AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+18
shera
sirsninja
Mazais
Leila
Ronija
inly&bugy
Māriņa
Buciitis
Sanita
Ambera
Dream
Silkite
ajame
Žozefīna
Lily
Ruby
sassaa
Eliina
22 posters
Lapa 8 no 25
Lapa 8 no 25 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4510. Sanita, kucēni savus saimniekus jau ir atraduši un jums par tiem nav jāuztraucas.
Lily rakstīja:4510. Sanita, kucēni savus saimniekus jau ir atraduši un jums par tiem nav jāuztraucas.
4511. Lily, es neuztraucos!
Jautāju pēc kāda principa izvēlas kucēnus, kuriem kupēt astes? Manuprāt, normāls jautājums.
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Sanita rakstīja:
pēc kāda principa izvēlas kucēnus, kuriem kupēt astes?
4512. ik pec 3 1,2 3- kupejam
kada sarpiiba?
4514. Vai tiešām šajā forumā drīkst interesēties tikai par titulu nozīmi un izstādēm?
Ir visādas citas lietas, kas mani interesē, tādēļ arī prasu.
Nekāda foruma aktivitāte nebūs, ja drīkstēs runāt tikai par noteiktām tēmām.
Kas citam šķiet saprotams, tas citiem iespējams nav tik zināms..
Ir visādas citas lietas, kas mani interesē, tādēļ arī prasu.
Nekāda foruma aktivitāte nebūs, ja drīkstēs runāt tikai par noteiktām tēmām.
Kas citam šķiet saprotams, tas citiem iespējams nav tik zināms..
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
4515. Meitenes nebrīnaties, ka foruma aktivitāte ir zema, ja jau mums nav saprotoši forumieši. Piekrītu Sanitai, ka daudz kas nav zināms. Jo ne visiem mājās ir padsmit suņi un ne visi strādājam Vet klīnikās.
4516. Ir triis lietas kuras shajaa sakaraa veeleetos pateikt:
1) Es tieshaam uzskatu ka shis forums ir ljoti ljoti draudziigs, mums taadu nopietnu striidu nemaz nav bijis. Kaa piem ir citos Latvieshu forumos?? It iipashi sunjuinieku - man pilniigi riebjas lasiit, viena vieniiga paarmeshana, paargudriibas un arii rupjiibas!!! Tur labi nodereetu teiciens - kaads saimnieks, taads suns Esmu sho forumu iemiiljojusi jo te taa nenotiek :)
2) Aktivitaates zinjaa - ok, gadaas klusaaki briizhi, bet visaa visumaa, es neuzskatu ka te nav aktivitaates. Un kapeec juus domaajat ka par kaadu teemu ir aizliegts runaat?? Mums pat taadi striidi nav bijushi un nekad neviena teema nav bijusi aizliegta!
3) To sludinaajumu ko Sanita ievietoja tajaa postaa, es kaadu briitinju atpakalj redzeeju un tieshi taapat kaa vinja, nobriiniijos un nodomaaju to pashu!
1) Es tieshaam uzskatu ka shis forums ir ljoti ljoti draudziigs, mums taadu nopietnu striidu nemaz nav bijis. Kaa piem ir citos Latvieshu forumos?? It iipashi sunjuinieku - man pilniigi riebjas lasiit, viena vieniiga paarmeshana, paargudriibas un arii rupjiibas!!! Tur labi nodereetu teiciens - kaads saimnieks, taads suns Esmu sho forumu iemiiljojusi jo te taa nenotiek :)
2) Aktivitaates zinjaa - ok, gadaas klusaaki briizhi, bet visaa visumaa, es neuzskatu ka te nav aktivitaates. Un kapeec juus domaajat ka par kaadu teemu ir aizliegts runaat?? Mums pat taadi striidi nav bijushi un nekad neviena teema nav bijusi aizliegta!
3) To sludinaajumu ko Sanita ievietoja tajaa postaa, es kaadu briitinju atpakalj redzeeju un tieshi taapat kaa vinja, nobriiniijos un nodomaaju to pashu!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4517. man uzrodas "pieludzeji"
http://www.ss.lv/lv/animals/dogs/russkiy-toy-gladkosh/
ludzu pazinojiet jus ari par parkapumu! paldies
http://www.ss.lv/lv/animals/dogs/russkiy-toy-gladkosh/
ludzu pazinojiet jus ari par parkapumu! paldies
4518. Eliin es tur neko neredzu? Kaads paarkaapums?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4520. es arii neredzu vairs,ko nokavéju atkal?
