tea cup chihuahua tiffany
+2
Ruby
tiffany*
6 posters
Lapa 1 no 1
tea cup chihuahua tiffany
Sveikas meitenes :) labu laicinju neesmu apmekleejusi sho adresi,bet tam bija iemesls :( varbuut atceraties mazo chi meiteni MIA no Toronto..
muusu maajaas notika liela beeda ..kaads nelietis nozaga muusu mazo meitinju un nu jau pagaajushi vairaaki meeneshi..mees vinju ljoti mekleejaam,pat gaajaam pie ziilnieceem ,bet nekaadu zinju no vinjas nav ..mums pateica ,ka vinja esot taalu prom un ka kopaa ar mums vinju vairaak neredz.. tas bija ljoti saapiigs posms muusu gimenee..bet mees sanjeemaamies un iegaadajaamies jaunu sunju meiteni Tiffany ,vinjai piedzima 23.05.11 un taapat kaa Mia ir tea cup chi ..kad izaugs nesvers vairaak par 1,6kg..tgd vinja sver 0,8kg .. ljoti aktiiva un draudziiga :) tikko sanjeema savu pirmo poti un aarts teica,ka vinja ir ljooti veseliiga te buus arii bildiite
jauku dienu veelot Tiffa
muusu maajaas notika liela beeda ..kaads nelietis nozaga muusu mazo meitinju un nu jau pagaajushi vairaaki meeneshi..mees vinju ljoti mekleejaam,pat gaajaam pie ziilnieceem ,bet nekaadu zinju no vinjas nav ..mums pateica ,ka vinja esot taalu prom un ka kopaa ar mums vinju vairaak neredz.. tas bija ljoti saapiigs posms muusu gimenee..bet mees sanjeemaamies un iegaadajaamies jaunu sunju meiteni Tiffany ,vinjai piedzima 23.05.11 un taapat kaa Mia ir tea cup chi ..kad izaugs nesvers vairaak par 1,6kg..tgd vinja sver 0,8kg .. ljoti aktiiva un draudziiga :) tikko sanjeema savu pirmo poti un aarts teica,ka vinja ir ljooti veseliiga te buus arii bildiite
jauku dienu veelot Tiffa
tiffany*- Profesional
- Number of posts : 171
Re: tea cup chihuahua tiffany
Sveika, ljoti ljoti zheel ka taa notika ar Miu :( tas ir kaut kaads aarpraats ka taa var panjemt un nozagt sunjuku!!!! Pie mums arii diezgan biezhi dzirdam ka nozog kaadam chihus, tas ir vienkaarshi praatam neaptverami! Man vienai pazinjai pagaashvasar apzaga maaju un nozaga arii vinjas mazo jack russell sunjuku, arii intensiivi mekleejaam, bet nekaa.... sick world!!!
Prieks ka izdomaajaat par labu veel vienam chiham, nezinu kapeec amn neraadaas bildiite :(
P.S. nezinu vai esmu jau tev to rakstiijusi bet taadu TEACUP chihu nav, protams es te jau simto reizi atkaartoshos un kaadam uzkritiishu atkal uz nerviem, bet nu shis vaards ir jaaizskauzh diemzheel, nav nekaadu MINI vai MAXi vai TEACUP sunju, chihu standarta svars ir liidz 3 kg un iedalaas shkjirne tikai Long coats un Smooth coats, tas arii viss. Shos apziimeejumus kaa mini un teacup parasti izveelas visaadi BYB kuri veelas normaalu chiha kuceenu paardot pa lielaakaam cenaam, un cena protams nav atkariiga no izmeera. Protams ir mazaaki chihi ir lielaaki chihi, bet tas arii viss nav nekaadu teacup vai mini. 800gr - 9 nedeeljas vecam chi ir diezgan normaals svars, nekad neko nevar 100% garanteet kaads izaugs sunjuks, cik liels, ja nu vieniigi audzeetaajs ideaali paarzin visus geenus.
Prieks ka iegriezies pie mums atkal :)
Prieks ka izdomaajaat par labu veel vienam chiham, nezinu kapeec amn neraadaas bildiite :(
P.S. nezinu vai esmu jau tev to rakstiijusi bet taadu TEACUP chihu nav, protams es te jau simto reizi atkaartoshos un kaadam uzkritiishu atkal uz nerviem, bet nu shis vaards ir jaaizskauzh diemzheel, nav nekaadu MINI vai MAXi vai TEACUP sunju, chihu standarta svars ir liidz 3 kg un iedalaas shkjirne tikai Long coats un Smooth coats, tas arii viss. Shos apziimeejumus kaa mini un teacup parasti izveelas visaadi BYB kuri veelas normaalu chiha kuceenu paardot pa lielaakaam cenaam, un cena protams nav atkariiga no izmeera. Protams ir mazaaki chihi ir lielaaki chihi, bet tas arii viss nav nekaadu teacup vai mini. 800gr - 9 nedeeljas vecam chi ir diezgan normaals svars, nekad neko nevar 100% garanteet kaads izaugs sunjuks, cik liels, ja nu vieniigi audzeetaajs ideaali paarzin visus geenus.
