AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+18
shera
sirsninja
Mazais
Leila
Ronija
inly&bugy
Māriņa
Buciitis
Sanita
Ambera
Dream
Silkite
ajame
Žozefīna
Lily
Ruby
sassaa
Eliina
22 posters
Lapa 14 no 25
Lapa 14 no 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
2716. Hiperaktīvs viņš bija, bet cik nu es tur paskatījos - priekš pirmās reizes viņš pie ringa siksniņas labi gāja un stāvēja arī labi.
ajame rakstīja:2714. Dream, es arī labprāt uzzinātu par to izstādi kko vairāk
2717. Tā kā reģistrācija vēl nav beigusies un nav arī astronomiskā summa par reģistrāciju jāmaksā, tad mēs esam noskaņoti uz šo Baltic Winner izstādi braukt! Vēl tikai jāapdomā uz cik dienām braukt!
Līdz 10.06.2011. - reģistrējoties uz vienu izstādi - jāmaksā 50 €, uz divām izstādēm (abām dienām) - 90 €...
2718.
Piekriitu Ajamei, kaut gan varbuut iisti ne vieglaaki bet nu jaa vieglaaki tapeec ka tas ir kaut kas taads kas tevi interesee vairaak :)
Kaut gan man gan 9. klasee gan 12. klasee latvienshu valodas, literatuuras un anglju valodas eksaameniem nemaz nebija jaagatavojaas - man tas kaut kaa taa dabiigi bija jau pashai galvaa
ajame rakstīja:2707. Man tieši otrādāk. Akadēmijas eksāmeni man liekas daudz vieglāki par vidusskolas. Jo tomēr cilvēks kaut ko mācās, kas viņam tiešām ir interesanti, tādēļ arī vieglāk :)
Piekriitu Ajamei, kaut gan varbuut iisti ne vieglaaki bet nu jaa vieglaaki tapeec ka tas ir kaut kas taads kas tevi interesee vairaak :)
Kaut gan man gan 9. klasee gan 12. klasee latvienshu valodas, literatuuras un anglju valodas eksaameniem nemaz nebija jaagatavojaas - man tas kaut kaa taa dabiigi bija jau pashai galvaa
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
2719. Uff... varat mani apsveikt! man ir sācies ilgi gaidītais BRĪVLAIKS!!! Līdz septembrim varēšu atvilkt elpu... šis gads tiešām bija diezgan sarežģīts, es pat teiktu - grūts, bet nu, esmu godam nopelnījusi atpūtu
2720. Ajame - apsveicu, izbaudi taa kaartiigi ilgi pelniito atpuutu!!!
Kaa Liigo sveetkus nosvineejaat? Ar sunjukiem, bez sunjukiem? Bildes varbuut ar kaadam ir?
Klau peedeejaa laikaa Buciitis nav maniits te - nez kur nozudushi? Ceru ka viss kaartiibaa....
Kaa Liigo sveetkus nosvineejaat? Ar sunjukiem, bez sunjukiem? Bildes varbuut ar kaadam ir?
Klau peedeejaa laikaa Buciitis nav maniits te - nez kur nozudushi? Ceru ka viss kaartiibaa....
Ruby- Estimable
2721. Ligo svineju ar visiem suniem laukos atputos kartigi un noligojos ari!!!
Ka tu Ruby vai svinejat?
Bucitis citigi strada, ik pa laikam satieku darba, sabaru ka nenak foruma pedejo reizi teica ka labosies un kaut ko ierakstits, bet vel nav maniita..
Ka tu Ruby vai svinejat?
Bucitis citigi strada, ik pa laikam satieku darba, sabaru ka nenak foruma pedejo reizi teica ka labosies un kaut ko ierakstits, bet vel nav maniita..
2722. Mēs nolīgojām gauži pa mierīgo, biju Bauskā pie mammas. Sunes abas pa pagalmu vien plosījās, bet fotoaparātu gan man trakoti bija slinkums līdzi vest, tā jau sabiedriskajā ar 2 suņiem, tas ir riktīgs extrīms
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
2723. Mēs 3 dienas ar kolēģiem un priekšniekiem uz ūdens līgojām - bija ļoti foršs laivu brauciens pa Salacas upi. A manas suņu meitenes bija jaukā viesnīcā.
2724. Pacik man mazuļi, tad nekur nevarēju braukt tusēt ar draugiem, jau samierinājos, ka sēdēšu viena mājās jāņos bet tad iešāvās prātā lieliska doma pacik vecāku nav mājās un vispār ir tukša māja.... uzaicināšu kādas 5 draudzenes... hehe jā, sanāca 5 draudzenes un 18 džeki vēl komplektā, kopumā nosvinējām superīgi, nākošajā dienā 4 stundas vācu kopā māju un sētu un berzu grīdas kur visi dejoja
Es ar saviem suņiem un draugiem tā pa mierīgo nolīgoju , nojāņoju, pieēdos.....
