AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 31 no 40
Lapa 31 no 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4278. tas chi bildé ir apcirpts vai tàds sanàcis?????
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4279. Paldies Eliin, nu jau iet uz labo pusi, vakar vinjai bija gaveenis, shodien riisu un vistas dieeta, riit/pariit jau varees saakt paariet pie normaalaa eediena.
Nez kas bija adgadiijies, bet sestdien naktii vinja mani sabaidiija nepajokam ar caureju un asiniim, visu nakti vedu vinju laukaa, zvaniiju ir pa laikam vetam, sveetdien vakaraa tik viss saaka normalizeeties! Vinja nepaartraukti aaraa eed visaadus kukainjus, visu daarzu sarakusi ar bedriiteem, vakaraa prasaas visu laiku laukaa jo tad daudz kukainju tur raapo :D Varbuut bija kas nelabs starp tiem kukainjiem, jo citu neko nevaru iedomaaties, kas vareetu buut! Veel kas daarzaa bija - ir taads kruums - saldaa miilestiiba, nu luuk pukjes noziedeeja un tur palika taadas spilgti sarkanas ogas, es vinjas nemaz neredzeeju. Vakar viirs raada ka mosh taas saeedusies, tapeec arii bija asinis, jo taas asinis bija taadas svaigas un gaishas, varbuut ka taas taa ogas naaca aaraa! Nez, bet nu viss ir paari :)
Taa pasta nebija VIRBAC gadiijumaa?? Es uz vinju skatiijos kad Cruftaa biju, beigaas nenopirku, skatiijos uz vinju Itaalijaa, arii nenopirku :( vienmeer nopeerku visus shitos liidzekljus, bet nekad jau nepielieto un vinjiem izbeidzaas terminsh un jaamet laukaa neizlietotus :(
Nez kas bija adgadiijies, bet sestdien naktii vinja mani sabaidiija nepajokam ar caureju un asiniim, visu nakti vedu vinju laukaa, zvaniiju ir pa laikam vetam, sveetdien vakaraa tik viss saaka normalizeeties! Vinja nepaartraukti aaraa eed visaadus kukainjus, visu daarzu sarakusi ar bedriiteem, vakaraa prasaas visu laiku laukaa jo tad daudz kukainju tur raapo :D Varbuut bija kas nelabs starp tiem kukainjiem, jo citu neko nevaru iedomaaties, kas vareetu buut! Veel kas daarzaa bija - ir taads kruums - saldaa miilestiiba, nu luuk pukjes noziedeeja un tur palika taadas spilgti sarkanas ogas, es vinjas nemaz neredzeeju. Vakar viirs raada ka mosh taas saeedusies, tapeec arii bija asinis, jo taas asinis bija taadas svaigas un gaishas, varbuut ka taas taa ogas naaca aaraa! Nez, bet nu viss ir paari :)
Taa pasta nebija VIRBAC gadiijumaa?? Es uz vinju skatiijos kad Cruftaa biju, beigaas nenopirku, skatiijos uz vinju Itaalijaa, arii nenopirku :( vienmeer nopeerku visus shitos liidzekljus, bet nekad jau nepielieto un vinjiem izbeidzaas terminsh un jaamet laukaa neizlietotus :(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4280. jaa jaa Silkiit, ir apcirpts un izskataas kaa taads lauveens :) bet vieniigi rodas doma - tad kaapeec jaapeerk garspalvains un jaaapceerpj, ja var panjemt gludspalvaino un nekas nav jaapceerpj :)
Aizmirsu piebilst ka vakar visas taas sarkanaas ogas noshkjeereejaam!!!
Aizmirsu piebilst ka vakar visas taas sarkanaas ogas noshkjeereejaam!!!
