AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+18
shera
sirsninja
Mazais
Leila
Ronija
inly&bugy
Māriņa
Buciitis
Sanita
Ambera
Dream
Silkite
ajame
Žozefīna
Lily
Ruby
sassaa
Eliina
22 posters
Lapa 3 no 25
Lapa 3 no 25 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4477. Pepiite vakar sanjeema savu Slepenaa draudzinja daavanu (no cita chi foruma) :) Slepenais draudzinsh Pepiiti dikti palutinaajis, ja kaadam interesee varu ielikt bildiites :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4478. super,kur tik àtri?!!!! liec gan bildes iekshà
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4479. Aatri ir, bet labaak taa nekaa riskeet tuvaak sveetkiem, kad pasts buus taa noslogots ka pakas tik peec jaunaa gada varees sanjemt. Es ar savas jau esmu sagatavojusi, tagat rakstu kartinjas un ceru ka shodien tikshu uz pastu nosuutiit :)
Ok ielikshu bildiites :)
Ok ielikshu bildiites :)
Ruby- Estimable
4480.Arii Lurdesinja vakar vakaraa sanjeema savu daavaninju no slepenaa draudzinja!!
Ruby- Estimable
4481. Es galiigi nolikusies uz gultas.. man deguna blakus dobuma iekaisums un aizgajis loti talu, nenormali sap galva, temperatura 39, aizgajis jau lidz zobiem, mamma biede ka bus jarauj zobi ara bet nu jau otro dienu dzeru antibiotikas un mazliet mazaak saap zobi..
4482. Lily veseljojies saule
Pēdējo reizi labojis Silkite Trešdiena Decembris 08, 2010 11:27 pm; labots 1 reizi
Silkite- Estimable
4484. ak tu nabaga berns cik es dzirdu tu visu laiku slima, tas pec ka laikam lidz galam nevari izveseloties visurs jaskrien rinki
Veselojies neslimo!
Veselojies neslimo!
4485. Lily - veseljojies!
Es ar jau tresho dienu galiigi slima staigaaju uz skolu un pukojos ka pat vienu dienu nevar paguleet maajaas kaa normaals slimnieks :( un izveseljoties, shodien jau juutos labaak, dzeru visaadas indes iekshaa, ko parasti nedaru lai skolaa var iztureet, galiigi nav laika slimot :( Un shodien no riita 4 stundas matemaatika/fizika no vietas, es ceturtajaa stundaa vienkaarshi aizmigu labi ka neviens neieveeroja!!
Es ar jau tresho dienu galiigi slima staigaaju uz skolu un pukojos ka pat vienu dienu nevar paguleet maajaas kaa normaals slimnieks :( un izveseljoties, shodien jau juutos labaak, dzeru visaadas indes iekshaa, ko parasti nedaru lai skolaa var iztureet, galiigi nav laika slimot :( Un shodien no riita 4 stundas matemaatika/fizika no vietas, es ceturtajaa stundaa vienkaarshi aizmigu labi ka neviens neieveeroja!!
Ruby- Estimable
4486. veseljojies arii Ruby ,es gan turos kàrtiigi nav briinums. shodien pirmo reizi un pédéjo reizi taisiiju siera salàtus. pieshàvu nevis pusi vai vienu daivinju kjiploku,bet kàrtiigi lielus chetrus gabalus,nu..... nebija édami.pééééééééééék.... varéja just tikai kjiplokus, kas izdedzinàja muti atlika vien ést kràsnii ceptus kartupeljus ar "kjiplokiem" un vista cepta ar "kjiplokiem" esam tik kàrtiigi sakjiplokojushies ka turésimies liidz pavasarim toch
Silkite- Estimable
4487. Veselojies Ruby
Malacis Silkiit man garso kiploki uz maizites un visur citur, bet siera salatos gan nee
Malacis Silkiit man garso kiploki uz maizites un visur citur, bet siera salatos gan nee
4488. Paldies meitenes!!
Nee siera salaatos man kjiploki arii negarsho!!! Es tagad kopsh saslimu dzeru ingvera teeju, bet arii taadu ka acis spraagst aaraa, smalki sariiveeju gandriiz visu sakni un lielajaa teejas podaa iekshaa, vieniigais ko esmu ieveerojusi ka peec taadas teejas vairs miegs vakaraa nenaak!!!
