AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 16 no 40
Lapa 16 no 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3808.
Es izvairos no vates baashanas ausiis, es LV parasti iegaadaajos taa padaudz nepiitaas marles sagrieztaas (vinjas naak taadaas pacinjaas atsevishkjaas) un taa super uzsuuc un nekadai vates kumshkji netiek austinjaas. Actinjas arii ar to tiiru :)
Eliin - man normaali iet, bet es tik nesen ienaacu :)
Lily rakstīja:... vienmēr pēc mazgāšanas ausis iztīru ar vatīti..
Es izvairos no vates baashanas ausiis, es LV parasti iegaadaajos taa padaudz nepiitaas marles sagrieztaas (vinjas naak taadaas pacinjaas atsevishkjaas) un taa super uzsuuc un nekadai vates kumshkji netiek austinjaas. Actinjas arii ar to tiiru :)
Eliin - man normaali iet, bet es tik nesen ienaacu :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3809.Nu Kņopa ir kā traka uz to ūdeni- dikti patīk! Pēc ieniršanas izpeldēja ārā un kārtīgi nopurināja galvu (laikam jau, lai ūdeni izšļāktu)! Viss ar ausīm normāli! Un, protams, ka ir jocīgi redzot suni panirstam zem ūdens- suņi taču tā nedara, ne? :D :D :D
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
kristucis1 rakstīja:3809.Nu Kņopa ir kā traka uz to ūdeni- dikti patīk! Pēc ieniršanas izpeldēja ārā un kārtīgi nopurināja galvu (laikam jau, lai ūdeni izšļāktu)! Viss ar ausīm normāli! Un, protams, ka ir jocīgi redzot suni panirstam zem ūdens- suņi taču tā nedara, ne? :D :D :D
3810. Lepojies, Tev ir suns - nirējs!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
3801. Kad LV saakaas "Sex and the City 2" filma?? Kaads ies??
Ruby- Estimable
3802. Mums 11.junija pirmizrade laikam, bet uz pirmizradi neiesu velak kaut kad. loti girbas redzet :)
3803. Mums ir peec 3 dienaam (neskaitot shodienu vairs), nez gribeetos jau uz pirmizraadi bet atceros ka ar pirmo filmu visas biljetes bija izpirktas vismaz 2-3 ned uz priekshu :( Buus jaaiet laiciigi iepirkt biljetes :)
Ruby- Estimable
3804. Es ar jau nevaru sagaidīt... pagājušā filmā izraudāju visas acis , tolaik vienkārši bija sakāpinātas emocijas, jo gatavojos savām kāzām
Ruby, kad redzēsi, pastāstīsi kā patika!
Ruby, kad redzēsi, pastāstīsi kā patika!
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
3805. baac nu kas notike ar forumu man jau treso dienu veselu stundu ver vala vienu diskusiju, lai atbildetu paiet visa diena smaidinus ari neliek... viss karaas...
3806. Eliin, man, piemēram, nekas nekaras augšā forumā.. Varbūt Tavs nets vainīgs?
3807. atnacu pie teeta ciemos, vinam forums iet viss noramli.
nezinu kas man ar netu :( visas parejas lapas ver vala draugos pat ferma nebremze ,bet forums neiet.. otrs toj forums kas ir arii uz si pasa foruma pamata taisits ari man neiet.
nezinu kas man ar netu :( visas parejas lapas ver vala draugos pat ferma nebremze ,bet forums neiet.. otrs toj forums kas ir arii uz si pasa foruma pamata taisits ari man neiet.
