AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+19
Lilly
Blondiiniite
lilucis
sirsninja
sassaa
inly&bugy
Dream
Ambera
kristucis1
Lily
Sanita
KristīneBite
Māriņa
Elīna
ajame
Buciitis
Eliina
Ruby
Silkite
23 posters
Lapa 14 no 40
Lapa 14 no 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
3759. aaaa jutu lidzi Ruby man ta ari ir bijis,tas ir loti sapiigi..
parasti kaut ko tadu loti svarigu es saglabaju fleshka un tad zinu ka nepazudis.
parasti kaut ko tadu loti svarigu es saglabaju fleshka un tad zinu ka nepazudis.
3760. Paldies :) nebij jau tur nekaa daudz iekshaa, jo kopsh mums cits kompis izdzisa 2-3 gadus atpakalj, es iegaadaajos lielo fleshku - ta kaa aareejo cieto disku un meegjinaaju vismaz reizi nedeeljaa visu paarlaadeet tajaa, smaidinjus nepaarlaadeeju jo vinji daudz vietas kompii neiaznjeema tapeec neuztraucos. Bet kaa tad lai saglabaa graamatziimes kur citur?? Ja nu vieniigais wordaa linkus samest!?! Visvairaak zheel tos linkus, tik daudz visaadu interesantu lietu un rakstu, it iipashi jau par sunju teemaam....
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
3761. hey,es shodien shujmashiinu iegàdàjos varéshu tagad visus apdarinàt
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
3762. Staasti kaadu nopirki?? Jau iemeegjinaaji??
Ruby- Estimable
3762. singer 7463 vél neesmu izmégjinàjusi(iznjemot veikalà ) es griidu tiiriishu ,suni izvediishu un tad kjershos klàt..zhél ka nav daudz drébes,jo pasuutiijo shodien interneta veikalà(létàk un liela izvéle). man tàds prieks,varéshu kleitinjàs shuut un desu apgreznot manam priekam
Silkite- Estimable
3763. Tu vinju kaadaa online veikalaa pirki??
Ruby- Estimable
3764. es vinju pirku "singer" veikalà.kur ir jauki pàrdevéji un izskaidros un paràdiis laiku netaupot.otrdien man gandriiz divas stundas màcija un ràdiija shujmashiinas kà stràdà,kamér savu atradu par piemérotàko.nabaga viirs arii bija klàt caur netu negribéju pirkt,jo ja probléma ...man tà lielà un smagà kaste jàsuuta vinjiem un jàgaida kad salabos(suutiishanu man ir jaatmaksà :( ) arii reizi gadà buus jàsuuta ,jo ir vajadziiga gjeniràlà tiiriishana. bet ja es pérku veikalà viss ir uz vietas. dienas laikà arii notiek tiiriishana.arii problémas atrisina uz vietas vai turpàkajà laikà.
Silkite- Estimable
3765. Jauki jauki :) man liekas ka mums te nav taada Singer veikala :(
Ko plaano shuut??
Ko plaano shuut??
Ruby- Estimable
3766. pagaidàm nezinu,jàgaida kad drébes atnàks caur pastu nosàkuma ir plànots paniekoties ar galdautiem un vienkàrshiem shuvumiem,lai kàrtiigi aprastu un izprastu mashiinu. tad sàkshu ar vienkàrshu kleitu(kas vél tiek modeléta). un tad pàrshieshu uz ko sarezhghiitàku. shiet pat pàrdodàs piegrieznes sunju drébém un somà,tad jau redzés kas no tà sanàks. mana shuvéja ,kas ir palikusi par draudzeni...paliidz man un korigjés kjuudas. vinja man tik tàlu aplipinàja ar shuushanu ,ka beidzot sanjémos un nopirku masjiinu
Silkite- Estimable
3767. es piekrasoju matiem saknes, gaidu kad vares mazgat ara,bet man tada aizdoma ka kads ir pajokojies ar matu krasas kastitem un tubinam,jo mati klust oranzi mazgasu ara skatisos kas tur buss
3768. kas pa firmu??? ja nu sanàk tomér orangjiigas matu saknes,atsuuti bildi,pasmiesimies kopà bet cerésim,ka tà tomér nebuus
Silkite- Estimable
3769. Palete.. parasti krasoju ar kreivu matu krasam.
nu es loti ceru ka nebus. vienreiz man bija tads joks ka mati bija tadi zalganigi dzelteni pie saknem bet tur vnk krasa laikam nepienema manus matus,bet soreiz pati krasa ir loti divaina kraasa.
nu es loti ceru ka nebus. vienreiz man bija tads joks ka mati bija tadi zalganigi dzelteni pie saknem bet tur vnk krasa laikam nepienema manus matus,bet soreiz pati krasa ir loti divaina kraasa.
