Konkurss #1 (Ziemassvetku noskanas)
+8
Sanita
Ronija
Elīna
lilucis
Eliina
Silkite
Dream
Admin
12 posters
Lapa 1 no 2
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Konkurss #1 (Ziemassvetku noskanas)
Ta izdomaju ,ka vajadzetu uzcelt jaunu kategoriju par konkursiniem ja nee, tad buutu baigais sviests. :D
Taatad....- Taisam, fantazejam, veidojam un celam gaissa savas bildes (Max-2) ar ziemas un Ziemassvetku noskanam. Termins- sakot ar sho dienu (9.12) liidz pat 20.12 un pirms Ziemassvetkiem pazinosim uzvaretaju un uzvaretaja bilde tiks ievetota kaa galvenaa bilde (paslaik bildee atrodas sunitis ar sirsninu) + parsteigums :D
Noteikumi:
*Tatad termins 9.12 - 20.12
*Liekam leitaa visas savas fantaazijas
*Drikst izmantot tadas lietas kaa- PhotoScape u.c, lai uzlabotu kvalitati utt..
*Sheit velams pieteikties visiem kuri piedalisies shajaa konkursaa.
*Bildes pec termina vairs nepienemu.
*Balsosana: Savas bilzu simpatijas sutiet man privaati un kokursa beigas tas tiks publiceets
P.S bildeem izveidosu citu sadalju
P.P.S- kad sadalja bus izveidota varat jau lenam sakt likt iegsa bildes.
Taatad....- Taisam, fantazejam, veidojam un celam gaissa savas bildes (Max-2) ar ziemas un Ziemassvetku noskanam. Termins- sakot ar sho dienu (9.12) liidz pat 20.12 un pirms Ziemassvetkiem pazinosim uzvaretaju un uzvaretaja bilde tiks ievetota kaa galvenaa bilde (paslaik bildee atrodas sunitis ar sirsninu) + parsteigums :D
Noteikumi:
*Tatad termins 9.12 - 20.12
*Liekam leitaa visas savas fantaazijas
*Drikst izmantot tadas lietas kaa- PhotoScape u.c, lai uzlabotu kvalitati utt..
*Sheit velams pieteikties visiem kuri piedalisies shajaa konkursaa.
*Bildes pec termina vairs nepienemu.
*Balsosana: Savas bilzu simpatijas sutiet man privaati un kokursa beigas tas tiks publiceets
P.S bildeem izveidosu citu sadalju
P.P.S- kad sadalja bus izveidota varat jau lenam sakt likt iegsa bildes.
Veiksmi.
:flover:Pēdējo reizi labojis Admin Otrdiena Decembris 09, 2008 10:33 pm; labots 2 reizes
Re: Konkurss #1 (Ziemassvetku noskanas)
ja jaapiesakaas sheit, tad piesakamies ... mees piedalamies ;)
nu vismaz meegjinaasim :roll:
nu vismaz meegjinaasim :roll:
mees arii piedalamies :D
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
mēs ar centīsimies! :)
Elīna- Hero
- Number of posts : 627
Dzīvesvieta : Rīga
Mees ar meegjinaasim:)
Ronija- Moderator
- Number of posts : 2644
Dzīvesvieta : Latvija
Piedalaamies! ;)
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
mees ar vareetu pacensties kaut ko sagatavot :)
Laurinja- Prospect
- Number of posts : 60
Dzīvesvieta : Rīga
Mēs arī mēģināsim!!!
wiive- Newbie
- Number of posts : 28
Dzīvesvieta : Jūrmala
Admin man šķiet, ka drusku pietrūkst līdz galam izdomāti balsošanas noteikumi. Piemēram, drīkst vai nedrīkst balsot par savām bildēm(protams foršāk ja nedrīkst), labi, ja ielikta 1 bilde tad pasaki ielicēja niku par kura bildi balso un viss skaidrs, bet ja ielicējs ielicis 2 bildes...kā ir tad? Vai tad balso par abām, vai jāapraksta tā par kuru balso...
lilucis rakstīja:Admin man šķiet, ka drusku pietrūkst līdz galam izdomāti balsošanas noteikumi. Piemēram, drīkst vai nedrīkst balsot par savām bildēm(protams foršāk ja nedrīkst), labi, ja ielikta 1 bilde tad pasaki ielicēja niku par kura bildi balso un viss skaidrs, bet ja ielicējs ielicis 2 bildes...kā ir tad? Vai tad balso par abām, vai jāapraksta tā par kuru balso...
