AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 30 no 40
Lapa 30 no 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4253. Mums ar biedzot vajadzētu kādā piedalīties!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
4254. Mums ar tā kā augusta pēdējā nedēļas nogale derētu...
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
4255. Mums ar Tipīti ar pagaidām brīva diena 29.augusts un ar būtu ar mieru satikties
4256. OOOOOO kaads man prieks!!! Nu jau mums tur taads papraavs barinsh ir nolasiijies :) Super meitenes, jo vairaak jo labaak
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4257. ta tad: Es, Mariņa, Lily, Elīna, Inly, Buciitis + Ruby un dēls
bus interesanti, ja vel visiem lidzi suni
Ruby saki ludzu ka tev bus lidzi Pepija.
Tiksanas vieta tad Imanta? Jasak domat kur mana apkartne kada jauka vietina kur pasedet ar suniem. Var but kadam ir kads ieteikums?
bus interesanti, ja vel visiem lidzi suni
Ruby saki ludzu ka tev bus lidzi Pepija.
Tiksanas vieta tad Imanta? Jasak domat kur mana apkartne kada jauka vietina kur pasedet ar suniem. Var but kadam ir kads ieteikums?
Sheru ar pieņemsiet ?
shera- Rookie
- Number of posts : 46
Dzīvesvieta : imanta
4259. nee Pepijas shoreiz nebuus, es ar lidmashiinu negribu vinju vest bagaazhas nodaliijumaa, naakoshgad ja viss ies kaa plaanots mees uz LV brauksim ar auto, tad gan njemsim visas liidz :)
Oho kaads forsh tusinsh mums tur veidojaas :) Protams ka Sheeru ar njemsim un vinjas saimnieci arii :)
Oho kaads forsh tusinsh mums tur veidojaas :) Protams ka Sheeru ar njemsim un vinjas saimnieci arii :)
Ruby- Estimable
4260.Oooo super! Man jau darbā tā viss apnicis, gribas kādu jauku izklaidi
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
4261. Sakiet luudzu cik aptuveni Latvijaa maksaa sim-free iPhone 4 (16GB)?? Varbuut ir kaadi veikalu website kur ieluureet cenas? Gogglee man neko neparaadija :(
Ruby- Estimable
4262 Manuprāt, līdz Latvijai iPhone 4 nemaz nav nonācis...
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
4263. sveikas meitenes! tikko atgriezos no sava pirmā hendleru konkursa, beidzot saņēmos, jau no aprīļa centos saņemties :D un kā gaidīts, mani izkonkurēja hendlere ar daudz lielāku pieredzi, man 2.vieta bet jūtos superīgi.. kaut daudz putrojos, un ar maiņas suni man vipār neveicās ( ) vienalga tā ir pirmā pieredze :) būs arī bildes
4264. Nu vajadzeetu tak buut! Nu labi ja nav tad nav, neko dariit! Klau kaadu karti (operaatoru) man buutu labaak izmantot lai vareetu izmantot mobiilo internetu?? Man agraak bija LMT bet man jau visas kartes ir pazudushas, sen jau, peedeejos gadus kad ciemojos Latvijaa, parasti man kaads rads vai draugs iedod kaadu karti palietot, shoreiz gribu nopirkt pati un saglabaat visus savus kontaktus, jo parasti ja taa nav mana karte, tad visi kontakti aiziet ar to :( Tik buus jaanoglabaa kaadaa iipashaa vietaa, lai atkal nenozuud, kaa vieneer lol!!
Lily - apsveicu!!!!! Kaadu suni tu izstaadiiji??
Lily - apsveicu!!!!! Kaadu suni tu izstaadiiji??
Ruby- Estimable
4265. Ruby, izstādiju Šeriju kura vienkārši varteikt nobruka pirms ringa, negāja un nestāvēja, asti neparko necēla augšā. Kad lika samainities ar suņiem tad izstādiju balto šveices aitu suni.
