Lily ģimene
+19
Lexy
Mazais
inly&bugy
Žozefīna
Māriņa
ajame
zandale
shera
lilucis
Dream
kristucis1
Elīna
Liliana Kendra
Eliina
Sanita
Silkite
Buciitis
Ruby
Lily
23 posters
Lapa 5 no 15
Lapa 5 no 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Lily ģimene
Lily, skaista tava mafija un bildes arī super !
Cik vecas jau ir tavas garspalvainās princeses?
Cik vecas jau ir tavas garspalvainās princeses?
Agrita, bildites nesaņēmu vel :(
Silkite, haha jaa man taa besii ka es varu kliegt, spiegt un dauziit kaajas bet acis vinjaam visbiezhaak ir ciet :DDDD
Paldies Dream Mums jau 5,5 mēneši
Silkite, haha jaa man taa besii ka es varu kliegt, spiegt un dauziit kaajas bet acis vinjaam visbiezhaak ir ciet :DDDD
Paldies Dream Mums jau 5,5 mēneši
Burviigas bildiites :) Beidzot tev izdevaas visas kopaa saseedinaat (labi noguldiit haha) un nofocheet
Sherija tur taa forshi vidinjaa starp visaam melniiteem!!!!
Sherija tur taa forshi vidinjaa starp visaam melniiteem!!!!
Pēdējo reizi labojis Ruby Pirmdiena Jūlijs 26, 2010 7:00 pm; labots 1 reizi
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby, atceros ka tu biji tā, kas lika man to ģimenes foto taisīt :D jā, jā mums tā kompozīcija tā speciāli :D
Mazaa kniipa :) Taada aktiiviste, man ljoti iepatikaas vinjas raksturinsh
Ruby- Estimable
tik forša Tev tā mazā meitene
zandale- Newbie
- Number of posts : 19
Dzīvesvieta : Rīga
otrà bildiite drausmiigi skaista
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Burviigas dviiniites
Ruby- Estimable
wow kaa tas laiks skrien... jau 7 meeneshi! Mazaa skaistuliite
Ruby- Estimable
jaaa.. vini pieaug tik aatri.. mani shokeeja Dzoziitis, kas nepilnos 7 mēnešos sāka meklēties un tā pa-polnoj-programme kaut svēra tik 1,750kg un bija tieva garkaajaina.. es nebiju gaidijusi ka saks mekleties :D visus dīvānus paspēju ar lupatiņu berzēt :D
Roksis man ar saaka 7 meeneshos mekleeties un veel pa pilnaaku programmu, lol, vinjai bija taa daliitaa mekleeshanaas kas ilga vismaz 8 nedeeljas, nu pirmaas 3 nedeeljas bija asinjoshana, tad uz 4 nedeeljaam paartrauca un tad atkal 1 nedeelju bija asinjoshana!!! Vets teica ka taa varot buut pirmajaa mekleeshanaas reizee kuciitei. Lurdesa ar Pepiju, kad vinjaam bija mekleeshanaas bija super tiiriigas :) bet Roksis, nu vinja jau ar visu vienmeer izceljaas, nu es gultas vellju mazgaaju gandriiz katru dienu, kaut gan vinja muusu gultaa gulj tikai pa dienu!!! Diivaani mums tumshi un aadas, lejaa koka griidas, taa kaa tur var satiiriit visu vienkaarshaak, augshaa paklaaji - bet neko nemaniiju ka buutu nosmeereejusi :)
Ruby- Estimable
Tu domaa ka tapeec ka saakaas mekleeshanaas tad vinja vairs nepienjemsies svaraa?
Ruby- Estimable
haha roxis vienmer izceljas :D nu man ari visas parejas kucites ir ljoti tiriigas, itka dzozitis ari vislaik mazgajas bet vienalga vinai vienkarsi ir loti stipra asinoshana..
nee augs veel, bet vienkarsi vina tada mazina bija.. nelikaas ka vinja butu gatava mekleties :D maasinja mums ir 2,1kg un nemaz netaisas mekleties, dzozim jau ieprieksh vareju ieverot ''simptomus'' ka taisas mekleties, bet neticeju.. :D
nee augs veel, bet vienkarsi vina tada mazina bija.. nelikaas ka vinja butu gatava mekleties :D maasinja mums ir 2,1kg un nemaz netaisas mekleties, dzozim jau ieprieksh vareju ieverot ''simptomus'' ka taisas mekleties, bet neticeju.. :D
Lily, a kādi tad ir tie pirmsmeklēšanās simptomi? Par lotes pirmo meklēšanos mums priekšā pateica Marsis- viņam lote pēkšņi tāda mīļa kļuva. Nebija ne piebriedusi čuriņa, ne pupiņi.. nekā... Asinis arī nekur nebija. Otrajā meklēšanās reizē Lotei viss sapampa.
Tagad sēžu un domāju, kad tad būs Sārucītim tā "lielā diena".
Tagad sēžu un domāju, kad tad būs Sārucītim tā "lielā diena".
ajame, iespeejamie simptomi ir taadi kaa - bieži čurā (piemēram 2x2 metru lielā laukumā pačurā divas reizes :D atstāj savu iepazīšanās informāciju puišiem, kā saka), sapamst čuriņa, pupiņi... takā es džozefīni cenšos vismaz katru 3. dienu trennēt liekot stājā utt tad es turot roku pie dupša lieliski jūtu kā tur viss ir.. vienu dienu es atkal lieku viņu stājā un jūtu ka kautkas nav kā vajag! piepampusi visa bet pārbaudiju- meklēšanās nav.. tad nu pēc 3 dienām sāka meklēties. bieži čurāja viņa arī jau kādu laiku dēļ kā arī es sāku uztraukties bet oma teica ''pfuuu jums vel meklēšanās tālu.. tāds mazs pidriķītis'' :D bet redz kā, es tomēr jau nojautu..
Ja tagad taa paskaita tad Pepijai mekleeshanaas bija 6 meeneshos un tad vinja bija labi ja 1.2-1.3 kg! (skaidri neatceros bet toch zinu ka 8 meeneshos vinja bija 1.4 kg! Taa kaa izmeeram nav noziimes
Ruby- Estimable
Jaa maneejaas arii "ieziimeeja" visas malas laukaa ejot, kad tuvaak naaca pirmaa mekleeshanaas :) Ik pa 2-3 metri tik churaaja un tad jau peec paaris dienaam bija klaat!!
Ruby- Estimable
Nu redz.. un izauga pēctam viņa tev tik +200gr... man tas neder bet nu ganjau mes vairak paaugsimies..
Lapa 5 no 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Žozefīnas ģimene
» Lily 3gadini!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
» Lily 3gadini!
» Daudz laimes Lily!
» LILY KALIOSKA 2gadiņi!!!
» Sveicieni Lily vardiņam!!!
Lapa 5 no 15