Nee siera salaatos man kjiploki arii negarsho!!! Es tagad kopsh saslimu dzeru ingvera teeju, bet arii taadu ka acis spraagst aaraa, smalki sariiveeju gandriiz visu sakni un lielajaa teejas podaa iekshaa, vieniigais ko esmu ieveerojusi ka peec taadas teejas vairs miegs vakaraa nenaak!!!
Ruby- Estimable
4489. siera salàti man nàk pràtà, sàljajos grozinjos ielikti iekshà un minimàli-gandriiz nejùtot klàt kjiploks..bet apzinjas màkta pàrforséju .....kjiploki ir labi,bet ar méru kaut kà ingvers man neiet pie sirds,bet gan jau ar laiku var iepatikties man agràk nepatika siipoli un kjiploki,tagad patiik(protams ar méru )
Silkite- Estimable
4490.Man arii ingvers negarsho :( bet ljoti gribaas aatraak tikt uz kaajaam, nevaru atljauties maajaas gulshnjaat, tapeec es pielieku tai teejai daudz daudz medus un fiksi riju lieliem malkiem nost! Bet nu kaut kaa jau laikam apradu, nav tik traki vairs!
Ruby- Estimable
4491. jums coldrex vai fervex nav aptiekàs,man tas parasti paliidz tikt uz pekàm
Silkite- Estimable
4491. ne man gan ingvera teja garso, darba kolege atnsesa ingvera saktni, laimu, man bija piparmetras un citas kaltetas lapinas, tiri garsigs mikslis sanak
4493. jaa es dzeru Lemsip (mums ir taads) un veel Benylin tabletes. Kaklam Strepsils un Hexoraletten - visas vinjas indes ir Uz kaadaam 2 stundaam iedarbojaas un tad atkal vajag dzert. Man no Coldrex un Thera-flu ir diivainas reakcijas, tapeec tos labaak nelietoju, es juutos kaa apdzeerusies
Ruby- Estimable
4404. oo Ruby, tu ar slimo, veselojies!
Tieshi taa Eliin, nevaru izveseloties jo nav laika :D Nu darba dienaas skola, a brivdienas tak nesedeshu majas! izstades un tusini
Tieshi taa Eliin, nevaru izveseloties jo nav laika :D Nu darba dienaas skola, a brivdienas tak nesedeshu majas! izstades un tusini
4405. Shodien pazheeloju sevi un uz skolu neaizgaaju Nevareeju galiigi piecelties un no riita ljoti galva saapeeja :(
Ruby- Estimable
4406. Meitenes, jūs pieredzējušākas pastāstiet kas ir vajadzīgs lai varētu nosūtīt vēstuli uz angliju un no anglijas uz LV? vairs tak tādas pastmarkas uz aploksnēm nelīmē vaine?
4407. Liiime lime Lily. aizej vislabak uz pastu tev tur visu pateiks. pagajuso nedel kad sutiju ziemassvetku draudzinam pacinas tur loti jauki man visu izstastija
4408. pastmarkas vel liimee? a kur taadas tagad var dabut? Man pasts diezgan taalu, varbut jus varat apmeram apskaidrot ko man vajag :D a ja no anglijas man grib sutit vestuli, viniem arii tur ir tadas pastmarkas?
4408. nu ja pastmarkas var nopirkt jebkura narvesena.
nezinu ka ir no anglijas lai vini aiziet uz savu pastu pajauta
nezinu ka ir no anglijas lai vini aiziet uz savu pastu pajauta
4409. Lily - viss atkariigs ko tu gribi suutiit un kaa tu veelies vinju suutiit - ierakstiitu, neierakstiitu, aatro piegaadi u.t.t Ja vienkaarshi vieglu veestuli ar kartinju un vai ko citu, tad markas var nopirkt visur citur ar (ne tikai pastaa) arii par UK es runaaju. Ja veestule ir smagaaka un lielaaka par standarta tad gan labaak uz pastu iet un tur tev uzliimees visu ko vajag taadaa gadiijumaa.
Ruby- Estimable
Ruby- Estimable
Lapa 3 no 25 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 25
Lapa 3 no 25