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2726. Prieks ka visi jauki nosvineejushies :)
Mees iistajaa dienaa 23. juunijaa (ceturdienaa) nesvineejaamies, jo nu mums taa darba diena, saakumaa it kaa plaanojaam kaut ko pacept daarzaa bet beigaas laiks izbojaajaas un noleemaam atlikt. Tad mees uz sestdienu un svetdienu aizbraucaam pie juuras, pie viira maasas, vinjai jubileju un Liigo sveetkus divas dienas svineejaam. Bija jauki - laiks bija vienkaarshi burviigs (par cik te iistas vasaras nav, tad tas bija iipashi jauki). Tik nabaga vira maasas kakjis dabuuja seedeet divas dienas uz skapjaugshas jo pa vinja maaju domineeja triis mazas zhurcinjas - Pepija, Lurdesa un Roksis :)
Man ir burviigi jaunumi - kopsh naakamaa gada mums tiek atcelti tie pinkjeriigie iebraukshanas noteikumi nekaadas vairs 6 meen karantiinas un antivielu titri, viss daudz daudz vienkaarshaak un aatraak, taa kaa plaanojam ka naakoshvasar manas sunenes jau varees apciemot Latviju Un gaidam arii kaadu ciemos piem uz kaadu izstaadi ar sunjukiem :)
Mees iistajaa dienaa 23. juunijaa (ceturdienaa) nesvineejaamies, jo nu mums taa darba diena, saakumaa it kaa plaanojaam kaut ko pacept daarzaa bet beigaas laiks izbojaajaas un noleemaam atlikt. Tad mees uz sestdienu un svetdienu aizbraucaam pie juuras, pie viira maasas, vinjai jubileju un Liigo sveetkus divas dienas svineejaam. Bija jauki - laiks bija vienkaarshi burviigs (par cik te iistas vasaras nav, tad tas bija iipashi jauki). Tik nabaga vira maasas kakjis dabuuja seedeet divas dienas uz skapjaugshas jo pa vinja maaju domineeja triis mazas zhurcinjas - Pepija, Lurdesa un Roksis :)
Man ir burviigi jaunumi - kopsh naakamaa gada mums tiek atcelti tie pinkjeriigie iebraukshanas noteikumi nekaadas vairs 6 meen karantiinas un antivielu titri, viss daudz daudz vienkaarshaak un aatraak, taa kaa plaanojam ka naakoshvasar manas sunenes jau varees apciemot Latviju Un gaidam arii kaadu ciemos piem uz kaadu izstaadi ar sunjukiem :)
Ruby- Estimable
Ruby, dod linku kur tas rakstīts! Un tas par visu UK vai tikai Īriju???? Bāc, nu sviesc, nevarēja ātrāk tos datumus sabīdīt, man kā reizi 6 mēnešu karantīna beidzas 31.decembrī Aaaa, un testi abām meitenēm kārtībā, velti tā satraucos :)
Lexy- Hero
2728. Tas brīdis nu ir pienācis!!! Beidzot mācos braukt ar mocīti!!! bija jau 2 nodarbības un progress jau ir!
drīz gaidiet mani ielās uz 2, nevis uz 4 riteņiem
2729 Ooo, feini:) Vai suņukiem ķiveres ar jau iepirki?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
2730. super,apsveicami kàdu moci pirksi péc tam?
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
ajame rakstīja:2728. Tas brīdis nu ir pienācis!!! Beidzot mācos braukt ar mocīti!!! bija jau 2 nodarbības un progress jau ir!
2731., hahaha tagad brauksi uz izstādēm ar moci? skats varetu būt labs
2731 - 2560 = 171
4559 + 171 = 4730. Mans posts iesaakaas ar shaadu ciparu summu jo kaut kaa nemanaami kaadu lacinju atpakalj mums visiem ir nojukushi cipari nejaushi no 4559. naakoshais cipars ir gadiijies 2560. Ja kaads man netic tad paskatieties shiis diskusijas 15. un 16. lapu lol!!
Ajame - apsveicu tevi ar/uz diviem ritenjiem
Lexy, piedod ka aatraak neatbildeeju, bet te nu buus linki:
par UK
http://www.defra.gov.uk/news/2011/06/30/new-rules-pet-passports/
par IRL
http://www.agriculture.gov.ie/pets/changestoentryrequirementsfrom1january2012/
Ja jau jums karantiina beidzas tieshi 31.12.2011 tad uz jums tas vairs neatiecas, zheel katraa zinjaa ka tev veel bija jaaiet cauri visam tam garajam penterim.
