Ruby party LV 29.08
+8
Buciitis
shera
Lily
Elīna
Dream
Māriņa
Ruby
Eliina
12 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Ruby party LV 29.08
nolemu izveidot atsevisku temu,lai ir parskatamak.
Saskaitiju ka girbetaji ir:
Es,Māriņa, Elīna, Inly, Buciitis, Lily, Shera, Ajame, Kristucis
Sola ka laiks klusot vesaks, jadoma kur mes rikosim pasedesanu, kada Imantas plava (pie meza) kadu pikniku sarikot, ja labs laiks,
bet ja ne tad jadoma kada kafeinica, barins kur pasedet un kur mus uznems ar suniem ( ir padoma 2 vietas)
Ja man butu lielaks dzivoklis varetu uznemt pie sevis,bet mums bus par sauru
Saskaitiju ka girbetaji ir:
Es,Māriņa, Elīna, Inly, Buciitis, Lily, Shera, Ajame, Kristucis
Sola ka laiks klusot vesaks, jadoma kur mes rikosim pasedesanu, kada Imantas plava (pie meza) kadu pikniku sarikot, ja labs laiks,
bet ja ne tad jadoma kada kafeinica, barins kur pasedet un kur mus uznems ar suniem ( ir padoma 2 vietas)
Ja man butu lielaks dzivoklis varetu uznemt pie sevis,bet mums bus par sauru
Pēdējo reizi labojis Eliina Otrdiena Augusts 17, 2010 12:38 pm; labots 2 reizes
Re: Ruby party LV 29.08
OOO RUBY pasaakumus
Hmm zheel ka sola veesaaku, bet nu galvenais lai jau neliist!!
Kristucis arii teica ka liidz 29.augustam buus Riigaa, tad es domaaju ka vinja arii buus :) veel precizeeshu :)
Hmm zheel ka sola veesaaku, bet nu galvenais lai jau neliist!!
Kristucis arii teica ka liidz 29.augustam buus Riigaa, tad es domaaju ka vinja arii buus :) veel precizeeshu :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Njā, vēl būtu labi, ja būtu kur novietot auto.
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Pag, bet Ajame tak ar teica ka 29. varees :) taa kaa skaistam tik klaat!
Eliin, ar vietu izveeli es diemzheel nekaads lielais paliigs nevaru buut, ja nu vieniigi juus visi tiekat uz Teerveti
Eliin, ar vietu izveeli es diemzheel nekaads lielais paliigs nevaru buut, ja nu vieniigi juus visi tiekat uz Teerveti
Ruby- Estimable
Marin ja pasakums notiks imanta, tad tur ir daudz vietas kur auto novietot. vareju jau ari tervete,tik es nezinu ka tur noklut.
kaut tik neliitu lietus
kaut tik neliitu lietus
Eliina rakstīja:Marin ja pasakums notiks imanta, tad tur ir daudz vietas kur auto novietot. vareju jau ari tervete,tik es nezinu ka tur noklut.
kaut tik neliitu lietus
Super!!! Tā kā es jau būšu atgriezusies no komandējuma, tad ar labprāt piedalītos pasākumā!!!
Es jau par Tērveti - vismaz zinu ka suņiem tur ir kur izskrieties un tad varētu visu savu saimi paņemt līdzi Eliina, galvenais tev zināt kur Jelgava, tālāk jau varu tevi aizvizināt
Dream, es vakar tieshi iedomaajos ka jaasazinaas arii tevi ar :) bet paskatiijos tavu maajaslapu un izskatiijaas ka tu peedeejaa laikaa diezgan aiznjemta esi :) Starpcitu apsveicu tevi un tavus briinumjaukos sunjukus ar taam visaam lieliskajaam uzvaraam
Ljoti gaidiishu tevi un tavu bandu uz tusinju, lai arii kur vinsh buutu
Ljoti gaidiishu tevi un tavu bandu uz tusinju, lai arii kur vinsh buutu
Ruby- Estimable
Paldies Mēs arī priecāsimies tevi satikt
Nu jau sāku laboties, atbrīvojos uz laiku no darba un sāku baudīt īso atvaļinājumu lai mājas lapu varētu nedaudz atjaunot
Nu jau sāku laboties, atbrīvojos uz laiku no darba un sāku baudīt īso atvaļinājumu lai mājas lapu varētu nedaudz atjaunot
nu tad ir japalso par to terveri ka ir kurs tiek netiek? bet meitnes ko mes darism ja tervetee bus tads laika ka tagad?
Jāskatās jau tiešām kāds laiks un baigi tālu kaut kā negribās braukt.....
