AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 22 no 40
Lapa 22 no 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4055. Nee nee tur neviens neko nechamdiis, tur tik taads konkurinsh - par labaako triku, labaako vakarteerpu un veel tur paaris taadu knifinju :) Nee pateikt vinjai neko nevar, un es veel domaaju ka pirmaas dienas jau nav nekaadas "trakaakaas" ne? Paareejaa laikaa neesaashu vinju pa rokaam (taapat tur cilveeku puulji un uz zemes nekaadiigi), un veel viens svariigs punkts ir tas ka tas buus taads maajas miilulju pasaakums, tur vismaz 99% sunju buus kastreeti, taa kaa vinjiem nekaads trakums neuznaaks, just jau vinji juut, tik intereses nekaadas. Varbuut tieshaam jaaiet un miers?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4056. jeejj mes uzvarejam foto konkursaa 3. vieta - http://www.zveriem.lv/zinas/aktualitates/afisa/junija-fotokonkursa-visgardak-smejas-rada/
Zel tikai ka es no sava profila nevareju piedaloties konkursa kaut ko salaidu dēlīii , nacas pieteikties no mammas profila
tapec nevis Elinas,bet Olitas aciis verojams tas prieks bildee
Zel tikai ka es no sava profila nevareju piedaloties konkursa kaut ko salaidu dēlīii , nacas pieteikties no mammas profila
tapec nevis Elinas,bet Olitas aciis verojams tas prieks bildee
4059. Paldies!
jagaida davanu karte meitenem bariba sak tiesi iet uz beigam
jagaida davanu karte meitenem bariba sak tiesi iet uz beigam
4060. Super, Elīn ! Malacītes jūs visas piecas:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
4061. Apsveicu Eliin :) un arii Shaneliiti un Olitu
Mees riit plkst 3.00 (peec juusu laika plkst 5.00) ar Pepiiti piedaliisimies skaistumkonkursaa (amerikaanju stilaa) ar vakarteerpiem un talantu atraadiishanu, taa kaa visi Pepiites fani luudzu turiet par mums iikshkjus Es esmu nedaudz satraukusies, jo nepatiik man skatuves un visas taas padariishanas Shodien ciitiigi gatavojamies, gludinam teerpus, puceejam nagus un matus
Ajame - un kaa garshoja piile meiteneem? Mums Lurdesai saakumaa ljoti negarshoja piile bet ar laiku pierada :) Pepiitei un Roksim viss iet iekshaa
Mees riit plkst 3.00 (peec juusu laika plkst 5.00) ar Pepiiti piedaliisimies skaistumkonkursaa (amerikaanju stilaa) ar vakarteerpiem un talantu atraadiishanu, taa kaa visi Pepiites fani luudzu turiet par mums iikshkjus Es esmu nedaudz satraukusies, jo nepatiik man skatuves un visas taas padariishanas Shodien ciitiigi gatavojamies, gludinam teerpus, puceejam nagus un matus
Ajame - un kaa garshoja piile meiteneem? Mums Lurdesai saakumaa ljoti negarshoja piile bet ar laiku pierada :) Pepiitei un Roksim viss iet iekshaa
Ruby- Estimable
4062. paldies Ruby un Māriņ
Noteitki turēsim īkšķus un visas ķepas par Peppiju. Paķer līdzi kādu fotogrāfu,lai jūs sabilde, dikti gribēsim redzēt jūstu tērpu.
Noteitki turēsim īkšķus un visas ķepas par Peppiju. Paķer līdzi kādu fotogrāfu,lai jūs sabilde, dikti gribēsim redzēt jūstu tērpu.
4063. Tīri labi iegāja iekšā, varbūt tikai tāpēc, ka nebija ēdušas visu dienu, jo vakar vakaraa aizmirsu iznjemt galju no saldeetavas, a shoriit nebija laika gaidiit, kameer atkusiis. Taa nu vinjas man visu dienu nodziivoja badaa un eeda tikai ap kaadiem septinjiem vakaraa.