3770. Kad man bija sarkanaa matu kraasa tad man vienmeer taa putra bija oranzha spilgti :) Tagad man ir bruuni oranzhi un taa putra (kraasa) ir lilaa
Kaadus tu gribi?? Jaaskataas arii kaads ir tas peroxiids, cik procentu un kaadas proporcijas :)
Kaadus tu gribi?? Jaaskataas arii kaads ir tas peroxiids, cik procentu un kaadas proporcijas :)
Ruby- Estimable
3770. Es pēdējā laikā pirms krāsošanas pārbaudu vai kodi uz kastes un tūbiņas sakrīt, cik tur tā darba kādam "pajokot" un samainīt!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
3771. Bijaam ar Lurdesu pasportot - skreejaam :) Saakumaa vinja nesaparata ko no vinjas gribu, bet beigaas jau smuki rikshoja, pat zhagatas neieveeroja, kurs parasti dulli norej LOL
Ruby- Estimable
3772. nu mati sanaca interesanti istavas apgaismojuma tumsi,bet dienas gaisamaa spilgti oranzigi
jaiet japerk krasa un jakraso velreiz.
jaiet japerk krasa un jakraso velreiz.
3773 traki ,bet nobildé gan
Silkite- Estimable
3774. haha nu ja juus te par krāsām sākāt runāt, tad varu pastāstīt kā es pirms nedēļas, māmiņdienā garlaicības mākta izdomāju, ka gribu nokrāsot rozā šķipsnas bija man mājās krāsa jau kādus 3 gadus veca... padomāju, ai nekas nenotiks... krāsošu viena pati.. haha, tiku pusceļā un sapratu ka nu ir ziepes :D ilgi neturēju jo ļoti baidijos kas tur sanāks bet nu traki nebija, tikai tagad celiņš jātaisa vislaik nevis pa vidu bet takā uz vienu pusi jo labajā pusē sanāca tāda trekna, lillā šķipsna
3776. nabadziite,man tevis zhél palika bet arii smieklu lékme uznàca shità iznàkt,kad kràsosi atkal?
Silkite- Estimable
3777. nu nav tik traki,es pati sevi neredzu spoguli neskatos ara neeju
krasosu sodien,kaut kad vakarpusee,jo tagad kamer gaiss uz veikalu negirbas iet
krasosu sodien,kaut kad vakarpusee,jo tagad kamer gaiss uz veikalu negirbas iet
3778. Nu jaaa sanaaca tev oranzhi, liidziiga manai kraasai LOL man jau patiik!!
Kaadas kraasas juus lietojiet meitenes?? Un vai juus pashas maajaas vienmeer kraasojiet??
Kaadas kraasas juus lietojiet meitenes?? Un vai juus pashas maajaas vienmeer kraasojiet??
Ruby- Estimable
3779. man patik tumsi bruni ,sokolades un tumss sasrkankoks ( KAS MANI PIEVILA VAKAR )
sodien nopirku vnk tumsi brunu krasu. Firmas lietoju visadas, bet vajadzetu atrast vienu konkretu toni un ar to krasot visu laiku.
prasti majas vienmer krasoju, neeju uz frizetavu no bernibas trauma no frizieriem
sodien nopirku vnk tumsi brunu krasu. Firmas lietoju visadas, bet vajadzetu atrast vienu konkretu toni un ar to krasot visu laiku.
prasti majas vienmer krasoju, neeju uz frizetavu no bernibas trauma no frizieriem
3780. Sveikas!
Tur kāda runāja, ka ir Krēslas audio grāmatas- lūdzu, lūdzu atsūtiet arī man! Skypā esmu kristinja1937 - parādīsies kūmīte-plūmīte (tā esmu es!)
Un otra lieta. Ļoooti svarīga! :D :D Kāda ies no paša rīta pirkt ''Spēle ar uguni''???????
Tur kāda runāja, ka ir Krēslas audio grāmatas- lūdzu, lūdzu atsūtiet arī man! Skypā esmu kristinja1937 - parādīsies kūmīte-plūmīte (tā esmu es!)
Un otra lieta. Ļoooti svarīga! :D :D Kāda ies no paša rīta pirkt ''Spēle ar uguni''???????
kristucis1- Profesional
- Number of posts : 411
Dzīvesvieta : Rīga
3781. Kristuci, es rīt sūtīšu māsu pirkt no paša rīta Man jābūt darbā pirms grāmatnīcas veras vaļā, bet viņai uz praksi desmitos Tev cenu vajag pateikt cik maksās?
Lapa 14 no 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Lapa 14 no 40