Chihuahua dokumenti
3 posters
Lapa 1 no 1
Chihuahua dokumenti
Nopirku pirmo reizi Chihuahua kucēnu.Tēvs ir dokumentiem un piedalījies izstādēs.Kad pirku saimniece prasīja gribam kucēnam izveidot dokumentus,jeb nē.Piedāvāja varintus- 0 vai kādu citu. kas tie par 0 varientiem?un kadi vispar viņi ir? vispar esmu vēl zīdaina varintā
? ne ko nezinu par klubiem.
? ne ko nezinu par klubiem.
Tito- Newbie
- Number of posts : 3
Dzīvesvieta : riga
Re: Chihuahua dokumenti
0 dokumenti būs jums vienkārši tukša ciltsrakstu lapa, bet dos iespēja sastāvēt klubā un piedalīties izstādēs.. Ja suns jums ir puika, tad diezvai dabūsiet pārojumu ar 0. ciltsrakstiem, jo tad arī bērniem tur tēva radu vietā būs tukšums... :(
Nezinu, es domāju ja jūs gribējāt suni ar dokumentiem tad jau vajadzēja pirkt ar īstajiem ciltsrakstiem, nevis tagad taisīt kautkādus nullītes c/r
Nezinu, es domāju ja jūs gribējāt suni ar dokumentiem tad jau vajadzēja pirkt ar īstajiem ciltsrakstiem, nevis tagad taisīt kautkādus nullītes c/r
Kad nemšu otro tad no audzētavas.Šoreiz tāds neveiksmīgs mēģinājums.Baidas,slēpjas,bet kad eju uz citu istabu, skrien līdzi.Vakaros lien gultā.Kad mēģinu paņemt uz rokām,aizbēg. Šodien uzcienāju ar plānajām pannkūkām ,bija gatavs ielīst klēpī.
Tito- Newbie
- Number of posts : 3
Dzīvesvieta : riga
nuu maneejais mazulei arii nav dokumeni,bet tpc man neliekaas,ka man neveicaas vinja ir ideaala..
domaaju,ka tev mazliet jaapacieshaas..ja sunjuks tev nesen tik maajaas,tad vinjama rii jaapierod pie tevis ;)
un tas,ka skrien pakalj ir tikai normaali,maneejaa maajaas viena nepaliek vsp.. bet es vairaak par to nesatraucos ,kad pirku jau zinaaju ,ka uznjemos lielu atbildiibu.. :) lai veicaas ;P
domaaju,ka tev mazliet jaapacieshaas..ja sunjuks tev nesen tik maajaas,tad vinjama rii jaapierod pie tevis ;)
un tas,ka skrien pakalj ir tikai normaali,maneejaa maajaas viena nepaliek vsp.. bet es vairaak par to nesatraucos ,kad pirku jau zinaaju ,ka uznjemos lielu atbildiibu.. :) lai veicaas ;P
mia- Rookie
- Number of posts : 34
Dzīvesvieta : Canada,Toronto
Similar topics
» tea cup chihuahua tiffany
» Chihuahua klubi
» Chihuahua standarts
» Chihuahua audzētavas
» Kur iegadaties Chihuahua kucenu?
» Chihuahua klubi
» Chihuahua standarts
» Chihuahua audzētavas