12.- 13.06. Ozolnieki
+5
sirsninja
Māriņa
Dream
Lily
Eliina
9 posters
Lapa 2 no 3
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Re: 12.- 13.06. Ozolnieki
Milbu Alma un Džozefīne iepazinās
malacīts Tvisters
Un beidzot arī es dzīvē paglaudiju Šerijas slaveno onkuli kurš atlidojis no pasaules otra gala
čempioni iepozē
Eliina man atņēma suni
Džozis parādija visiem kā jāstaigā 4 mēnešos :D
un tad parādija kā jāstāv
tādas izpūrušas mēs izskatijāmies
un tādas skaistules arī mūsu kompānijā bija
nu beidzot onkulīša izgājiens
šķirnes uzvarētājs
malacīts Tvisters
Un beidzot arī es dzīvē paglaudiju Šerijas slaveno onkuli kurš atlidojis no pasaules otra gala
čempioni iepozē
Eliina man atņēma suni
Džozis parādija visiem kā jāstaigā 4 mēnešos :D
un tad parādija kā jāstāv
tādas izpūrušas mēs izskatijāmies
un tādas skaistules arī mūsu kompānijā bija
nu beidzot onkulīša izgājiens
šķirnes uzvarētājs
wwwoowow lily vnk fantastikas bildes tev jaienak skypee,jo es vinas visas dirbu sev arii ;)
MILZIIGS PALDIES AR SUPERIGAJAM BILDE
P.S. tev gan izdevas aizmukt no izstdes neatvadoties,bet nu nekas gaidiisu tevi ciemos, manam meitenem vaajg bildites staja. pliiiiz
MILZIIGS PALDIES AR SUPERIGAJAM BILDE
P.S. tev gan izdevas aizmukt no izstdes neatvadoties,bet nu nekas gaidiisu tevi ciemos, manam meitenem vaajg bildites staja. pliiiiz
nu paldies, paldies tulīt tev bildes pārsūtīšu. Nu jaa taa sanaaca :( es nemez negribeju braukt prom bet mes aizgajam paest un vel bik patusejam un sapratam ka visas skirnes ko gribejam redzet jau ir apskatitas un mes bijam nogurusha :( es jau biju pieradusi pusdienlaiku gulēt slimnīcā :D man baigais nogurums, majas 3 stundas nogulēju
es jau visu vakaru skypu vaktteju es atluuzu arii biju loti pargurusi.
tagad pieskatu masas siko un iesu taisities ritdienai. Rita ari bus jautri satiksu beidzot Dreaam
tagad pieskatu masas siko un iesu taisities ritdienai. Rita ari bus jautri satiksu beidzot Dreaam
man ari riitdienai jataisaas bet es neuzzinaaju cikos toji un chihi rit Lapmezhciemaa un ajame izgaja no foruma
brauc rita ari uz ozolniekiem.
sapratu ka rita laikam daudzi taisas no foruma braukt
a izstade satku Snifu jautaju kapec pazuda no foruma, kads vinu apvainojos,bet es neatceros neko tadu vini ar saimnieci agiliti dabja 1 vietu sava grupaa. rita ja nenokavesu iesu paskatiites pafocet
sapratu ka rita laikam daudzi taisas no foruma braukt
a izstade satku Snifu jautaju kapec pazuda no foruma, kads vinu apvainojos,bet es neatceros neko tadu vini ar saimnieci agiliti dabja 1 vietu sava grupaa. rita ja nenokavesu iesu paskatiites pafocet
Lapmežciemā tojiem sākās 10:20. Mēs ar bijām ;) Bests sāksies 17:00.
Laiks drausmīgi draņķīgs, visi mazie bija sarāvušies kamoliņā un ne pa jokam drebinājās. Lai drēgnuma sajūta būtu vēl pastiprinātāka sunčiem rings notika slapjā zālē :(.
Laiks drausmīgi draņķīgs, visi mazie bija sarāvušies kamoliņā un ne pa jokam drebinājās. Lai drēgnuma sajūta būtu vēl pastiprinātāka sunčiem rings notika slapjā zālē :(.
Ambera- Prospect
- Number of posts : 77
Dzīvesvieta : Rīga
jaa? Ajame man uzrakstija, ka toji 16:50..? varbut vinji pashi sajauca un nemaz neaizbrauca? mes braucam ari uz 16tiem :(
Lily, man atsūtīja sekojošu info uz e-pastu- ringa sākums 13.06.10 pl.10:20. Pusstunda iepriekš- reģistrācija. Mēs tā ar braucām, lai būtu pims 10:20.
Cerams ka runa ir pa vienu un to pašu izstādi - Lapmežciems, organizātors klubs Elison rīkotā izstāde ar CAC tituliem, eksperts Anita Bruun (Zviedrija)?!
Cerams ka runa ir pa vienu un to pašu izstādi - Lapmežciems, organizātors klubs Elison rīkotā izstāde ar CAC tituliem, eksperts Anita Bruun (Zviedrija)?!
Ambera- Prospect
- Number of posts : 77
Lūk ko atsūtīja mums :
Suņu izstāde 13.jūnijā Lapmežciemā Lapmežciema stadionā. Tas ir aiz Jūrmalas apm. 5km braucot pa Talsu šoseju. Iebraucot Lapmežciemā sekojiet norādēm-baloni un Eucanuba lentes.
Rings pl.16.50
Līdzi vakcinācijas pasi
Jauku dienu!
Suņu izstāde 13.jūnijā Lapmežciemā Lapmežciema stadionā. Tas ir aiz Jūrmalas apm. 5km braucot pa Talsu šoseju. Iebraucot Lapmežciemā sekojiet norādēm-baloni un Eucanuba lentes.