Par savam- protams ka nedrikst. Dienaa var balsot 2 reizes, vienalga par kuru protams iznemot savejo. Vestule uzraksti niku un ar to man pietiks.
hmm bet piemeeram ja tam vienam nikam ir 2as bildes - viena patiik otra ne :) ? un grib balsot par konkreeetu vienu bildi?Admin rakstīja:lilucis rakstīja:Admin man šķiet, ka drusku pietrūkst līdz galam izdomāti balsošanas noteikumi. Piemēram, drīkst vai nedrīkst balsot par savām bildēm(protams foršāk ja nedrīkst), labi, ja ielikta 1 bilde tad pasaki ielicēja niku par kura bildi balso un viss skaidrs, bet ja ielicējs ielicis 2 bildes...kā ir tad? Vai tad balso par abām, vai jāapraksta tā par kuru balso...
Par savam- protams ka nedrikst. Dienaa var balsot 2 reizes, vienalga par kuru protams iznemot savejo. Vestule uzraksti niku un ar to man pietiks.
Admin, kaa tu zinaasi kura bilde buus iistaa ?
Ak jaa un veel ... atvainojos, ka dumi jautaajumi, bet skaidriibai jaabuut :roll:
ja balsot atljauts divas reizes, vai par vienu un to pashu niku+bildi 2 x dienaa var balsot :)??
Dream rakstīja:hmm bet piemeeram ja tam vienam nikam ir 2as bildes - viena patiik otra ne :) ? un grib balsot par konkreeetu vienu bildi?Admin rakstīja:lilucis rakstīja:Admin man šķiet, ka drusku pietrūkst līdz galam izdomāti balsošanas noteikumi. Piemēram, drīkst vai nedrīkst balsot par savām bildēm(protams foršāk ja nedrīkst), labi, ja ielikta 1 bilde tad pasaki ielicēja niku par kura bildi balso un viss skaidrs, bet ja ielicējs ielicis 2 bildes...kā ir tad? Vai tad balso par abām, vai jāapraksta tā par kuru balso...
Admin, kaa tu zinaasi kura bilde buus iistaa ?
Ak jaa un veel ... atvainojos, ka dumi jautaajumi, bet skaidriibai jaabuut :roll:
ja balsot atljauts divas reizes, vai par vienu un to pashu niku+bildi 2 x dienaa var balsot :)??
Jā jā..es arī par to pašu... a varbūt es gribu tikai par vienu no divām balsot...
Un vēl tāds ieteikums turpmākam...manuprāt balsošanu vajadzētu sākt, tad kad beidzies termiņš iesniegt bildes, jo tie kas ieliks bildes pēdējā vai priekšpēdējā dienā, lai arī cik krutas bildes, viņiem ir reāli mazākas iespējas savākt tik daudz balsu skaitu, kā ātrāk ieliktām bildēm...
Piedod, tikai lūdzu neapvainojies Admin, es ļoti labi saprotu, ka tas viss sākumā ir sarežģīti, visu šito sadomāt ko un kā labāk...un vismaz no manas puses to nevajag uztvert kā kaut ko sliktu, bet vienkārši kā ieteikumus... ;)
pilniigi piekriitu ... mees tie vecie apbizhotu jaunos konkursa daliibniekuslilucis rakstīja:Jā jā..es arī par to pašu... a varbūt es gribu tikai par vienu no divām balsot...
Un vēl tāds ieteikums turpmākam...manuprāt balsošanu vajadzētu sākt, tad kad beidzies termiņš iesniegt bildes, jo tie kas ieliks bildes pēdējā vai priekšpēdējā dienā, lai arī cik krutas bildes, viņiem ir reāli mazākas iespējas savākt tik daudz balsu skaitu, kā ātrāk ieliktām bildēm...
Piedod, tikai lūdzu neapvainojies Admin, es ļoti labi saprotu, ka tas viss sākumā ir sarežģīti, visu šito sadomāt ko un kā labāk...un vismaz no manas puses to nevajag uztvert kā kaut ko sliktu, bet vienkārši kā ieteikumus... ;)
shitas skaitaas audits :lol:
Jaatvainojas buutu man.
Es gribetu taa, lai pirms Z-sveetkiem bildite butu redzama.
Par balsosanu: sanaaca ta jociigi, bet balsot var 2 reizes dienaa par ko veelies iznemot saveejo.
Piemeers:
Dream- pirmaa bilde
lilucis- otraa bilde
vai ari abas balsis atdodu vienam.
