AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 35 no 40
Lapa 35 no 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4379. Sveikas meitenes, pašlaik ēdu to ātri pagatavojamo kartupeļu biezputru, kura ir kā pulveris un jāaplej ar ūdeni. fuj.. bet vajag kautko paēst pirms treniņa lai nenoģībstu :D Pati esmu slinka lai taisītu kautko ēst :D Rīt braukshu skatīties toju specializēto izstādi, tad ganjau satikšu forumiešus :) šodien pēc treniņa būšu mājās tikai ap 12tiem vakarā, traki mūs moka
4380. cikos rita ta izstade? es ari it ka girbetu paspet, bet skiet ka nepaspesu :(
4382. nezinu, bet domāju, ka sāksies kā parasti- ap desmitiem. es būšu ap 11 tur...
4385. hahaha nee, laapstas jau sagatavotas, tak jau zinjoja, ka pirmais sniegs kautkur bijis.. tagad visi jau gumijas laivas pavasarim pērk
4386. Ajame - man ar tagad ir tas kas tev:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
4389. tas kas tev bija līdzi Azūrā
Māriņa- Estimable
4392. vakar paveicu lielu darbu,istabas augus pàrstàdiiju tikai piedir.u visu istabu ar smiltiim,bija jautri vàkt un pie reizes tasiit melnzemju chupinjas ceru,ka kàda tagad nenjems un neatmetiis galus,darbs pa velti bùs izdariits . shonakt pa nakti sadraudzéjos ar angiinu(nez kà?) tadag abas kopiigi péc aptiekas apmekléjuma lietojam zàles.domàju ka vinjai driiz apniks mani mociit un varéshu nedaudz ieést,apnikushas siltàs téjinjas..gribàs ko kàrtiigu ieshtopét màgà
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4394.haha es tieši pagaišnedēļ vienai draudzenei dzimšanas dienā uzdāvināju elektroniskās cigaretes.. itkā uz pieciem gadiem, un tikai 17ls
4395. nu nezinu kas tās tad uz 5 gadiem pa 17 latiem, bet mana maksaja 50 latus
Māriņa- Estimable
4396. un kà piipéjàs???
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4397. Sherijas teetukam ir sava maajaslapa, arii mees tur esam http://chihuahua-net.com/home.html
4398. Šobrīd mana lielākā problēma ir Kultūras vēsture. Jāuzraksta referāts par "Kultūras resursu izmantošanu uzņēmējdarbībā Latvijā". Visu nakti neesmu gulējusi, jo nespēju izdomāt par ko, lai raksta uz 7 lpp.
4400. ak neeee.... neesmu vel sniegu redzejusi, un cerams ka vel tik driz neredzeshu :D mums jurmala normals laicins, saulite ari uzspid
4402. Bugatti kā parasti vakar sēdēja uz palodzes un skatījās palogu. Kad sāka snigt lielām, baltām pārslām, šis sāka raudāt...
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 35 no 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Lapa 35 no 40