Chihuahua & Russian Toy
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Araa ziema....

+10
Silkite
Lindita
lilucis
_Agnese_
Dream
Elīna
Sanita
Ronija
Laurinja
Māriņa
14 posters

Lapa 4 no 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Araa ziema.... - Page 4 Empty Re: Araa ziema....

Post  Ruby Pirmdiena Janvāris 05, 2009 10:58 pm

pie mums neesmu dzirdeejusi shito triku par tiem vaardiem!! Latvijaa jaa mums bija kokeris- vajadzeeja burtu V .
Pepijai pashi domaajaam vaardu!! Saakumaa bija Roziine - peec tam muus maaciitaajs pie Vetkliinikas nokristiija par Peppi!!! Tikai veelaak vinju satiekot otro reizi Vetkliinikaa uzzinaaju ka vinjam pasham suns Peppi - tad muus taa arii sauc pie Veta - mazaa Peppi un lielaa Peppi :D
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Pirmdiena Janvāris 05, 2009 10:59 pm

Silkite rakstīja:
Ronija rakstīja:Hmmmmmm, diivaini, es visus savus sunjus esmu dabuujusi jau ar vaardu, un arii kuceenus devaam prom, jau ar vaadiem.
es arii dabuju ar vaardu DUNE,bet driiksteeju nomainiit(ja protams tas saakaas uz D) cheers ,bet es atstaaju un man sanaaca DESA DUNE papiiros.

Khi khi khi:)) Labi skan Desa Dune:))
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Otrdiena Janvāris 06, 2009 10:10 am

Urrraaaaa!!!!!!!!!!! cheers beidzot arii Desam sniedzinjs!!!! santa :rendeer: lol!
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Otrdiena Janvāris 06, 2009 11:18 pm

tagad shanele sajuta kas ir akustums, es pat nobijos :| izvedu suniti ara un si saka nezeligi smilkstet un tad sapratu ka laikam loti salst kepinas un tapec savu mazo zaki ara nevedu sini kaukstuma vairak Evil or Very Mad , bet ka tik kaut kur eju taisas man lidzi un tad atgadinu ka ara ir auksti :D
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Number of posts : 3874
Dzīvesvieta : Rīga

http://shanelamor.jimdo.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Janvāris 06, 2009 11:26 pm

Eliina rakstīja:tagad shanele sajuta kas ir akustums, es pat nobijos :| izvedu suniti ara un si saka nezeligi smilkstet un tad sapratu ka laikam loti salst kepinas un tapec savu mazo zaki ara nevedu sini kaukstuma vairak Evil or Very Mad , bet ka tik kaut kur eju taisas man lidzi un tad atgadinu ka ara ir auksti :D

Pepija vakar laukaa churaajot meegjinaaja miinjaat pakaljkaajas - nu takaa piepacelt - es jau ar sapratu ka kjepas salst!!! Kaut gan mums veel tik + 3 graadi :D :D :D Trakums !!! Jaa jaa atgaadini gan ka aaraa auksti :D
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Otrdiena Janvāris 06, 2009 11:36 pm

Ruby rakstīja:
Eliina rakstīja:tagad shanele sajuta kas ir akustums, es pat nobijos :| izvedu suniti ara un si saka nezeligi smilkstet un tad sapratu ka laikam loti salst kepinas un tapec savu mazo zaki ara nevedu sini kaukstuma vairak Evil or Very Mad , bet ka tik kaut kur eju taisas man lidzi un tad atgadinu ka ara ir auksti :D

Pepija vakar laukaa churaajot meegjinaaja miinjaat pakaljkaajas - nu takaa piepacelt - es jau ar sapratu ka kjepas salst!!! Kaut gan mums veel tik + 3 graadi :D :D :D Trakums !!! Jaa jaa atgaadini gan ka aaraa auksti :D

ap vakaru kad vedu Desu aaraa bija -9c°.nodomaaju ka buus ok,papriecaasies pa sniegu. cheers bet shis saaka smilksteet(meegjinaaju nepieveerst uzmaniibu) un peec tam nogulaas gareniski uz sniega un nekuteejas no vietas un piiksteeja,nekas cits neatlika kaa nest maajaas savo siiko tarakaanu :( oooo istaba sikais atdziivojaas un dauziishanaas notikaas kaa parasti. :D cik sapratu desam sniegs patiik,bet ja ljoti auksti saak palikt,nee tas tad nav prieksh vinja Evil or Very Mad :roll:
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Janvāris 06, 2009 11:39 pm

