veel shis http://www.pet-bliss.ie/acatalog/Dog_Behaviour_Company_of_Animals_Pet_Corrector_50ml.html (shim taa skanja vairaak kaa zoss gaardzienam un cik zinaams sunjiem ir bail no zosiim :D )
Ruby- Estimable
3672. cik ilgam laikam tāds pietiek? cik pūtieniem? Jo es tā sapratu, ka arī pret pārmērīgu riešanu viņu var izmantot.
3673. nu man par gadu ir izgaajusi viena bundzhinja, un tagad taa sarkanaa ir kaut kur pusee, zilo nesen tik nopirkaam. Jaa vinju var pielietot pret paarmeeriigu rieshanu, mums treneriite ieteica BET ljoti uzmaniigi jaapielieto jo var suni satraumeet. Princiipaa jaapielieto citas metodes kopaa un shiis puushamais ir tikai viena no taam, visu laiku nevar tikai puust un puust. Taktika taada ka jaapielieto tikai paaris reizes un peec katras reizes kaa nopuut un suns paartrauc riet tad jaapaslavee un jaaiedod kaarums un peec paaris taadaam reizeem sunim jau buutu jaatpaziist taa bundzhinja un tev pat nebuutu jaapuush jo vinsh zin ko tas noziimee - nedriikst riet! Bet citiem sunjiem neiedarbojaas!! Piem Pepijai taa sarkanaa labaak iedarbojaas nekaa taa zilaa, Lurdesai atkal otraadi - to sarkano vinja vispaar nedzird, bet kad nopuushu zilo tad atopaas un paartrauc riet, bet to zilo forshi var tik taa viegli viegli piespiest un tik taads mazs kluss svilpiens un no sunju puses jau klusums, vinjas zin jau kas tas ir :) Nav nekaads briinumliidzeklis bet nu ikdienaa paliidz un noder pastaigaas, es juutos droshaak ja nu kaads lielaaks suns (bez siksnas) naaks aizdomiigi uz muusu pusi! Tas sarkanais vairaak skan kaa dezodorants tikai mazliet skaljaak, zilaais vairaak kaa svilpe!
Ruby- Estimable
3674. sodien kad staigajamies pa mezu ieraudziju chusku. brrr ta parbijos
google iegugleju sapratu ka tas bija zalktis..
google iegugleju sapratu ka tas bija zalktis..
3675.man shausmiigi bail no chuuskaam
Te chuusku nav, sveetais Patriks izindeeja visas chuuskas Iirijaa LOL Paldies vinjam!!!
Te chuusku nav, sveetais Patriks izindeeja visas chuuskas Iirijaa LOL Paldies vinjam!!!
Ruby- Estimable
3676. nu agrak es nebiju ta dzive briva daba redzjusi, tikai zoodarzos un dabas parkaa aiz stikla
man arii bija loti bail galvenais, lai sunim neiekoz, par laimi Shanele to moski nepamanija, kaiminienes suns skreja pakal, bet nu laicigi tika sasaukts stpakal.
vina bija tada tumsa var teikt melna ar dzeltenu galvu lotoi ceru ka vina manu celu vairs neskersos savadak uz mezu bus bail iet..
man arii bija loti bail galvenais, lai sunim neiekoz, par laimi Shanele to moski nepamanija, kaiminienes suns skreja pakal, bet nu laicigi tika sasaukts stpakal.
vina bija tada tumsa var teikt melna ar dzeltenu galvu lotoi ceru ka vina manu celu vairs neskersos savadak uz mezu bus bail iet..
3677 jàsùta svétais Patriks pie Eliinas ciemos
Silkite- Estimable
3679. Viņam vēl varēja palūgt, lai pazudina uz mūžiem odus un maijvaboles, un kolorado vaboles, un tarakānus, un sarkanās lielās skudras, un iršus.
3680.
P.S. Shoriit iznjému no pasta kastiites véstules,nejaushi pamaniiju ka starp vinjàm ir pabieza zalja véstule adreséta manam viiram(uz viira vàrda un uzvàrda).kàrtiigi apskatot ieraudziiju mazu logo ar "always".protams atplésu,jo zinàju kà bùs kas labs gaidàms.... protams, iekshà bija adreséta véstule kura aicina iegàdàties "always" paketes bla bla bla...un atsùtiijushi dazhus(6 gab) paraudzinjus lai izmégjina kà es récu ....vél tagad nevaru apstàties nezinàju ka tagad arii viirieshi var izmégjinàt paketes,vinjam vairs nedraud kritiskàs dienas paldies "always" ,ka arii domàjiet par viirieshiem !!!!!
P.S. Shoriit iznjému no pasta kastiites véstules,nejaushi pamaniiju ka starp vinjàm ir pabieza zalja véstule adreséta manam viiram(uz viira vàrda un uzvàrda).kàrtiigi apskatot ieraudziiju mazu logo ar "always".protams atplésu,jo zinàju kà bùs kas labs gaidàms.... protams, iekshà bija adreséta véstule kura aicina iegàdàties "always" paketes bla bla bla...un atsùtiijushi dazhus(6 gab) paraudzinjus lai izmégjina kà es récu ....vél tagad nevaru apstàties nezinàju ka tagad arii viirieshi var izmégjinàt paketes,vinjam vairs nedraud kritiskàs dienas paldies "always" ,ka arii domàjiet par viirieshiem !!!!!
Silkite- Estimable
3681. Ha ha... Silkit, LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABS Es nebrīnos, ka ko tādu saņemtu vienu dienu arī mans draugs, jo visur kur prasa priekš atlaižu kartēm vai konkursiem kontaktus, es dodu drauga kontaktus, nevis savus
3682. Silkit, Tev vajag vīram uzprasīt kādi noslēpumi viņam ir, ka 'always' par viņu tā rūpējas
3683. nez,vakarà uzjautàshu un varéshu uzjatrinàt vakaru arii vinjam galvenais ka es nekàdos konkursos nepiedaliijos un nepiedalos,nez kur shie ràvushi adresi un vàrdu,uzvàrdu.un ar galvu arii iipashi nedraudzéjàs,ka tàdas lietas suuta uz viirieshu vàrda vél saprastu ka bezpersoniigi sùtiitu un adresétu,bet né......
Silkite- Estimable
3684. Nju kādam ar dzimuma atšķiršanu, tad tajā always ir problēmas..
Lapa 10 no 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Lapa 10 no 40