AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 36 no 40
Lapa 36 no 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
inly&bugy rakstīja:4402. Bugatti kā parasti vakar sēdēja uz palodzes un skatījās palogu. Kad sāka snigt lielām, baltām pārslām, šis sāka raudāt...
Bugis pārdzīvo un negrib ziemu.
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
4404. Ziema naak lieliem soljiem :( Jau kuro dienu censhos atrast sev jaunas saulesbrilles bet visos veikalos tukshums, izveeles nekaadas, visi atrunaajaas ka neesot vairs sezona Vai tad ziemaa saule nespiid???
Var jau buut ka pati esmu pie vainas, kopsh shovasar Riigaa pazaudeeju savas miiljaakaas saulenes vairs nevaru atrast neko!!! Nevienas vairs nepatiik
Var jau buut ka pati esmu pie vainas, kopsh shovasar Riigaa pazaudeeju savas miiljaakaas saulenes vairs nevaru atrast neko!!! Nevienas vairs nepatiik
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:4404. Ziema naak lieliem soljiem :( Jau kuro dienu censhos atrast sev jaunas saulesbrilles bet visos veikalos tukshums, izveeles nekaadas, visi atrunaajaas ka neesot vairs sezona Vai tad ziemaa saule nespiid???
Mums gan veikalā ir saulenes, turklāt izvēle liela un ir atlaides. (strādāju optikā)
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
4406. ĀRPRĀTS CIK SEN TE NĒSMU IEGRIEZUSIES|!
sassaa- Hero
- Number of posts : 673
Dzīvesvieta : Jūrmala
4407. Tā kā tagad pārsvarā dzīvoju rīgā, tur mājaslapas adrese nav saglabāta, un tur arī esmu aizņemta ar citām lietām, bet nu turpmāk kā būšu Jūrmalas mājās tā centīšos iegiezties forumā
sassaa- Hero
4409. Jā, skatos, ka te tā aktīvi viss notiekās
sassaa- Hero
4410.Sassa neslinko piedalies un ari esi aktiva
paradi kadu jaunu bilditi Odrijas
paradi kadu jaunu bilditi Odrijas
4411. Juuuuuuuuuuuuu Sassa pirms ziemas miega uzradusies esi sveicinàta atpakalj,kad bildes bùs ?
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4412. Ujj jā, beidzot, beidzot atpakaļ esmu
Bildītes pat esmu aizmirsusi kā jāievieto :D kautkas pa kompi jāpameklē
Bildītes pat esmu aizmirsusi kā jāievieto :D kautkas pa kompi jāpameklē
sassaa- Hero
sassaa- Hero
sassaa- Hero
4415. Un vēl mazliet
Te Odrijas deguns
Šeit mēs bijām dzimšanas dienas ballītē kad mūsu kaimiņienei un Odrijas labai draudzenei Stellai (īru seter) palika 4 gadi
Te jau abas pie kūkas tikušas
Te ķepu salīdzinājums
Te jau ārdās
Bet es laikam neka dnesapratīšu kāpēc Odrija no mazajiem suņiem baidās, bet no lielajiem nē
Te Odrijas deguns
Šeit mēs bijām dzimšanas dienas ballītē kad mūsu kaimiņienei un Odrijas labai draudzenei Stellai (īru seter) palika 4 gadi
Te jau abas pie kūkas tikušas
Te ķepu salīdzinājums
Te jau ārdās
Bet es laikam neka dnesapratīšu kāpēc Odrija no mazajiem suņiem baidās, bet no lielajiem nē
sassaa- Hero
4416. Nu tad pēdējā partija
Atvainojos, ka tik ļoti piegružoju forumu, bet jūs prasijāt bildes
Šeit viņai mēlīte tik mīlīga
Šinī bildē man ļoti patīk kā Odrija izskatās
Es nezinu vai šajā forumā esmu to stāstījusi, bet nu mēs ar Odriju vinnējām konkursā 20Ls un ta dnopirkām viņai šo skaisto siksniņu ar briljantiņiem
Atvainojos, ka tik ļoti piegružoju forumu, bet jūs prasijāt bildes
Šeit viņai mēlīte tik mīlīga
Šinī bildē man ļoti patīk kā Odrija izskatās
Es nezinu vai šajā forumā esmu to stāstījusi, bet nu mēs ar Odriju vinnējām konkursā 20Ls un ta dnopirkām viņai šo skaisto siksniņu ar briljantiņiem
sassaa- Hero
4417. suuuuuuuuuuuper bildes ceru,ka tu biezhàk iegrieziisies forumà
Silkite- Estimable
4418. Paldieeesss!!!! Jā es tagad centīšos atcerēties, un ieiet forumā vismaz 1x dienā
Bet brīvdienās gan tā mazliet mazāk sanāks.