Silkite rakstīja:
Ruby rakstīja:

ap vakaru kad vedu Desu aaraa bija -9c°.nodomaaju ka buus ok,papriecaasies pa sniegu. cheers bet shis saaka smilksteet(meegjinaaju nepieveerst uzmaniibu) un peec tam nogulaas gareniski uz sniega un nekuteejas no vietas un piiksteeja,nekas cits neatlika kaa nest maajaas savo siiko tarakaanu :( oooo istaba sikais atdziivojaas un dauziishanaas notikaas kaa parasti. :D cik sapratu desam sniegs patiik,bet ja ljoti auksti saak palikt,nee tas tad nav prieksh vinja Evil or Very Mad :roll:

Ai ai ai - un ziemas prieki!!! taa gaidiijaat sniedzinju ?!?!?! es taa dzirdeeju ka jums ljoti daudz,ne???
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Otrdiena Janvāris 06, 2009 11:47 pm

Ruby rakstīja:
Silkite rakstīja:
Ruby rakstīja:

Ai ai ai - un ziemas prieki!!! taa gaidiijaat sniedzinju ?!?!?! es taa dzirdeeju ka jums ljoti daudz,ne???

nu nav jau tik daudz kaa LV,bet pietiekami prieksh shejienes cheers viss vairaak es parbijos par Desas shodienas riiciibu(domaaju mosh khepinju saduuris vai kas cits atgadijies affraid ,bet maajaas apskatiiju un bija ok.skraidija un dauziijaas kaa parasti).vairaak nevediishu ja buus ti auksti Evil or Very Mad .veel riit sola aukstu laiku,bet it kaa pec tam siltaaks paliks cheers
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Otrdiena Janvāris 06, 2009 11:50 pm

Silkite rakstīja:
Ruby rakstīja:

nu nav jau tik daudz kaa LV,bet pietiekami prieksh shejienes cheers viss vairaak es parbijos par Desas shodienas riiciibu(domaaju mosh khepinju saduuris vai kas cits atgadijies affraid ,bet maajaas apskatiiju un bija ok.skraidija un dauziijaas kaa parasti).vairaak nevediishu ja buus ti auksti Evil or Very Mad .veel riit sola aukstu laiku,bet it kaa pec tam siltaaks paliks cheers

jaa traki - bet Latvija taksh bija pie -20 ( kaa var uzlikt to graadinju???) - tas gan ir trakums - vai maz taadaa laikaa var laukaa iet !?!?!
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Otrdiena Janvāris 06, 2009 11:56 pm

jaa man biezhi ienaak doma praataa kaa LV iztur to aukstumu ja ir pat lidz tiem -20c°.varbuut nemaz citi aaraa neved?mosh labi norudiiti? nu Ronija saki ka ir pie jums ar to aukstumu un kaa cinaties :?: :?: :?: Ruby-man graadu ziime ir aiz nulles augsha :roll: cheers
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Trešdiena Janvāris 07, 2009 12:02 am

Silkite rakstīja:jaa man biezhi ienaak doma praataa kaa LV iztur to aukstumu ja ir pat lidz tiem -20c°.varbuut nemaz citi aaraa neved?mosh labi norudiiti? nu Ronija saki ka ir pie jums ar to aukstumu un kaa cinaties :?: :?: :?: Ruby-man graadu ziime ir aiz nulles augsha :roll: cheers

1dien kad gaju uz skolu bija -14 nu tas bija pirms 8 no riita, suniti vedu pie omites un tad vina saka loti smilkstet tikai velak sapratu ka ara laikam ir loti loti auksti un suni ara nevedu vairak ja vedu tad uz 1min. atri atri iztaisas un majas!
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Trešdiena Janvāris 07, 2009 12:14 am

