12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
5 posters
Lapa 2 no 3
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Re: 12.09.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
Iipash sveiciens mazajai Ameelijai ar pirmajiem panaakumiem izstaadees!!! Mazais malaciitis
Un protams sveicieni Rafai un Lily - burviigi rezutaati
Nu tad taa - Roksim shodien bija pirmaa izstaade, pieteicu vinju kuceenos un mees dabuujaam 2.vietu kuceenos ar veerteejumu - Promising, tiesnesis bija vieteejais - Mr S. Oates (IRL) Man bija milziigs prieks par Roksi kursh ringaa uzvedaas ljoti labi, mazliet triiceeja bet prieksh pirmaas izstaades tas piederaas pie lietas! Uz galda es vinju nepaspeeju veel kaartiigi nostuteet kad tiesnesis jau bija klaat LOL bet nu taa kuciite kas dabuuja pirmo - uz galda vienkaarshi apguulaas, un iet vispaar ateicaas, bet nu kuceeniem tas viss tika piedots :D Kopumaa bija jautri, visi paareejie chihu saimnieki bija ljoti draudziigi, visi naaca iepaziities un aprunaaties :) Bilzhu nav, es neljaavu focheet, domaaju ka buushu shausmiigi uztraukusies, bet bija diezgan normaali, ne tik traki kaa biju iedomaajusies :)
Sheit rezultaai (Roksim pilnais vaards ir JULASIA LITTLE JANE): http://dogshowentry.ie/OnlineEntries/Public/ShowResults.aspx
Un protams sveicieni Rafai un Lily - burviigi rezutaati
Nu tad taa - Roksim shodien bija pirmaa izstaade, pieteicu vinju kuceenos un mees dabuujaam 2.vietu kuceenos ar veerteejumu - Promising, tiesnesis bija vieteejais - Mr S. Oates (IRL) Man bija milziigs prieks par Roksi kursh ringaa uzvedaas ljoti labi, mazliet triiceeja bet prieksh pirmaas izstaades tas piederaas pie lietas! Uz galda es vinju nepaspeeju veel kaartiigi nostuteet kad tiesnesis jau bija klaat LOL bet nu taa kuciite kas dabuuja pirmo - uz galda vienkaarshi apguulaas, un iet vispaar ateicaas, bet nu kuceeniem tas viss tika piedots :D Kopumaa bija jautri, visi paareejie chihu saimnieki bija ljoti draudziigi, visi naaca iepaziities un aprunaaties :) Bilzhu nav, es neljaavu focheet, domaaju ka buushu shausmiigi uztraukusies, bet bija diezgan normaali, ne tik traki kaa biju iedomaajusies :)
Sheit rezultaai (Roksim pilnais vaards ir JULASIA LITTLE JANE): http://dogshowentry.ie/OnlineEntries/Public/ShowResults.aspx
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja: es neljaavu focheet
haha tieshi mans variants saakumaa.. tagad es nevaru iedomaties ka ietu uz izstadi un man nebutu neviena bilde, bet kadreiz biju ljooti manjticiiga un domaju ja fochees tad man nepaveiksies :D atceros, ka neljaavu eliinai ringaa focheet mani :D
eu meitenes, varbuut kaads atceraas kas tas bija par papilonu ko es vedu hendleros un kas uzvareeja bestu?
DALI GIFT OF DESTINY sis bus istais Lily
Mazliet pacietības un ... varbūt nebūs nekas jāmeklēEliina rakstīja:jameklee kataloga visi papiloni
Mopšu klubs parasti savus Besta uzvarētājus saliek vai nu forumā vai savā mājas lapā! jācer ka arī šoreiz tā būs
Dream rakstīja:Super, Apsveicam Ruby ar pirmo izstādi un panākumiem!!
