AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 29 no 40
Lapa 29 no 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4228. es ari biju traka twilight fane, un par to ''twilight sucks''- visi kas ir redzējuši, saka ka baigais s*ds :D noskatīšos obligāti..
4229.Ahh Maarinj, man ljoti zheel.... kaut kaadas shausmas!!! Nabaga mazaa dveeseliite :(
Ja driikst taa jautaat - kas iisti notika? No aukstuma apsaldeejaas, nosala? Sapratiishu ja taa paaraak saapiiga teema un negribeesi atbildeet...
Ja driikst taa jautaat - kas iisti notika? No aukstuma apsaldeejaas, nosala? Sapratiishu ja taa paaraak saapiiga teema un negribeesi atbildeet...
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4230. Njā grūti par to atcerēties.... uzreiz asaras acīs sariešas un vissmagāk to pārdzīvoja Elīnas tētis, vēl tagad nav īsti ticis pāri. Tagad tik mums ir ziedošu puķu kapu kopiņa . Bet mans mīlulīts krustdēliņš Kārlīts arī ir burvīgs puika:) No pioektdienas līdz svētdienai dzīvosies ar manā meitenēm un ies vaļā lielā jautrība Pajautāšu Elīnai vai drīkstu safočēt kādu bildīti un parādīt arī jums mūsu mazo melno velnēnu.
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Māriņa- Estimable
4232. Ai kaads burviigs melniitis :) Vinjam ta kaa zilgans tonis ar iekshaa ne? Nu ta kaa pabaleejis melnais, vai varbuut vienkaarshi bildee taads efekts no gaismas. Kate arii iists jaukuminsh
Taa jau laikam ir ka sadzieteet to saimnieka dveeseli taadaa gruutaa briidii var tikai shaads mazs jauks bumbuliitis :)
Taa jau laikam ir ka sadzieteet to saimnieka dveeseli taadaa gruutaa briidii var tikai shaads mazs jauks bumbuliitis :)
Ruby- Estimable
4233. Nu ir ir viņam zilais gēns, abas māsiņas ar - viena zilpelēkā Katiņa un otra laikam uz Somijas audzētavu aizbrauca bēša ar zilpelēku nokrāsu.Bet tagad spīdigs un melns puika.
Māriņa- Estimable
4234. Maasinjas abas gludspalvainaas, ja?
Ruby- Estimable
4235. Jā māsiņas gludas:)
Māriņa- Estimable
4236. Rīt meituškas brauks pirmajā garajā ceļojumā- 17 dienas pa Eiropu...
4237. Ajame - kad juus buusiet atpakalj? Tad jau man neiznaaks tikties ar tavaam meiteneem :(
Ruby- Estimable
4239. Oooo kāds te ceļos:) laimīgie..... un kāds brauks ciemos?
Māriņa- Estimable
4240. Ajame, kur dosities?
Māriņa- Estimable
4241. Es buushu no 20.augusta liidz 30.augustam. Veel skaidri nezinu kas un kaa ieplaanosies, bet domaaju ka kaadas 2-3 dienas vareetu pavadiit Riiga, noteikti jau ka uz beigaam vairaak. Mees ar Eliinu pagaashogad satikaamies Imantaa, ar Roniju un Dream satikaamies Jelgavaa, es jau nezinu kaa kuram eertaak un kur, bet buutu forshi ja vareetu piem Imantaa satikties!?!? Vienaa reizee un tad kaut kur jauki pastaigaat?
Man eertaak taadu vietu kur es ar sabiedrikso varu nokljuut, jo es buushu tik ar savu mazo puiku, un es pati auto nevadu (un veel pie tam ar stuuri labajaa pusee LOL)
Kristucis1 no shii foruma arii ta kaa ir ar mieru piebiedroties :)
Man eertaak taadu vietu kur es ar sabiedrikso varu nokljuut, jo es buushu tik ar savu mazo puiku, un es pati auto nevadu (un veel pie tam ar stuuri labajaa pusee LOL)
Kristucis1 no shii foruma arii ta kaa ir ar mieru piebiedroties :)
Ruby- Estimable
4242. Dosimies pa EU.. kur tieši - to nezinu, bet noteikti apciemosim draugus Amsterdamā Un tad jau kaut kur tālāk.
Tad varbūt varam sarunāt 29. ? Jo 28. būšu vēl dikti nogurusi un turklāt vēl vakarā jābrauc svinēt vīra meitai 11.gadu jubileja. Tā kā vienīgā diena sanāk 29...
