AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+18
shera
sirsninja
Mazais
Leila
Ronija
inly&bugy
Māriņa
Buciitis
Sanita
Ambera
Dream
Silkite
ajame
Žozefīna
Lily
Ruby
sassaa
Eliina
22 posters
Lapa 7 no 25
Lapa 7 no 25 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4485. Jā, šī diena sākās vienkārši briesmīgi. Pēc šīm ziņām grūti bija savākties un sākt strādāt...
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
4486. Es vēl joprojām nevaru, nespēju aptvert un noticēt šīm ziņām.....par Mārtiņu Freimani.........
Lai viņam vieglas smiltiņas !
Lai viņam vieglas smiltiņas !
4487. inly&bugy - ar atgriesanos prieks bija tevi satikt. Bugatii garsoja versa adas? kemmiti jau izmeginaji?
sodien darba no rita kad uzzinaju par Freimani biju vnk soka... tik skumji.. pec darba aizgaju pie draudzenes tvneta no skatijos tautas balsi un apraudaajos
sodien darba no rita kad uzzinaju par Freimani biju vnk soka... tik skumji.. pec darba aizgaju pie draudzenes tvneta no skatijos tautas balsi un apraudaajos
4488. Šī vispār ir vienkārši drausmīga nedēļa - traģēdija Maskavā, otrdienas neprāts Jēkabpilī, vakardien Mārtiņš Freimanis... Nju šausma, kas ar pasauli notiek!
Ruby, ziņās teica, ka viņam esot bijis smags elpceļu iekaisums. G.Račs teica, ka Freimanim jau pirms tam ir bijušas kaut kādas veselības problēmas, pret kurām viņš neesot attiecies nopietni.
Tad secinājums, ka ar veselību nevar jokot, un pārlieku liela piesardzība nenāk pa ļaunu.
Meitenes ēdam ķiplokus, dzeram ingvera tēju, ēdam medu, dzērvenes un turamies..
Ruby, ziņās teica, ka viņam esot bijis smags elpceļu iekaisums. G.Račs teica, ka Freimanim jau pirms tam ir bijušas kaut kādas veselības problēmas, pret kurām viņš neesot attiecies nopietni.
Tad secinājums, ka ar veselību nevar jokot, un pārlieku liela piesardzība nenāk pa ļaunu.
Meitenes ēdam ķiplokus, dzeram ingvera tēju, ēdam medu, dzērvenes un turamies..
4489. Jaa Buciit, taa dzirdeeju...
Nevar nevar ar veseliibu jokoties, taadaa sakaraa esmu oficiaali uzsaakusi jaunu periodu savaa dziivee, pirmaamkaartaam muusu gjimenes edienkarti esam mainiijushi pa visiem 360 graadiem, eedam ljoti ljoti veseliigi, esam uzsaakushi apmekleet uztura skolu, riit mums tikshanaas ar dietalogu, kas paarbaudiis visiem mums visus raadiitaajus un noteiks kam vairaak jaapieveersh uzmaniiba! Kaut kas jaasaak dariit!!
Nevar nevar ar veseliibu jokoties, taadaa sakaraa esmu oficiaali uzsaakusi jaunu periodu savaa dziivee, pirmaamkaartaam muusu gjimenes edienkarti esam mainiijushi pa visiem 360 graadiem, eedam ljoti ljoti veseliigi, esam uzsaakushi apmekleet uztura skolu, riit mums tikshanaas ar dietalogu, kas paarbaudiis visiem mums visus raadiitaajus un noteiks kam vairaak jaapieveersh uzmaniiba! Kaut kas jaasaak dariit!!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
4490. HELP?!!
Tikko pārrados mājās un skatos, ka uz grīdas ir mani sudraba auskari (mazas čūskiņas) bez aiztaisāmajiem (ķepiņām). Mona acīmredzot uzkāpusi uz galda un paņēmusi. Izmeklējos pa visu māju, nekur aiztaisāmos neatradu..
Tātad viņai vēderā laikam tie ir.. Ko tas var viņai nodarīt???
Gaidīšu, kad viņa nokārtosies pa lielam.. varbūt ko atradīšu.. :(
Tikko pārrados mājās un skatos, ka uz grīdas ir mani sudraba auskari (mazas čūskiņas) bez aiztaisāmajiem (ķepiņām). Mona acīmredzot uzkāpusi uz galda un paņēmusi. Izmeklējos pa visu māju, nekur aiztaisāmos neatradu..
Tātad viņai vēderā laikam tie ir.. Ko tas var viņai nodarīt???
Gaidīšu, kad viņa nokārtosies pa lielam.. varbūt ko atradīšu.. :(
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
4491. Vai kjepinjas bija klaat auskarinjiem? Ja jaa tad mani maac shaubas ka vinja buutu taa njeemusies un vinjas nonjeemusi!?!
Cik ilgi atpakalj tu vinju atstaaji, cik ilgi vinja bija viena? Ja nesen/neilgi tad var meegjinaat saals bumbinjas dot (savelj ar mazliet uudens), mute valjaa un bumbinja riikliitee iekshaa, es Roksim taa vienreiz izraisiiju vemshanu, vinja gliemezi norija, bet briidinu ka peec tam jutaas dikti drankjiigi.
Tev vets ir sazvanaams? Vajadzeetu piezvaniit, uzjautaat siikaak, ko dariit, vai var gaidiit?
