Zooekspo 2011
+2
Eliina
Sanita
6 posters
Lapa 1 no 1
Zooekspo 2011
Sveikas!
Kāda ies uz šo izstādi 7dien?
Skatītājos ar suni drīkst?
Kāda ies uz šo izstādi 7dien?
Skatītājos ar suni drīkst?
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Re: Zooekspo 2011
es eju :)
6dien bus civavas un toji kaut kad pa dienu ap 13:00
16:00 hendleru konkurs tie kas grib var nakt skaties ka es izgazizhos
ja suni ar saimniekiem driskt nakt janem lidzi posu pase :)
ieeja ar Dinoo Zoo klienta karti 1ls
6dien bus civavas un toji kaut kad pa dienu ap 13:00
16:00 hendleru konkurs tie kas grib var nakt skaties ka es izgazizhos
ja suni ar saimniekiem driskt nakt janem lidzi posu pase :)
ieeja ar Dinoo Zoo klienta karti 1ls
Es ar eju sestdien, man ir ielūgumi:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Elīn , ar kādu suni piedalīsies hendleros?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
oj vēl nezinu domāšu 6dien uz vietas ir pāris varianti Tvisters, Leo vai japāņu hins, bet pats grūtākais ir izdomāt ko vilkt....
Es būšu rīt, tik nezinu vai ņemt līdzi Foksu.. Eliin neaizmirsti manus ciltsrakstus paņemt!
Vai svētdien kāda no jums būs?
Sanita- Hero
- Number of posts : 523
Dzīvesvieta : Valmiera, Rīga
Meitenes, bij baigais prieks atkal jūs visas satikt!!! Esmu nogurusi un mans mazais socializējamais ar tik susurē
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
izstades nobeigums vnk superigs :)
krievu tojs isspalvainais - Rossiiski Shokolad Mister Super Star 9grupas besta ieguva 3.vietu
Lexy - man ari bija prieks tevi un Čīno kā arī visus pārējos satikt
Minniajai arī šodien kārtīga gara socealizācijas diena sanāca :) izsturēja un brīnumainā kārtā uzvedās pat vairāk kā ļoti labi
Lily - gaidam bildes!
ārkārtīgi preicājos tevi satikt
tikai žēl,ka man bija pa diviem ringiem jālēkā un beigas veltīgi nebija laika kārīgi papļāpāt.
krievu tojs isspalvainais - Rossiiski Shokolad Mister Super Star 9grupas besta ieguva 3.vietu
Lexy - man ari bija prieks tevi un Čīno kā arī visus pārējos satikt
Minniajai arī šodien kārtīga gara socealizācijas diena sanāca :) izsturēja un brīnumainā kārtā uzvedās pat vairāk kā ļoti labi
Lily - gaidam bildes!
ārkārtīgi preicājos tevi satikt
tikai žēl,ka man bija pa diviem ringiem jālēkā un beigas veltīgi nebija laika kārīgi papļāpāt.
Man ar bij prieks garāmskrienot apskatīt dažus zināmos forumiešus un viņu četrkājainos draugus.
Oi, par tojiņu prieks palielīšos, ka manis izaudzētā/ mans kucēns melni sudrabotā miniatūrā šnaucermeitene arī ierindojās starp labākajiem savā grupā un ieguva 4.vietu :) Es ir priecīga, ka mans kā šnauceru audzētāja darbs tiek tik labi novērtēts :)
Jā, Lily, traki gaidam bildes, kaut gan saprotu jau, ka vairāk nekā 300 bilžu ir pagrūti apstrādāt :)
Jā, Lily, traki gaidam bildes, kaut gan saprotu jau, ka vairāk nekā 300 bilžu ir pagrūti apstrādāt :)
Lexy- Hero
MEITENES MAN BIJA LIELS PRIEKS JŪS SATIKT, SEN NEREDZĒTAS. Un kā jau es Lexy teicu, biju taaaaa noilgojusies pēc izstādēm, jutos gandrīzvai atkal kā pirmajā izstādē un bildītes cerams, ka būs rīt. vnk šodien man pašai arī bija izstāde, savācām visas uzvaras ar savu vilku ''klanu'' kas sastāvēja no trīs vilkiem :D
apsveicu Lexy, zinu to sajuutu kad paša audzētais bērns saņem labus vērtējumus, gandarījums un lepnums par ieguldīto :)))
apsveicu Lexy, zinu to sajuutu kad paša audzētais bērns saņem labus vērtējumus, gandarījums un lepnums par ieguldīto :)))
Lily rakstīja:
Paldies, paldies Man reizē prieks, lepnums, gandarījums un arī sāpīgi, jo tagada man uz tovisu no malas jānoskatās. Bet - c'est la vie! Jācer, ka reiz es tāpat varēšu priecāties par mazu čihu bērnu panākumiem :) Ir nesen iepazīti piemēri, no kuriem mācīties mērķtiecību un sekošanu saviem sapņiem :)
Lexy- Hero
Similar topics
» Starptautiskā šķirnes suņu izstāde Lietuvā Viļņā "Lietuvas Uzvarētājs 2011" - 19.03.2011.
» Starptautiskā izstāde „Zooekspo’2008”, Rīga 15/16.11
» Tallinna Dog Show 2011 (22.01.2011) Estonia CAC
» Eurasia 2011 (RUS)
» "Lieldienas 2011" 23. un 24. aprīlī
» Starptautiskā izstāde „Zooekspo’2008”, Rīga 15/16.11
» Tallinna Dog Show 2011 (22.01.2011) Estonia CAC
» Eurasia 2011 (RUS)
» "Lieldienas 2011" 23. un 24. aprīlī
Lapa 1 no 1