Prieks ka iegriezies pie mums atkal :)
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Sveika bariņā! Man ar žēl, ka tā viss notika ar Miu :( Jūtu līdzi. Man tā nācās šķirties no mana persieša kaķa, vienkārši no privātmājas pagalma nozaga.
Un es ar piekritīšu Ruby par tiem mini utt. Man Mela gan ar tad ir sīkuce, savās 8 nedēļās bija 800 gr, tagad savos 6 mēn. knapi 1,4 kg. Un es zināmā mērā pārdzīvoju, jo tik ļoti ļoti maziņa. Cerams, ka ar nākamo paveiksies. Un jā, diemžēl, bet audzētāji uz tiem mazajiem reāli vārās, jo liekas, ka tas ir baigi cool. Es gan uzskatu, ka tie ir īsti vaislas brāķīši, diemžēl. Un kad vēl dzirdu, ka kādai 1,7 kg smagai kucītei dzemdēt liek...
Un es ar piekritīšu Ruby par tiem mini utt. Man Mela gan ar tad ir sīkuce, savās 8 nedēļās bija 800 gr, tagad savos 6 mēn. knapi 1,4 kg. Un es zināmā mērā pārdzīvoju, jo tik ļoti ļoti maziņa. Cerams, ka ar nākamo paveiksies. Un jā, diemžēl, bet audzētāji uz tiem mazajiem reāli vārās, jo liekas, ka tas ir baigi cool. Es gan uzskatu, ka tie ir īsti vaislas brāķīši, diemžēl. Un kad vēl dzirdu, ka kādai 1,7 kg smagai kucītei dzemdēt liek...
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Mhm es jau lasiju pat to tea cup..droshi vien ta jau ir, bet te pie mums ljoooti daudz chi ir ap 4kg un vairaak un kkaa jaapziimee tie kuri tomeer ietilpst normaalos standartos :) mees mazo nepirjaam no audzeetajiem, abus vecaakus arii redzeejaam :)) njaa man arii traki zheel taas mazylites kuras sver vap gandriiz neko un veel dzemdee kuceens :( kad bijaam pie daktera, jautaajaam par chiposhanu, vins pateica ka chi var chipot tik pie pilnas narkozes un tik no kadiem 8 meen un arii tas xhipa neko nedos ja subiiti noZags :( zheel ,ka nav kkaads gps izdomaats :(
tiffany*- Profesional
Vispirms, žēl, ka tā notika ar jūsu Miu, toties apsveicu ar jauna čiha iegādi!!!
Un vēl.. Jūs dzīvojat Kanādā? It kā attīstīta valsts, bet vetārsti tādi.. hmmm... Iesaku pameklēt citu... Atgādina vetārstus, kuri tikai māk apsēklot govis un citas radības.
Kāpēc viņš jums saka, ka var čipēt tikai pie pilnas narkozes? Kaut kas nedzirdēts un prātam neaptverams.
Par zagšanu, jā, piekrītu- gribēs nozagt, nozags ar to pašu čipu.. nu bat par to narkozi man gan bik dusmas uznāca...
Un vēl.. Jūs dzīvojat Kanādā? It kā attīstīta valsts, bet vetārsti tādi.. hmmm... Iesaku pameklēt citu... Atgādina vetārstus, kuri tikai māk apsēklot govis un citas radības.
Kāpēc viņš jums saka, ka var čipēt tikai pie pilnas narkozes? Kaut kas nedzirdēts un prātam neaptverams.
Par zagšanu, jā, piekrītu- gribēs nozagt, nozags ar to pašu čipu.. nu bat par to narkozi man gan bik dusmas uznāca...