Cik ilgi atpakalj tu vinju atstaaji, cik ilgi vinja bija viena? Ja nesen/neilgi tad var meegjinaat saals bumbinjas dot (savelj ar mazliet uudens), mute valjaa un bumbinja riikliitee iekshaa, es Roksim taa vienreiz izraisiiju vemshanu, vinja gliemezi norija, bet briidinu ka peec tam jutaas dikti drankjiigi.
Tev vets ir sazvanaams? Vajadzeetu piezvaniit, uzjautaat siikaak, ko dariit, vai var gaidiit?
Ruby- Estimable
4492. Visu dienu bija viena, kamēr mēs darbā. Ķepiņas bija klāt, protams.
Uzvedība nav mainījusies - ir žirgta un ārdās ar bērnu kopā.
Domāju gaidīt rītdienas nokārtošanos..
Uzvedība nav mainījusies - ir žirgta un ārdās ar bērnu kopā.
Domāju gaidīt rītdienas nokārtošanos..
Sanita- Hero
4493. Varbuut iedod vinjai kaut ko veel papildus eest, piem kaadu jogurtu vai biezpienu lai veeders saak darboties un izved nelielaa pastaigaa, puncis saaks straadaat un aatraak viss buus aaraa?!? Neaiizmirsti maisinju panjemt un savaakt kakuci :D aiiii buus jautri!!!
Prieks ka vinja juutaas labi :)
Prieks ka vinja juutaas labi :)
Ruby- Estimable
4494. vari iedot vazilinellu ja gribi lai iznak ara atrak,bet auskaru kepinas jau nav asas un diez gam mazas,tapec domaju ka nekas traks nevar notik ja ari vinas ir noritas.
4495. Eliina, jautājums Tev - tā kaklasiksniņa Amēlijai (attēlā augšā), kur Tu iegādājies tādu siksniņu ?
Es jau kādu laiku meklēju tādu kaklasiksnu priekš Nikas un Koras. Depo un Dinozoo ir liela izvēle, bet nav tieši tas, ko es gribu.
www.e-lilly.lv it kā būtu, bet izmēri pārāk lieli, arī www.lusydog.lv ir lieli izmēri. :(
Es jau kādu laiku meklēju tādu kaklasiksnu priekš Nikas un Koras. Depo un Dinozoo ir liela izvēle, bet nav tieši tas, ko es gribu.
www.e-lilly.lv it kā būtu, bet izmēri pārāk lieli, arī www.lusydog.lv ir lieli izmēri. :(
4497. mums kaklasiknina tika taisita pec pasutijuma.
ja interesee varu sarunat
ja interesee varu sarunat
4498. Protams, ka interesē. Bet otrs svarīgs jautājums, cik tas prieks maksā ??
Tu uzzini, Eliina, lūdzu, kas un kā.
Es jau paskatījos, ka Triera arī taisa uz pasūtījumu tieši tādu kaklasiksniņu, kādu gribu, tikai vēl jāuzzina cenas.
Tu uzzini, Eliina, lūdzu, kas un kā.
Es jau paskatījos, ka Triera arī taisa uz pasūtījumu tieši tādu kaklasiksniņu, kādu gribu, tikai vēl jāuzzina cenas.
4499. Kaa Monai iet, Sanit??
Ruby- Estimable
Ruby rakstīja:4499. Kaa Monai iet, Sanit??
4500. Paldies, viss kārtībā! :)
Sanita- Hero
4501. Tipītis vakar kļuva par krusttēvu! Tipīša māsiņai vakar piedzima maziņš čihu puisītis!
Buciitis rakstīja:4501. Tipītis vakar kļuva par krusttēvu! Tipīša māsiņai vakar piedzima maziņš čihu puisītis!
4502. Oo forši! Apsveicu!
Sanita- Hero
4503. ooo,super.kàda bilde arii bùs???
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
4504. Uzprasīsimies ciemos, vismaz es, tad mēģināšu dabūt kādu bildīti
4505. Hi hi Buciit apsveicu
es jau mazo redzeju bildite un vido ieraksta
es jau mazo redzeju bildite un vido ieraksta
4506. Es ar redzēju video un bildītes. Maziņais cīsiņš ir dievīgā krāsā!
4507. Skatos Lily meklē saviem kucēniem saimniekus.
http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/russkiy-toy-gladkosh/cgbol.html
Rakstīts, ka ir arī meitenes ar kupētām astēm. Pēc kāda principa izvēlas kucēnus, kuriem kupēt astes?
http://www.ss.lv/msg/lv/animals/dogs/russkiy-toy-gladkosh/cgbol.html
Rakstīts, ka ir arī meitenes ar kupētām astēm. Pēc kāda principa izvēlas kucēnus, kuriem kupēt astes?
Pēdējo reizi labojis Sanita Ceturtdiena Februāris 03, 2011 10:04 am; labots 2 reizes
Sanita- Hero
Eliina rakstīja:4487. inly&bugy - ar atgriesanos prieks bija tevi satikt. Bugatii garsoja versa adas? kemmiti jau izmeginaji?
Elīn, man ar bija prieks tevi satikt. Baugatti pirmo gabalu, ko iedevu, notiesāja vienā vakarā. Tagad otro jau nedēļu moca
Ķemīte vienbrīd tā kā dikti patīk, pēc brītiņa apnīk un sāk man kost rokā :)
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
4509. Kāpēc Lily neatbild?!
Sanita- Hero
Lapa 7 no 25 • 1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25
Lapa 7 no 25