Silkite rakstīja:jaa man biezhi ienaak doma praataa kaa LV iztur to aukstumu ja ir pat lidz tiem -20c°.varbuut nemaz citi aaraa neved?mosh labi norudiiti? nu Ronija saki ka ir pie jums ar to aukstumu un kaa cinaties :?: :?: :?: Ruby-man graadu ziime ir aiz nulles augsha :roll: cheers

Kaa zemaak par -2/-5 Vikijai ir piespiedu ieslodziijums maajaas. Mums tas baigaas probleemas nesagaadaa, jo siikaa iet gan savaa WC maajaas gan aaraa nokaartoties, ja aaraa netiek - attieciigi maajaas. Bet vispaar vinja paliek diezgan nejauka un neshpetna, ja kaadu dienu nav tikusi aaraa, kaut liidz bodei:)) Bet nu, kad kaajas sasala peedeejo reizi aaraa, tad arii kaut kaa nenikjojaas shoziem:) Mums jau lielaakaa probleema taa, ka maneejaa nav kleepja suniits, vinja shausmiigi skandaleejaas, pat ja meegjinu vinju kaadai lielaakai peljkjei paarcelt paari, shausmiigi nikjojaas un breec - jo esot liela un varot iet pati :D Twisted Evil
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ruby Trešdiena Janvāris 07, 2009 12:20 am

Ronija rakstīja:

Kaa zemaak par -2/-5 Vikijai ir piespiedu ieslodziijums maajaas. Mums tas baigaas probleemas nesagaadaa, jo siikaa iet gan savaa WC maajaas gan aaraa nokaartoties, ja aaraa netiek - attieciigi maajaas. Bet vispaar vinja paliek diezgan nejauka un neshpetna, ja kaadu dienu nav tikusi aaraa, kaut liidz bodei:)) Bet nu, kad kaajas sasala peedeejo reizi aaraa, tad arii kaut kaa nenikjojaas shoziem:) Mums jau lielaakaa probleema taa, ka maneejaa nav kleepja suniits, vinja shausmiigi skandaleejaas, pat ja meegjinu vinju kaadai lielaakai peljkjei paarcelt paari, shausmiigi nikjojaas un breec - jo esot liela un varot iet pati :D Twisted Evil

Nee nums peljkiitei ar liikumu jaaiet apkaart - vai nu staipa kaajas :D Vikija ar raksturinju :D Mums ir taa ja Pepe nav bijusi aaraa tad visu dienu gulj - nav vinjai energjijas laikam - kad iet laukaa tad uzlaadee baterijas un aiziet maajaas var taisiit cirku!!! Sveetdien staigaajaam 2-3 stundas pa kalniem pie juuras -peec tam naktii bija izaardijusi man visu egles apakshu -plus atradusi manus dzijas kamolus un tos ar pa visu viesistabu izvazaajusi :D
Ruby
Ruby
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Trešdiena Janvāris 07, 2009 12:22 am

Ronija rakstīja:

nu skaidrs kaa jums abaam klaajaas.(Ronijai un Eliinai):D es nez kaapeec iedomaajos ka desai pa skadi nenaaks nedaudz pastaigaaties,bet taa bija peedeeja reize.. Twisted Evil desa nokartojaas aaraa un sunja kastee(kaste ar sunja autinju) kas atrodaas uz balkona(tas vinju ljoti apmierina). iipashi leils staigaataajs vinhs nav,bet shad tad patiik taa gari staigat(cik lasiju chi ir lieli staigaataaji un meedz parsteigt ar to).peljkjeem paari necelju,pats apies garaam lol!
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Eliina Trešdiena Janvāris 07, 2009 12:42 am

mums pelkes nepatik, ja ir iespeja apiet, tad apiet, ja ne tad panemu rokas :)
Eliina
Eliina
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Ronija Trešdiena Janvāris 07, 2009 1:21 am

Nee, nu visaam peljkjeem jau paari necelju:)) Ir mums rajonaa viena taada paplata un pagara, es vinjai varu paarlekt paari, bet kameer siikaa apies apkaart........., tad es vinju aatri uz rokaam pakjeru un aidaa :D
Maitene vinja man ir ar pamatiigu raksturinju, un es nesaprotu, kur vinjai taa energjija rodaas, vienalga ir bijusi aaraa vai nee. Mums ir arii staigaashanas rekords uzstaadiits:)) Shovasar vienas dienas laikaa nogaaja 20 km, protams, ar paartraukumiem, bet principaa 2 piegaajienos:) Un neko, bija ljoti apmierinaata, bet tad gan paeeda, un chucheet liidz naakamajam riitam:)
Ronija
Ronija
Moderator
Moderator

