Kucēns un pote
4 posters
Chihuahua & Russian Toy :: IEGĀDE, UZTURĒŠANA UN AUDZINĀŠANA :: Kucēni un ar tiem saistīti jautājumi
Lapa 1 no 1
Kucēns un pote
Labdien visiem tejterjeru un čihuahua saimniekiem...)
Es nezinu vai īstajānodaļā esmu,bet man ir jautājums...Pirmā pote čihuahua ir 2-2.5 mēnešos otrā 2.5-3 trešā pēc zobu mainīšanas 9-11 menešiem
Pēc kuras potes suņuku drīkst izvest pastaigā?
Es nezinu vai īstajānodaļā esmu,bet man ir jautājums...Pirmā pote čihuahua ir 2-2.5 mēnešos otrā 2.5-3 trešā pēc zobu mainīšanas 9-11 menešiem
Pēc kuras potes suņuku drīkst izvest pastaigā?
Lilly- Newbie
- Number of posts : 12
Dzīvesvieta : Daugavpils
Re: Kucēns un pote
pirmā pote ir 6. vai 8. nedēļu vecumā. otrā pote ir 12. nedēļu jeb 3 mēnešu vecumā un divas nedēļas pēc otrās potes var vest ārā, nav nekāda trešā pote. pēctam ir tikai ikgadējās potes 1x gadā.
Liels paldies)))Bet man kautkas stāstija ka ir trešā pote bet es noticēšu jums)
Lilly- Newbie
trīs potes ir tad, ja potē 6. nedēļās tad vel 8. nedēļās un trešā sanāk tā pati 12. nedēļās.. pēdējā pote ir 12 ned un pēctam karantīnas laiks 2 ned, tātad ārā varat iet ~3,5 mēnešos
Sveika Lilly :)
Shis ir interesants moments, man liekas ka agraak jau kaut kur mineeju sho, peec peedeejaas potes teoreetiski var iet aaraa jau peec paaris dienaam!!! Es ar visaam esmu gaajusi aaraa jau peec paaris dienaam, jo tagad taas vakciinas ir daudz speeciigaakas nekaa agraak un principaa iedarbojas gandriiz uzreiz! Man to ir teikushi vairaaki veti, arii 3 gadus atpakalj kad Pepiju panjeemu. Vakciinas tak mums taas pashas kas Latvijaa - tad kaada buutu starpiiba??
Silkiit - pastaasti kaa jums ir?
Shis ir interesants moments, man liekas ka agraak jau kaut kur mineeju sho, peec peedeejaas potes teoreetiski var iet aaraa jau peec paaris dienaam!!! Es ar visaam esmu gaajusi aaraa jau peec paaris dienaam, jo tagad taas vakciinas ir daudz speeciigaakas nekaa agraak un principaa iedarbojas gandriiz uzreiz! Man to ir teikushi vairaaki veti, arii 3 gadus atpakalj kad Pepiju panjeemu. Vakciinas tak mums taas pashas kas Latvijaa - tad kaada buutu starpiiba??
Silkiit - pastaasti kaa jums ir?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Man ir jau suns šarpejs ar to es gāju ārā jau 4 dienā pēc potes, bet nezinu vai tas pats būs ar čihuahua man bail ka mazai būs vājāka veselība nekā lielajiem....šarpejs bija saslimis ar olimpijku jo pote bija par agru izdarīta....Ruby rakstīja:Sveika Lilly :)
?
Lilly- Newbie
potejot kucenu no 6.nede, nav nepieciesams,jo vinam vel darbojas mates imunitaate, to var dariit ja tiesam ir liels riks sakeert kadu slimibu.
iesaku sakt potet no 8. nedelas un tad nakosa pote jau 12. nedela trakumsergas vakcina un pec 21 dienas var vest ara :) 10 dienas pirms potesanas neaizmirstiet attarpot sunuku
iesaku sakt potet no 8. nedelas un tad nakosa pote jau 12. nedela trakumsergas vakcina un pec 21 dienas var vest ara :) 10 dienas pirms potesanas neaizmirstiet attarpot sunuku
Tagad es sapratu - tas laikam Latvijaa var vest peec 2-3 nedeeljaam laukaa peec potes jo jums ir trakumseergas pote! Mums nav trakumseergas pote obligaata un tapeec taas citas potes laikam iedarbojas aatraak, bet trakumseergai jaagaida ilgaaka iedarbiiba.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Eliina rakstīja:potejot kucenu no 6.nede, nav nepieciesams,jo vinam vel darbojas mates imunitaate, to var dariit ja tiesam ir liels riks sakeert kadu slimibu.
10 dienas pirms pirmās potes vai otrās vajag attarpot?
Lilly- Newbie
nu ar to attarposanu ir ta, ja tu zini ka ir tarpini,redzi ir aizodmas, tad ja obligati. Ja tu esi 100% parliecinata ka nav tad var neatpaarot. es savas noteikti attarposu.
Lilly, es sapratu ka tava meitene ir pa visam maza, tad jau audzetaja par vinu parupesies, gan jau ka vina zina ka pareizi un ar kadiem medikamentiem jattapro, pajauta vinai tev tas ir japastasta.
Lilly, es sapratu ka tava meitene ir pa visam maza, tad jau audzetaja par vinu parupesies, gan jau ka vina zina ka pareizi un ar kadiem medikamentiem jattapro, pajauta vinai tev tas ir japastasta.
Eliina rakstīja:nu ar to attarposanu ir ta, ja tu zini ka ir tarpini,redzi ir aizodmas, tad ja obligati. Ja tu esi 100% parliecinata ka nav tad var neatpaarot. es savas noteikti attarposu.
Paldies noteikti pajautāšu
Lilly- Newbie
Similar topics
» Kucēns un pavadiņa.
» Pote pret ércém....
» 26 junijā pote + 2 nedēļas un ... laižam!
» Kucēns........
» Kucēns un wc
» Pote pret ércém....
» 26 junijā pote + 2 nedēļas un ... laižam!
» Kucēns........
» Kucēns un wc
Chihuahua & Russian Toy :: IEGĀDE, UZTURĒŠANA UN AUDZINĀŠANA :: Kucēni un ar tiem saistīti jautājumi
Lapa 1 no 1