Ajames mīlules
+6
Māriņa
Lily
Ruby
Silkite
Eliina
ajame
10 posters
Lapa 1 no 5
Lapa 1 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ajames mīlules
Šodien uzrīkoju nelielu fotosesiju :) Bet nevar jau viņas noķert - vai nu miglu bilde, vai arī dibeni
ljoti jaukas bildiites
Silkite- Estimable
- Number of posts : 2914
Dzīvesvieta : France
Ajame - brviigas bildiites, meitenes iistas skaistuliites Garkaajainaas melniites Saarai ljoti miiliigs gjiimiitis un taa jau izstiepusies, ne? Un Lotinja skraida kaa nekas nav bijis, aktiiva kaa atspere un arii dibenaa kodeeja (kakjim beigaas koda dibenaa tajaa video).
Izkstaas ka jums garlaiciigi majaas nav.... :D
Izkstaas ka jums garlaiciigi majaas nav.... :D
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Paldies, Ruby!
Jā, mums mājās visi cits citam kož dibenā Un garlaicīgi tik tiešām nav nekad
Jā, mums mājās visi cits citam kož dibenā Un garlaicīgi tik tiešām nav nekad
riktiigs gremlins!!!! Super kadrs!
Ruby- Estimable
- Number of posts : 4398
Dzīvesvieta : In the arms of an Angel
Šodien pētot ceļojuma foto, netīšām uzdūros. Ir jau man vēl rindā visādas bildes, ko salikt, bet pagaidām nav laika pieķerties viņām. Jo es jau riktīga bremze, kamēr nebūs visas atmiņas kartes pilnas, pie pārlādēšanas uz datoru nesteidzos.. Nākamās rindā ir bildes no tusiņa pie Eliinas. Domāju, ka līdz nākamajai nedēļai varētu salikt :)
labais,pàrécos
Silkite- Estimable
Hehehe tiik smieklīga mazā Sāriņa:)
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
Citās bīldēs tikai vai nu aste, vai kāja, vai kāda cita ķermeņa daļa. Dikti kustīga un aktīva :)
Super, Ajame, beidzot tavs sapnis jau mājās:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kāda skaistulīte!
Kā meitenes uzņēma jauno viešņu?
Kāda skaistulīte!
Kā meitenes uzņēma jauno viešņu?
Māriņa- Estimable
- Number of posts : 1672
Dzīvesvieta : Salaspils, Rīga
tà jaukà vieshnja ir atnàkusi ciemos vai jaunais iemiitnieks??? es te kaut ko putroju atkal????
Silkite- Estimable
ajame- vina ir tikkkk smuka, vnk burviga nevaru sagaidit kad es ar vinu varesu iepazities. Amelijai bus vel viena draudzenite
ka Lote un Sara pienema jauno iemitnieku? un ka tu vinu sauksi?
silkit- ta ir ajames jauna meitenite
ka Lote un Sara pienema jauno iemitnieku? un ka tu vinu sauksi?
silkit- ta ir ajames jauna meitenite
Maajaas bijaam jau ap 11.30. Mazaa nokauseeja mamas meitenes, kuras tagad ir jau diezgan miegainas, bet princesiite turpina skraidiit. Riktiigs spridzeklis :)
Iistais vaards ir Orlandino Nezabudka (Neaizmirstuliite), bet maajaas tiks saukta viekaarshi Neta.
Vispaar man joprojaam neticaas, ka mazaa jau ir pie mums. Maajaas visi ir sajuusmaa par Netas aktivitaati un droshumu.
Pirmaas 10 minuutes mazaa bija bailiiga, bet peec tam jau skraidiija pa maaju taa, it kaa te visu laiku buutu dziivojusi.
Iistais vaards ir Orlandino Nezabudka (Neaizmirstuliite), bet maajaas tiks saukta viekaarshi Neta.
Vispaar man joprojaam neticaas, ka mazaa jau ir pie mums. Maajaas visi ir sajuusmaa par Netas aktivitaati un droshumu.
Pirmaas 10 minuutes mazaa bija bailiiga, bet peec tam jau skraidiija pa maaju taa, it kaa te visu laiku buutu dziivojusi.
Apsveicam ar skaisto peliiti jaunajàs màjàs
Silkite- Estimable
ooo nu beidzot! Pat biju jau aizmirsusi, un tagad biju šokā- ko, tik ātri jau? beeidzot tavs sapnis piepildijies Es ari gribu vinju satikt...
Lapa 1 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 1 no 5