AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+18
shera
sirsninja
Mazais
Leila
Ronija
inly&bugy
Māriņa
Buciitis
Sanita
Ambera
Dream
Silkite
ajame
Žozefīna
Lily
Ruby
sassaa
Eliina
22 posters
Lapa 15 no 25
Lapa 15 no 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4739. Njā.... noskatījos video un man ļoti nepatīkami, ka tiesnesis neaizrādīja, jo reāli tak tas kretīns traucēja normāli izstādīties otram sunim. Un ja godīgi, nesaprotu, kāpēc uzvarēja tas suns, jo mugura viņam bij ieriktusi un kustībās viņš tikai rāvās uz priekšu, tātad viņam ir drusku vairāk temperamenta, bet suns, kas bij meitenei, kustējās ne sliktāk . Bet vispār tādiem nekorektiem hendleriem nav vietas suņu ringā
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
4740. Chau Buciiti :) Paldies ka atraadiijies, kaa Tipiitim klaajas??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4741. Kaads sveetdien nebrauc uz sirius izstaadi griizinjkalna parkaa? es pirmo reizi savas hendlera karjeras laika vilku izstadishu
4742. wwoow vini tak ir neneormali es nevaretu vilku izstadit
lai veicas!
lai veicas!
4743. Jaa tas vilks arii ir neapmaaciits.. tad jau redzesim ka mums ies
4744. whew tikko no izstades, vot tagad es saprotu kas tas ir izstadit kartigu, lielu suni nevis shitos mazinjos kurus nevar just pavadas galaa.. Pirmaa izstade bija sunim, savaa klasee dabuja teicami, uzruuca un uzreeja tiesnesei, zobus neradija bet kautka tiku gala.. un tad... skrieeeeeeenam 10 apljus, man gandriz sirds izleca pa muti tad pectam salidzinashana ar otru musu kuci, 2. vieta. otru suni izstadija mana tante kamer oma slepaas aiz krumiem jo sunji loti mekle omu, bet tomer izstadishanu uztic hendleriem
tagad ar bulcinjaam svinam 2xteicami un CAC
tagad ar bulcinjaam svinam 2xteicami un CAC
4745. Meitenes, šodien notika liela nelaime Džozefīne aizskrēja no sētas, esot redzēta rajonā un tad kautkur aizskrējusi. Tagad domāju, ka kāds viņu ir savācis jo viņai ir tāds raksturs, ka gatava iet pie jebkura un lekt jebkurā mašīnā.. tagad tikai JĀCER ka būs godīgi cilvēki, kas atdos! Man vienas nelaimes pēc otras.. es nesaprotu kas notiek pirms divām dienām Bruļiks jau praktiski sarunājās ar citu pasauli bet pateicoties vetārstiem viņu izglāba, un tagad atkal nelaimes....
4746.
Karolīn, kas notika mazajam skaistulītim? Ļoti ceru, ka Džozi atgriezīs sveiku un veselu
Karolīn, kas notika mazajam skaistulītim? Ļoti ceru, ka Džozi atgriezīs sveiku un veselu
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
4748. nekādu jaunumu.. pat negribu iedomāties kur un ko pašlaik Džozītis dara
Māriņa rakstīja:4746.
Karolīn, kas notika mazajam skaistulītim?
4749. Viņam sakarā ar ļoti, ļoti maziņo augumu ir liels risks. Vinjam bija palicis slikti, nokritaas cukura limenis un viss.. Bruļiks jau tika apklāts ar salvetīti pavisam nopietni... bet pašlaik negribu par to runāt, jo tomēr viss ir ok jo vetārsti labi pastrādāja lai suns, 6 stundu laikā, klīnikā atdzīvotos un nonāktu atpakaļ mājās..
4750. Nu labi , ka mazajam puikam viss beidzās labi
Nu turam īkšķus par Dzozīti
Nu turam īkšķus par Dzozīti
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Lily, šausmas, lasu un raudu!
Vai ir kas dzirdēts par Džozīti????? Varbūt jābrauc mums visiem palīgā un jāmeklē, jālīmē sludinājumi, jāapjautā cilvēki?
Vai ir kas dzirdēts par Džozīti????? Varbūt jābrauc mums visiem palīgā un jāmeklē, jālīmē sludinājumi, jāapjautā cilvēki?
Lexy- Hero
Lily, es Tev iesaku piezvanīt uz lielākajām radio stacijām (Radio Skonto, Radio SWH, SWH Rock, Radio Star FM, Latvijas radio 2 u.c. ) un izziņot, ka pazudis suns. Jo Jūrmalā ir daudz iebraucēju un viss ir iespējams.
4753. Lexy, paldies bet es domāju, ka nevajag palīdzību. Nekas nav dzirdēts un tas vēlvairāk liek domāt, ka atradējs ir negodīgs cilvēks, jo suns noteikti ir kautkur tepat rajonā atrasts ja vienīgi nav aizvests ar mašīnu. Bet ja cilvēks gribētu atdot tad jau sen būtu pazvanījis, sludinājumi ir salīmēti visur pie visiem kokiem un stūriem... Cilvēkus arī esam apjautājuši, ir redzējuši mazu un priecīgu sunīti skraidam gar visiem cilvēkiem... kuram gan neniezētu roka sev tādu paķert..
Lily, padoties tak tik viegli nedrīkst!!!! Jārunā ar cilvēkiem, jāatstāj kontaktinfo, ja nu pēkšņi kāds pamana, ka kaimiņos uzradies agrāk nebijis mazs suncis! Turies! Un saki, ja ko varam līdzēt!!!!
Lexy- Hero
4756. Lexy, esmu jau visiem garāmgājējiem izziņojusi un prasijusi, ja kāds pamanīs tad jau ziņos. Uzcēlu vakar visus savus draugus, ar rolleriem brauca un meklēja, līmēja lapiņas, sauca bet nekā.. Pēdējo reizi redzēta bērnu laukumiņā (viņa dievina bērnus) un cilvēki esot domājuši, ka saimnieks ir kautkur turpat.. bet tālāk nav redzēts kur suns aizgajis vai pazudis. Tieši ap to pašu laiku kad viņa tur tika redzēta es tur skrēju garām un saucu, prasiju mammām bet šīs teica ka nav redzējušas suni.
4758. Lily, vnk es zinu kā tas ir, kad pazūd suns. Pašai tā ir gadījies. Diemžēl savējo es neatradu, bet zinu, ka Džozis atgriezīsies mājās. Es jau tev teicu, ka varu braukt un palīdzēt meklēt...
4759. lily turies mes! turam visas 4X8 ķepas lai Džollija atrastos. es ieliku suni.lv un domāju ka tev ir jāpazvana vai jāraksta e-pasti uz visām radio stacijām, ja vēlies varu palidzēt. nosūtīšu uz e-pastiem vnk tā lai to dara viens cilvēks ja sāks visi tad radio ari nepriecāsies par 10 vienadiem epastiem
4760. Eliin, es jau auzrakstiiju uz vairaakaam radio stacijaam (skonto, swh, swh+, lr2, star fm). Gaidam..
Lapa 15 no 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Lapa 15 no 25