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
4267. Kas tad Sherijai notikaas?? Varbuut karstums, jums veel ir karsts, ne? Labi ka tev bija rezerves variants :)
Paldies Eliin, tuliiit ieskatiishos :)
Paldies Eliin, tuliiit ieskatiishos :)
Ruby- Estimable
4268. Ruby, man nebija rezerves variants, pierakstīta ta bija Šerija bet viņa vnk nobijās nenormāli no sava konkurenta, baltā šveices aitu suņa, un neparko negāja ar viņu vienā ringā. tad mums lika samainities ar sunjiem un pacik sherija bija grutaks parbaudijums tai otrai meitenei un vinja tika ar vinju galaa tad ari vinai 1. vieta. bet es ar to aitu suni vispar nezinaju ko darit :D
4269. oo malacis Lily apsveiicu
ka vispar gaja taja pasakuma? daudz cilveki?
ka vispar gaja taja pasakuma? daudz cilveki?
4270. Pasākums ļoti foršs un pozitīvs, tikai karstums nenormāls un sutoņa. Cilvēku nebija īpaši daudz :( bet hendleru konkurss tāpat kavējās par 2,5 stundām. man ļoti patika, manas meitenes paspēlēja interaktīvās rotaļlietas :D
4271. aa ja Diana tachi bija ar savam IMBO spelem :)
nu un ka tavam meitenem patika?
nu un ka tavam meitenem patika?
4272. sherija jau uz beigam saka ar kjepam meklet tos karumus un gaja labi bet negribeju lai vinja pieedas prims ringa. tad iedevu dzhozefinei pamegjinat shii pachakrejas bik un kad saprata ka vinai nesanak tad pieskreja pie cīsiņu maisiņa, kurš bija atstāts uz zemes, un sāka ēst no tā :DD
4273. Ak piedod Lily, es laikam ne taa izlasiiju par to mainju un rezerves suni, ja godiigi es nemaz nezinaaju ka hendleru konkursos mainaas ar sunjiem :) taa vienmeer ir, ja?
Mums shodien gruuta nakts - Roksim visu nakti bija caureja :( ceela mani augshaa ik peec 2 stundaam, lai ietu laukaa!!!
Mums shodien gruuta nakts - Roksim visu nakti bija caureja :( ceela mani augshaa ik peec 2 stundaam, lai ietu laukaa!!!
Ruby- Estimable
4274. jaa gandriz vienmer ja ir vairak ka 5 hendleri tad novērtē visus, tad izvēlas 5 labākos un tos atkal vērtē un saliek pa vietām 5.-3. paliek divi labākie hendleri, tad liek samainīties ar suņiem un skatās kurš labāk atrod kontaktu ar svešu suni utt.. tad sadala pa vietām. Diemžēl pārējie kas ir zem tām 5. pirmajām vietām neko nedabon
4275. Skaidrs, paldies par skaidrojumu :)
Ruby- Estimable
4276. Shodien zinjkaariibas peec ieliidu juusu www.ss.lv ieluureet :D
Un redz ko interesantu atradu: http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/cihua-hua/ehbld.html (kaadu briitinju bija taa bilde taa kaartiigaak jaapapeeta lai iebrauktu kas tur noticies
Un muusu foruma toys Lily laikam paartapusi par chihuahua http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/cihua-hua/bjgbk.html
Man patiik shie sludinaajumi portaali, vienmeer kaut ko interesantu var atrast, nekad veel nav pieviilushi...
Un redz ko interesantu atradu: http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/cihua-hua/ehbld.html (kaadu briitinju bija taa bilde taa kaartiigaak jaapapeeta lai iebrauktu kas tur noticies
Un muusu foruma toys Lily laikam paartapusi par chihuahua http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/cihua-hua/bjgbk.html
Man patiik shie sludinaajumi portaali, vienmeer kaut ko interesantu var atrast, nekad veel nav pieviilushi...
Ruby- Estimable
4277. labi atradumi Ruby
ka sodien Roxim ar vederu? no ka vinai caureja? kaut ko ieeda ne to? mums veterinaraja ir loti labs lidzeklis pret vedergraizem,bet diem zel nosaukumu nezinu uzjauta klinika vins ka pastas veida, loti labi palidzot.
ka sodien Roxim ar vederu? no ka vinai caureja? kaut ko ieeda ne to? mums veterinaraja ir loti labs lidzeklis pret vedergraizem,bet diem zel nosaukumu nezinu uzjauta klinika vins ka pastas veida, loti labi palidzot.
Lapa 30 no 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Lapa 30 no 40