LKF - 22.01.2011. - Latgales Reģionālā Dzīvnieku mīļotāju centra nacionālā izstāde, Daugavpils
+2
Māriņa
Dream
6 posters
Lapa 1 no 1
LKF - 22.01.2011. - Latgales Reģionālā Dzīvnieku mīļotāju centra nacionālā izstāde, Daugavpils
NACIONĀLĀ VISU ŠĶIRŅU SUŅU IZSTĀDE
2011.gada 22 janvārī
"Ziemas pasaka, "Latgale 2011""
Daudzfunkcionālais sporta komplekss, Stadiona ielā 1,Daugavpilī/
2. RINGS. Eksperts / Judge – Natalya Sedyh (Krievija/Russia)
Čivava (garspalv.)/Chihuahua (long-haired) - 12:21
Čivava (īsspalv.)/Chihuahua (short-haired) - 12:33
3 . RINGS. Eksperts / Judge – Soile Bister (Somija/Finland)
Krievu toi (Garspalv.)/Russkiy Toy (Dlinosh.) - 12:30
Krievu toi (gludsp.)/Russkiy Toy (sh/h) - 12:39
2011.gada 22 janvārī
"Ziemas pasaka, "Latgale 2011""
Daudzfunkcionālais sporta komplekss, Stadiona ielā 1,Daugavpilī/
2. RINGS. Eksperts / Judge – Natalya Sedyh (Krievija/Russia)
Čivava (garspalv.)/Chihuahua (long-haired) - 12:21
Čivava (īsspalv.)/Chihuahua (short-haired) - 12:33
3 . RINGS. Eksperts / Judge – Soile Bister (Somija/Finland)
Krievu toi (Garspalv.)/Russkiy Toy (Dlinosh.) - 12:30
Krievu toi (gludsp.)/Russkiy Toy (sh/h) - 12:39
Re: LKF - 22.01.2011. - Latgales Reģionālā Dzīvnieku mīļotāju centra nacionālā izstāde, Daugavpils
Ļoti jau tālu.......un tagad vēl tādi ceļi
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Re: LKF - 22.01.2011. - Latgales Reģionālā Dzīvnieku mīļotāju centra nacionālā izstāde, Daugavpils
Dream - ka jums gaja izstadee?
Biju sajūsmā par Daugavpils izstādes vietu, salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem - SUPER arī ceļš nebij tik katastrofāls - varbūt tāpēc ka pašai nebija jāstūrē!
Asterix Big Dream Star tika pie sava pirmā JCAC un labākā sķirnes pārstāvja titula BOB
Red Dragon King Big Start - Teicama vērtējuma, 1.vietas savā klasē un salīdzinājumā ar pusbrālīti - 2. labākais suns
Asterix Big Dream Star tika pie sava pirmā JCAC un labākā sķirnes pārstāvja titula BOB
Red Dragon King Big Start - Teicama vērtējuma, 1.vietas savā klasē un salīdzinājumā ar pusbrālīti - 2. labākais suns
ohoohohoh super!!!! Visslielaaakie sveicieni Astei, malaciitis Dikti liels prieks par jusu sasniegumiem!
ar ko tu brauci?
ar ko tu brauci?
Eliina, ajame, paldies Jums
Braucu kompānijā ar Astīša saimnieci.
Braucu kompānijā ar Astīša saimnieci.
Sveicam ar panaakumiem!!!
Dream - tad abi puishi Asterix un Dancers ir atradushi jaunos saimniekus, ja?
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
paldies, RubyRuby rakstīja:Sveicam ar panaakumiem!!!
