AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 28 no 40
Lapa 28 no 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4203. Lily - neiesaku taadu karstumu ar augstaam kurpeem apvienot!!! Man shaads pasaakums beidzaas diezgan beediigi, tagad kaazu albuumaa buus speciaali atveleeta lapa maniem taas dienas piedziivojumiem, viss beidzaas labi bet vairaak neko taadu nekad neatkaartoshu :(
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4204. ak shausmas, kas tad notika? man nekā cita nav ko vilkt, arī mamma nemaz neļauj, tāda etiķete :D un pati mamma būs uz kautkādiem milzīgiem 15cm papēžiem oma kostīmā, līgava kleitā.. haha būs man smieklīgi :D es ganjau izturēšu :D
4205. Nezinu gan par to karstumu, izskatās, ka prese tikai atkal paniku ceļ. Ārzemju laika portālos maksimālo ko redzēju bija +31, kas nekas nav...
Ar augstpapēžu kurpēm katram jau savādāk, man laika apstākļi īsti netraucē... Paskaties Avon un Body Shop ir speciāli uz kājām pūšamie atsvaidzinātāji un tūkuma noņēmēji.
Ar augstpapēžu kurpēm katram jau savādāk, man laika apstākļi īsti netraucē... Paskaties Avon un Body Shop ir speciāli uz kājām pūšamie atsvaidzinātāji un tūkuma noņēmēji.
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
4206. kàjas atsvaidzinàtàji,tùkama nonjéméji ir baigi labie.shovasar lietoju pirmo reizi un esmu sajùsmà uz atlaidém sapirkos pilnu maisu,lai visiem pietiktu
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4207. Ajame- kādu kleitu tev atlasīja? Man jābūt šitajā karstumā garajā kleitā līdz zemei.......
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
4208. Sheit uz salas mums taadus kaaju atsvaidzinaataajus nemaz nevajag, nav taada karstuma un domaaju ka arii nekad nebuus, shobriid aaraa izskataas ka rudens jau klaat :( Vasara te saakas aatraak un beidzas arii aatraak!
Garsh staasts par taam kurpeem, bet iisumaa uzreiz peec ceremonijas - man vajadzeeja braukt plikaam kaajaam atpakalj uz draudzenes maajaam peec jaunaam kurpeem, tad es nolauzu atsleegu durviis, protams iekshaa vairs nevareeja tikt, un beigaas atjeedzos ka telefons taksii palicis (ar atpakalj adresi un visu telefonnumuriem) Un viss tas tikai deelj taam nolaadeetajaam augstpapeezhu kurpeem!!!
Garsh staasts par taam kurpeem, bet iisumaa uzreiz peec ceremonijas - man vajadzeeja braukt plikaam kaajaam atpakalj uz draudzenes maajaam peec jaunaam kurpeem, tad es nolauzu atsleegu durviis, protams iekshaa vairs nevareeja tikt, un beigaas atjeedzos ka telefons taksii palicis (ar atpakalj adresi un visu telefonnumuriem) Un viss tas tikai deelj taam nolaadeetajaam augstpapeezhu kurpeem!!!
Ruby- Estimable
4210. Ruby,tu gadiijumà nebiji izpkàpusi ar kreiso kàju no gùltas? pàrsméjos redz, atradu dvéselju màsu...ne tik ar mani notiek interesantas lietas
Eliin, jaukas tev briivdienas
Eliin, jaukas tev briivdienas
Silkite- Estimable
4211. Eliin - jauku tev atpuutu!!!
Silkiit - njaa peec tam bija jautri un smiekliigi, bet tajaa briidii man bija bail uz ielas iziet jo man likaas ka labi nebuus - kaut kas atkal notiks!! Bet tad peekshnji saakaa veikties un man uzspiideeja negaidiita laime - paklainjojot mazliet pa pilseetu satikaam to pashu taksistu - AR TELEFONU :D un nolauzto atsleegu no durviim viirs izvilka peec tam tad braucu pakalj otrai atsleegai!
