Ajames mājās ģimenes pieaugums
+10
Silkite
tiffany*
Sanita
Elīna
Lexy
Eliina
Ruby
Lily
Māriņa
ajame
14 posters
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ajames mājās ģimenes pieaugums
Superīga meitene! Tā pirmā bildīte vsp. ideāla - tā kā piemedz ar atvērto smaidošo mutīti
refinnej- Profesional
- Number of posts : 354
Dzīvesvieta : Jelgava
Superīga! Var redzēt jau sejiņā radinieku līdzību.... Tētis, vecmāmiņa...
Man shoks, jo nebija iedomaajusies ka vinja buus garspalvaina :) Nu super, man jau patiik garspalvainie tojinji un it iipashi melnie
Patiik taa bidliite kur Lote raada meeli
Patiik taa bidliite kur Lote raada meeli
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
refinnej, Lily, Ruby, paldies!!!!
Viņa patiešām ir īsts brīnumiņš, nevaru vien nopriecāties par mazo
Viņa patiešām ir īsts brīnumiņš, nevaru vien nopriecāties par mazo
Izskatās, ka mums jāplāno mazbēbju tusiņš, lai var visus bumbuļu samurcīt
Lexy- Hero
- Number of posts : 558
Dzīvesvieta : Rīga
Es jau gribu uztaisīt tusiņu, kā nekā man viņa jāsāk socializēt :)
Oooo, tik tagad pamanīju tavu mājaslapu!! Smuki!
A par tusiņu, vajadzētu gan. Mums gan vēl nav vakcīnas, bet jums tak noteikti ar nav, ja?
A par tusiņu, vajadzētu gan. Mums gan vēl nav vakcīnas, bet jums tak noteikti ar nav, ja?
Lexy- Hero
Lexy, nē, vakcīnas mums vēl nav. Mums pirmā būs tikai ap 13.oktobri.
Elīn, paldies :)
Elīn, paldies :)
Ajame, es tā pārsmējos Tu man ar šo reāli dienu uzlaboji!
Lexy- Hero
Ahaha tas ir kautkas maza atri apgust jaunas macibas
refinnej- Profesional
Mazaas rezgales
Klau - kaa tev kajis nav nekad traapijis vinjaam ar nagiem pa actinjaam, ne? Es laikam visu laiku raustiitos shausmaas, bet laikam jau ir kakji kas ir ljoti uzmaniigi!
Klau - kaa tev kajis nav nekad traapijis vinjaam ar nagiem pa actinjaam, ne? Es laikam visu laiku raustiitos shausmaas, bet laikam jau ir kakji kas ir ljoti uzmaniigi!
Ruby- Estimable
Es tapec ne ar vienu kakji neesmu vinju iepazistinajusi Jo vinja jau skrien draudzeties, bet kas tiem kakjiem prata - nevar zinat, man bailRuby rakstīja:Mazaas rezgales
refinnej- Profesional
Nē, jo man ir ļoti gudri kaķi, kuri pat savās dusmu lēkmēs tikai nedaudz uzsit ar ķepu pa galvas virsu, turklāt ar ievilktiem nagiem. lielākai drošībai es arī nagus kaķiem griežu. Tā kā uztraukumam nav pamata. :)
Tad gan jauki :) dikti draudziiga banda tev!