Nu tagad es tā domāju ka jā, abi mani mīluļi beidzot ir drošās un galvenais ka mīlošās un gādīgās rokās
Tu re kā, kamēr es te par dzīvību cīnījos, mans mīļais draugs pirmo titulu sapelnījis Milzu apsveicieni tev, Dream, jaunajai Astiņa saimniecei un pašam princim ar protams Tiešām liels prieks par puiša panākumiem
Mīļš paldies, liluci mēs bijām patiešām laimīgas par Astīti!lilucis rakstīja:Tu re kā, kamēr es te par dzīvību cīnījos, mans mīļais draugs pirmo titulu sapelnījis Milzu apsveicieni tev, Dream, jaunajai Astiņa saimniecei un pašam princim ar protams Tiešām liels prieks par puiša panākumiem
Bet kas tev bij noticis? Vai gripa piemeklēja
Jā, Dream, gripa. Pie tam pa otram lāgam šomēnes un šoreiz atstāja nepatīkamas pēdas manās nierēs Bet nu jau otro dienu pati tieku galā ar mājas soli un vīru varēju palaist darbā...i daže vēl netam spēks palicis jau šodien
Nu gan briesmīgi Lai cik dīvaini nebūtu, bet šitā gripa kaut kā izrok vājās vietas un tām uzbrūk, noliekot cilvēciņu kārtīgi uz gultas
prieks ka nu jau tev ir labāk! Turies!
prieks ka nu jau tev ir labāk! Turies!
Mums arii bija briesmiiga gripa, mani nogaaza no kaajaam uz veselu nedeelju (parasti izveseljojos pa 3-4 dienaam) un shoreiz mugura dikti saapeeja, pat nezinu kapeec taa, pashlaik puika slims un izskataas ka tik aatri neatkaapsies taa gripa!!
Ak liluci, saprotu tavas mokas, es arii paaris gadu atpakalj peec vienas gripas taa pamatiigi kritu atpakalj ar niereem, tas bija diezgan briesmiigi, pirmo reizi pa cik gadiem bija jaadzer antibiotikas, no kuraam man izraisiijaas briesmiiga alergjija/reakcija, beigaas nonaacu slimniicaa pie siteemaam, bet es aatri vinjus visus apmaaniju ka man viss jau labi, lai tik laizh maajaas, man shausmiigi nepatiik slimniicas brrrr!!!
Prieks ka esi jau uz kaajaam :)
Ak liluci, saprotu tavas mokas, es arii paaris gadu atpakalj peec vienas gripas taa pamatiigi kritu atpakalj ar niereem, tas bija diezgan briesmiigi, pirmo reizi pa cik gadiem bija jaadzer antibiotikas, no kuraam man izraisiijaas briesmiiga alergjija/reakcija, beigaas nonaacu slimniicaa pie siteemaam, bet es aatri vinjus visus apmaaniju ka man viss jau labi, lai tik laizh maajaas, man shausmiigi nepatiik slimniicas brrrr!!!
Prieks ka esi jau uz kaajaam :)
Ruby- Estimable
Paldies meitenes! Nu man jau nav variantu, man ir jābūt uz kājām, jo mazais puiks tak jāauklē A ar nierēm vispār prātīgi jāapietās. Es kā pierāvu pirms 7 gadiem nieru kaiti, tā tagad pie katras nopietnākas slimošanas jāuzmana, ka tas viss neaizlec uz nierēm.
Jaa man pirms taas saslimshanas veel gadus atpakalj bija viens nepatiikams incidents kad it kaa no smaga kritiena atsitu taas nieres, un tad gjimenes aarsts teica ka jaauzmanaas pie saslimshanaam. Pavisam biju par to piemirsusi!!!
Ruby- Estimable
Similar topics
» 05.09.2010 - Ventspils dzīvnieku audzētāju biedrības nacionālā izstāde, Ventspils
» Starptautiskā šķirnes suņu izstāde Lietuvā Viļņā "Lietuvas Uzvarētājs 2011" - 19.03.2011.
» Ogres Kinoloģiskā kluba nacionālā izstāde 18.07
» LKF Kinoloģiskā kluba „Reto” nacionālā izstāde, Mārupē - 25.-26.07.2009
» LKF "Valmieras Kennelkluba nacionālā izstāde",Valmierā 20.-21.02.2010.
» Starptautiskā šķirnes suņu izstāde Lietuvā Viļņā "Lietuvas Uzvarētājs 2011" - 19.03.2011.
» Ogres Kinoloģiskā kluba nacionālā izstāde 18.07
» LKF Kinoloģiskā kluba „Reto” nacionālā izstāde, Mārupē - 25.-26.07.2009
» LKF "Valmieras Kennelkluba nacionālā izstāde",Valmierā 20.-21.02.2010.
Lapa 1 no 1