Miiljsh paldies :)
Lily rakstīja:haha tieshi mans variants saakumaa.. tagad es nevaru iedomaties ka ietu uz izstadi un man nebutu neviena bilde, bet kadreiz biju ljooti manjticiiga un domaju ja fochees tad man nepaveiksies :D atceros, ka neljaavu eliinai ringaa focheet mani :DRuby rakstīja: es neljaavu focheet
Ak shii maanjticiiba! Naa es nez vai man taa bija maanjticiiba, vairaak gan kaa bailes no izgaashanaas, tad labaak no taada pasaakuma bildes lai nav :D un veel jau tas ka taas bildes nebuutu tur iznaakushas, jo taas lielaas spuldzes + mans fochiks + mans viirs focheetu + nu galiigi nepareizaa kompinaacija
Ruby- Estimable
ooo tu gan ašaEliina rakstīja:DALI GIFT OF DESTINY sis bus istais Lily
Ruby rakstīja:......... lielaas spuldzes + mans fochiks + mans viirs focheetu + nu galiigi nepareizaa kompinaacija
mēs arī pirmās izstādes šauminājāmies par bildēm ko vīrs vai bērni bija bildējuši
Bet kad ieraudzīju kāds skats paveras kad ir uzfilmēts, tad biju ar mieru lai labāk mūs fotografē
nja ta ir ka ne suniniekam liek fochet.
Drema zini es biju piemirsusi ka mani focheja besta... un atcerejos to ka ta bilde buss DRAUSMIIIGA jo no Lily fochetajam bija viena normala tikai..
Drema zini es biju piemirsusi ka mani focheja besta... un atcerejos to ka ta bilde buss DRAUSMIIIGA jo no Lily fochetajam bija viena normala tikai..
Hahaha Dream, man tieshi bija doma pateikt lai labaak filmee bet es labaak noraku fochiku dzilji savaa somaa!!!
Dream - man skolinjaa ieteica Roksi barot uz galda! Nu tad nu es taa arii dariiju, protams, tagad tam ir sekas, jo vinja pati visu laiku lec uz kafijas galdinja un citreiz arii ja kreesls ir atvikts tad uzlec uz lielaa eedmgalda :( Bet nu prieksh izstaades ideaali - tagad uz galda vinja pat labaak juutaas kaa uz diivaana! Un ljoti aatri taadaa veidaa aprada ar galdu!
Dream - man skolinjaa ieteica Roksi barot uz galda! Nu tad nu es taa arii dariiju, protams, tagad tam ir sekas, jo vinja pati visu laiku lec uz kafijas galdinja un citreiz arii ja kreesls ir atvikts tad uzlec uz lielaa eedmgalda :( Bet nu prieksh izstaades ideaali - tagad uz galda vinja pat labaak juutaas kaa uz diivaana! Un ljoti aatri taadaa veidaa aprada ar galdu!
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:Hahaha Dream, man tieshi bija doma pateikt lai labaak filmee bet es labaak noraku fochiku dzilji savaa somaa!!!
Nu lūk, prātīgi arī darīji ka fočiku noraki ... vismaz pirmās izstādes trauma tev nebūs ar skatu no malas nākošo gan sabildējies, tad jau būs labāk
Mums arī galds ir PARADĪZe ... itin bieži šis tas tiek nočiepts i no brokastu galda i no kafijas galdiņa ... arī Rafa jutas izcili uz galda līdz brīdim kamēr neķeras sveša tante vai onkulis klāt Nu neko padarīt ... tā mazā sāpīgā trauma ar zobu raušanu mums ir jāpārdzīvo un ... tad jau atkal viss būs labi, kad sapratīs ka vairs tai mutītē neko sāpīgu neviens svešinieks nedarīs! Brālītim Dragoniņam nācās kādas 4-5 ja ne vairāk izstādes pacīnīties, līdz pierada!
AAA nu skaidrs, tad jau pret galdu vinjai nav nekaadas pretenzijas, bet gan pret sveshiniekiem kas graabstaas gar vinju! Ja jau tu vinju uz darbinju vareesi panjemt, tad jau Rafa pavisam aatri apradiis :)
Mums skolinjaa ir taads pinchers kas kliedza kad vinjai tuvojaas taa trennere pie galda, bet tagad viss vinjai kaartiibaa, aprada! Visvairaak es redzu ka vinjas aizsuuta saimnieci prom, malinjaa paseedeet un tad njemaas ar to sunjuku, pavisam savaadaak suns uzvedaas kad saimnieks kaut kur taalaak ir. Taapat vienu puudeliiti izmaaciija taa, vinjam arii ljoooti nepatika sveshinieki, ne galds, ne staigaat! Nekas nepatika, bet tagad pavisam cits suns :)
Mums skolinjaa ir taads pinchers kas kliedza kad vinjai tuvojaas taa trennere pie galda, bet tagad viss vinjai kaartiibaa, aprada! Visvairaak es redzu ka vinjas aizsuuta saimnieci prom, malinjaa paseedeet un tad njemaas ar to sunjuku, pavisam savaadaak suns uzvedaas kad saimnieks kaut kur taalaak ir. Taapat vienu puudeliiti izmaaciija taa, vinjam arii ljoooti nepatika sveshinieki, ne galds, ne staigaat! Nekas nepatika, bet tagad pavisam cits suns :)
Ruby- Estimable
Eliina rakstīja:DALI GIFT OF DESTINY sis bus istais Lily
oo paldies Eliina, tas ir iistais
Lily- skaties ko es atradu http://handler-karolina.jimdo.com/hendlings/mani-sasniegumi/hendleru-konkursi/
malacis, man ari top savs blogs lenam, tie kam interese var iemest acs,bet tur vel nekas pagaidam nav - http://shanelamor.blogspot.com/
malacis, man ari top savs blogs lenam, tie kam interese var iemest acs,bet tur vel nekas pagaidam nav - http://shanelamor.blogspot.com/
es arii tavu blogu biju atradusi pirms kada laicina
Skaistā Rafiņa
Ljoti patiik shii bildiite, ideaalaa Rafa..