Silkiit - njaa peec tam bija jautri un smiekliigi, bet tajaa briidii man bija bail uz ielas iziet jo man likaas ka labi nebuus - kaut kas atkal notiks!! Bet tad peekshnji saakaa veikties un man uzspiideeja negaidiita laime - paklainjojot mazliet pa pilseetu satikaam to pashu taksistu - AR TELEFONU :D un nolauzto atsleegu no durviim viirs izvilka peec tam tad braucu pakalj otrai atsleegai!
Ruby- Estimable
4212. oi nu tev gan neveicās Ruby! tagad sabiedēji, ka tas tikai dēļ kurpēm :D a kas tad notika, ka tev bija jābrauc pakaļ citām kurpēm? es ceru, ka man tā nebūs :DD
4213. Kurpes man bija augstas, bet eertas, nu nezinu laikam jau vaina bija tajaa karstumaa un kaajas satuuka, rezultaataa es gaaju gaaju un vairs nevareeju apstaaties, jo kad apstaajos tad viss tas lielais spilventinsh peedai saaka kaa uguniis degt, kaa ar zhileti grieza, es balsii kliedzu - man nekad dziivee taa nav bijis, tik saapiigi. Arii kad novilku kurpes veel kaadu briidi saapeeja, bet peec tam es aukstaa aukstaa uudenii izmeerceeju un paargaaja.
Ruby- Estimable
4215. Shoriit sanjeemu veestuli no Universitaates kuraa staajos - esmu uznjemta Arhitektuuras tehnologos
Tagad priekshaa lielaa leemumu pienjemshana!!! Palikt dizaineros vai iet uz arhitektiem???
Tagad priekshaa lielaa leemumu pienjemshana!!! Palikt dizaineros vai iet uz arhitektiem???
Ruby- Estimable
4216. Ruby, vidusskolas laikos es ar dikti gribeeju uz arhitektiem, jo biju beigusi maakslas skolu un ljoti patika un padevaas geometrija. Bet vecaaki neljaava :(
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
4217. Paldies Ruby un Silkite :)
mums brivdienas ir vnk super!!! meitenes ardas skraida pa zaliiti, censos nofotografet paradit gribas cik lielas izaugusas bet neviena bilde nesak
mums brivdienas ir vnk super!!! meitenes ardas skraida pa zaliiti, censos nofotografet paradit gribas cik lielas izaugusas bet neviena bilde nesak
4218. Inly - man ar gjeometrija padevaas :D un raseeshana, un AutoCad's, un modeliishi!! Eh nezinu, laikam jau buus jaariskee, zinu ka buus veel vairaak jaamaacaas kaa pagaajusho gadu, arhitektuura smaga lieta :( bet patiik!
Eliin - prieks ka mazaas var izskraidiities pa iistu lauku zaaliiti mums ar shodien bija jauks laicinsh, tad nu mees fiksi mashiinaa iekshaa un prom uz kalniem, nostaigaajaamies melnu muti (burtiski) jo Lurdesa ieleca purvaa un tur bij veelviens boxeris kas bija izvaartiijies tajaa purvaa un visus muus nosmeereeja no priekiem :D , atpakalj celjaa iegriezaamies muusu iecieniitaakajaa krodzinjaa kalnos, un vareejaam jauki laukaa paseedeet ar visaam trijaam suneneem :) neviens muus nemeta laukaa, tur bija daudz sunju!
Eliin - prieks ka mazaas var izskraidiities pa iistu lauku zaaliiti mums ar shodien bija jauks laicinsh, tad nu mees fiksi mashiinaa iekshaa un prom uz kalniem, nostaigaajaamies melnu muti (burtiski) jo Lurdesa ieleca purvaa un tur bij veelviens boxeris kas bija izvaartiijies tajaa purvaa un visus muus nosmeereeja no priekiem :D , atpakalj celjaa iegriezaamies muusu iecieniitaakajaa krodzinjaa kalnos, un vareejaam jauki laukaa paseedeet ar visaam trijaam suneneem :) neviens muus nemeta laukaa, tur bija daudz sunju!
