Araa ziema....
+10
Silkite
Lindita
lilucis
_Agnese_
Dream
Elīna
Sanita
Ronija
Laurinja
Māriņa
14 posters
Lapa 1 no 6
Lapa 1 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Araa ziema....
Manai mazajai meitenei nemaz negribas iet aaraa kaa saakaas aukstumsun sniegs :( Nemaz negrib pa aaru staigaat, aatri aatri nokaartojas un atpakalj uz maaju :x :x Kā ir ar juuseejiem?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Re: Araa ziema....
Māriņa rakstīja:Manai mazajai meitenei nemaz negribas iet aaraa kaa saakaas aukstumsun sniegs :( Nemaz negrib pa aaru staigaat, aatri aatri nokaartojas un atpakalj uz maaju :x :x Kā ir ar juuseejiem?
Man gan Betija skraida pa sniegu, ka nu tikai - vismaz vakar dikti patikas :)
Langstiņos Betijai sniegs līdz vēderam, tur riktīga ziemiņa :)
Laurinja- Prospect
- Number of posts : 60
Dzīvesvieta : Rīga
Vivein nabadziitei shodien saveelaas uz kjepaam taadi sniega bumbulji, ka knapi sunjuks var paiet :) , Bet Dzollija tik beeg uz maaju pusi un kad saku iesim aaraa , beeg un sleepjas savaa buudinjaa :DLaurinja rakstīja:Māriņa rakstīja:Manai mazajai meitenei nemaz negribas iet aaraa kaa saakaas aukstumsun sniegs :( Nemaz negrib pa aaru staigaat, aatri aatri nokaartojas un atpakalj uz maaju :x :x Kā ir ar juuseejiem?
Māriņa- Estimable
Māriņa rakstīja:Vivein nabadziitei shodien saveelaas uz kjepaam taadi sniega bumbulji, ka knapi sunjuks var paiet :) , Bet Dzollija tik beeg uz maaju pusi un kad saku iesim aaraa , beeg un sleepjas savaa buudinjaa :DLaurinja rakstīja:Māriņa rakstīja:Manai mazajai meitenei nemaz negribas iet aaraa kaa saakaas aukstumsun sniegs :( Nemaz negrib pa aaru staigaat, aatri aatri nokaartojas un atpakalj uz maaju :x :x Kā ir ar juuseejiem?
nu gan :(
nezz. prieks, ka Betinjai arri pa sniegu patik skraidit :)
Laurinja- Prospect
- Number of posts : 60
Domaaju ka gan jau pieradiis, pagaajusho ziemu tak gaaja aara.....Laurinja rakstīja:Māriņa rakstīja:Vivein nabadziitei shodien saveelaas uz kjepaam taadi sniega bumbulji, ka knapi sunjuks var paiet :) , Bet Dzollija tik beeg uz maaju pusi un kad saku iesim aaraa , beeg un sleepjas savaa buudinjaa :DLaurinja rakstīja:Māriņa rakstīja:Manai mazajai meitenei nemaz negribas iet aaraa kaa saakaas aukstumsun sniegs :( Nemaz negrib pa aaru staigaat, aatri aatri nokaartojas un atpakalj uz maaju :x :x Kā ir ar juuseejiem?
nu gan :(
nezz. prieks, ka Betinjai arri pa sniegu patik skraidit :)
Māriņa- Estimable
A maneejai - ka tik aaraa:D Vienalga vai sniegs vai lietus:))
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Nee nee mana siikule paskataas ui.....slapjs, tad labaak maajaas, bet Viviitei neks cits neatliek kaa iet pastaigaa jo maajaas vinja nekaartojas, bet tikai aaraa. ;)Ronija rakstīja:A maneejai - ka tik aaraa:D Vienalga vai sniegs vai lietus:))
Māriņa- Estimable
Maneejaa ir sajuusmaa - lēkā, ķer sniegu un ēd nost.. :D
Pašai ķepas salst, bet nokārtojas tikai tad, kad izdauzās.
Pašai ķepas salst, bet nokārtojas tikai tad, kad izdauzās.
