AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
+18
shera
sirsninja
Mazais
Leila
Ronija
inly&bugy
Māriņa
Buciitis
Sanita
Ambera
Dream
Silkite
ajame
Žozefīna
Lily
Ruby
sassaa
Eliina
22 posters
Lapa 6 no 25
Lapa 6 no 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Re: AIZSKAITAM LIIDZ MILJONAM!!!
4460. oho gads nevar sakties bez izstadem ne?
super!!! Malachi apsveiicu
super!!! Malachi apsveiicu
4461. hihi, bet protams, bez izstādēm nu nekādas dzīves paldies
Eliina, laižam 22.01. uz Daugavpili?
Eliina, laižam 22.01. uz Daugavpili?
4463. vēl vari pārdomāt! Šodien pēdējā reģ. diena! Mēs pieteicāmies Abi puiši brauks iekarot Latgali
4464. bija pedeja registracija lidz 31.12 tad lidz 03.01 tagaad lidz 9 pagarinaja? :)
4465. Nu ja, pagarināta līdz šodienai! Pasteidzies!
Vakar braucu mājās un nožēloju ka nepiereģistrējos. Šodien ielīdu saitā un ... aiz priekiem nosūtīju reģistrāciju
Vakar braucu mājās un nožēloju ka nepiereģistrējos. Šodien ielīdu saitā un ... aiz priekiem nosūtīju reģistrāciju
4466. nu ne es jau nolemu ka negirbu,jo man vel kuceni nav jegas tiesam..
4469. Dream, es varbuut buushu Daugavpilii, un cerams ka tavus abus puishus satikshu un beidzot Faičiku samīļošu dzīvē :))
4470. Eliina, turēsim tevi pie vārda
oooo super, Lily! Vismaz kāda priecīga vēsts, noteikti priecāsimies tevi redzēt, tikai ... Faičiks tur nepiedalīsies, bet gan Red Dragons un Asterix !
oooo super, Lily! Vismaz kāda priecīga vēsts, noteikti priecāsimies tevi redzēt, tikai ... Faičiks tur nepiedalīsies, bet gan Red Dragons un Asterix !
4471. aiiii atkal es savu sapni nepiepildīšu par sava sapņu suņa Faičika samīļošanu.. nu nekas, redzēšu vismaz dzīvē Asterixu :)
4472. Lily - nespeju noticet ka Dream no tevis slepj Faichiku un tev vel nav bijis tas gods ar vinu iepazities
Dream - mes ar tevi tiekamies 5.februaari uz LDSK izstaadi ne?!
kas seit par klusumu, kur jus visas nolidusas ierakusas darbos, macibas?
man piemeram ir miega bads, es itka izgulos, bet darbs atnem speku, kaut arii nav nekas gruts... vnk pietrukst saules dotas energijas. atsaku iet uz solariju tas nedaudz palidz,bet aizrauties negribas..
aa vel saku apemklet aerobiku,tas ir vnk fantastiski, pec skolas beigsanas 2 gadus nebiju ar sportu nodarbojusies, pec katras nodarbas jutos ka no jauna piedzimusi
Dream - mes ar tevi tiekamies 5.februaari uz LDSK izstaadi ne?!
kas seit par klusumu, kur jus visas nolidusas ierakusas darbos, macibas?
man piemeram ir miega bads, es itka izgulos, bet darbs atnem speku, kaut arii nav nekas gruts... vnk pietrukst saules dotas energijas. atsaku iet uz solariju tas nedaudz palidz,bet aizrauties negribas..
aa vel saku apemklet aerobiku,tas ir vnk fantastiski, pec skolas beigsanas 2 gadus nebiju ar sportu nodarbojusies, pec katras nodarbas jutos ka no jauna piedzimusi
4473. Jā es arī nespēju noticēt, ka Dream slēpj no manis Faičiku
Malacis Eliin, man arī tāpat bija kad atsāku iet uz dejošanu pēc 1,5 gada pauzes :)
Malacis Eliin, man arī tāpat bija kad atsāku iet uz dejošanu pēc 1,5 gada pauzes :)
4474. Es tomēr uz Daugavpili nebraucu, jo mūsu vilciņu atšuva- pateica ka pa daudz ir suņu jau piereģistrējušies, kaut nauda jau bija samaksāta oktobrī.. ļoti jocīgi, bet nu 3dien vel zvanīsim...