Ruby- Estimable
4281. prieks ka jums-Rokxim iet uz labo pusi zhél ka suniiti apcérp shito pirmo reizi redzu,tà aste vienkàrshi labàààààààààààà
Silkite- Estimable
4282. Paldies Silkiit :)
Nebij shis Eliin www.veterinaaria.ee/public/files/probiotikas1.doc
Zinu ka shii ir ljoti populaara visur, un re atradu arii latvisko info, taa pasta ir taa pirmaa tajaa dokumentaa - PRO-KOLIN saucaas :)
Nebij shis Eliin www.veterinaaria.ee/public/files/probiotikas1.doc
Zinu ka shii ir ljoti populaara visur, un re atradu arii latvisko info, taa pasta ir taa pirmaa tajaa dokumentaa - PRO-KOLIN saucaas :)
Ruby- Estimable
4283. Mums ir tā Pro-kolin pasta, nezinu cik viņa laba, jo vienīgā reize kad viņu lietoju bij tad kad Česteram bij vīruss, tad protams viņa nepalīdzēja!
Piebaroju sunīšus ar tomātiem, ēd kā traki!
Piebaroju sunīšus ar tomātiem, ēd kā traki!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
4284. Eliin, kà tu pasniedz-gatavo tomàtinjus sunjukiem?
Silkite- Estimable
4285. Silkit, nekā negatavoju, griezu salātiem un suņus baroju, dzeltenie it īpaši Česteram garšo, Fēbei jau ka tik kaut ko apēst- skatās uz Česteru un visu ēd! Ja Česters ēd, tad viņai arī tas jāēd! Mums suņiem ir atļauts asistēt, kad taisa ēst, kad ēdam tad gan vairs nedrīkst!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
4286. man arii desa dziivojàs tikai pa virtuvi un gaida ka tiishàm kasnokritiis .kad eju kafiju taisiit shis arii klàt..tà saucàs pavadiishana un uzpaséshana no vinja puses varbuut man kàds siers uzbruks virsù un vajadzés mani aizstàvét. man bija doma pa tomàtiem .....bùs jaizmégjina!dzeltenie man negarsho un màjàs nav més vairàk uz kjirshu tomàtiem kritushi esam(laikam tà vinji saucàs)
Silkite- Estimable
4287. iespejams kaut tas ir tas Ruby, atceros ka man radija klinika tadu sprices veida. draudzene vel teica lai perku ka majas tadam jabut. es izlidzos parasti ar ogliti,bet kepa liela ar pastu butu vieglak. Prieks ka jums jaulabak. man Shanele parasti kad vinai skidrs veders tiesi ganas pa plavu un mekle visadas zalites ko pagrauzt un edienu need.
manas sikkas eed visu pilniigi visu tas ir kaut kads arprats. vislabak garso gurki ed baribas vieta. sapratusas jau ka virtuuve notiek visa jautriba un bariba blodina laukos vareja stavet visu dienu,ja nepiedavasi needis.
sausmigi zel ka man nav digitala.. bildes un forsie video ir tantes fotoaparata,bet mans dators nenem preti atminas karti, usb vadinu nepanemu... jadoma kaut kas lai var jums paradit ka mes atputamies
manas sikkas eed visu pilniigi visu tas ir kaut kads arprats. vislabak garso gurki ed baribas vieta. sapratusas jau ka virtuuve notiek visa jautriba un bariba blodina laukos vareja stavet visu dienu,ja nepiedavasi needis.