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Manam ar īsi nepatīk aukstums, ātri pačurā un apakaļ uz māju! :)
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
mums gan neizsakaami patiik shis laicinjsh ... taas lidojoshaas mushas kas ir visas visas janokjer un janoeed, jo uzbruuk ... kaa arii taa baltaa sega, kas liidziiga saldeejumam visa visa ir jasashtuuree mutee :lol: un tad taas neizprotamaas kupenas kuraas var ielekt ka ausis vien aaraa un nosleepties no paareejiem un rakt un rakt un rakt un ierakties neiedomaajami dzilji ... vienvaardsakot mani vaukshkji ir ekstaazeeElīna rakstīja:Manam ar īsi nepatīk aukstums, ātri pačurā un apakaļ uz māju! :)
Dream rakstīja:mums gan neizsakaami patiik shis laicinjsh ... taas lidojoshaas mushas kas ir visas visas janokjer un janoeed, jo uzbruuk ... kaa arii taa baltaa sega, kas liidziiga saldeejumam visa visa ir jasashtuuree mutee :lol: un tad taas neizprotamaas kupenas kuraas var ielekt ka ausis vien aaraa un nosleepties no paareejiem un rakt un rakt un rakt un ierakties neiedomaajami dzilji ... vienvaardsakot mani vaukshkji ir ekstaazeeElīna rakstīja:Manam ar īsi nepatīk aukstums, ātri pačurā un apakaļ uz māju! :)
Es varu sadereet, Dream, ka lielaakaa nebeedne ir Orella:))))
Ronija- Moderator
neee dzjekinjsh Faiers shoreiz :lol:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:mums gan neizsakaami patiik shis laicinjsh ... taas lidojoshaas mushas kas ir visas visas janokjer un janoeed, jo uzbruuk ... kaa arii taa baltaa sega, kas liidziiga saldeejumam visa visa ir jasashtuuree mutee :lol: un tad taas neizprotamaas kupenas kuraas var ielekt ka ausis vien aaraa un nosleepties no paareejiem un rakt un rakt un rakt un ierakties neiedomaajami dzilji ... vienvaardsakot mani vaukshkji ir ekstaazeeElīna rakstīja:Manam ar īsi nepatīk aukstums, ātri pačurā un apakaļ uz māju! :)
Dream rakstīja:neee dzjekinjsh Faiers shoreiz :lol:Ronija rakstīja:Dream rakstīja:mums gan neizsakaami patiik shis laicinjsh ... taas lidojoshaas mushas kas ir visas visas janokjer un janoeed, jo uzbruuk ... kaa arii taa baltaa sega, kas liidziiga saldeejumam visa visa ir jasashtuuree mutee :lol: un tad taas neizprotamaas kupenas kuraas var ielekt ka ausis vien aaraa un nosleepties no paareejiem un rakt un rakt un rakt un ierakties neiedomaajami dzilji ... vienvaardsakot mani vaukshkji ir ekstaazeeElīna rakstīja:Manam ar īsi nepatīk aukstums, ātri pačurā un apakaļ uz māju! :)
OOOO, vinjsh tak tev miera mika:)) Nu vismaz manaas rokaas, kad mani ir sabuchojis:D
Ronija- Moderator
nene taa jau nemaz nav :)Ronija rakstīja:OOOO, vinjsh tak tev miera mika:)) Nu vismaz manaas rokaas, kad mani ir sabuchojis:D
Meitenes, a ko Jūs velkat saviem sunčiem, kad vedat šitādā laikā ārā?? nu kad slapjais sniegs, vējšs...
_Agnese_- Prospect
- Number of posts : 54
_Agnese_ rakstīja:Meitenes, a ko Jūs velkat saviem sunčiem, kad vedat šitādā laikā ārā?? nu kad slapjais sniegs, vējšs...
A vot šitāgā laikā es savus nemaz nevedu laukā... Mazais ir pārāk mazs, nevar saldēties...un Čiepa vienkārši nekur neiet...
lilucis rakstīja:_Agnese_ rakstīja:Meitenes, a ko Jūs velkat saviem sunčiem, kad vedat šitādā laikā ārā?? nu kad slapjais sniegs, vējšs...
A vot šitāgā laikā es savus nemaz nevedu laukā... Mazais ir pārāk mazs, nevar saldēties...un Čiepa vienkārši nekur neiet...