3808. Tev varētu bremzēt, jo šī ir ārzemju lapa, bet draugi ir vietējā. Līdz ar to var krasi mainīties neta ātrums...
inly&bugy- Profesional
3809. Lotiņai laikam sāp ķepiņa. Sākusi atkal staigāt uz trijām. Slimo ķepiņu tur visu laiku gaisā. Pierakstījāmies uz rentgenu tikai uz piektdienu, jo rīt nav mūsu dakterītis, ceturtdien es pa Rīgu mīcīšos. Stulbums kaut kāds. Es jau pāris dienas atpakaļ ievēroju, ka viņai tā ķepiņa ceļās gaisā, kad viņa stāv. Bet šodien viņa vairāk stāv uz 3, nekā uz 4 ķepiņām. Vai iespējams, ka tas ir dēļ sliktā laika? Jo, cik zinu, dažreiz cilvēki lietainā vai aukstā laikā jūt savu lūzumu..
P.S. kad pieskaros viņas ķepiņai, viņa mēģina viņu izraut. Un uz ķepiņas tāds ciet kaut kas, cerams, ka tā ir tā plāksnīte, nevis kaut kāds iekaisums.. :(
P.S. kad pieskaros viņas ķepiņai, viņa mēģina viņu izraut. Un uz ķepiņas tāds ciet kaut kas, cerams, ka tā ir tā plāksnīte, nevis kaut kāds iekaisums.. :(
3810. ejj žēl man Lotes ļoti cerams ka tiešām uz laika maiņu un ar ķepu nav nekas noticis velreiz. Bučas Lotei
nevaru ciest Janas tanti un viņas ļaunos darbus ar suņu pavairošanu 10000
nevaru ciest Janas tanti un viņas ļaunos darbus ar suņu pavairošanu 10000
3811. Biju ciemos pie draudznes vinai forums ari neiet :( tad vaina baltkom internetaa, ja rita nesaaks stradat bus kaut kas kadara,ja ne pie teta japarvacas vinam ir IZZI te forums strada.
3812. 1. man internets super stràdà,bet forums shodien kaut kà nelàgi veràs valjà.
2. ceru,ka ar Loti viss bùs kàrtiibà
3. aizvakar un vakar pagroziijos saulé 30min svétdien apdedzinàju kreiso rokas pusi un kaklu(nedaudz arii potiiti),bet vakar labo rokas pusi ,kaklu un celi. zhél ka nebiju sagjérbusies kà svétdien,jo markàzha uz rokàm nav vienàda kreisai rokai ir liidz plecam,bet labai tikai virs elkonja kreisai kàjai potiite,labai celis. kakls arii tàds nevisai sanàcis. galvenais ka tagad izskatos péc iistas krevetes un drausmiigi sàp,kremu sméréju ik péc stundàm ,lai mazinàtu sàpes sen nebiju shità apdegusi....beidzot iegàdàjos kremu lai vairàk apdegumi neveidotos....bet bik pa vélu jau
4. vél weekendà sakjéru angiinu + iesnas,dziivoju uz zàlém un priecàjos par savu saules apdegumu
P.S. bet tà mums viss pa vecam
2. ceru,ka ar Loti viss bùs kàrtiibà
3. aizvakar un vakar pagroziijos saulé 30min svétdien apdedzinàju kreiso rokas pusi un kaklu(nedaudz arii potiiti),bet vakar labo rokas pusi ,kaklu un celi. zhél ka nebiju sagjérbusies kà svétdien,jo markàzha uz rokàm nav vienàda kreisai rokai ir liidz plecam,bet labai tikai virs elkonja kreisai kàjai potiite,labai celis. kakls arii tàds nevisai sanàcis. galvenais ka tagad izskatos péc iistas krevetes un drausmiigi sàp,kremu sméréju ik péc stundàm ,lai mazinàtu sàpes sen nebiju shità apdegusi....beidzot iegàdàjos kremu lai vairàk apdegumi neveidotos....bet bik pa vélu jau
4. vél weekendà sakjéru angiinu + iesnas,dziivoju uz zàlém un priecàjos par savu saules apdegumu
P.S. bet tà mums viss pa vecam
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3813. 1) Lotinja turies :) netaisi jokus ar kaajinju :) Nez cik tas iespeejams ar luuzumu kursh uz lietainu laiku pasliktinaas, bet fakts ir taads ka Pepijai agraak kaajinja vairaak shkjiebaas kad lietains laiks bija (vinjai ir PL labajaa kaajaa), tagad kopsh mums ir uzlabojumi, vairs taa nav :) Zinu veel ka sunjiem ar artriitu staavoklis pasliktinaas tieshu slapjaa laikaa.