Rings pl.16.50
Līdzi vakcinācijas pasi
Jauku dienu!
njaa laiks sodien tik tiesam bija sausmigs
Dream man bija liels prieks tevi un Duksiti satikt
esmu loti pargurusi, bet noteikti saliksu bildiites,lai tiem kam interese var paskatiities ;p
Nu ka tad jums gaaja meitenes taja lapmezciema? Ambera, ajame stastiet! Lily tu biji?
Dream man bija liels prieks tevi un Duksiti satikt
esmu loti pargurusi, bet noteikti saliksu bildiites,lai tiem kam interese var paskatiities ;p
Nu ka tad jums gaaja meitenes taja lapmezciema? Ambera, ajame stastiet! Lily tu biji?
Gāja ļoti labi :)
Salīdzinājāmies ar to puiku, kurš iet ar mums skoliņā (saimniece stāvoklī). Elīn, tu zini, ja? Tad gājām uz Puppy bestu. Tur dabūjām Best puppy - 4 :) Diena izdevusies :)
Prieks bija satikt Lily ar mazo, kā arī Amberu :)
Salīdzinājāmies ar to puiku, kurš iet ar mums skoliņā (saimniece stāvoklī). Elīn, tu zini, ja? Tad gājām uz Puppy bestu. Tur dabūjām Best puppy - 4 :) Diena izdevusies :)
Prieks bija satikt Lily ar mazo, kā arī Amberu :)
nu nu kaa Dream gaaja? shodienj gan laiks bija drankjiigs bet ap plkst 15tiem noskaidrojaas un bija super laiks prieksh izstaades!
Saaksim ar to, ka man bija ljoti liels patiikams parsteigums par labi organizeetu izstadi, celja noraades bija ljoti noderiigas, eedieni ko tur taisija bija garshiigi un ar balvaam klubs neskopojaas, tikai tiesnese ar atzimeem gan tada skopaaka bija :D
Bildites bus vakaraa vai ritaa, bet atljaushos te ielikt tos rezultatus kurus atceros :) bija atnacis ari musu vilku bernins, I'Archibald Jurdo - dabuja PP :)
Candy Sarah Djanim - PP, Best Baby, Puppy BIS-4!!! malachii!
Ambera Vuk - LJU, JBOB, Junior BIS-7!!!
Edem Elizabeth Jurdo - CAC, BOB, Best In Group-2!!!!!
un kad Edas saimnieces ieraudzija Dzhozefiini tad pat saskuma... :D pirmais jautaajums bija - kur jus taadu dabujaat??!! un tad jau pieteicaas rindaa uz Dzhozefiines beerniem :D un prieks, ka Dzozis sadraudzeejaas ar Saaru, abas dauzijaas ka mezhones :D
Saaksim ar to, ka man bija ljoti liels patiikams parsteigums par labi organizeetu izstadi, celja noraades bija ljoti noderiigas, eedieni ko tur taisija bija garshiigi un ar balvaam klubs neskopojaas, tikai tiesnese ar atzimeem gan tada skopaaka bija :D
Bildites bus vakaraa vai ritaa, bet atljaushos te ielikt tos rezultatus kurus atceros :) bija atnacis ari musu vilku bernins, I'Archibald Jurdo - dabuja PP :)
Candy Sarah Djanim - PP, Best Baby, Puppy BIS-4!!! malachii!
Ambera Vuk - LJU, JBOB, Junior BIS-7!!!
Edem Elizabeth Jurdo - CAC, BOB, Best In Group-2!!!!!
un kad Edas saimnieces ieraudzija Dzhozefiini tad pat saskuma... :D pirmais jautaajums bija - kur jus taadu dabujaat??!! un tad jau pieteicaas rindaa uz Dzhozefiines beerniem :D un prieks, ka Dzozis sadraudzeejaas ar Saaru, abas dauzijaas ka mezhones :D
oooo super meitenes! Apsveicu, baigie malaci esat Jaa ajeme zinu to tojinu,bet neatceros ka vins izsktas :D
Lily gaidu bildities.
Lily gaidu bildities.
Snifs piedalas agility - https://www.youtube.com/watch?v=0HYfj6DC0J8&feature=player_embedded
Duksim pirma izstade junioros - teicamiLily rakstīja:nu kaa Dream gaaja?? Eliina staasti
Un Ora nepiedalijaas? Duksim bija konkurence? JCAC nedabuja? stasti vel kas bija? :D
ne izstadijas tikai Duskis un vina pusbralis ja nekludos savaca JCAC, jo bija masivaks, tiesnesi lika Duksiitm vel nedaud paugties tad nakt pec JCAC
bet meitenes,ja juss zinatu kadas Duksim ir bikse aste uunnn ka vins sarga savas ausu splavas lai neviens nesaboja
super smuks puikins izaudzis
bet meitenes,ja juss zinatu kadas Duksim ir bikse aste uunnn ka vins sarga savas ausu splavas lai neviens nesaboja
super smuks puikins izaudzis
Kursh pusbralis? a cik tad Duksiitis tagad sver? nu cerams ka buus bildes un mes redzesim duksisha skaistaas bikses un asti... :)
Eliina rakstīja:Snifs piedalas agility - https://www.youtube.com/watch?v=0HYfj6DC0J8&feature=player_embedded
Esmu sajūsmā par Snifu! Kur šitā var samācīties?
Lily, fantastiskas bildes. Man prieks, ka es beidzot kādu suni ar atpazinu :) Tas otrs bildītē "Šķirnes uzvarētājs" nav Figaro no skoliņas?
Pēdējo reizi labojis inly&bugy Svētdena Jūnijs 13, 2010 10:37 pm; labots 1 reizi
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 2 no 3