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4522. Gribējām palielīties, ka takā Džozefīne savā izstāžu karjerā pagaidām ir paņēmusi pauzi, uz savu otro izstādi vakar devās māsiņa Džollija. Un vakar sanāca tā, ka ringā mani nomainīja oma un pirmo reizi mūžā izstādija toju un... Džollija ieguva savu otro LJU un junioru bestā 2. vietu!!!!! Knapi, knapi pirmā... bet tomēr bija daudz kļūdu un esam ļoti priecīgas, jo pirmo vietu ieguva tiešām skaists garspalvainais čihs.. Bestā konkurence bija apmēram 15 suņi.
4523. Apsveikumi !
Vai Džollija ir tikpat aktīva kā Džozefīne ?
Vai Džollija ir tikpat aktīva kā Džozefīne ?
Pēdējo reizi labojis Žozefīna Pirmdiena Februāris 07, 2011 4:29 pm; labots 1 reizi
4524. Paldies
Nē, pilnīgi nē... viņai ir problēmas izstādēs, viņa neiet ringā un tapēc arī nācās omai pašai izstādīt, ar omu labāk iet. Džollija ir pilnīgi savādāka raksturā, jo tajā svarigājā vecumā kad vajadzēja socializēt viņa nogulēja mēnesi ar ģipsi būrī.. :( Takā var teikt pirmā pastaiga pie siksniņas viņai bija 6 mēnešos, un tas jau bija daudz par vēlu, tapēc arī tāda uzvedība izstādēs, bet mēs strādāsim, trennēsimies un nepadosimies :)
Nē, pilnīgi nē... viņai ir problēmas izstādēs, viņa neiet ringā un tapēc arī nācās omai pašai izstādīt, ar omu labāk iet. Džollija ir pilnīgi savādāka raksturā, jo tajā svarigājā vecumā kad vajadzēja socializēt viņa nogulēja mēnesi ar ģipsi būrī.. :( Takā var teikt pirmā pastaiga pie siksniņas viņai bija 6 mēnešos, un tas jau bija daudz par vēlu, tapēc arī tāda uzvedība izstādēs, bet mēs strādāsim, trennēsimies un nepadosimies :)
4526. Jā viņai priekšējā kāja bija lauzta elkonī divās vietās, ļooti slikts lūzums.. Dr. Drapče pateica, ka visu mūžu noteikti klibos.. bet mēs cerējām un darijām visu, un tagad pat nevar pamanīt, ka būtu kas bijis lauzts! viņai super viss sadzija, un izveseļojās. Tikai tiesneši pamana, kad čamda kājiņu, bet ar ārsta zīmi viss ir ok :)
4427. Redz, cik forši, ka izveseļojās un labi saauga kājiņa. Braši turējas Džollija laikam.
Oho, tiesneši mēdz arī kājiņas čamdīt ?
Oho, tiesneši mēdz arī kājiņas čamdīt ?
4428. oi, nu ko tik tiesneši nemēdz čamdīt :D būtībā viņiem ir viss jāizčamda, un kājas jau nu noteikti ir svarīgi :)
4530. varbùt kàds izspéléja sliktu joku ???
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4531. ta izskatas, ar fumora izjutu nav apveltis sis cilveks.. galvenais ka telefona nummurs bija mans!
4532. Elīna, nedraugi - idioti netrūkst pasaulē nevienam. Cilvēkiem šitādas muļķības parasti nāk prātā aiz bezdarbības. Drausmas.
4534,
Sveiciens no pazudushajaam :) Nu esmu savu beebi beidzot piedzemdeejusi un gana labi apmaaciijusi,lai pati maaceetu dziivoties kaadu briisninju bez manis. Taa nu sviniigi pazinjoju, tiem kas veel nezin - Vikijas cilveekmaasinja Emiilija kaadu laiku jau dziivojas kopaa ar mums :) UN ESMU ATPAKALJ FORUMAA ar visaap, nu jau ujjjj, laikam sanaak 8 :)
Sveiciens no pazudushajaam :) Nu esmu savu beebi beidzot piedzemdeejusi un gana labi apmaaciijusi,lai pati maaceetu dziivoties kaadu briisninju bez manis. Taa nu sviniigi pazinjoju, tiem kas veel nezin - Vikijas cilveekmaasinja Emiilija kaadu laiku jau dziivojas kopaa ar mums :) UN ESMU ATPAKALJ FORUMAA ar visaap, nu jau ujjjj, laikam sanaak 8 :)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Lapa 8 no 25 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25
Lapa 8 no 25