aizdomas par saauksteeshanos :S
5 posters
Lapa 1 no 1
aizdomas par saauksteeshanos :S
Sveikas meitenes :) man liekas,ka Mia ir maazdruscinj apauksteejusies..shodien paaris reizes taa kaartiigi noshkjaudiijaas un velak bija taada skanja itkaa klepotu..bet tas bija tik 1x..
negribas ielaist ,tfu tfu tfu veel saslims..ko juus ieteiktu ,lai taa mazaa saauksteeshanaas paarietu un neuzplauktu trakaak? varbuut kaada zin dabiigos liidzeklus,jo negribaas ar zaaleem aizrauties visaa visumaa vinja juutas ljoti labi,ed ,speeleejaas un gulj kaa vnm
negribas ielaist ,tfu tfu tfu veel saslims..ko juus ieteiktu ,lai taa mazaa saauksteeshanaas paarietu un neuzplauktu trakaak? varbuut kaada zin dabiigos liidzeklus,jo negribaas ar zaaleem aizrauties visaa visumaa vinja juutas ljoti labi,ed ,speeleejaas un gulj kaa vnm
mia- Rookie
- Number of posts : 34
Dzīvesvieta : Canada,Toronto
Re: aizdomas par saauksteeshanos :S
Kaa Mia juutaas? Vai veel shkjauda? Var jau buut ka nav nekaada saauksteeshanaas, bet vienkaarshi juutiigaaks deguntinsh. Man piem Lurdesa katru dienu shkjauda un daudz, vinja juutiiga uz visaam smakaam un tad vinja veel ir iemaaciijusies noshkjuadiities kad grib lai pieveersh vinjai uzmaniibu un kad uz kaut ko vajag noraadiit ko vinja grib, bosene baigaa :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Ruby rakstīja:Kaa Mia juutaas? Vai veel shkjauda? Var jau buut ka nav nekaada saauksteeshanaas, bet vienkaarshi juutiigaaks deguntinsh. Man piem Lurdesa katru dienu shkjauda un daudz, vinja juutiiga uz visaam smakaam un tad vinja veel ir iemaaciijusies noshkjuadiities kad grib lai pieveersh vinjai uzmaniibu un kad uz kaut ko vajag noraadiit ko vinja grib, bosene baigaa :D
laikam jau viltus trauksme :D man liekas ,ka vinja arii teeloja ,jo gultaa nelaidaam viltniece mazaaa...
vinja no riitiem taa arii dara tgd ,jo joprojaam vinja lielaas dariishanas nedara uz aviizites ,nosodam uz liekam sedet uz aviizes...un tad atkal shkjauda ..tas ir iezheelinaashanas triks
mia- Rookie
Vispār jau, cik atceros no kinologu kursos apgūtā, suņi tā vienkārši nemēdz saaukstēties, kā tas notiek cilvēkiem. Parasti, kas kas notiek, tad tas ir kāds vīruss vai infekcija. Bet šoreiz - man prieks, ka Mia ir tikai laba aktrīze
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
mia rakstīja:nosodam uz liekam sedet uz aviizes...un tad atkal shkjauda ..tas ir iezheelinaashanas triks
man atkal Džozis šķauda kad priecājas, ļoti smieklīgi jau izskatās kad uzslavē tad džozis tā atliec galvu atpakaļ un nošķaudās itkā teiktu ''taisnība'', jo kad cilvēks nošķaudās, mēdz teikt ''taisnība''
maneejas shauda kas es par daudz sapusu smarzhas istaba un tas ari viss
Lily rakstīja:mia rakstīja:nosodam uz liekam sedet uz aviizes...un tad atkal shkjauda ..tas ir iezheelinaashanas triks
man atkal Džozis šķauda kad priecājas, ļoti smieklīgi jau izskatās kad uzslavē tad džozis tā atliec galvu atpakaļ un nošķaudās itkā teiktu ''taisnība'', jo kad cilvēks nošķaudās, mēdz teikt ''taisnība''
es to gribeetu redzeet
mia- Rookie
Lapa 1 no 1