Ja mums buutu sunjuku apmainja...
+5
Lily
Eliina
ajame
Silkite
Ruby
9 posters
Lapa 1 no 1
Ja mums buutu sunjuku apmainja...
Mazliet jautriibai - iedomaajieties, ja taa kaa mums bija daavaninju apmainja, mums buutu toju/chihu apmainjaa
Kuru sunjuku no visa foruma juus veeleetos sanjemt??
Kuru sunjuku no visa foruma juus veeleetos sanjemt??
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Re: Ja mums buutu sunjuku apmainja...
Es tev pepi no deguna noceltu un pretiim piena desa dotu
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Es sev noteikti paņemtu Džozi un Amēliju. Pretī iedotu Marsi un vecāko kaķeni
Silkite rakstīja:Es tev pepi no deguna noceltu un pretiim piena desa dotu
ok sarunaats!!! Jo es noteikti njemtu sev Desu, apsolu ka labi daudz saldeejuma un siera leduskapii sapakoshu prieksh vinja
Veel es gribeetu Ameeliju mazo shokolaades konchinju!!!
Ruby- Estimable
Ruby,né!!!!es desu un peppi paturéshu bet tev pretiim piena desu(iisto) doshu,gan noderés...
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
hmmm.... interesants jautajums
skiet ka es njemtu Sarinu,ka neka mans sapnu tojs melns ar lasumiem un jau baltijas JCH
un otru njemtu kadu no jusu visu chivavam tikai vel japadoma kuru isspalvainu/garspalvainu?!
ja butu 3 iespeja tad njemtu kadu no musu melnajam toju garspalvainajam skaistulem
skiet ka es njemtu Sarinu,ka neka mans sapnu tojs melns ar lasumiem un jau baltijas JCH
un otru njemtu kadu no jusu visu chivavam tikai vel japadoma kuru isspalvainu/garspalvainu?!
ja butu 3 iespeja tad njemtu kadu no musu melnajam toju garspalvainajam skaistulem
Silkit taa gan neies krastaa
aaa vel es njemtu Bugatti un mazo Bellinju (no Dream), nu vispaar variet saakt pakot visus
aaa vel es njemtu Bugatti un mazo Bellinju (no Dream), nu vispaar variet saakt pakot visus
Ruby- Estimable
Man lūdzu iesaiņojiet.... Duksīti vai Faičiku. jāskatās kuru Dream man dos..
Ruby diez vai tu ar Bugatti tiktu galā Kaut gan varbūt būtu labi, ja viņš pabūtu kādās stingrākās rokās....
Es gribētu Šeriju un visus pārējos foruma čihus
Es gribētu Šeriju un visus pārējos foruma čihus
inly&bugy- Profesional
- Number of posts : 222
Dzīvesvieta : Rīga
Es laikam arī kādu no čivīšiem gribētu!
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Buciiti, ja njemsi Roksi tad sagatavojies ar paragraam grumbaam jo visa diena jaapavada smejoties, vinja ir tik komiska!! Mees vinju saucam par nepraatiigi dzimusho, tas taads joks jo vinja tieshaam uzvedaas kaa taads dumikjiitis (miiljaa noziimee, protams)!!!
Inly - neesmu jau neesmu es tik stingra, varbuut no malas taa liekas, man vienkaarshi interesee un fascinee sunju uzvediiba, apmaaciiba u.t.t Ljoooooti ceru ka izdosies pa vasaru iziet kinologu kursus, tik laiciigi naudinjas jaasaak atlikt, jo summa kas jaamaksaa ir chetrciparu
Inly - neesmu jau neesmu es tik stingra, varbuut no malas taa liekas, man vienkaarshi interesee un fascinee sunju uzvediiba, apmaaciiba u.t.t Ljoooooti ceru ka izdosies pa vasaru iziet kinologu kursus, tik laiciigi naudinjas jaasaak atlikt, jo summa kas jaamaksaa ir chetrciparu
Ruby- Estimable
oho kas jums par cenam kursiem... bet noteikti ir ta vert, ja man butu iespeja aizbraukt piemeram uz UK pamacities butu sajusma,bet valoda ir mans skerslis
Es ņemtu Amēliju, ik pa laikam jau cenšos Elīnai viņu nospert, bet ši vienmēr pieķer mani :D
shera- Rookie
- Number of posts : 46
Dzīvesvieta : imanta
Lapa 1 no 1