AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+18
shera
sirsninja
Mazais
Leila
Ronija
inly&bugy
Māriņa
Buciitis
Sanita
Ambera
Dream
Silkite
ajame
Žozefīna
Lily
Ruby
sassaa
Eliina
22 posters
Lapa 9 no 25
Lapa 9 no 25 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4535Ronija rakstīja:4534,
Sveiciens no pazudushajaam :) Nu esmu savu beebi beidzot piedzemdeejusi un gana labi apmaaciijusi,lai pati maaceetu dziivoties kaadu briisninju bez manis. Taa nu sviniigi pazinjoju, tiem kas veel nezin - Vikijas cilveekmaasinja Emiilija kaadu laiku jau dziivojas kopaa ar mums :) UN ESMU ATPAKALJ FORUMAA ar visaap, nu jau ujjjj, laikam sanaak 8 :)
Tev ir bēbis?Apsveicu.
Leila- Profesional
- Number of posts : 259
Dzīvesvieta : Rīga
4536 Ir gan )) Naski breecosha, kad vinjai kas neiik un Vikijas dikti miiljota :)
Pēdējo reizi labojis Ronija Ceturtdiena Februāris 17, 2011 8:28 pm; labots 1 reizi
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
4538 Nu Emim tagad meerkjis uznjemt Lauriņas svaru :)
Ronija- Moderator
4539. Ronij - prieks tevi redzeet atpakalj Staasti tagad kaa Vikijai iet? Kaa beebiiti uznjeema? Tagad pastaigaas laukaa kopaa ejiet?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4540
Nee ne, kopiigas pastaigas vel nespiid, araa paaraak auksts pat prieksh beebja, kur nu mazajai Vikijai :) Gaidam silto pavasari:)
Bet vispaar, ja neskaita pirmo uzruucienu beebim, Vikija vinju labi ir uznjeemusi, nu ju rokjeles aplaiza un buchas dod :)
Nee ne, kopiigas pastaigas vel nespiid, araa paaraak auksts pat prieksh beebja, kur nu mazajai Vikijai :) Gaidam silto pavasari:)
Bet vispaar, ja neskaita pirmo uzruucienu beebim, Vikija vinju labi ir uznjeemusi, nu ju rokjeles aplaiza un buchas dod :)
Ronija- Moderator
4541. Jaa jaa pareizi tachu aukstums veel laukaa jums, biju piemirsusi! Mums pashlaik apt +7 graadi bet es taapat salstu nost :(
Uzruuca?? Par ko tad? Ak mazaa nebeedne Vikija :D Cik tev Emiilijai jau ir meeneshi?
Uzruuca?? Par ko tad? Ak mazaa nebeedne Vikija :D Cik tev Emiilijai jau ir meeneshi?
Ruby- Estimable
4543. Vai sunim no cilvēka var pielipt Rota vīruss???
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
4544.
Ruby - Eim tūlīt būs apaļi 5 mēneši
Sanit - suņiem rota vīrus nevar pielipt!
Ruby - Eim tūlīt būs apaļi 5 mēneši
Sanit - suņiem rota vīrus nevar pielipt!
Ronija- Moderator
4545. Weeeeeeeeeeeeee ,Ronija ir atpakalj
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4548. Izstāde IUCB, starptautiskā, mēs varam piedalīties, t.i. mūsu klubs atzīst. reģistrācija līdz 6.03., maksā 18ls.
4550. man patik plakats jo izmantots ziedu fons tu jau saprati ko es domaju Lily
Dream kur tu pazudusi? ka tev iet? neplano kaut kad uz lietuva uz izstadi?
4552. neka uz manu epastu vina neatbildeja, ja nevajjag es neieshu lugties pedeja bridi atjegsies
Eliina rakstīja:4550. man patik plakats jo izmantots ziedu fons tu jau saprati ko es domaju Lily
4553. man ar patīk plakāta dizains
eh, Eliina, Dream būs pazudusi un izsvītrota +/- no normālas dzīves un aktivitātēm līdz jūnijam .... kad beidzot tikšu pie kārotā maģistra grāda tagad dien un nakti drukāju un drukāju
Bet tik un tā bez izstādēm jau nevar! uz Lietuvu braukšu jau 19.03. pēc LT Winnera :) Tu brauksi?
4554. ah pareizi tu tachu mums maacies busi ar diplonu kabataa veiksmigi izturet vel maz palicis.
es jau dikti gribetu uz lietuvas kadu izstadi aizbraukt bet neesmu registrejusies es jau domaju dienu pirms izstades nevis kadu laiku ieprieks... visam vasaras izstadem esmu nokvejusi pirmo cenu nezinu ko darit gaidit rudeni vai tomer iet ari uz paris izstadem vasara...
skonto busi tachu vai ne? mums pirma izstade junioros
es jau dikti gribetu uz lietuvas kadu izstadi aizbraukt bet neesmu registrejusies es jau domaju dienu pirms izstades nevis kadu laiku ieprieks... visam vasaras izstadem esmu nokvejusi pirmo cenu nezinu ko darit gaidit rudeni vai tomer iet ari uz paris izstadem vasara...
skonto busi tachu vai ne? mums pirma izstade junioros
4555. Malacis Dream, es tevi saprotu, man mamma tieši tāpat kā tu tagad sēž vislaik un raksta maģistra darbu Tad jau mēs ar Elīnu varēsim vasarā uz tavu izlaidumu braukt
4556. Oi meitenes, i nerunājat ... galva kūp, bet priecē doma ka kļūstam taču gudrākas un pasaulei par vienu "gudro blondīni" būs vairāk
droši sāciet jau kleitas šūt, svinības notiek 22.06. ... zinu ka pat laiks bij' zināms cikos, bet neatceros
Eliina, būšu Skonto uz uzvarētāju ar Dragonu un Asterixu, tiksimies ;)
4557. Riit saakaas Crufts 2011
Crufts TV (live): http://www.dfscrufts.tv/
Crufts TV (live): http://www.dfscrufts.tv/
Ruby- Estimable
4558. paldies Ruby par info
tu brauksi skatiites?
mums majas sodien ciemos tris burvigas damas Lote, Sara un Neta
meitenem baliite
tu brauksi skatiites?
mums majas sodien ciemos tris burvigas damas Lote, Sara un Neta
meitenem baliite
4559. Eliin - jaa braukshu braukshu, peec 9 stundaam jaabuut lidostaa, nekas veel nav sadariits, veel soma jaasakraamee, nav domaajamais galiigi man shodien, skola shonedeelj nomocijusi galiigi, divi lieli projekti bija jaanodod cetrudien un piektdien, neguleetas naktis, stress, tagad juutos kaa no laivas izmesta :(
Shodien bijaam pie veta, Lurdesai un Ruksim uz vakciinaam, Roksis stipri nokrities svaraa, peedeejo reizi kad sveeraamies pie veta bija 2.7 kg, shodien 2.4kg
Peec izskataa izskataas pilniigi normaali, ne par tievu ne par resnu, viss it kaa kaartiibaa, bet kapeec svars taa nokrities? Hmmm diivaini...
Shodien bijaam pie veta, Lurdesai un Ruksim uz vakciinaam, Roksis stipri nokrities svaraa, peedeejo reizi kad sveeraamies pie veta bija 2.7 kg, shodien 2.4kg
Peec izskataa izskataas pilniigi normaali, ne par tievu ne par resnu, viss it kaa kaartiibaa, bet kapeec svars taa nokrities? Hmmm diivaini...
Ruby- Estimable
Lapa 9 no 25 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 25
Lapa 9 no 25