4064. Paldies Eliin :) es meegjinu veel mammu pierunaat lai naak liidz, saku vinjai ka nebuus kas fochees!!! Nu deels buus liidz, ja nu kas tad kaut ko jau nofochees
Ajame - es taados gadiijumos (ja aizmirsies injemt kaut ko no saldeetavas) ielieku to galju ashi siltaa/remdenaa uudenii un paturu, aatri atkuust, nu vismaz liidz vakaram nav jaagaida, maneejaas man laikam acis izksraapeetu ja es liidz 7.00 nebuutu veel eest iedevusi :( Bet kaada atslodzes diena par siktu arii nenaak sunjiem, ja kas, it iipashi tiem ko ar Raw baro :) Veel man ir rezerves variants ZiwiPeak tas ir sabalanseets eediens kas ir taa pati jeelaa galja tikai atuudenjota (dehidreeta) :)
Ajame - es taados gadiijumos (ja aizmirsies injemt kaut ko no saldeetavas) ielieku to galju ashi siltaa/remdenaa uudenii un paturu, aatri atkuust, nu vismaz liidz vakaram nav jaagaida, maneejaas man laikam acis izksraapeetu ja es liidz 7.00 nebuutu veel eest iedevusi :( Bet kaada atslodzes diena par siktu arii nenaak sunjiem, ja kas, it iipashi tiem ko ar Raw baro :) Veel man ir rezerves variants ZiwiPeak tas ir sabalanseets eediens kas ir taa pati jeelaa galja tikai atuudenjota (dehidreeta) :)
Ruby- Estimable
4065. Es šodien aizgulējos, tāpēc arī tādā steigā neiedomājos. Varētu jau arī mikroviļņos uz minūti, bet kaut kā neienāca prātā.
4066. Eliin,apsveicam ar uzvaréshanu konkursà(
Ruby,turésim iikshkjus un astes
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4067. super, apsveicu Eliin, man jau liekas, ka jūsu bilde 1. vietu bija pelnijusi!
4068.Paldies! ja man ari bet nu zveriem.lv zurija nolema ta ka nolema.Lily rakstīja: 4067. super, apsveicu Eliin, man jau liekas, ka jūsu bilde 1. vietu bija pelnijusi!
Silkite rakstīja:4066.
4069. Paldies :)
Ruby- Estimable
4070. Paldies visiem kas tureeja iikshkjus par Pepiiti - mees uzvareejaam titulu "Talantiigaakais suns", tas bija super, es ljoti baidiijos ka Pepija savus trikus neraadiis uz skatuves bet vinja izgaaja un paraadiija un visiem palika mutes valjaa!!! Pie balvu pasniegshanas meitene kas organizeeja sho pasaakumu pa mikrofonu ljoti uzsveera ka redz mazie sunjuki nav tikai kaa kaadas lelles vai modes aksesuaari, bet vinji ir arii ljoti gudri kaa pieraadijums ka Pepija dabuuja vistalantiigaakaa sunjuka titulu Veel mees dabuujaam rozeti citaa konkursaa par vislabaak apgjeerbto suni, taalaak vajadzeeja atkal kaapt uz skatuves ar citiem kandidaatiem un vareeja vineet kausu, bet to novinneeja mopshu paariitis Tagad esmu paargurusi un Pepija arii taapat!! Tas bija superiigs pasaakums ar tik pat superiigu shopingu tikai shoreiz centos pirkties sapraatiigi :)
Paldies Veelreiz par iikshkju tureeshanu :)
Tagad nevaru vien sagaidiit pusnakti kad dosimies un "Eclipse" pirmizraadi
Paldies Veelreiz par iikshkju tureeshanu :)
Tagad nevaru vien sagaidiit pusnakti kad dosimies un "Eclipse" pirmizraadi
Ruby- Estimable
4071. vai kàds prieks par jums,malachi gaidiisim bildes
Silkite- Estimable
4072. paldies :) bildes ielaadeeshu veelaak, bet es nez kas tur sanaacis, jo mamma kaut kaadu nepareizu rezhiimu bija fochikam uzlikusi (nu taa jau vienmeer sanaak ja ljoti gribaas bildes) bet nu es domaaju kaa paaris miglu bildes toch buus
Ruby- Estimable
4074. Paldies
Ruby- Estimable
Es ar apsveicu ar jauno titulu!
Jādus trikus jūs rādijāt? Ja jau suncim talants, tad vajag uztaisīt tādu pašu filmiņu, kā Šanelītei ar triku rādīšanu
Jādus trikus jūs rādijāt? Ja jau suncim talants, tad vajag uztaisīt tādu pašu filmiņu, kā Šanelītei ar triku rādīšanu
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
4076. Paldies :) nee mees tik daudz trikus gan nezinam kaa Shanele :) vinja tak ir supersuns Pepija paraadaadija seedeet, griezties, look, dot kjepu, guleet, relax, un beigts suns (pa pusei apvelties).
Ruby- Estimable
4077. Man ir jàmeklé kur notiek saldéjuma zagshana un saimnieku modinàshana ap 5 riità,ir lielas ceriibas vinét mums arii
Silkite- Estimable
4078. Silkiit - ko vinnet? Juus ar kaut kur piedalaties?
Ruby- Estimable
4079. Ruby,nééé..es kà parasti jokojos
Silkite- Estimable
Lapa 22 no 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Lapa 22 no 40