Rafiņa salīdzinās ar savu pusmāsu
Ameeliju apluuko tiesnese...
Lepnaas meitenes :)
Mans ideālais hendleru suns- Dalī
...un tad man sāka trīcēt kājas, es ringā eju pirmā :D
ar maiņas suni- garspalvaino toju (ljoti skaistu pietam ) Princessu
un... neticot savaam ausiim- 1. vieta! 2.vieta- Jolanta Verreva, 3.vieta- Kristīna Lukina, 4.vieta- Vita Savostina (meitene, kas mani apgāja manā pirmajā hendleru konkursā)
ar foršumiņu japāņu hinu Kuzju
ar Kuzju bestā
Ljoti patiik shii bildiite, ideaalaa Rafa..
Rafiņa salīdzinās ar savu pusmāsu
Ameeliju apluuko tiesnese...
Lepnaas meitenes :)
Mans ideālais hendleru suns- Dalī
...un tad man sāka trīcēt kājas, es ringā eju pirmā :D
ar maiņas suni- garspalvaino toju (ljoti skaistu pietam ) Princessu
un... neticot savaam ausiim- 1. vieta! 2.vieta- Jolanta Verreva, 3.vieta- Kristīna Lukina, 4.vieta- Vita Savostina (meitene, kas mani apgāja manā pirmajā hendleru konkursā)
ar foršumiņu japāņu hinu Kuzju
ar Kuzju bestā
ohoo, smuki saiti jums meitenes!Eliina rakstīja:Lily- skaties ko es atradu http://handler-karolina.jimdo.com/hendlings/mani-sasniegumi/hendleru-konkursi/
Lily, nesapratu, tev jauna mājas lapa vai otra - tava neatkarīgā lapa :)?
Eliina, mēs saskumām ... par ko tāds naids ka Big Star nav tavi draugi
Lily, fantastiskas bildes!!! Paldies tev
Dream, tā ir mana ''privātā'' lapiņa pacik vel plānoju piedalīties hendleru konkursos un ceru, ka man kāds kādreiz uzticēs izstādīt savu suni tad arī rakstīšu tur rezultātus un likšu bildes :) lai nav jāpiesārņo ''omas'' mājaslapa :D
Dream rakstīja:
Eliina, mēs saskumām ... par ko tāds naids ka Big Star nav tavi draugi
peidod tas ir vienas nakts darbs es labosu savu kluudu
Lily, tā arī beidzot sapratu! TeicamiLily rakstīja:Dream, tā ir mana ''privātā'' lapiņa pacik vel plānoju piedalīties hendleru konkursos un ceru, ka man kāds kādreiz uzticēs izstādīt savu suni tad arī rakstīšu tur rezultātus un likšu bildes :) lai nav jāpiesārņo ''omas'' mājaslapa :D
Saukšu tevi palīgos kad būšu palikusi viena ar bariņu tojiem
Deram vari ielukoties mana bloga tagad
Eliina rakstīja:Deram vari ielukoties mana bloga tagad
Eliina, arī tu tiki iegrāmatota
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» 28.02.2010. FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» 6.12.2009 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs) - Rīgā, 07.12.2008
» 10.10.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 27.02.2010 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 6.12.2009 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs)
» FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Mopšu klubs) - Rīgā, 07.12.2008
» 10.10.2010. - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
» 27.02.2010 - FCI 9.grupas izstāde (Latvijas Dekoratīvo suņu klubs)
Lapa 2 no 3