20.datums ir konkursa finish. Taja datuma bildes likt nedrikst. Konkurss nosledzas ar uzvaretaju, skaliem applausiem un garsigiem piragiem. :D
Par balsosanu: sanaaca ta jociigi, bet balsot var 2 reizes dienaa par ko veelies iznemot saveejo.
Piemeers:
Dream- pirmaa bilde
lilucis- otraa bilde
20.datums ir konkursa finish. Taja datuma bildes likt nedrikst. Konkurss nosledzas ar uzvaretaju, skaliem applausiem un garsigiem piragiem. :D
Admin rakstīja:Jaatvainojas buutu man.
Piemeers:
Dream- pirmaa bilde
lilucis- otraa bilde
Ā, nu tad sanāk, ka nevis balsoju divreiz dienā, bet vienā reizē nobalsojot varu dot uzreiz 2 balsis vai nu par vienu bildi, vai arī par divām vienlaicīgi nobalsot... Ceru ka pareizi sapratu :)
lilucis rakstīja:Admin rakstīja:Jaatvainojas buutu man.
Piemeers:
Dream- pirmaa bilde
lilucis- otraa bilde
Ā, nu tad sanāk, ka nevis balsoju divreiz dienā, bet vienā reizē nobalsojot varu dot uzreiz 2 balsis vai nu par vienu bildi, vai arī par divām vienlaicīgi nobalsot... Ceru ka pareizi sapratu :)
taa sanaak :jumping:
Pareizi saprataat.. Ja gribat varat taupit balsis nakosajai diena.
kaa tas ir taupiit balsis nakoshai dienai??? :shock:Admin rakstīja:Pareizi saprataat.. Ja gribat varat taupit balsis nakosajai diena.
vai riit es vareetu nobalsot 4 balsis, ja shodien nebuutu balsojusi ???
nu ko, peedeejaa diena lai pasteigtos ar balsoshanu :jump2: un riit vareesim saakt gaidiit rezultaatus :rules:Dream rakstīja:kaa tas ir taupiit balsis nakoshai dienai??? :shock:Admin rakstīja:Pareizi saprataat.. Ja gribat varat taupit balsis nakosajai diena.
Paldies ka atgādināji, šodien būtu aizmirsusi nobalsot :)Dream rakstīja:nu ko, peedeejaa diena lai pasteigtos ar balsoshanu :jump2: un riit vareesim saakt gaidiit rezultaatus :rules:Dream rakstīja:kaa tas ir taupiit balsis nakoshai dienai??? :shock:Admin rakstīja:Pareizi saprataat.. Ja gribat varat taupit balsis nakosajai diena.
aga ... es jau ar tik tagad atcereejos :Dlilucis rakstīja:Paldies ka atgādināji, šodien būtu aizmirsusi nobalsot :)Dream rakstīja:nu ko, peedeejaa diena lai pasteigtos ar balsoshanu :jump2: un riit vareesim saakt gaidiit rezultaatus :rules:Dream rakstīja:kaa tas ir taupiit balsis nakoshai dienai??? :shock:Admin rakstīja:Pareizi saprataat.. Ja gribat varat taupit balsis nakosajai diena.
tev gan labs tekstinjsh pie lineaaliishiem pierakstiits :)
Aga...man ar tas tekstiņš iepatikāsDream rakstīja:aga ... es jau ar tik tagad atcereejos :Dlilucis rakstīja:Paldies ka atgādināji, šodien būtu aizmirsusi nobalsot :)Dream rakstīja:nu ko, peedeejaa diena lai pasteigtos ar balsoshanu :jump2: un riit vareesim saakt gaidiit rezultaatus :rules:Dream rakstīja:kaa tas ir taupiit balsis nakoshai dienai??? :shock:Admin rakstīja:Pareizi saprataat.. Ja gribat varat taupit balsis nakosajai diena.
tev gan labs tekstinjsh pie lineaaliishiem pierakstiits :)
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Ziemassvētku slepenais Santa-chi/toy draudziņš
» 18.-19.decembrī Ziemassvētku izstāde klubā "Favorīts +"
» Vēlmju sarakstiņš - akcijai - Ziemassvētku Chi/Toy-santa draudziņš :)
» KONKURSS #6 Ziemassvētki!
» KONKURSS#7 BE MY VALENTINE
» 18.-19.decembrī Ziemassvētku izstāde klubā "Favorīts +"
» Vēlmju sarakstiņš - akcijai - Ziemassvētku Chi/Toy-santa draudziņš :)
» KONKURSS #6 Ziemassvētki!
» KONKURSS#7 BE MY VALENTINE
Lapa 1 no 2