12.- 13.06. Ozolnieki
+5
sirsninja
Māriņa
Dream
Lily
Eliina
9 posters
Lapa 3 no 3
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Ambera- Prospect
- Number of posts : 77
Dzīvesvieta : Rīga
Re: 12.- 13.06. Ozolnieki
Sveicam Amberu ar pamnaakumiem Malaciites! pati vedi?
man ir interese par video, var but vari ielikt youtube un tad velak vnk linku iekopet?
man ir interese par video, var but vari ielikt youtube un tad velak vnk linku iekopet?
Eliina rakstīja:Sveicam Amberu ar pamnaakumiem Malaciites! pati vedi?
Paldies, paldies. Vedu viņu pati. Satraukusies biju vairāk kā pats meitēns. Vērtējot no malas sevi- šķiet nebija nemaz priekš pirmās reizes tik slikti, nu vismaz Ambera neraudāja tā kā Siguldas izstādē. šķiet arī sanāca pie pavadas izvest tiri tā neko, un ar to stāvēšanu ar bija ok, katrā ziņā sanāca labāk kā mēs mājās mēģinājām. Bet nu protams, manu izvešanu ringā nevaram salīdzināt ar to kā tas sanāca kinologam Siguldā.
Par to video youtube, mēģināšu ielikt, tik pilnīgi noteikti ne šovakar, kādu citu. Protams ja to akceptēs Sāriņas saimniece :)
Ambera- Prospect
Mums ar Duksīti ar bij liels prieks tevi satikt ! Jauki ka baisais laiks nenobaidīja tevi un tomēr atbrauci :) lai ar ātri aizlaidāmies no izstādes - tik un tā mēs arī paspējām nogurt i labi nosalt :)!Eliina rakstīja:Dream man bija liels prieks tevi un Duksiti satikt
Lily, mums jautri gāja ... domāju pat izcili, jo 1.kārt - eksperts palika ar visiem PIRKSTIEM un 2.kārt ... ar savu kucēna uzvedību viņš eksperti vienalga apbūra un ieguva excellent, PP., 2. vietu :) Noteikti nebij kauns palikt aiz sava bērna jeb mūsu pusbrālīša, kuram tomēr ir lielāka pieredze jau un augstākas skolas izietas jau :)Lily rakstīja:nu kaa Dream gaaja?? ...
Lily rakstīja:Candy Sarah Djanim - PP, Best Baby, Puppy BIS-4!!! malachii!
Ambera Vuk - LJU, JBOB, Junior BIS-7!!!
Edem Elizabeth Jurdo - CAC, BOB, Best In Group-2!!!!!
mmmmm kādi jūs malači!!! Prieks par jums un sveicieni arī no mūsu saimes
Dream rakstīja:Lily rakstīja:Candy Sarah Djanim - PP, Best Baby, Puppy BIS-4!!! malachii!
Ambera Vuk - LJU, JBOB, Junior BIS-7!!!
Edem Elizabeth Jurdo - CAC, BOB, Best In Group-2!!!!!
mmmmm kādi jūs malači!!! Prieks par jums un sveicieni arī no mūsu saimes
Paldies
Ambera- Prospect
eu eu bet kursh pusbraaliitis tas bija? Bet nu taapat tev Dream jaalepojas ar abiem excellent ieguveejiem, abi tak Faiera deelinji
Lily rakstīja:eu eu bet kursh pusbraaliitis tas bija? Bet nu taapat tev Dream jaalepojas ar abiem excellent ieguveejiem, abi tak Faiera deelinji
Paldies, Lily, es jau esmu bezgala lepna - visi mani bērni un mazbērni dabūja excelent
lielais varonis - pusbrālītis bij Orlando Bloom Chocolate's Angel (King Gold Fire Ot Valensii x Glamour Angel Best) - Exc.1., PP, JCAC, 2.labākais kungs
kā arī māsa Origona Beauty Chocolate's Angel (King Gold Fire Ot Valensii x Glamour Angel Best) - ieguva Exc.1., PP, JCAC un salīdzinoties ar vecākām dāmām ieņēma 2.labākās dāmas statusu
wooow paldies, Eliina, par bildītēm!!! Cik foršas!!
hihi Dukam uzvedība kā mazam kucēnam vēl
Dream rakstīja:
nee izskatas gan ka Duksis baigi ceeli kaajas cilaa
Lily un ajame te varētu būt kautkas kas jums patiksies:
Ambera- Prospect
oo super, es pat neredzeeju ka tu filmeeji bet otro video neraada :( un pirmajaa video visi var apskatiit kaads velninja raksturs ir manai Dzhozefiinei, un vel arii balss vinjai ir labaa
Lily rakstīja:oo super, es pat neredzeeju ka tu filmeeji bet otro video neraada :( un pirmajaa video visi var apskatiit kaads velninja raksturs ir manai Dzhozefiinei, un vel arii balss vinjai ir labaa
tagad vajadzētu rādīt :)
Lily, ja tev ir kāds materiāls kur ir Ambera, būšu priecīga ja atsūtīsi :)
Ambera- Prospect
Riktīgi jautri jums tur gājis :)
Ajame apsveicu ar panākumiem!!!
Ajame apsveicu ar panākumiem!!!
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
oo super videeoo domaju ka ajame tusina Dzoziitim un Sarai bus jautri bez pavadam dauziities
Sveicam visus ar panaakumiem - Saaru, Amberu, Duksi un Snifu Burviigi rezultaati un bildes
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Lapa 3 no 3