2) Silkit - es jau domaaju ka esi pazudusi jo ciitiigi ko meistaro uz shujmashiinas :D Kaa veicaas ar shtaateem Desam??
2) Silkit - es jau domaaju ka esi pazudusi jo ciitiigi ko meistaro uz shujmashiinas :D Kaa veicaas ar shtaateem Desam??
Ruby- Estimable
3814 ajame, piektdien skoliņā nemaz neizskatījās, ka viņai kaut kas sāpētu, rikšoja tā pat kā pārējie...
inly&bugy- Profesional
3815. Ruby, pazudusi esmu tàpéc ka dauzos pa balkonu vai pa àru,jo tik skaists laiks sen nebija redzéts ai,pashuvusi vél neko neesmu,shodien ja buus daudz laika sàkshu piegriezst kleitu.desam neko pagaidàm neshùshu ,pàràk karsts,varbuut kàdu somas palikniiti.... bik vél jàpamàcàs un tad jau bùs ok
Silkite- Estimable
3816. Vakar pirms guleetieshanas izraavu Roksim peedeejo ilkni Aizvakar izraavu pirmspeedeejo LOL Nu vinjai vinji pilniigi karaajaas, nabags seedeeja gultinjaa uz laiziijaas, njeemu un raavu!!! URAAAAAA!!!!! Shie bija abi aughseejie, pagaashnedeelj izkrita abi apaksheejie, arii ar dienas starpiibu.
Ruby- Estimable
3817.Zobu feja arii naaks un pret kaarumiem zobus mainiis?Ruby rakstīja:3816. Vakar pirms guleetieshanas izraavu Roksim peedeejo ilkni Aizvakar izraavu pirmspeedeejo LOL Nu vinjai vinji pilniigi karaajaas, nabags seedeeja gultinjaa uz laiziijaas, njeemu un raavu!!! URAAAAAA!!!!! Shie bija abi aughseejie, pagaashnedeelj izkrita abi apaksheejie, arii ar dienas starpiibu.
Pēdējo reizi labojis sirsninja Ceturtdiena Maijs 27, 2010 8:36 am; labots 1 reizi
sirsninja- Profesional
- Number of posts : 281
3818. Ruby ir iista zobu feja kas pati rauj àrà...malacis Bet naudinju zem sunja spilvena paliki vismaz?
Silkite- Estimable
3819. Klau, ko tad vinja iesaaks ar to naudinju?? Veikalaa taapat vinju neviens nelaizh un aiz letes neviens nemaz nepamaniis ka vinja pienaakusi
Zobu feja vinjai extra zekji gan palika zem galvinjas pa nakti (Roksis bez zekjes neiet nekur - visur izvelk arii laukaa, kad naak miegs tad meklee kur zekje un gulj tikai tur kur zekje LOL )
Zobu feja vinjai extra zekji gan palika zem galvinjas pa nakti (Roksis bez zekjes neiet nekur - visur izvelk arii laukaa, kad naak miegs tad meklee kur zekje un gulj tikai tur kur zekje LOL )
Ruby- Estimable
3820. vai tik roksis nav attàls radinieks ar desu????? abi kritusi uz zekjém
Silkite- Estimable
3821. Vinja taa pierada no mazotnes, es vinjai maajinjaa liku kaut ko no sevis, saakumaa taa bija maika, bet peec tam vinja pati saaka zekjes vilkt uz savu maajinju :) un tagad jau staipa visur liidz un ZOG!
Ruby- Estimable
Lapa 16 no 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Lapa 16 no 40