sausmigi zel ka man nav digitala.. bildes un forsie video ir tantes fotoaparata,bet mans dators nenem preti atminas karti, usb vadinu nepanemu... jadoma kaut kas lai var jums paradit ka mes atputamies
4288. Elin,gaidiisim ar nepacietiibu jaunàkos piedziivojumus laukos!!!!!gribàs drausmiigi redzét ko shiis sadariijushas
Silkite- Estimable
4289. Jaa Eliin tas Pro-Kolin ir taadaa kaa shrpiciites veidaa, tik mutee jaaliek :D
Lurdesai peec sterelizaacijas operaacijas nezigaaja veeders, vets teica ka viss ok jaagaida, jo ja nav kustiibu sunim tad arii veeders neiziet, bet kaut kaadaa 2-3 dienaa izlaidu vinju daarzaa mazliet pastaigaat un vienaa stuurii kur zaale nebija noplaavusies vinja pieskreeja un eeda kaa taada gotinja to zaali, un taa peec paaris stundaam smuki veeders izgaaja :D Kaa mana mamma saka - tie ir kaartiigi sunji, vinji zin kas vinjiem vajadziigs!! A Ruksim jau veel taa praata nav, shkjin iekshaa visu kas kustaas un kas nekustaas daarzaa :(
OOO gurkji mums arii labi iet iekshaa :) tikai zheel ka mums nav taadu kaartiigu lauku gurkjiishu kaa Latvijaa :( ir tikai parastie garie veikala. Buutu lielaaks daarzinsh tad jau kaut ko sastaadiitu :D
Eliin aiznjemies no kaada kaiminja USB vadu uz paaris minuuteem, salaadeesies visas bildes un atdosi atpakalj :)
Lurdesai peec sterelizaacijas operaacijas nezigaaja veeders, vets teica ka viss ok jaagaida, jo ja nav kustiibu sunim tad arii veeders neiziet, bet kaut kaadaa 2-3 dienaa izlaidu vinju daarzaa mazliet pastaigaat un vienaa stuurii kur zaale nebija noplaavusies vinja pieskreeja un eeda kaa taada gotinja to zaali, un taa peec paaris stundaam smuki veeders izgaaja :D Kaa mana mamma saka - tie ir kaartiigi sunji, vinji zin kas vinjiem vajadziigs!! A Ruksim jau veel taa praata nav, shkjin iekshaa visu kas kustaas un kas nekustaas daarzaa :(
OOO gurkji mums arii labi iet iekshaa :) tikai zheel ka mums nav taadu kaartiigu lauku gurkjiishu kaa Latvijaa :( ir tikai parastie garie veikala. Buutu lielaaks daarzinsh tad jau kaut ko sastaadiitu :D
Eliin aiznjemies no kaada kaiminja USB vadu uz paaris minuuteem, salaadeesies visas bildes un atdosi atpakalj :)
Ruby- Estimable
4290. Silkit to ko sastradajusas nenofoceeju sgrauzt tika looti daudz labi ka man tante sarptosa tikko izdaudzinaja vacu aitu kucenus un teica ka tie bijusi engelisi,bet mazi tojchiki gan isti velnini
darza nesaja apkart sipolus, abolus, lapas, pukes visu kas tikka atrasts. Tagad meitenes skumigas dzivokli iespundetas tupina demulet te. mums driz Eshlija dodas majas, tad vel nedela un nakosa. paliksu ar mammite un vienu meitinu ceru ka bus nedaudz mierigak
Ruby, nedomaju ka tur der parastais USb tur kaut kads savadaks vajadzigs
darza nesaja apkart sipolus, abolus, lapas, pukes visu kas tikka atrasts. Tagad meitenes skumigas dzivokli iespundetas tupina demulet te. mums driz Eshlija dodas majas, tad vel nedela un nakosa. paliksu ar mammite un vienu meitinu ceru ka bus nedaudz mierigak
Ruby, nedomaju ka tur der parastais USb tur kaut kads savadaks vajadzigs
4291. tà pàrsméjos par vinju nedarbiem!!! gaidàm mazo velninju nedarbus
Silkite- Estimable
4292. Shoriit no riita piezvaniija draudzene, vinjai apzagta naktii maaja un liidzaas arii aiznests vinjas Dzheka Rassella kuceens - Nensija 3 meeneshi veca Garda (policija) gan saka ka varbuut nav panjeemushi zaglji, bet kuceens izmucis laupiishanas laikaa, nu es nezinu kaa labaak, bet shodien visu dienu darbojamies, esmu apzvaniijusi visas iespeejamaas vietas - patversmes, sunju kjeeraajus, visaadas citaadas ar sunjiem saistiitas iestaades - nekaa! Saliku sludinaajumus visos portaalos kur vien iespeejams, tagad uztaisiiju plakaatinjus, viirs atbrauks no darba tad brauksim liimeet pa apkaartni!!! Ljoti ceru ka driiz kaads atsauksies, kaut kaadas shausmas!!! Shodien it kaa bija jaakraamee somas, riit braucu uz LV, peedeejos pirkumus vajadzeeja sapirkt, bet nekaa neizdevaas shodien, ljoti ceru ka mazo izdosies atrast un driiz!!!! Turiet iikshjus meitenes, luudzu, domaam ir liels speeks :)
Ruby- Estimable
4293. kaut kadas sausmas jacer ka atradisies mazais, domas busim ar jums.
