AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 34 no 40
Lapa 34 no 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4352.Eliin - prieks ka patika un nodereeja! Ja gadaas uztaisiit kaadu bildiiti tad noteikti ieliec lai varu apskatiit vai piestaav :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4353. Atrodiet Tipīti Zvaigznes ABC grāmatnīcas mājaslapā http://www.zvaigzne.lv/lv/apgads-zvaigzne-abc/galerijas/gallery.php?gid=46294
4355. Šogad, 2. oktobrī Apgāds Zvaigzne ABC turpināja pērn iesākto tradīciju – savos veikalos Starptautisko dzīvnieku aizsardzības dienu atzīmēt ar cenu atlaidēm, – kad mājas mīluļi palīdz ietaupīt naudu saviem saimniekiem.
Kamēr sēdēju skolas solā, aizsūtīju draugu izmantot akciju. Kopumā uz 3 grāmatām ietaupīti 9 Ls
Kamēr sēdēju skolas solā, aizsūtīju draugu izmantot akciju. Kopumā uz 3 grāmatām ietaupīti 9 Ls
4356. Buciit,tev gan abi miiljumi kà bildes,drausmiigi skaisti padevushies
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4358. Apsveicu Eliinu ar diploma iegushanu neturi sveci zem pùra un palielies
Silkite- Estimable
4359. vakar man bija izlaudums LKF kinologu kursos, esmu sanemusi apliecibu par kuru beigsanu
bet nu tie jau tikai pamati kinologija, jadoma kaut kas tagad bus talak.
Miiils paldies Silkit
ka tu uzzinaji?
bet nu tie jau tikai pamati kinologija, jadoma kaut kas tagad bus talak.
Miiils paldies Silkit
ka tu uzzinaji?
4360. Bet prieks gan man liels pa tevi man mazs putninjsh pachivinàja jauku zinju
Silkite- Estimable
Labs, Elīna! ;)
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Milzu sveiciens Elīnai!!!!!!!!!!!!!!!!![wow][/wow]
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
4364. Šodien kārtējo reizi ielūkojos ss.lv. Un uzgāju šo: http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/russkiy-toy-dlinosh/lexef.html
Vai tie gadījumā nav MissKiss suņuki?
Vai tie gadījumā nav MissKiss suņuki?
4367. Dzīve ir interesanta lieta, ajame, un notiek visādas lietas... ne vienmēr cilvēks, dažādu iemeslu dēļ, spēj parūpēties par tiem ko iegādājies.
4368. kas shodien pa ideàlu dienu 1. desa no riita panjéma uz paraknjàjàs pa dubljiem,nàcàs mazgàt.2.pusdienas laikà lielveikala pàrdevéja pirms iepirkshanàs(kà parsati pienjemts) iedevu atlaizhu kuponus,shii man prasa kam tas domàts!!!!protams... laipni.... atbildéju ,lai izlasa kas tur rakstiits un iipashi gudriem ir ziiméjums uz kuponinja kam domàta atlaide,bet shii neliekàs mierà.lai paràdà preci kurai tà ir domàtà,vot tad gan ràva àrà man nu tààààdu "zekji" sen nebiju redzéjusi.es vinjai paluudzu varbuut arii vinjas vietà pastràdààt un noskanét man visas preces,lai atpùshàs kundze,ko nu reàli visas atlaides noskané beigàs un nekàdas problémas man nav sagàdàtas ieprieksh,bet nu....zekje paliek zekje.3. braucot màjàs gandriiz iekljuvu satiksmes negadiijumà." opiits pipars" tà shmaucàs caur sadaljas joslàm(bez pagriezienu ràdiitàjiem un ignoréjot baltàs nepàrtrauktàs liinijas) mégjinàja iespiesties sànos..maita,vismaz laikà nobremzéju un opiits laimiigi turpinàja celju bez mazàko gréku nozhéloshanas. opiitim vajadzéja labàk màjàs sédét un aviizi lasiit pie kamiina ,nevajag tachu cilvékiem nervus bendét 4. vakarinjàs izdomàju pati pashrociigi attaisiit viina pudeli...laika nevajadzéja panjému un kreisàs rokas ràdiitàju pirkstu iespiedu starp skavàm,nu i pushums liidz asiniim un sàp 5. vakarinjàs pagatavoju vistas kàjas maisinjà -pirmo reizi,bet.... neiedomàjos ka vajadzéja zem paplàtes palikt cepjamo papiiru,maisinjsh skaisti izskusa ,riit varéshu kasiit vai mest paplàti àrà vistas kàjàs ar garshvielàm apaksà pàrvértàs oglés.nu pakasiijàm un kaut kà apédàm,nebij jau tik slikti 6. izgàju uz balkona dùmot, un nez kà saplésu rotéjosho pelnu trauku,viirs briinàs kà ko tàdu dabuju gatavu redz,ka var,bet kà...nez.bùs tik jàpérk jauns.
P.S. bet tà kopumà man bija iipashi jauka diena,tik bail kaut kam kjerties klàt...un ja nu atkal kas saiet déli?!!!
P.S. bet tà kopumà man bija iipashi jauka diena,tik bail kaut kam kjerties klàt...un ja nu atkal kas saiet déli?!!!
Silkite- Estimable
4369. ak tu nabadzite, sovakar labak ej gulet vairak gan neko neiesac darit, man visvairka zel to vistinu
traki interesanta diena tev sanakusi..
traki interesanta diena tev sanakusi..
4370. paldies Eliin,es tagad sézhu uz diivàna un nekustos
Silkite- Estimable
4371. tev nu gan noteikti dikti garlaicigs vakars,lai tevi nedaudz uzmundrinatu - noskaties ja neesi redzejusi so video ( īss filma) https://www.youtube.com/watch?v=Cbk980jV7Ao
oj nav jau vairak vakars, bet nu ja neej gulet paskaties
oj nav jau vairak vakars, bet nu ja neej gulet paskaties
4372. paldies par jauko filminju sàkumà nedaudz atsauca atminjà ka nesen noràvos(nez kà) nejmot pàrkinga biljeti pa korkjiem es uz ziemas laiku esmu uzlàdéta,pat garazhas durvis nevaru normàli pieskàtries,sitàs cauri elektriiba
Silkite- Estimable
4373. Novēlu Silkitei šodienu veiksmīgāku kā vakardiena
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
lilucis rakstīja:4367. Dzīve ir interesanta lieta, ajame, un notiek visādas lietas... ne vienmēr cilvēks, dažādu iemeslu dēļ, spēj parūpēties par tiem ko iegādājies.
4373. Ļoti žēl...
Lapa 34 no 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Lapa 34 no 40