4559 + 171 = 4730. Mans posts iesaakaas ar shaadu ciparu summu jo kaut kaa nemanaami kaadu lacinju atpakalj mums visiem ir nojukushi cipari nejaushi no 4559. naakoshais cipars ir gadiijies 2560. Ja kaads man netic tad paskatieties shiis diskusijas 15. un 16. lapu lol!!
Ajame - apsveicu tevi ar/uz diviem ritenjiem
Lexy rakstīja:Ruby, dod linku kur tas rakstīts! Un tas par visu UK vai tikai Īriju???? Bāc, nu sviesc, nevarēja ātrāk tos datumus sabīdīt, man kā reizi 6 mēnešu karantīna beidzas 31.decembrī Aaaa, un testi abām meitenēm kārtībā, velti tā satraucos :)
Lexy, piedod ka aatraak neatbildeeju, bet te nu buus linki:
par UK
http://www.defra.gov.uk/news/2011/06/30/new-rules-pet-passports/
par IRL
http://www.agriculture.gov.ie/pets/changestoentryrequirementsfrom1january2012/
Ja jau jums karantiina beidzas tieshi 31.12.2011 tad uz jums tas vairs neatiecas, zheel katraa zinjaa ka tev veel bija jaaiet cauri visam tam garajam penterim.
Ruby- Estimable
4731. Ruby, nu neko, kā ir ir, varēšu ar meičām brauk uz Norvēģiju vai Zviedriju arī Un tā kā lielākais kreņķis bij saprast, vai vajag pārvakcinēt, tad nebij jau tik traki un arī izmaksas izrādījās nav tik astronomiskas :)
Lexy- Hero
4732. Silkit pastasti kas jums tur Francija laikam muzh no suniem, jo visi pasaules suni ir pie jums
Vai iesi uz izstadi? sodien 9 grupa izstades
Vai iesi uz izstadi? sodien 9 grupa izstades
4733. Sveikas, meitenes! Pēc Elīnas lūguma atzīmējos, ka esmu te bijusi! Kā jums labi iet?
4734. nu tad beidzot pec otreizeja luguma.
Sveicinati foruma ar atgrieshanos
Sveicinati foruma ar atgrieshanos
Silkit pastasti kas jums tur Francija laikam muzh no suniem, jo visi pasaules suni ir pie jums
Vai iesi uz izstadi? sodien 9 grupa izstades[/quote]
4735. vai, Eliin.man galiigi no galvas izkrita par izstàdi atrodoties lidostà redzéju daudz sunjus kastés un tik tad daleca .....izstàde bija shoreiz man galiigi nebija laika un par to nedaudz ap augusta beigàm pastàstiishu bet redzéju skaistu kremiigu chi lidostas kafejniicà (no krievijas laikam un ljoti neapmierinàta ).Vismaz gabalinju no izstàdes redzéju
Vai iesi uz izstadi? sodien 9 grupa izstades[/quote]
4735. vai, Eliin.man galiigi no galvas izkrita par izstàdi atrodoties lidostà redzéju daudz sunjus kastés un tik tad daleca .....izstàde bija shoreiz man galiigi nebija laika un par to nedaudz ap augusta beigàm pastàstiishu bet redzéju skaistu kremiigu chi lidostas kafejniicà (no krievijas laikam un ljoti neapmierinàta ).Vismaz gabalinju no izstàdes redzéju
Silkite- Estimable
4736. vienmēr ir licies, ka vīrieši hendleri ir ļoti negodīgi... malacis meitene, ka turējās bet žēl viņu. Tiesnesim tādu hendleru vajadzētu izraidīt no ringa
pasaules izstāde francijā
video sākumā var redzēt ka čalis met gardumus otram sunim bet viņš nereaģē
pasaules izstāde francijā
video sākumā var redzēt ka čalis met gardumus otram sunim bet viņš nereaģē
4737. Lily, shito veci jau esmu redzéjusi nepieiklàjigi grustot otru akitas hendleru(fr konkursà).tà nebùtu pamaniijusi,bet chi rings bija blakus un gaidiiju uztàshanos.ja man atminja nevilj.... tas suns skaisti apchuràjàs ringa malu starp akitu un chi zonu
Silkite- Estimable
4738. shausmas so vido jau sodien redzeju facebooka klejo... tas dzeks ir galigi atsaldets ka ta var izstadit suni, ta meitene gan malacis labi turejeas es vinam butu kravusi pa seju
Kaadam no musu foruma vai pazinam nedzivo kads Smiltene?
Kaadam no musu foruma vai pazinam nedzivo kads Smiltene?
Pēdējo reizi labojis Eliina Trešdiena Jūlijs 20, 2011 2:39 pm; labots 1 reizi
Lapa 14 no 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Lapa 14 no 25