a ka viniem ta izdevas nakti apzagt, neviens nebija majas? vai ari guleja?
a ka viniem ta izdevas nakti apzagt, neviens nebija majas? vai ari guleja?
4294. Paldies Eliin. Guleeja visi un vinji apzaga pirmo staavu, guljamistabas ir otrajaa staavaa. Mashiinas atsleegas arii pirmajaa staavaa bija, mashiinu shie arii panjeema aizdzina un nodedzinaaja. Es domaaju ka tie kaadi vieteejie puishelji, mashiinas jau sheit aizdziit un paardot nevar, jo paari juurai jau netiks! Tad nu panjem un nodedzina :( Garda atrada mashiinu un teica ka sunjuks mashiinaa neeost bijis, taa kaa ceriiba veel ir!
Ruby- Estimable
4295. shausmas cerésim uz to labàko,uz driizu atrashanu
Silkite- Estimable
4297. Šausmas, Ruby, nu gan drosme zagļiem šitā rīkoties Cerēsim ka viss atrisināsies labi un mazais suņuks kaut kur nobijies un noslēpies !
4298. Paldies meitenes, cereesim uz to labaako :)
Ruby- Estimable
4300. Kādas šausmas!!!!!!!!!!!!!!!! Kaut ttie idiotiskie zagļi izputētu un rokas viņiem nokalstu
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
4301. Diemzheel nekaadu zinju nav, un ceriibu ar nav, jo meitene otraa dienaa atklaaja ka panjemta arii sunjuka sedzinja (gultinja) taa kaa domaaju ka zaglji vinju panjeema ar domu jau, vai nu paardot vai kaa kuciites parasti zog paaroshanai :( Shausmiigi zheel ka taa, bet par cik mums JR sunji ir ljoooooti daudz un visi diezgan liidziigi, tad domaaju ka atrast peedas iistajam vairs nebuus tik viegli ... :(
Ruby- Estimable
4302. uhh.. tikko tiku pie neta!! tas ir aarpraats, cik daudz te ir sarakstiits!! Taa ir, ka 2 nedeeljas nav buuts forumaa. Peedeejaas zinjas no mums- Lote un Saara celjojumu paarciesh ljoti labi. Ceturtdien beidzot buusim maajaas. Celjojums izveertaas diezgan neparasts- Beljgjijaa sapliisa muusu kemperis un tagad ar iireetu auto dodamies Berliines virzienaa, kur mums atbrauks no LV pakalj draugi. Meitushkas vakar bija arii atrakciju parkaa, kas vinjaam likaas ljoti interesanti- Saara daudz izreejaas, bet Lote ratos guleeja dziljaakajaa stuurii un nevisai gribeeja baazt laukaa galvu.
Un manas meitenes uz 2 nedeeljaam ir kljuvushas par chihiem, jo taadus tojus vinji te nezin, un viesniicaas jaasaka, ka esam ar 2 chihiem :)
P.S. Cerams, ka tomeer sunjuks atradiisies.. :(
Un manas meitenes uz 2 nedeeljaam ir kljuvushas par chihiem, jo taadus tojus vinji te nezin, un viesniicaas jaasaka, ka esam ar 2 chihiem :)
P.S. Cerams, ka tomeer sunjuks atradiisies.. :(
Lapa 31 no 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Lapa 31 no 40