par suņu astītēm
3 posters
Chihuahua & Russian Toy :: IEGĀDE, UZTURĒŠANA UN AUDZINĀŠANA :: Kucēni un ar tiem saistīti jautājumi
Lapa 1 no 1
par suņu astītēm
es atvainojos ja ir bijis jau tāds jautājums.. un tas noteikti ir muļķīgs, bet es pirmo reizi esmu saimniece tojītim. un man gribētos zināt, kpc viņam nav tā astīte, citiem ir maziņas, citiem pavisam normālas, bet manam mīlulim nav nemazākā izcilnīša. viņiem tiek speciāli nogrieztas vai piedzimst viņi tādi? varat mani lūdzu apgaismot?!
M&M- Newbie
- Number of posts : 6
Dzīvesvieta : Dublin
Re: par suņu astītēm
agrak sai skirnei astes tika kupetas,bet kad iestajas likums ka astes un ausis aizliegts kupet visam skirnem ( iznemot paris medibu skirnu), tad tojiem saka atstat astes un nu sak dzimt viss kaut kas ar astem un bez, suni kas dzimts bez astem ( bobteili ) ir skirnes kuriem tas ir normali,nezinu vai tojiem tas ir normali... bet standarta nekas tads nav minets.
Eliina rakstīja:agrak sai skirnei astes tika kupetas,bet kad iestajas likums ka astes un ausis aizliegts kupet visam skirnem ( iznemot paris medibu skirnu), tad tojiem saka atstat astes un nu sak dzimt viss kaut kas ar astem un bez, suni kas dzimts bez astem ( bobteili ) ir skirnes kuriem tas ir normali,nezinu vai tojiem tas ir normali... bet standarta nekas tads nav minets.
paldies. :)
M&M- Newbie
domaaju,ka ja vinjam nav pa ne mazaakais 'puļķītis'' tad tāds varētu būt, ka arī ir piedzimis.. jo ja griež tad jau atstaj vismaz vienu skrimsli.
man prieks, ka viņam nekas nav griests nost. es jua sabēdājos, ka viņam ir dikti sāpējisLily rakstīja:domaaju,ka ja vinjam nav pa ne mazaakais 'puļķītis'' tad tāds varētu būt, ka arī ir piedzimis.. jo ja griež tad jau atstaj vismaz vienu skrimsli.
M&M- Newbie
kad kupe astites to dara uzreiz pec dzimshans pec dazam dienam, ta ka mazie to noteikti neatceras.
Chihuahua & Russian Toy :: IEGĀDE, UZTURĒŠANA UN AUDZINĀŠANA :: Kucēni un ar tiem saistīti jautājumi
Lapa 1 no 1