4475. es arī beidzot esmu atgriezusies ... Pēc lielā brauciena uz Tartu saķēru tādu vīrusu ka nedēļu akla, ar grādiem un nopampusi staigāju pa māju Ne dators ne tv ... visas dienas kā lielās mocībās
Eliina, mēs tiksimies 05.02. noteiktiEliina rakstīja: Dream - mes ar tevi tiekamies 5.februaari uz LDSK izstaadi ne?!
Lily, tā nedrīkst Tev jābrauc!Lily rakstīja:4474. Es tomēr uz Daugavpili nebraucu, jo mūsu vilciņu atšuva- pateica ka pa daudz ir suņu jau piereģistrējušies, kaut nauda jau bija samaksāta oktobrī.. ļoti jocīgi, bet nu 3dien vel zvanīsim...
4476. Meitenes, palīdziet ar idejām - man ir nepieciešama dāvanas ideja vīrietim...
Gribu kaut ko foršu, neaizmirstamu, ar erotisku pieskaņu, oriģinālu, patīkamu.
Man it kā dažas idejas ir, bet iedomājos pajautāt Jums - varbūt kādreiz ir gadījies meklēt dāvanu vīrietim.
Gribu kaut ko foršu, neaizmirstamu, ar erotisku pieskaņu, oriģinālu, patīkamu.
Man it kā dažas idejas ir, bet iedomājos pajautāt Jums - varbūt kādreiz ir gadījies meklēt dāvanu vīrietim.
4477. tas vinjam dzimshanas dienà vai uz valentiina dienu? Varbùt kailfoto sesiju pie profesionàla fotogràfa vai masazhu eljljas?!!!
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
ajame rakstīja:4478. Pūkainie rokudzelži un acu apsējs
4479. Tāda lietiņa jau ir dāvināta. Ideja ir ļooooti laba un forša !
4480. Silkite, masāžas eļļas un masāžiņa ir forša ideja, tas jau man arī bija prātā - tā būs viena daļiņa no dāvanas.
Meitenes, kukū, palīdziet vēl lūūūdzu ar idejām dāvanai vīrietim.
Dzimšanas dienā.
Meitenes, kukū, palīdziet vēl lūūūdzu ar idejām dāvanai vīrietim.
Dzimšanas dienā.
4481. Idejas jau var pasniegt dažādas, bet vai tās būs piemērotas konkrētajam vīrietim.
Manam Mīļumam patīk, ka es pati viskaut ko interesantu uzmeistaroju un izdomāju. Interesantas dāvaniņas var izvēlēties vīrietim kaut ko no www.picturehappy.lv (kalendāru vai kanvu ar kādu skaistu bildi). Vēl ir interesantas dāvaniņas www.dāvanuserviss.lv Manam vīrietim patiktos, ja uzdāvinātu, piemēram, dienu divatā Līvu akvaparkā. It kā bērnišķīgi, bet toties atpūta un nekas tāds ko darītu ikdienā!
Manam Mīļumam patīk, ka es pati viskaut ko interesantu uzmeistaroju un izdomāju. Interesantas dāvaniņas var izvēlēties vīrietim kaut ko no www.picturehappy.lv (kalendāru vai kanvu ar kādu skaistu bildi). Vēl ir interesantas dāvaniņas www.dāvanuserviss.lv Manam vīrietim patiktos, ja uzdāvinātu, piemēram, dienu divatā Līvu akvaparkā. It kā bērnišķīgi, bet toties atpūta un nekas tāds ko darītu ikdienā!
4482. Karstas zinas no Igaunijas.
Sarina ir kluvusi par Igaunijas JCH tagad gaida bestu!
Sarina ir kluvusi par Igaunijas JCH tagad gaida bestu!
4483. oooo super! Un Saarinja nosleedz arii BALTIJAS JAUNO ČEMPIONU! apsveicam!
4484. Shoriit atveru zinjas un lasu ka Mārtiņš Freimanis miris no gripas...... kas tas par aarpraatu, ka 33 gados jaamirst no gripas komplikaacijaam!?!!? Pilniigs shoks!!! Kas tik tagad nenotiek....
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Lapa 6 no 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Lapa 6 no 25