Zel par sunjuku,bet prieks ka nolemat ieadaties vel vienu suniti
par tiem izmeriem ari piekritu visie iepriekshejiem postiem. nav ne mini ne maxi ir vnk mazaks vai lielaks man suns kura standarts ir lidz 3kg sver 1,5 nekad nevienam neljauju vinu apsaukat par mini
par cipiem vispar shashokejos, mes klinika chipejam 8nedelas vecu kcuenus daudzi pat neiepisktas, kaut gan adata ir loti resna
par tiem izmeriem ari piekritu visie iepriekshejiem postiem. nav ne mini ne maxi ir vnk mazaks vai lielaks man suns kura standarts ir lidz 3kg sver 1,5 nekad nevienam neljauju vinu apsaukat par mini
par cipiem vispar shashokejos, mes klinika chipejam 8nedelas vecu kcuenus daudzi pat neiepisktas, kaut gan adata ir loti resna
Apsveicam ar sunjuku,bet varétu kàdu bildi gan ielikt papildus
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
tiffany* rakstīja:Mhm es jau lasiju pat to tea cup..droshi vien ta jau ir, bet te pie mums ljoooti daudz chi ir ap 4kg un vairaak un kkaa jaapziimee tie kuri tomeer ietilpst normaalos standartos :) mees mazo nepirjaam no audzeetajiem, abus vecaakus arii redzeejaam :)) njaa man arii traki zheel taas mazylites kuras sver vap gandriiz neko un veel dzemdee kuceens :( kad bijaam pie daktera, jautaajaam par chiposhanu, vins pateica ka chi var chipot tik pie pilnas narkozes un tik no kadiem 8 meen un arii tas xhipa neko nedos ja subiiti noZags :( zheel ,ka nav kkaads gps izdomaats :(
vaaaiiiiii kaa sasmeejos par to vetu!!!! Tieshaam dienas joks, nee veel labaak - visas nedeeljas
Godiigi sakot mani tas itin nemaz nepaarsteidz, bet taapat smiekliigi!!! Tajaa chihu forumaa ko es tev jau labu laicinju atpakalj teicu ir meitenes gan no Canaadas gan USA un tur briizhiem arii shitaadi teksti no vetiem izskan! Jo ljoti maz vetu ir pieredzes ar maziem dziivniekiem un maziem sunjiem kaa chihi, nez laikam jau vinjiem tur atshkjiraas taas izgliitiibas sisteemas, piem var maaciities tik par goviim un cuukaam un kljuut par vetu un var arii droshi vien maaciities ko padziljinaataak...
Vienkaarshi sameklee citu vetu, pirms tam gan pajautaa vai ir pieredze ar mazajiem dziivniekiem :)
Ruby- Estimable
mani arii tas ljoti noshokeeja ..jo kad biju lv pa vasaru ,vedaam braalja pundurpincheru poteet un arii cipu likt .. un nekaadas probleemas tas neradija :) taa arii dariishu ,samekleeshu citu aarstu un sachiposhu mees joprojaam Kanaadaa esam jaa un es nemaz nebriiniitos ,ja te par vetu vareetu kljuut divaas dienaas :S jo bankaa straadaa cilveeki bez izgliitiibas..vinjus tikai apmaaca pirms straadaa ar klientiem :(
tiffany*- Profesional
Ruby rakstīja:tiffany* rakstīja:Mhm es jau lasiju pat to tea cup..droshi vien ta jau ir, bet te pie mums ljoooti daudz chi ir ap 4kg un vairaak un kkaa jaapziimee tie kuri tomeer ietilpst normaalos standartos :) mees mazo nepirjaam no audzeetajiem, abus vecaakus arii redzeejaam :)) njaa man arii traki zheel taas mazylites kuras sver vap gandriiz neko un veel dzemdee kuceens :( kad bijaam pie daktera, jautaajaam par chiposhanu, vins pateica ka chi var chipot tik pie pilnas narkozes un tik no kadiem 8 meen un arii tas xhipa neko nedos ja subiiti noZags :( zheel ,ka nav kkaads gps izdomaats :(
vaaaiiiiii kaa sasmeejos par to vetu!!!! Tieshaam dienas joks, nee veel labaak - visas nedeeljas
Godiigi sakot mani tas itin nemaz nepaarsteidz, bet taapat smiekliigi!!! Tajaa chihu forumaa ko es tev jau labu laicinju atpakalj teicu ir meitenes gan no Canaadas gan USA un tur briizhiem arii shitaadi teksti no vetiem izskan! Jo ljoti maz vetu ir pieredzes ar maziem dziivniekiem un maziem sunjiem kaa chihi, nez laikam jau vinjiem tur atshkjiraas taas izgliitiibas sisteemas, piem var maaciities tik par goviim un cuukaam un kljuut par vetu un var arii droshi vien maaciities ko padziljinaataak...
Vienkaarshi sameklee citu vetu, pirms tam gan pajautaa vai ir pieredze ar mazajiem dziivniekiem :)
You are not allowed to post links and emails ..ko es daru nepareizi ja shis uzraksts man paradas tad kad gribu izveidot albuumu? p.s es atvainojos par drukas kljuudaam,biezhi rakstu no iphone un vinsh pats met dazhaadus briinumainus vaardus aaraa :S:D
tiffany*- Profesional
Eliina rakstīja:liec caur radikal.ru bildes
jap caur to arii lieku ,bet vakar man radija to uzrakstu un shodien raadaas
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information. :(
tiffany*- Profesional
tiffany* rakstīja:
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days. Please contact the forum administrator for more information. :(
Tas gan ljoti diivaini?!?! Jaapajautaa Ronijai vai Dream, jo nekad ieprieksh taadu noteikumu nav bijis ka jauninjajam ir kaaadi liegumi ievietot bildes vai linkus, hmmm........
Ruby- Estimable
Similar topics
» Tiffany celjaa uz nyc
» meitene aug -Tiffany :)
» mazaa miiliigaa tiffany
» Tiffany un Rokijs -labaakie draugi
» Chihuahua klubi
» meitene aug -Tiffany :)
» mazaa miiliigaa tiffany
» Tiffany un Rokijs -labaakie draugi