Bet brīvdienās gan tā mazliet mazāk sanāks.
sassaa- Hero
4419. Mamma piedāvāja apmaiņas programmu- gadu nomācīties ārzemēs. Nākošajā mācību gadā.. es biju pilnīgi PRET.. bet kad sāku skatīties kā gājis latviešiem Japānā, Vācijā, Nīderlandē un citur pasaulē... sāku gribēt, jo tā ir superīga pieredze un daudz kas jauns, valoda un kultūra.. Mans sapnis vienmēr ir bijis ASV bet man ir bail tik tālu, un viena pati... Ko jūs domājat? Ja jums būtu bijusi tāda iespēja, jūs brauktu? Varbūt kāda ir mācijusies ārzemēs?
4421. Nu tur jau tā lieta :D Ja vel uz kautkādu angliju brauktu, tad domātu par suņiem.. bet nuuuu uz ASV...
4422. es isti tevi nesapratu..
ja tu brauktu tu negribetu nemt lidzi suni?
man skiet ka ir jabrauc,ta ir loti liela pieredze!
ja tu brauktu tu negribetu nemt lidzi suni?
man skiet ka ir jabrauc,ta ir loti liela pieredze!
4423. Es esmu bijusi tādā kā apmaiņas programmā, uz īsāku laiku gan un divas reizes. Abas reizes bija pilnīgi divas atšķirīgas ģimenes (biju kā skolēns). Pats galvenais ir atrast kādu tādu pašu, ar ko padalīties bēdās un priekos. Biju Vācijā. Iegūto pieredzi nenožēloju. Žēl tikai, ka ar otro ģimeni attiecības neizdevās, kā dēļ es visu to padarīšanu, kas bija uz gadu, pārtraucu. Ja tagad kāds piedāvātu piedalīties apmaiņas programmā, domātu daudz un dikti, jo mīlestība gan pret draugu, gan pret Tipīti nedaudz uz tādām avantūrām piezemē lietas. Ja viņi brauktu līdzi, tad nedomājot izdarītu. Bet ja Tevi Lily nekas nepiesaista jaunu, šeit uz šo brīdi, tad noteikti ir jāizmanto. Tā ir iespēja, kas bagātinās ne tikai Tavas valodu zināšanas, bet arī norūdīs, padarīs pieredzes bagātu. Varēsi uz pasauli skatīties ar plašāku vērienu, jo nebūsi redzējusi kaut ko vienu šauru - Latviju. Un ja ASV - kamooon, kāds tur izglītības līmenis!!! Es vienmēr ar skaudību skatos uz ASV, Lielbritānijas un Vācijas izglītības sistēmu. Kaut maniem bērniem tāda gadītos.
Tas mans personīgais viedoklis.
Tas mans personīgais viedoklis.
4424. Es nebrauktu dēļ sava drauga. Nevarētu tagad viņu tā vienkārši pamest uz gadu. Viņš nesen izteica domu, ka braukt vasarā uz 2 mēnešiem uz Angliju, bet es viņam tādu lekcijunolasīju, ka viņam tagad par to pat ir bail domāt
sassaa- Hero
4435. Eliina, uz ASV noteikti suni nenjemtu liidzi.. Pirmkart jau sakot ar taam parbaudem un visam lietam ko tur vajag, parseshanos un bezmazvai 2 dienas lidojumaa... negribu suni mocit, un nedomaju ka varetu tur sveshaa videe nodroshinat sunim vislabako.
Anglija ta vel nekas, divas stundas un esi atpakal LV! Bet uz ASV mani neviens nebrauktu apciemot, un ari es pa brivlaikiem nebutu LV...
Nu tur nopietni jadomaa.. Jo ir iespeja ari uz semestri aizbraukt... Tomer negribas visu sheit uz gadu pamest. Gribu redzet Dzollijas kucenus
Anglija ta vel nekas, divas stundas un esi atpakal LV! Bet uz ASV mani neviens nebrauktu apciemot, un ari es pa brivlaikiem nebutu LV...
Nu tur nopietni jadomaa.. Jo ir iespeja ari uz semestri aizbraukt... Tomer negribas visu sheit uz gadu pamest. Gribu redzet Dzollijas kucenus
4436. Uz to laiku kad būs kucēni, būsi jau atpakaļ:) vel jau ir laiks...
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
4437.Lily,nemaz tik traki nav ar pàrséshanos 2 reiz(sunim arii) .Viirs nesen veica 2 pàrséshanàs, lai nokljutu ziemlj karoliinà(mazàk par 12h ).sliktàkajà gadiijumà nopérc sev tur chihu pédéjàs zinjas ka paléti maksà es jau prasiiju lai atved,bet redz nepaveicàs man atveda tikai suveniirus
Silkite- Estimable
Lapa 36 no 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Lapa 36 no 40