Nu shitaadaa laikaa suns pat savu saimnieku nedzen laukaa:)) Gigigi
Ronija- Moderator
Ronija rakstīja:lilucis rakstīja:_Agnese_ rakstīja:Meitenes, a ko Jūs velkat saviem sunčiem, kad vedat šitādā laikā ārā?? nu kad slapjais sniegs, vējšs...
Nu shitaadaa laikaa suns pat savu saimnieku nedzen laukaa:)) Gigigi
Nu vot i mēs sēžam iekšā, a lasu te, ka suņuki sniegu baudot... Nu labi, šodiena ir izņēmums, bet vispār... nesēdēs tak visu ziemu mājās.
_Agnese_- Prospect
Pirmoreiz Snifs sniegā negribēja kārtoties, bet shoriit, kad bija daudzaak sniega tad leekaaja, speeleejaas un arriii beigaas nokaartojaas :) Velkam muguraa siltu kombinzoninju :)
A kā ir ar tiem zābakiem? :roll: Suņuki reāli ar viņiem staigā arī?
_Agnese_- Prospect
pie mums ari nedaudz sniga ,bet kameer sataisiijaamies iet araa sniegs jau bija izkusis sanaaca leekat pa peljkjeem-kuras galiigi neiet pie sirds sunjukam:evil: .gaidiisim nakosho sniegu,kau tas nav tik biezhi :roll:
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ziņojam, tikko bijām ārā- 2 mohēras džemperi un aiziet pa kupenām :D Izskatās, ka manam sāk patikt sniegs
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Čiepai gan šitik liels sniegs ir murgs...vispār jau pa vasaru paspējusi aizmirst kas tas tāds ir un ir dikti apvainojusies uz mani, ka es ārā esmu sniegu sataisījusi :lol2: Un vēl šitik daudz... A mums ārā iet nepeiciešams, jo istabā viņai vairs negrib čurāt un ciešās...vakar dēļ riebīgā laika laukā negājām un līdz ar to viņa pa visu dienu tik 1reiz pačurāja...man jau bail ka sabojās savu veselību šitā...
njaaa... ak tu ljaunaa, ko tu sataisiiji shitaadu sniegu :D seedu maajaas un shausminos, kaa riit liidz darbam aizkljuushu :(lilucis rakstīja:Čiepai gan šitik liels sniegs ir murgs...vispār jau pa vasaru paspējusi aizmirst kas tas tāds ir un ir dikti apvainojusies uz mani, ka es ārā esmu sniegu sataisījusi :lol2: Un vēl šitik daudz... A mums ārā iet nepeiciešams, jo istabā viņai vairs negrib čurāt un ciešās...vakar dēļ riebīgā laika laukā negājām un līdz ar to viņa pa visu dienu tik 1reiz pačurāja...man jau bail ka sabojās savu veselību šitā...
Dream rakstīja:njaaa... ak tu ljaunaa, ko tu sataisiiji shitaadu sniegu :D seedu maajaas un shausminos, kaa riit liidz darbam aizkljuushu :(lilucis rakstīja:Čiepai gan šitik liels sniegs ir murgs...vispār jau pa vasaru paspējusi aizmirst kas tas tāds ir un ir dikti apvainojusies uz mani, ka es ārā esmu sniegu sataisījusi :lol2: Un vēl šitik daudz... A mums ārā iet nepeiciešams, jo istabā viņai vairs negrib čurāt un ciešās...vakar dēļ riebīgā laika laukā negājām un līdz ar to viņa pa visu dienu tik 1reiz pačurāja...man jau bail ka sabojās savu veselību šitā...
Aha, es tak ar saku, ka ļauna... Aiznesu Čiepu līdz čuru vietai, iztaisīju viņai taciņu kur pačurāt, a šamai pofig...ļoti ļoti vajag, bet stāv un trīc...un nečurā... Nu bet es tak ļauna, stāvēju tik ilgi kamēr pačurāja...i vēl lai vieglāk jaku novilku...tā jau viņa resnulīte netiek pa to sniegu uz priekšu, i vēl tā trakā kurtka...nu šausmas...
Lapa 1 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 1 no 6