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Elīna Trešdiena Janvāris 07, 2009 7:16 am

Es ar savējo šitajā aukstumā nevedu ārā, jo viņš ārā smilkt un neit uz priekšu! :(
Elīna
Elīna
Hero
Hero

Number of posts : 627

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Trešdiena Janvāris 07, 2009 8:14 am

Ronija rakstīja:Nee, nu visaam peljkjeem jau paari necelju:)) Ir mums rajonaa viena taada paplata un pagara, es vinjai varu paarlekt paari, bet kameer siikaa apies apkaart........., tad es vinju aatri uz rokaam pakjeru un aidaa :D
Maitene vinja man ir ar pamatiigu raksturinju, un es nesaprotu, kur vinjai taa energjija rodaas, vienalga ir bijusi aaraa vai nee. Mums ir arii staigaashanas rekords uzstaadiits:)) Shovasar vienas dienas laikaa nogaaja 20 km, protams, ar paartraukumiem, bet principaa 2 piegaajienos:) Un neko, bija ljoti apmierinaata, bet tad gan paeeda, un chucheet liidz naakamajam riitam:)

nu gan lielas staigataajas cheers :jumping: es tik daudz pati noiet nevareetu un kur nu veel Desa,bet varbuut pat var ?!!!:lol2: maneejais citreiz spitiigs paliek tad velk uz mashiinas pusi,lai braucam :scratch: lol! -shaadi vinjsh darija shovasar kad braucaam uz mezhu staigaat.
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Trešdiena Janvāris 07, 2009 8:27 am

Nu es nevedu laukā, ja ir zem -10. Bet vispār vakar palika kauns uz ielas... Izvedu Čiepu ārā, jo tak nu jau ir siltāks laiks, aiznesu līdz sniedziņam, lai viņai nav jāiet pa to sāls pļuru, a šamā tā sāka kliegt, ka cilvēki jau sāka uz mani skatīties, ko es nabaga suņukam daru. A pagāšziem staigāja pa sniegu, nu apmierināta nebija, bet gāja... šogad tā ir lielakā katastrofa :( Un sīko es nevedu šitādā īpaši...kādreiz līdz veicim padusē līdzi paķeru un atpakaļ nākot iekšpagalmā nolieku zemē, kur nav vēju, lai pamazām pierod...
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Number of posts : 1223

http://lv.uniteddogs.com/dog/ufo

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Silkite Trešdiena Janvāris 07, 2009 8:45 am

lilucis rakstīja:Nu es nevedu laukā, ja ir zem -10. Bet vispār vakar palika kauns uz ielas... Izvedu Čiepu ārā, jo tak nu jau ir siltāks laiks, aiznesu līdz sniedziņam, lai viņai nav jāiet pa to sāls pļuru, a šamā tā sāka kliegt, ka cilvēki jau sāka uz mani skatīties, ko es nabaga suņukam daru. A pagāšziem staigāja pa sniegu, nu apmierināta nebija, bet gāja... šogad tā ir lielakā katastrofa :( Un sīko es nevedu šitādā īpaši...kādreiz līdz veicim padusē līdzi paķeru un atpakaļ nākot iekšpagalmā nolieku zemē, kur nav vēju, lai pamazām pierod...

nu deelj taa es tagad apzveerejos,ka suni aaraa nevediishu pagaidaam :roll: nu vismaz liidz -3c°.Shodien maajaas sedesim :shock: veel joprojaam auksti.
Silkite
Silkite
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lindita Trešdiena Janvāris 07, 2009 8:48 am

lilucis rakstīja:Nu es nevedu laukā, ja ir zem -10. Bet vispār vakar palika kauns uz ielas... Izvedu Čiepu ārā, jo tak nu jau ir siltāks laiks, aiznesu līdz sniedziņam, lai viņai nav jāiet pa to sāls pļuru, a šamā tā sāka kliegt, ka cilvēki jau sāka uz mani skatīties, ko es nabaga suņukam daru. A pagāšziem staigāja pa sniegu, nu apmierināta nebija, bet gāja... šogad tā ir lielakā katastrofa :( Un sīko es nevedu šitādā īpaši...kādreiz līdz veicim padusē līdzi paķeru un atpakaļ nākot iekšpagalmā nolieku zemē, kur nav vēju, lai pamazām pierod...