Tad varbūt varam sarunāt 29. ? Jo 28. būšu vēl dikti nogurusi un turklāt vēl vakarā jābrauc svinēt vīra meitai 11.gadu jubileja. Tā kā vienīgā diena sanāk 29...
4243. Hmmmm man te kalendārs rāda, ka 29 augustā AIGAS svin vārda dienu!
Māriņa- Estimable
4244. oo nu tad taisam Aigai balljuku!! es ari labrpat satiktos imantaa :)
shodien tada forsha dieninja, es sezhu darbaa un jau kadu pusstundu slinkoju! pashai kauns un bail ka tulin naks kads parbaudit ko es daru, a es te pa netu sērfoju :D
shodien tada forsha dieninja, es sezhu darbaa un jau kadu pusstundu slinkoju! pashai kauns un bail ka tulin naks kads parbaudit ko es daru, a es te pa netu sērfoju :D
4245. Jaa jaa kalendaars raada pareizi :D ir ir taada lieta!!! Buutu jau ideaali ja sanaaktu uz to 29. tikties, tad es ar radinjiem vareetu paseedeet 28. (sestdienaa) nosvineet un ar jums tad sveetdienaa tikties :)
Lily - kur tu straadaa??
Lily - kur tu straadaa??
Ruby- Estimable
4246. jā domāju svētdienā būtu ērti arī tiem kam jāstrādā un nav atvaļinājums ( kā man piemēram )tik jāpiedomā kur varētu tā , lai ir kur mašīnu novietot.
Māriņa- Estimable
4247. Džollija šodien bija pie suņu zobārsta un nu mums ir skaisti izpucēti zobiņi:)
Māriņa- Estimable
4248.
Manas draudzenes lūgums, ja nu kāds var izlīdzēt
steidzams lūgums šo sestdien modes skatei t/c Rīga Plaza nepieciešams gludspalvains sunītis (tāds kā filmā Legally Blonde). Modes skate notiks no plkst. 19.00 līdz 21.30 (ar pārtraukumiem 3 izgājieni). Ir svarīgi, ka suns ir pieradis pie publikas un nesabīstas, staigājot pa mēli. Ja kāds saimnieks var un grib aizdot sunīti šim pasākumam (protams, saimnieks ir klāt), lūdzu zvaniet man 29420430 29420430.
Cerot uz Jūsu atsaucību!
Sanita
Manas draudzenes lūgums, ja nu kāds var izlīdzēt
steidzams lūgums šo sestdien modes skatei t/c Rīga Plaza nepieciešams gludspalvains sunītis (tāds kā filmā Legally Blonde). Modes skate notiks no plkst. 19.00 līdz 21.30 (ar pārtraukumiem 3 izgājieni). Ir svarīgi, ka suns ir pieradis pie publikas un nesabīstas, staigājot pa mēli. Ja kāds saimnieks var un grib aizdot sunīti šim pasākumam (protams, saimnieks ir klāt), lūdzu zvaniet man 29420430 29420430.
Cerot uz Jūsu atsaucību!
Sanita
shera- Rookie
- Number of posts : 46
Dzīvesvieta : imanta
4249. Domāju, ka ļaužu pūlī šitie neies ar svešu.....jo reāli jau sunim jāpazīst cilvēks un jāsarod ar viņu, lai suņuks ietu. Nu tās ir tikai manas domas
Māriņa- Estimable
4250. Sveika miļā Minka 200!!!! Ar atgriešanos:)
Māriņa- Estimable
4251. Ooo jus nu gan te daudz sarakstijusas :)
Beidot Kariliitis ari te
Kad busu riga vareesu pieversties Ruby partija organizesanai, domasanai, jaizdomasim kada forsa vietina cik gribetaji ir kas gribes satikt Ruby 29.08?
Beidot Kariliitis ari te
Kad busu riga vareesu pieversties Ruby partija organizesanai, domasanai, jaizdomasim kada forsa vietina cik gribetaji ir kas gribes satikt Ruby 29.08?
4252. Nu beidzot tak man ar jāsaņemas uz kādu tusiņu:)
Māriņa- Estimable
Lapa 29 no 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Lapa 29 no 40