Es jau ar ik pa laicinjam iedomaajos ka vareetu kakjiiti maajaas mums ar, bet maneejaas laikam vairs nesaradiis ar kakji, Pepijai patiik, bet neviens vinju taa tuvumaa nav laidis, man bail, taveejie jau no mazaam dienaam saradushi kopaa :)
Esmu dzirdeejusi ka mazam kakjeenam varot arii nadzinjus izopereet, bet diez kaa tas ir - kakjiitis bez nagiem, man taa liekas taada neatnjemama sastaavdalja kakjiitim :(
Es jau ar ik pa laicinjam iedomaajos ka vareetu kakjiiti maajaas mums ar, bet maneejaas laikam vairs nesaradiis ar kakji, Pepijai patiik, bet neviens vinju taa tuvumaa nav laidis, man bail, taveejie jau no mazaam dienaam saradushi kopaa :)
Esmu dzirdeejusi ka mazam kakjeenam varot arii nadzinjus izopereet, bet diez kaa tas ir - kakjiitis bez nagiem, man taa liekas taada neatnjemama sastaavdalja kakjiitim :(
Ruby- Estimable
Mums ari kakji "pieejami" tik sveshi un neviens nevar dot garantiju ka nesados ar nagiem Pashi gan kakji negribam, man alergija, tapec ta ari dzivojam. Interesanti, kakji ari dazadi - vieni muk prom uzreiz, citi nekustas un gatavi cinities Tik smiekligi, vieniem draugiem, kakis tik pukains, 2x smagaks un ar kazoku izskatas visus 3x lielaks Un ka mes nakam ciemos ta shis zem gultas palien. Berri iet draudzeties a shis ne par ko, bail jau ka apniks vinjam musu uzbaziga meitene, bet itka paciesh pagaidam Un citam pazinjam kakjis tads nopietns, gatavs iet un cinities, bet vinju dzen prom uz citu istabu, itka nevajadzetu uzbrukt ja suns neuzbruks, bet es ari nezinu ko no musu sunja gaidit, itka jau draudziga izskatas pret kakiem, a ka tuvuma ieraudzis, varbut sapratis - ak ko es daru, tie tak kakji, japarada kas te saimnieks
Bet ja kopa auga no agras bernibas, tad gan domaju nevajadzetu but problemu. Bijam viena atputas baze, tur liels suns - teica ka koz mazus sunjukus, bet savus kakjus neaiztiek un pat aizsarga
Bet ja kopa auga no agras bernibas, tad gan domaju nevajadzetu but problemu. Bijam viena atputas baze, tur liels suns - teica ka koz mazus sunjukus, bet savus kakjus neaiztiek un pat aizsarga
refinnej- Profesional
Manējie visi kaķi iepazīst pie manas māsas ciemojoties, viņai gan kaķene ir neganta, bet nekad īsti ar nagiem virsū nav likusies.
Par nagu izoperēšanu - man tas šķiet sadisms. Mana bijušā vīra tante šādu operāciju veica savam un tas nabaga kaķis tak man šķiet bij totālā panikā - nevarēja nekur vairs normāli uzlekt, pat staigāja kaut kā ne īsti turot līdzsvaru. Kaķim nagus vajag, apgriezti ir ok, bet ne pavisam izoperēti.
Par nagu izoperēšanu - man tas šķiet sadisms. Mana bijušā vīra tante šādu operāciju veica savam un tas nabaga kaķis tak man šķiet bij totālā panikā - nevarēja nekur vairs normāli uzlekt, pat staigāja kaut kā ne īsti turot līdzsvaru. Kaķim nagus vajag, apgriezti ir ok, bet ne pavisam izoperēti.
Lexy- Hero
Ja amputē kaķim nagus, tad kopā ar nagu tiek noamputēta arī daļa no pirksta. In tiešām, tāds kaķis vairs neko normāli nevar izdarīt.
Man pat liekas, ka tāda operācija ir aizliegta. Viņu veic tikai galējās nepieciešamības gadījumā (piem. ja kaķis ir psihopāts un skrāpē bērnu sejas, vai tamlīdzīgi).
Un ja paņem kaķēnu pie suņiem, problēmām nevajadzētu būt. Man blusas parādījās, kad kaķi jaui bija pieauguši, un neko, nācās pierast. Kādu laiciņu gan bija dusmīgas un apvainojušās, bet tagad manas blusas ir vislabākā izklaide :)
Man pat liekas, ka tāda operācija ir aizliegta. Viņu veic tikai galējās nepieciešamības gadījumā (piem. ja kaķis ir psihopāts un skrāpē bērnu sejas, vai tamlīdzīgi).
Un ja paņem kaķēnu pie suņiem, problēmām nevajadzētu būt. Man blusas parādījās, kad kaķi jaui bija pieauguši, un neko, nācās pierast. Kādu laiciņu gan bija dusmīgas un apvainojušās, bet tagad manas blusas ir vislabākā izklaide :)
man dazreiz skiet ka girbetos kakiti, tagad man Minnija ir kluvusi Minciiti Kakiti un kakai vairs negribas un man vel fors darbs ka gandriz katru dienu varu milot kakus darba :)
Lapa 3 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ģimenes pieaugums
» Tiffai ģimenes pieaugums Anabella (Bella)
» Ajames mīlules
» kk "Sirius" izstāde 28.11.2010.
» Mājas dabīgā aptieciņa
» Tiffai ģimenes pieaugums Anabella (Bella)
» Ajames mīlules
» kk "Sirius" izstāde 28.11.2010.
» Mājas dabīgā aptieciņa