Man Snifuks gan ir mazais terminators :) Divreiz dienā vismaz ejam ārā, arī šorīt bijām...biku tik pačurāt, bet bijām :) Vienīgi lietū neejam! Nepīkst nemaz, tik pufaiciņa neīpaši patīk vilkt, tad ausis nolaiž 👽
Lindita
Lindita
Profesional
Profesional

Number of posts : 418

http://lv.uniteddogs.com/dog/Snifs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  lilucis Trešdiena Janvāris 07, 2009 9:32 am

Lindita rakstīja:

Man Snifuks gan ir mazais terminators :) Divreiz dienā vismaz ejam ārā, arī šorīt bijām...biku tik pačurāt, bet bijām :) Vienīgi lietū neejam! Nepīkst nemaz, tik pufaiciņa neīpaši patīk vilkt, tad ausis nolaiž 👽

Nu jā Snifiņš jau tev ir īsts brašulis :)
lilucis
lilucis
Estimable
Estimable

Number of posts : 1223

http://lv.uniteddogs.com/dog/ufo

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Trešdiena Janvāris 07, 2009 10:22 am

Ruby rakstīja:
Silkite rakstīja:
Ruby rakstīja:

jaa traki - bet Latvija taksh bija pie -20 ( kaa var uzlikt to graadinju???) - tas gan ir trakums - vai maz taadaa laikaa var laukaa iet !?!?!

Nju tajaa aukstajaa dienaa nevedu mazo knisli aaraa, tikai viviiti, jo vinja istabaa nenokaartojas, bet tikai araa. Vinja ar aatri aatri pachuraaja un velk prom at=pakalj maajaa, nemaz negribeeja pastaigaaties. Vakar jau izvedu ar mazo, tachu taapat aatri apstkreeja rinjkjiiti un gaaja uz maaju, kad bija padariijusi savas padariishanas. Es lasiiju ka var vest araa ja ir liidz -10*. :pale:
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Lindita Trešdiena Janvāris 07, 2009 10:42 am

Māriņa rakstīja:
Ruby rakstīja:
Silkite rakstīja:
Ruby rakstīja:

Nju tajaa aukstajaa dienaa nevedu mazo knisli aaraa, tikai viviiti, jo vinja istabaa nenokaartojas, bet tikai araa. Vinja ar aatri aatri pachuraaja un velk prom at=pakalj maajaa, nemaz negribeeja pastaigaaties. Vakar jau izvedu ar mazo, tachu taapat aatri apstkreeja rinjkjiiti un gaaja uz maaju, kad bija padariijusi savas padariishanas. Es lasiiju ka var vest araa ja ir liidz -10*. :pale:

Domāju, ja Suncis jūtas labi arī pie -12 un ir silti saģērbts un es redzu, ka viņam nesalst uz 5 min pačurāt var iziet! :rendeer:
Lindita
Lindita
Profesional
Profesional

Number of posts : 418

http://lv.uniteddogs.com/dog/Snifs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Māriņa Trešdiena Janvāris 07, 2009 10:43 am

Lindita rakstīja:
Māriņa rakstīja:
Ruby rakstīja:
Silkite rakstīja:
Ruby rakstīja:

Domāju, ja Suncis jūtas labi arī pie -12 un ir silti saģērbts un es redzu, ka viņam nesalst uz 5 min pačurāt var iziet! :rendeer:
Nu savai Viviitei jau ar uzvelku kombinezionu un vedu aaraa lai vai cik auksts....jo vinja iekshaa nenokaartojas, tikai aaraa, un tad ir jaaiet kaut vai cik auksts, vai arii lietus liist Twisted Evil
Māriņa
Māriņa
Estimable
Estimable

Atpakaļ uz augšu Go down

Post  Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 4 no 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Atpakaļ uz augšu

- Similar topics