Eurasia 2011 (RUS)
4 posters
Lapa 1 no 1
Eurasia 2011 (RUS)
tiek kam interese var paskatiities video no izstades uz krievijas tojiem ka vini kustas un izstadas
http://video.mail.ru/mail/orlandino-dog/-/117.html
http://video.mail.ru/mail/orlandino-dog/-/117.html
Pēdējo reizi labojis Eliina Otrdiena Maijs 31, 2011 2:10 am; labots 1 reizi
Re: Eurasia 2011 (RUS)
juu es jau vakar apbriinoju Sher Oriel Potcheluychik Krievijas lepnums, un kā viņš kustās..
Paldies, interesanti bija paskatiities :) tie toji taadi nevaldaami ringaa :D baigie aktiivisti!!!
Paarsteidz tas ka fotograafi shitaa var liist iekshaa ringaa un taisiit bildes, un veel tas ka taadaa lielaa izstaadee visi liecaas lejaa likt sunjus staajaa, kaut gan es nez, varbuut ka tojiem taa pienjemts.
Paarsteidz tas ka fotograafi shitaa var liist iekshaa ringaa un taisiit bildes, un veel tas ka taadaa lielaa izstaadee visi liecaas lejaa likt sunjus staajaa, kaut gan es nez, varbuut ka tojiem taa pienjemts.
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Man pat ir doma uzšūt ceļa sargus. Jo es Sāru vienmēr mēģinu izstādīt gaišās biksēs (kaut arī tas sanāk ne vienmēr) un gaišās bikses ceļgalos paliek netīras.
mani ari izbrinija tas ka vinus liek ar rokam mums LV cik pa izstadem sanak staigat loti reti kas izstada ar rokam loti daudzi LKFa izstada brivaja srtaja, vienigi ja suns atsakas vispar stavet tad jau nu liek ar rokam.
civavas atkal biezi izstada ar rokam mazak izmanto brivo staju
civavas atkal biezi izstada ar rokam mazak izmanto brivo staju
Jā LKFā gan tojus gandrīz vienmēr liek brīvajā stājā... Visās citās sistēmās vienmēr ar rokām, tā iegājies.. arī es tojus lieku ar rokām jo man suns vnk nestāv :D Šerija stāv jo viņai neinteresē citi ringā esošie suņi
Similar topics
» Starptautiskā šķirnes suņu izstāde Lietuvā Viļņā "Lietuvas Uzvarētājs 2011" - 19.03.2011.
» Tallinna Dog Show 2011 (22.01.2011) Estonia CAC
» Zooekspo 2011
» "Lieldienas 2011" 23. un 24. aprīlī
» Mopšu kluba izstāde 18.12.2011
» Tallinna Dog Show 2011 (22.01.2011) Estonia CAC
» Zooekspo 2011
» "Lieldienas 2011" 23. un 24. aprīlī
» Mopšu kluba izstāde 18.12.2011
Lapa 1 no 1