Ruby- Estimable
4219. Es atkal visu nedēļu bušu viena birojā kā negribas strādāt domāju , kā atkal sagaidīt brīvdieniņas......
Māriņa- Estimable
4220. es esmu atgriezusies no kāzām, un tiešām tā diena, 7.augusts bija prognozēta kā karstākā diena šajā vasarā.. mēs visi vienkārši nevarējām sagaidīt to mičošanu kad varēs pārģērbties :DDD visi vīrieši bija ar slapjiem krekliem, sanāca kā slapjo kreklu konkurss :DDD es vismaz kurpes pārvilku ērtākas, bet vienalga, atpūta izdevās superīga.. cik labi bija, ka viesu namā bija aukstais baseins kurš uz plkst. 3 naktī bija ļoti pieprasīts :D un bija ezers kurā ūdens bija kā piens bet zivis tik daudz ka pilnīgi lēkā ārā no ūdens vislaik :D mani bija ielikuši vienā istabiņā ar vecākiem un mazo māsu.. uzreiz kā es to ieraudziju es savācu savu matraci un pārvācos pie brāļa un viņa draudzenes, pateicoties viņiem arī man bija tāda jautrība. tagad tikai gaidu bildes no fotogrāfa.
ak jaa, un man uz dz/d uzdāvināja pašai savu digitālo, takā beidzot nebūs jāstaipa lielaaa kamera visur un atpakaljceljaa no kaazaam mes ar omu iebraucaam ciemos pie vienas audzeetaajas, pamiiljoju vinjas skaistos chihus un shpicus
pirms diviem gadiem, tas pats chihs, Butterfly jeb Batja & Lily
ak jaa, un man uz dz/d uzdāvināja pašai savu digitālo, takā beidzot nebūs jāstaipa lielaaa kamera visur un atpakaljceljaa no kaazaam mes ar omu iebraucaam ciemos pie vienas audzeetaajas, pamiiljoju vinjas skaistos chihus un shpicus
pirms diviem gadiem, tas pats chihs, Butterfly jeb Batja & Lily
4221. O taisni kā mūsu Kārlīts:) melns un ar gaišu krūtiņu
Māriņa- Estimable
4222. Maarinj, kapēc Elīna pazudusi no foruma? :( lai tak paraada savu skaistuli :)
4223. Nu Elīna vēl ilgi loti pārdzīvoja un smagi gāja, tagad jau tikusi pāri sāpei. Kažuks ir burvīgs un tiešām skaistulis sestdien un svētdien būs manā uzraudzībā un aprūpē. Viņi ar Dzoksi ir nešķirami draugi un tad visu laiku staigā tik kopā un guļ kopā. Varbūt izdosies safočēt kādu bildīti, man ir tikai ļoti sena....njā un man tagad jauns datorinš, kurā nav vēl nevienas bildes
Māriņa- Estimable
4224. Ah tad tagad man skaidrs kas ir Kaarliitis :) biezhi vinsh tika piemineets, domaaju varbuut Maarinjai veel kaads miilulis, bet tagad tad skaidrs :)
Kas Eliinai par saapi? Kaut kas ar to mazo skaisto beesho chihu? (piedoshanu ka es taada zinjkaariiga)
Kas Eliinai par saapi? Kaut kas ar to mazo skaisto beesho chihu? (piedoshanu ka es taada zinjkaariiga)
Ruby- Estimable
4225. Nu mazais skaistais Fidzīts nav vairs jau kopš ziemas aukstuma.....
Māriņa- Estimable
4226. zhél fidziisha izsakàm saimniecei viss dziljàko liidzjùtiibu .
Silkite- Estimable
4227. manàm miiljajàm (Ruby,Buciits varbùt vél kàds(a)...)"Twilight" faném ieteiktu noskatiities "Vampires Suc" es arii sàkshu fanot ,bet par otro filmu
Silkite- Estimable
Lapa 28 no 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Lapa 28 no 40