Māriņa- Estimable
Mēs balsojam par Imantas mežu vai kādu citu vietu Rīgā, uz Tērveti diez vai aizbrauksim!
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Par imantu. Auto tiešām nav problēma kur nolikt, un mazsuņiem vietas tev ir gana :)
shera- Rookie
- Number of posts : 46
Dzīvesvieta : imanta
Uz cikiem mees aptuveni plaanojam to satikshanos?
Ruby- Estimable
es domaaju, ka to nosaki tu.. ka tev ertak? :) man skjiet varetu kautkur uz diviem :)
es atkal laukos galigi nav laika te ienakt :(
Ruby tu jau Riga. laiks vnk drausmigs pedeja laika.. jacer ka mums ar laiku 29 paveiksies.
Rakstiet kados laikos jus tiekat, butu jau forsi no rita
Ruby tu jau Riga. laiks vnk drausmigs pedeja laika.. jacer ka mums ar laiku 29 paveiksies.
Rakstiet kados laikos jus tiekat, butu jau forsi no rita
Mums vislabāk būtu ap 11iem,12iem
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Jaa jaa Eliin, es jau klaat no piektdienas :) nedeeljas nogali pavadiijaam Riigaa, tagad esmu Dobelee, shodien bijaam Teervetes parkaa - tur gan buutu sunjukiem kur izskrieties :) bet nu jaa jaanjem veeraa ka laiks var kaartiigi izbojaaties, liidz shim gan te shitajaa pusee ir ok, nav ne vainas!
Taa par to tikshanaas laiku, es vareetu tad sveetdien Riigaa buut uz kaadiem 12.00 taa vismaz ir plaanots, kaut kur ap 5.00-6.00 man ir tikshanaas ar maasiicaam, taa kaa tad esmu juusu riiciibaa no 12.00-5.00 :)
Eliin tad jau es vareetu uzreiz pje tevis aizlaist un tad gaidiisim paareejos?!? Ne? Kaa juus domaajiet to visu vairaak kaa pastaigu vai pikniku? Ja pikniku tad vajadzeetu kaada veikalaa veel ieskriet?!?
Taa par to tikshanaas laiku, es vareetu tad sveetdien Riigaa buut uz kaadiem 12.00 taa vismaz ir plaanots, kaut kur ap 5.00-6.00 man ir tikshanaas ar maasiicaam, taa kaa tad esmu juusu riiciibaa no 12.00-5.00 :)
Eliin tad jau es vareetu uzreiz pje tevis aizlaist un tad gaidiisim paareejos?!? Ne? Kaa juus domaajiet to visu vairaak kaa pastaigu vai pikniku? Ja pikniku tad vajadzeetu kaada veikalaa veel ieskriet?!?
Ruby- Estimable
Laiks no 12.00 ir tīri OK. Kaut nu māte daba par mums iežēlotos un atsūtītu kaut saulīti , jo siltumu cik klausījos nesola.
Piektdien vēl laižam uz Lietuvu, Klaipēdu - apciemot Kažuka saimi un jaunos mazulīšus, atrādīt kāds puika izaudzis , un mazā ekskursijā atpūtai pie delfīniņiem
Piektdien vēl laižam uz Lietuvu, Klaipēdu - apciemot Kažuka saimi un jaunos mazulīšus, atrādīt kāds puika izaudzis , un mazā ekskursijā atpūtai pie delfīniņiem
Māriņa- Estimable
liluci - laipni gaidiita tu ar ar savu saimi :)
Maarinj - Lai jums jauka ciemoshanaas un ekskursija :)
Maarinj - Lai jums jauka ciemoshanaas un ekskursija :)
Ruby- Estimable
Ruby es jau labprāt, bet...man jau tikai ar bērnu būtu diezgan sarežģīta aizkulšanās līdz tusiņam, kur nu vēl ja paņem līdzi kaut vai vienu suņu. Tā ka šoreiz man atkrīt. Bet gan jau gan jau. Paaugsies mans vīrietītis, kļūs prātīgāks(varbūt), tad arī mēs kaut kur kaut kad varēsim kādā tusiņā piedalīties.
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Sveiciens Ruby:)))
» Daudz laimes Ruby!!!!
» Daudz Laimes RUBY ....
» Halloween party
» Iepazīsimies - Ruby, Peppi un Lurdesa :)
» Daudz laimes Ruby!!!!
» Daudz Laimes RUBY ....
» Halloween party
» Iepazīsimies - Ruby, Peppi un Lurdesa :)
Lapa 1 no 2